Καλησπέρα και από μένα.
Παρακολουθώ το forum μερικούς μήνες και από ότι έχω δει είναι σημαντικό να γίνει ένα αξιόλογο πρώτο consultation πριν καν γίνει συζήτηση περί ΜΜ.
Εδώ βλέπω ότι μάλλον ο Lorenzo δε θα είναι και πολύ ενεργός πλεον, το οποίο είναι θέμα...
Είμαι 37, κάνω αγωγή με dustasteride topical + minoxidil topical 8μήνες, oral saw palmetoo (& fenugreek για άλλους λόγους αλλά έχει μια μικρή επίδραση σε systemic serum DHT). Επίσης microneedling 0.7mm 1/week με DermaPen (όχι roller) και ξεκίνησα μηνιαία PRP (3o σε 10μέρες περίπου και έπειτα μάλλον 1 ανά 6μηνο). Τώρα μεταξύ Norwood II & III.
Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή με σωστό consultation στην Ελλάδα; Αν όχι που στο εξωτερικό;
Είχα δει ότι ο CVIAL είχε πάει στην Τουρκία για αναλυτικό consultation.
Να πω εδώ ότι έκανα consultation με Seneca και DHI πριν 2 μήνες αλλά ήταν προφανές ότι τα ατόμα που το κάνουν δεν είναι ειδικοί (όχι γιατροί) και απλά έχουν γενικές γνώσεις, ενώ θέλανε να κλείσουμε από τωρά ΜΜ και μου πλασάρανε πακέτα και discounts.... ενώ δεν ξέρω καν αν είναι η περιπτωσή μου σωστή αφού συνήθως πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον 1χρόνος από αγωγή και να γίνει εξέταση της δότριας (π.χ. για DUPA, BUPA, αριθμός τριχών ανά θυλάκιο, ποιότητα, υγεία δότριας κλπ.).
Γενικότερα ψάχνω για αξιόπιστο consultation σε Ελλάδα ή και εξωτερικό αν δεν υπάρχει σε Ελλάδα ώστε να προχωρήσω σε ΜΜ αν γίνεται αρχές καλοκαιριού.
Το κόστος είναι δευτερεύον. Δε θα έδινα χωρίς λόγω τρελά λεφτά για ΜΜ, αλλά πιστεύω ότι κάποιος σαν τον Lorenzo αξίζει.