londonakis
New Member

Πριν και μετα την πρωτη επεμβαση. Την δευτερη φορα εβαλα κροταφους μονο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
londonakis είπε:![]()
Ειναι η καλυτερη που μπορουσα να τραβηξω κατω απο πολυ δυνατο φως στο μπανιο.
londonakis είπε:Βαζω μινοξιδιλη 2 φορες την μέρα.
Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται μια σχετική αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού και στην τρίτη οχι! Γιατι βλέπεις το αποτελεσμά μου μετά απο 10 μήνες μετά την μεταμφύτευση (τρίτη φώτο)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
krhtikos21 είπε:2 σενάρια υπάρχουνε.
1:είναι τρελός ο londonakis
2:είναι υπάλληλος της κλινικής(ίσως είναι και άλλοι?ζούνε ανάμεσα μας?)
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.Ελπίζω να μην ισχύει το 2 γτ θα είναι συνένοχη και η κλινική και δε θα το ήθελα αυτό.Πολλοί νέοι άνθρωποι που δεν έχουνε χρήματα για έξω σας εμπιστεύονται.Μην παίζετε με τα όνειρα τους.
super7 είπε:ρε παιδια πολλοι απο εμας καταληγουμε σε αποφαση που να παμε με βαση τα αποτελεσματα που βλεπουμε απο τις κλινικες εδω στο φορουμ...εχω κλεισει με D*I για τελος του μηνος και τωρα αυτο που εγινε με κανει να αμφιβαλλω για την αποφαση μου...
Ειμαστε σιγουροι οτι εχει γινει κατι κακοπροαιρετα κι αν ναι για ποιο λογο? Αυτο με το Pc γυμναστηριο δε παιζει να ισχυει? Φανταζομαι εβγαλε την IP απο τη τελευταια φορα που συνδεθηκε αν κ τρελη συμπτωση να μπουν απο το ιδιο γυμναστηριο αλλα ποτε δε ξερεις.
πιστευετε θα πρεπει να αμφιβαλουμε ακομα κ για το αποτελεσμα που βλεπουμε απο τις φωτο?
Adriano είπε:Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι ακριβώς έγινε?Για να ξέρουμε τι γίνεται στο forum όχι τίποτα άλλο...