Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
akismalasis είπε:Δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτα που γραφονται. Δεν εχω καμια διαθεση να εξηγησω σε κανεναν αν εχω μπει απο το γυμναστηριο, σπιτι γκομενας μου, απο δωρεαν wifi κτλ στο φορουμ ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΜΕΝΑ γιατι εχω καθε δικαιωμα να το κανω. Eπειδη μπαναριστηκα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ!!! Και ειμαι ολη μερα μεσα στο φορουμ για να απαντω ανα πασα στιγμη. Δεν θα ξανασχοληθω με το φορουμ ειναι η τελευταια φορα που μπαινω γιατι καθε φορα μου επιτιθονται για τη καθε μ..... που τους ερχεται στο μυαλο. Ευχομαι καλη επιτυχια στα υπολοιπα μελη, και ας πουν οτι θελουν. ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΑΣ ειναι μονο για ΕΛΛΗΝΕΣ!! Και ψαχνομαι και ρωταω και ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ περα απο τη D*I και το φορουμ αυτο γιατι δεν θελω το καλυτερο για μενα.
Φιλικα,
Londonakis
krhtikos21 είπε:μακάρι να ισχύουν οσα λες . αλλά έχουνε παραγίνει πολλές συμπτώσεις με την περίπτωση σου. μία φωτοσοπ, μία ίδιο ip δλδ όλα είναι τυχαία?
αυτό με το γυμναστήριο ρε παιδιά έλεος που τα σκέφτεστε πραγματικά δλδ.
η περίπτωση κανει μπαμ από χιλιόμετρο.ολόκληρη σκευωρία έχετε στήσει εκεί μιλάμε για διαπλοκή πολλών προσώπων και πάτε να εξαπατήσετε φορουμ ολόκληρο.εγώ το είχα μυριστεί από καιρό αλλα λέω άστο.
αυτό είναι μάρκετινγκ τώρα? μπράβο σας. αφού τόσο καιρό καλά το παίζατε το θέατρο τουλάχιστον να μάθετε να κρύβεστε κιόλας και θα ναι όλα οκ μετά.
ακόμα και στις κομπίνες ερασιτέχνες είστε. Ελλαδάρααααα!!!!!!
και μετά λέγαμε για τον Γκούρα. εδώ οι άλλοι σκέφτονται και σενάρια κιόλας για να φανεί πιο πειστικό.
Ενα βήμα μπροστά κάνετε και τρία πίσω με αυτά τα ξεφτιλίκια
ο νοών νοείτω
krhtikos21 είπε:εγώ κάνω εικασίες.και νομίζω φορουμ είναι γράφουμε ότι θέλουμε. υπάρχει λογοκρισία?
οκ είμαι χαζός τεσπα δεν ξανα μιλάω για το θέμα ειλικρινα.σορρυ.για τα παραπάνω.μάλλον εγώ είμαι συνομοσιολόγος και παρασύρθηκα.
λάθος μου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Flosk είπε:Γιατι είχε το ίδιο ip και γιατι μας έλεγε ότι μπαίνει απο υπολογιστή γυμναστηρίου!