Mark84, fue, γκαρτσονίκα-κοντογιάννη, 2864 grafts, 15-16/06/2017 (νικητής κλήρωσης έως 6000 τρίχες)

tasos33

Well-Known Member
Από την στιγμή που δεν τοποθέτησε απλά χάνουμε την ωρα μας, υπάρχουν άλλα σοβαροτερα νήματα να ασχοληθούμε.

Ανάλυση γίνεται αλλά εσυ δεν την δέχεσαι. Είπαμε δεν υπάρχει χερλαιν, εσύ βλέπεις να υπάρχει?



Αγαπητέ ουδέποτε μίλησα για το αποτέλεσμα άλλα και πως να μιλήσω με το κλίμα που επικρατεί. Το θέμα δεν ειναι ο καθένας να έχει την γνώμη του άλλα γτ θα πρέπει υποχρεωτικά κάποιος να επιβάλλει συγκεκριμένη ετυμηγορία. Εφόσον λοιπόν επιμένει κάποιος ζήτησα να μου το αιτιολογήσει επαρκώς. Το να μου λέει μεσώ φώτο άλλα χωρίς ανάλυση το κάνει ο οποιοσδήποτε.
Κατηγορούμε τις κλινικές που κάνουν κακές εκτιμήσεις από κοντά με ψηλάφηση κλπ ενώ εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε την γνώμη μας από τις φώτο. Αν υπάρξει διάθεση ανάλυσης εδώ είμαστε για να καταλάβουμε και γιατί έγινε ότι έγινε. Μέχρι τότε όποιος θέλει ας επιμένει στην ετυμηγορία του.
Εγώ δεν εξέφρασα γνώμη, αυτοί όμως που εκφράζουν και επιμένουν να δεχτώ την δική τους είναι κακό να ζητώ πειστικές απαντήσεις?
Οκ την γνώμη τους την είπαν ελεύθερα το θέμα είναι γτ πρέπει και να την επιβάλλουν?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mark84

Member
Τότε οι 2-3 συγκεκριμενοι που χάνετε την ώρα σας και λετε στον νηματοθετη να φυγει δειχνοντας του την πόρτα γτ επιμένετε? Αυτο πρωτη φορά το βλέπω να σχολιαζει κάποιος συνεχως για να του δώσουν σημασία. Συνεχίστε...
 

athenian

Well-Known Member
Φιλε μου εσυ εισαι ευχαριστημενος?Για να τελειωνουμε δηλαδη.Ασε τι κανει ο καθενας.Εσυ πως νιωθεις με το αποτελεσμα σου?
 

Mark84

Member
Φιλε μου εσυ εισαι ευχαριστημενος?Για να τελειωνουμε δηλαδη.Ασε τι κανει ο καθενας.Εσυ πως νιωθεις με το αποτελεσμα σου?

Επειδή είσαι ευγενής θα σου πω ότι το πρόβλημα μου ας το πούμε έτσι δεν λυνόταν με μια μεταμόσχευση τα grafts λίγα και η επιφάνεια πολύ μεγάλη. Το αποτέλεσμα αν είναι καλό μέτριο η τραγικό θεωρώ ότι είναι σχετικό ανάλογα με τις προσδοκίες του καθενός και το τι επιδιώκει άπλα καταλαβαινεις ότι για να γίνει μια παραγωγική κουβέντα πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο συζήτησης και όχι πομπώδεις ή προκλητικές εκφράσεις. Δεν είμαι αντίθετος στο να γίνει ανάλυση επιμέρους αλλά καουμποισμούς λυπάμαι δε μπορώ να επιτρέψω. Αυτά...
 

Mark84

Member
Σκεφτεσαι να προχωρησεις σε 2η μεταμοσχευση?

Άμεσα όχι, στο μέλλον σίγουρα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα θεωρώ ότι χρειάζεται. Απλά επειδή στην δική μου περίπτωση είχα μια μεγαλύτερου ρυθμού τριχόπτωση τα τελευταία 2-3 χρόνια θέλω να δω πως εξελίσσεται και πόσο πραγματικά βοήθησε η παρούσα ή θα βοηθούσε μια μελλοντική μεταμόσχευση. Γενικώς τα σχόλια των ανθρώπων που ακούω όταν με βλέπουν θεωρούν ότι έχει διαφορά γτ μια φωτογραφία δεν αντιπροσωπεύει απόλυτα μια πραγματική εικόνα.
Στην περίπτωση μου τώρα υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που ίσως αξίζει να αναφερθούν.
Καταρχήν έχω γενικά λεπτή τρίχα ο λόγος που προέκυψε τρίχες/graft είναι μέτριος κατά τη γνώμη μου η δότρια μου σε γενικές γραμμές καλή έως πολύ καλή, αλλά έχω πολύ μεγάλη επιφάνεια κάλυψης και μάλλον τείνω προς μεγάλο northwood.
 

Tsek

Well-Known Member
Αφού θες να βάλουμε ένα πλαίσιο συζήτησης.

Γενικώς τα σχόλια των ανθρώπων που ακούω όταν με βλέπουν θεωρούν ότι έχει διαφορά γτ μια φωτογραφία δεν αντιπροσωπεύει απόλυτα μια πραγματική εικόνα

Στα 2800 grafs η διαφορά θα έπρεπε να είναι πασιφανής!!
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα τα μεγέθη.
 

anargiros88

Well-Known Member
Τότε οι 2-3 συγκεκριμενοι που χάνετε την ώρα σας και λετε στον νηματοθετη να φυγει δειχνοντας του την πόρτα γτ επιμένετε? Αυτο πρωτη φορά το βλέπω να σχολιαζει κάποιος συνεχως για να του δώσουν σημασία. Συνεχίστε...

Όταν ξεκινάς να κάνεις μια παρουσίαση ξέρεις ότι θα πρέπει να απαντήσεις και στις ανάλογες ερωτήσεις . Να βάλεις σωστές φώτο και να μην προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο ! Αντί να πεις και ευχαριστώ που ασχοληθήκαμε μαζί σου πας να βγεις και από πάνω ? Τι νόμιζες ότι είμαστε κορόιδα και θα περνούσε η μ.μ στο χαλαρό χωρίς κριτική ? Έβαλες δυο φώτο στο σκοτάδι και όλα κομπλέ ? Πρόσεχε λίγο τι γράφεις. Κανένας δεν έχει σκοπό να σε ειρωνευτεί η να σου κάνει άσχημη κριτική αλλά όταν κάνεις τέτοια παρουσίαση και πολύ ευγενικοί είμαστε μαζί σου .....
 
  • Like
Reactions: tol

Mark84

Member
Αλλη φορα θα ειμαι φρονιμος και θα ακουω οτι μου λετε σα καλο παιδι. Χαχαχα απο δε ευγενεια αλλο τιποτα...
 

anargiros88

Well-Known Member
Κανονικά θα έπρεπε να είχες μπαναριστεί από την δεύτερη σελίδα αλλά επειδή είμαστε παραπάνω ευγενικοί από όσο νομίζεις είσαι ακόμα εδώ και ειρωνεύεσαι .
 

aeratos28

Just aeratos
φίλε μας ζαλισες ,από Αθήνα Θεσσαλονίκη πας μέσο Κρήτης..ξεκάθαρη απάντηση ακόμα δεν έχεις δώσει..τι προσδοκίες λες κτλ?μπήκαν 2800+ σε μια επιφάνεια και κρίνουμε το πριν και το μετά..το μετά λοιπόν έχει ένα 10% καλυτέρευση.αυτο κρίνουμε..είναι μια επέμβαση που δεν είχε σχεδόν καμία διαφορά πριν και μετά..το τι προσδοκίες είχες εσύ,είναι άλλη κουβέντα..βάση λοιπόν της αρχικής με την τωρινή εικόνα κρίνουμε και σου λέμε ότι λέει ο καθενας..για μένα μπαναριστε τον τύπο γιατί λόγο ότι του την έκανε δώρο την επέμβαση η dhi,δεν μπορεί να μιλήσει ελεύθερα και να πει για το μηδενικο αποτέλεσμα..και το μόνο που κάθεται και κάνει είναι να ειρωνεύεται και να μιλάει για τρόπους κτλ..κουτοπόνηρος είναι και με νευριάζουν αυτοί οι τύποι..και ποιος μιλάει τώρα για τρόπους.!αυτός που τον ρωτάνε και δεν έχει την ευγένεια καν να απαντήσει σε πολύ απλές και χαλαρές ερωτήσεις ενός φόρουμ που ο ίδιος άνοιξε νήμα..δεν του ζητήθηκε τπτ και από κανέναν να ανοίξει νήμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συνεχιζεται αυτο. εχουμε δει τις φωτογραφιες που ανεβασε ο mark, σχολιασαμε στο νημα ειπε και ο mark τη γνωμη του για το πως το βλεπει. Το αποτελεσμα εχει ολοκληρωθει.
Δεν νομιζω οτι εγινε κατι σπουδαιο για να μιλατε για μπαν. φωτογραφιες σωστες δεν εχουν μπει αλλα δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
 

aeratos28

Just aeratos
Το μπαν,ίσως ακούγεται κάπως,αλλά αναφέρθηκε για την συμπεριφορά και μόνο..για τον εμπαιγμο που κάνει,στο να μην απαντάει ξεκάθαρα σε μια ερώτηση,και να βρίσκει χίλιους λόγους διαφορετικούς και να ειρωνεύεται κιόλας για ευγένειες και ότι άλλο λέει και κάνει ..anyway καταλάβαμε όλοι πιστεύω,ας πούμε υπερβολή το μπαν..και τώρα που το σκέφτομαι λάθος.. γιατί,απλά ρωτώντας τον πως βλέπει το αποτέλεσμα ,θα μας λέει για ευγενειες ,θα μας λέει για προσδοκίες και θα γελάμε ..όποτε ακυρο το μπαν..o_O:D:p
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι νομίζω ότι γινόματε υπερβολικοί. Είναι προφανές το αποτέλεσμα, δεν χρειαζεται να "ξύνουμε" πληγές. Αν μπορεί ο Mark84 να βάλει και κάποιες άλλες φώτο θα βοηθήσει, τώρα να εξηγήσει την εικόνα του δεν νομίζω ότι έχει και την πείρα να το κάνει. Πάντως σίγουρα το αποτέλεσμα, όπως και να το δει κανείς, δεν αποτελεί διαφήμιση για την DHI.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Παντως ειναι απιστευτο ποσο ανύπαρκτη φυτρωση υπηρξε για 6000 τριχες κ σε μια επιφάνεια που κάτι προϋπήρχε ηδη απο τριχες...λες κ σχεδον δεν εγινε τπτ ...
 

Dim1989

Member
Σε περίπτωση οπως του mark που δε βγουν πολλα απο τα μοσχευματα που εβαλε ευθύνεται η dhi λογω κακης τοποθέτησης ή απέρριψε το κεφαλι του τα μοσχευματα??
 

makis25

Well-Known Member
Σε περίπτωση οπως του mark που δε βγουν πολλα απο τα μοσχευματα που εβαλε ευθύνεται η dhi λογω κακης τοποθέτησης ή απέρριψε το κεφαλι του τα μοσχευματα??
σε περιπτωση που η φυτρωση ειναι χαμηλη , παιζουν πολλοι παραγοντες . Ενας πολυ συμαντικος ειναι το ποσοστο τρανσεξιον . Δυστυχως υπαρχει μηχανικό και χημικό τραυμα στο μοσχευμα ακομα και οταν φαινεται κατω απο μεγέθυνση να ειναι αυτουσιο . Επισης μπορει να γινουν λαθη η παραλειψεις ισως στη συντηρηση των μοσχευματων ( αλλοι χρησιμοποιουν παγοκιστες , αλλοι μηχανηματα ψυξης για πιο αυστηρο ελεγχο της θερμοκρασιας) ,επισης παιζει ρολο το ποση ωρα ειναι εκτος σωματος τα μοσχευματα . Ιδανικα φυτευεις πρωτα αυτα που βγηκαν πρωτα ωστε να περιορισεις οσο γινεται το χρονο εκθεσης εκτος σωματος. Και φυσικα ποσο γρηγορα θα υπαρχει αγγειωση στη ληπτρια περιοχη . Σε περιπτωση για παραδειγμα που ειναι καπνιστης καποιος δυσχαιραινουν τα πραγματα . Χρειαζεται η καλυτερη δυνατη τεχνικη για το λιγοτερο δυνατο τρανσεξιον , χρειαζεται τελευταια τεχνολογια στη συντηρηση μοσχευματων ( hypothermosol, atpv , prp , Acell σε ληπτρια δοτρια κτλ ) χρειαζεται η λιγοτερη δυνατη χρηση αγγειοσυσπαστικου . Μεγαλη και δυσκολη τεχνη. Οποιος την κανει καλα, παιρνει και τα καλα αποτελεσματα .
 
Μπλουζα