Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025

aeratos28

Just aeratos
Δεν έχω ασχοληθεί τόσο φίλε ..δεν ξέρω τι κάνουν οι γαύροι..χαχαχα
Αεράτε είμαι ΑΕΚτζης, αλλά μη λέμε χαζομάρες, είναι πολύ καλός προπονητής. Κ τα τελευταία χρόνια έχει παράδοση ο γαύρος. Βαλβερδε, Ζαρντίμ, μάρκο σιλβα, μαρτινς, μεντιλιμπαρ. Τους βγήκαν όλοι με το παραπάνω γι’αυτό πήγαν σε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες μετά. Είναι τύχη; Είναι σκαουτινγκ; Είναι οι μάνατζερ; Η οργάνωση; Η αποφασιστικότητα να διώχνουν άμεσα όποιον δεν κάνει; Δεν ξέρω. Αλλά τους βγήκαν υπερβολικά πολλοί προπονητές κ αυτό τους το πιστώνω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Τα cons τελείωσαν. 50 συμμετοχές μαζί με κάποιους παλιούς που είτε θέλουν 2μμ είτε απλό review (πχ ΙΟΥΛΙΟΣ). 12+12ώρες το ΣΚ. Πολύ κούραση αλλά το καλό στα cons με τον Λορένζο (για μένα τουλάχιστον που είμαι συνέχεια παρόν) είναι ότι μαθαίνεις καινούργια πράγματα κάθε φορά. Πριν ήταν η DUPA τώρα ήταν η FAPD (περισσότερα εν καιρώ). Ευχαριστώ όλα τα μέλη, όλοι ήταν στην ώρα τους, καμμία καθυστέρηση εκ μέρους τους. Δόθηκε πολύ ώρα στον καθένα για να μάθει ότι πρέπει για το κεφάλι του. Δεν κάλεσα μόνο μέλη που είναι υποψήφια για μμ αλλά και κάποιους που ενώ ξέρω ότι δεν είναι υποψήφιοι είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και θέλουν να βάλουν μια τελεία (πχ. @giwrgos athina).

Όλοι φυσικά ρωτάνε, what's next? Θα το ξέρετε σε 10-15 μέρες ίσως και νωρίτερα. Εγώ μόνο ένα θα πω. Ακολουθούμε τα βήματα του παρακάτω κυρίου. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

Προβολή συνημμένου 68365

Η αυτου εδω
IMG_3328.jpeg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι, δεν έπιασες το νόημα αυτού που θέλω να πω και είναι λογικό γιατί δεν έχεις όλες τις πληροφορίες. Όταν όμως τις μάθεις θα καταλάβεις τι εννοώ με την φώτο που πόσταρα και δεν είναι καθόλου οπαδική.

Rev1608

Member
Όχι, δεν έπιασες το νόημα αυτού που θέλω να πω και είναι λογικό γιατί δεν έχεις όλες τις πληροφορίες. Όταν όμως τις μάθεις θα καταλάβεις τι εννοώ με την φώτο που πόσταρα και δεν είναι καθόλου οπαδική.
Δημιουργεις suspense @CVIAL

aeratos28

Just aeratos
Θα τις μάθω και εγώ..θα έρθει η ώρα μου και εμένα..θα παιχτεί καλή μπαλιτσα μυρίζομαι..
Coach Jose....

(lorenzo)... Φορμαρισε μας να σκίσουμε τα δίχτυα..χαχαχαχαχαχαχα .

Marios1982

Well-Known Member
O coach δείχνει με το χέρι του ότι προχωράμε μπροστά. Κ αν λάβουμε υπόψιν το επιθετικό πρέσινγκ που χρησιμοποιεί… μήπως να περιμένουμε πολύ επιθετική κίνηση σύντομα κ να νικάμε 3-0 από ημίχρονο ;;;;

Marios1982

Well-Known Member
Θα τις μάθω και εγώ..θα έρθει η ώρα μου και εμένα..θα παιχτεί καλή μπαλιτσα μυρίζομαι..
Coach Jose....

(lorenzo)... Φορμαρισε μας να σκίσουμε τα δίχτυα..χαχαχαχαχαχαχα .
Εσύ ρε πως τα πας; Θα χρειαστείς δεύτερη ή είσαι καλυμμένος;

bobby

Well-Known Member
H εικόνα μου έχει πολλαπλή ισχυρή σημειολογία. Όταν έρθει και το βίντεο θα το καταλάβετε.
Κάτι οσμίζομαι σε σχέση με ηγετικό ρόλο παίκτη-προπονητή…….,χαχαχαχαχαχαχα δεν είναι ακόμα τόσο μεγάλος ο Χοσέ, μπορεί να παίξει ακόμα μπαλίτσα……

JimKan1

Well-Known Member
Μιλας με γριφους γεροντα, να περιμενω γκραν γκινιολικη εξελιξη;

Marios1982

Well-Known Member
Κάτι οσμίζομαι σε σχέση με ηγετικό ρόλο παίκτη-προπονητή…….,χαχαχαχαχαχαχα δεν είναι ακόμα τόσο μεγάλος ο Χοσέ, μπορεί να παίξει ακόμα μπαλίτσα……
Σωστό, αυτό του είπα κ εγώ !! Όταν είπε ότι μεγάλωσε! Μετά το διόρθωσε λέει ίσως απλά κουράστηκα. Λέω μπορείς ακόμα να δώσεις πολλά έστω στο πιο χαλαρό! Κ φαίνεται έτοιμος να το κάνει με σχέδιο nomad traveller! Εκεί του είπα, μπράβο αυτο είναι innovation, πάλι πρωτοπόρος είσαι !!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα