Londonakis, fue, 722 grafts, 3/10/12

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Μου έχουν έρθει κάποια αλλά είναι κενά, σαν να μην έχεις γράψει τίποτα. Κάνε copy από τα απεσταλμένα και στείλε πάλι.

akismalasis

New Member
Δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτα που γραφονται. Δεν εχω καμια διαθεση να εξηγησω σε κανεναν αν εχω μπει απο το γυμναστηριο, σπιτι γκομενας μου, απο δωρεαν wifi κτλ στο φορουμ ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΜΕΝΑ γιατι εχω καθε δικαιωμα να το κανω. Eπειδη μπαναριστηκα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ!!! Και ειμαι ολη μερα μεσα στο φορουμ για να απαντω ανα πασα στιγμη. Δεν θα ξανασχοληθω με το φορουμ ειναι η τελευταια φορα που μπαινω γιατι καθε φορα μου επιτιθονται για τη καθε μ..... που τους ερχεται στο μυαλο. Ευχομαι καλη επιτυχια στα υπολοιπα μελη, και ας πουν οτι θελουν. ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΑΣ ειναι μονο για ΕΛΛΗΝΕΣ!! Και ψαχνομαι και ρωταω και ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ περα απο τη D*I και το φορουμ αυτο γιατι δεν θελω το καλυτερο για μενα.

Φιλικα,

Londonakis

n094

Active Member
akismalasis είπε:
Δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτα που γραφονται. Δεν εχω καμια διαθεση να εξηγησω σε κανεναν αν εχω μπει απο το γυμναστηριο, σπιτι γκομενας μου, απο δωρεαν wifi κτλ στο φορουμ ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΜΕΝΑ γιατι εχω καθε δικαιωμα να το κανω. Eπειδη μπαναριστηκα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΥΣΙΚΑ!!! Και ειμαι ολη μερα μεσα στο φορουμ για να απαντω ανα πασα στιγμη. Δεν θα ξανασχοληθω με το φορουμ ειναι η τελευταια φορα που μπαινω γιατι καθε φορα μου επιτιθονται για τη καθε μ..... που τους ερχεται στο μυαλο. Ευχομαι καλη επιτυχια στα υπολοιπα μελη, και ας πουν οτι θελουν. ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΑΣ ειναι μονο για ΕΛΛΗΝΕΣ!! Και ψαχνομαι και ρωταω και ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ περα απο τη D*I και το φορουμ αυτο γιατι δεν θελω το καλυτερο για μενα.

Φιλικα,

Londonakis

Εντάξει φίλε, χαλάρωσε και εσύ... δεν είναι ανάγκη να "τρελαίνεσαι" έτσι. Σκέψου πόσες μ@@κ@ς μπορεί να συμβούν εδώ μέσα και τι συμφέροντα παίζουν. Προσωπικά (και ξέρεις ότι σε έχω υποστηρίξει στο παρελθόν) δεν δίνω άδικο στον Chs που σε μπανάρισε και εσένα και τον Pelekis, μπορεί να λες την αλήθεια, όμως το ότι έγινε αυτό που έγινε δυστυχώς δεν αναιρεί ότι ο μοντ έπρεπε να δράσει. Στο καλό λοιπόν και χαλάρωσε, υπάρχει ζωή και χωρίς το φόρουμ και αν γουστάρεις πραγματικά, μπορείς απλά να το παρακολουθείς σαν επισκέπτης.

krhtikos21

Member
μακάρι να ισχύουν οσα λες . αλλά έχουνε παραγίνει πολλές συμπτώσεις με την περίπτωση σου. μία φωτοσοπ, μία ίδιο ip δλδ όλα είναι τυχαία?

αυτό με το γυμναστήριο ρε παιδιά έλεος που τα σκέφτεστε πραγματικά δλδ.
η περίπτωση κανει μπαμ από χιλιόμετρο.ολόκληρη σκευωρία έχετε στήσει εκεί μιλάμε για διαπλοκή πολλών προσώπων και πάτε να εξαπατήσετε φορουμ ολόκληρο.εγώ το είχα μυριστεί από καιρό αλλα λέω άστο.

αυτό είναι μάρκετινγκ τώρα? μπράβο σας. αφού τόσο καιρό καλά το παίζατε το θέατρο τουλάχιστον να μάθετε να κρύβεστε κιόλας και θα ναι όλα οκ μετά.

ακόμα και στις κομπίνες ερασιτέχνες είστε. Ελλαδάρααααα!!!!!!
και μετά λέγαμε για τον Γκούρα. εδώ οι άλλοι σκέφτονται και σενάρια κιόλας για να φανεί πιο πειστικό.

Ενα βήμα μπροστά κάνετε και τρία πίσω με αυτά τα ξεφτιλίκια
ο νοών νοείτω

n094

Active Member
krhtikos21 είπε:
μακάρι να ισχύουν οσα λες . αλλά έχουνε παραγίνει πολλές συμπτώσεις με την περίπτωση σου. μία φωτοσοπ, μία ίδιο ip δλδ όλα είναι τυχαία?

αυτό με το γυμναστήριο ρε παιδιά έλεος που τα σκέφτεστε πραγματικά δλδ.
η περίπτωση κανει μπαμ από χιλιόμετρο.ολόκληρη σκευωρία έχετε στήσει εκεί μιλάμε για διαπλοκή πολλών προσώπων και πάτε να εξαπατήσετε φορουμ ολόκληρο.εγώ το είχα μυριστεί από καιρό αλλα λέω άστο.

αυτό είναι μάρκετινγκ τώρα? μπράβο σας. αφού τόσο καιρό καλά το παίζατε το θέατρο τουλάχιστον να μάθετε να κρύβεστε κιόλας και θα ναι όλα οκ μετά.

ακόμα και στις κομπίνες ερασιτέχνες είστε. Ελλαδάρααααα!!!!!!
και μετά λέγαμε για τον Γκούρα. εδώ οι άλλοι σκέφτονται και σενάρια κιόλας για να φανεί πιο πειστικό.

Ενα βήμα μπροστά κάνετε και τρία πίσω με αυτά τα ξεφτιλίκια
ο νοών νοείτω

Καλά τώρα και εσύ το πας πολύ μακριά φίλε Krhtike21, είπαμε ότι καλά έκανε ο chs και τον μπάναρε αλλά εσύ έβγαλες ολόκληρη σκευωρία και επιπρόσθετα αφήνεις υπονοούμενα που σηκώνουν μέχρι και μήνυση.... φιλικά στο λέω πρόσεχε τι γράφεις γιατί θα είναι χαζομάρα να μπλέξεις από το πουθενά. Στο λέω ξεκάθαρα δεν ξέρω τι μ@@κι@ παίχτηκε εδώ αλλά σίγουρα το να κατηγορείς τους πάντες και να λες ξεκάθαρα ότι πρόκειται για "σκευωρία" και άλλα τέτοια είναι αβάσιμο και λίγο επικίνδυνο.... φιλικά στο λέω.

Bouklas

Well-Known Member
Πας στο γυμναστήριο και οι μυς σου καίνε είσαι σε υπερένταση από τις ασκήσεις. Το μονο που θες είναι να κανεις τις ασκήσεις να πας σπίτι να φας καλά και να πάρεις την πρωτεΐνη σου αν παίρνεις και φυσικά να ξεκουραστείς. Από την άλλη εσύ πας ανεβάζεις και φωτογραφίες εκεί γιατί έχουνε και υπολογιστές!!!! Net coffee-gym, 2 σε 1 πρώτη φορα το ακούω αυτό. Και παρόλα αυτά που δεν έχεις θέμα με όλα τα παραπάνω τυχαίνει να συνδέεται και ο pelekis από το ίδιο gym! Πραγματικά που τα βρίσκετε! Είναι για γέλια αυτά τα πράγματα. Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να μην μας δώσεις καμια εξήγηση για το τι κανεις. Όπως φυσικά και εγώ δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πιστέψω αυτές τις μ...κιες!

krhtikos21

Member
εγώ κάνω εικασίες.και νομίζω φορουμ είναι γράφουμε ότι θέλουμε. υπάρχει λογοκρισία?

οκ είμαι χαζός τεσπα δεν ξανα μιλάω για το θέμα ειλικρινα.σορρυ.για τα παραπάνω.μάλλον εγώ είμαι συνομοσιολόγος και παρασύρθηκα.
λάθος μου

n094

Active Member
krhtikos21 είπε:
εγώ κάνω εικασίες.και νομίζω φορουμ είναι γράφουμε ότι θέλουμε. υπάρχει λογοκρισία?

οκ είμαι χαζός τεσπα δεν ξανα μιλάω για το θέμα ειλικρινα.σορρυ.για τα παραπάνω.μάλλον εγώ είμαι συνομοσιολόγος και παρασύρθηκα.
λάθος μου

Ρε συ δεν είπα να μη μιλάς απλά σου είπα ότι δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, όπως και οι άλλοι δεν μπορούν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν. Το ότι είσαι σε "ανώνυμο φόρουμ" δεν σε διασφαλίζει απόλυτα και ούτε μπορείς να γράφεις ότι θέλεις. Ο Chs σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ επαινέβει και μπάναρε τους χρήστες, δεν χρειάζεται να χτυπιόμαστε εμείς για τα πάντα. Άλλωστε το τι μπορεί να κάνει η dhi και η κάθε ελληνική κλινική μπορεί κάποιος να το μάθει με μια επίσκεψη του εκεί, δεν χρειάζεται να μένει σε φωτογραφίες μελών του φόρουμ και σαφώς ούτε σε λόγια μελών (ακόμα χειρότερα χωρίς φωτογραφίες).

Flosk

Well-Known Member
Εις το επανιδειν Londonakis.. Κάποια μέρα θα τα ξαναπούμε, μην λυπασαι πολυ! Θα τα λέμε και θα τα ξαναλεμε! Ειται έτσι ειται αλλιώς..

krhtikos21

Member
εγώ δεν θέλω να μπλέξω πουθενά.φοιτητής είμαι λεφτά δεν έχω.και ουτε όρεξη να τσακώνομαι έχω.απλά ο άλλος μας έλεγε ασυναρτησίες λες και είμαστε τπτ βοσκοί ξέρω εγώ και δεν θα καταλαβαίναμε.και γενικά μου την δίνει όταν ένας πάει να γίνει πονηρός και να κοροιδέψει παιδιά στην ηλικία μου που έχουν υποστεί τόσα από αυτό το πρόβλημα και να έρχεται ο άλλος και να μου πουλάει φίδια. δεν την μπορώ την αδικία εις βάρος ανθρώπων βασανισμένων που έχουν άγνοια πλήρη ή μερική στο θέμα μμ. μία μ@λακία να γίνει πάει στιγματίστηκες για μια ζωή.και όχι στα 30.στα 20 που είναι τα καλύτερα σου χρόνια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
οφελος απο ολο αυτο μονο η dhi μπορει να ειχε και κανενας αλλος.για ποιο λογο να το κανει αλλος δλδ?εκτος αν ηθελε καποιος να τον πιασουν επιτηδες για να χαλασει το ονομα της dhi και να επωφεληθει η δικια του εταιρια.

Flosk

Well-Known Member
Ο κοινός νους αυτα λέει! Ο καθένας μπορεί να βγάζει τα συμπεράσματα του ομως και αν ισχύει το 2ο τότε ειναι φάουλ και ο Chs κάτι που για μένα ειναι αδύνατο..

Gio

New Member
Ρε παιδιά, ο pelekis ευθύς εξαρχής γιατί banαριστηκε; Επειδή είχε το ίδιο ip με τον londonakis ή επειδή διαφήμισε κάποια κλινική;

Gio

New Member
Flosk είπε:
Γιατι είχε το ίδιο ip και γιατι μας έλεγε ότι μπαίνει απο υπολογιστή γυμναστηρίου!

Κατάλαβα. Οπότε η γκάφα ήταν του londonakis και δεν σχετίζεται με τρόπους marketing? Γιατί μου φαίνεται περίεργο το όλο σκηνικό.. Αν θέλει να διαφημιστεί μια κλινική, μπορεί να το κάνει με τα αποτελέσματα της και οχι με αθέμιτους τρόπους, έτσι δεν είναι;

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ο Κύριος Pelekis και Londonakis αποκλείστηκαν από την κοινότητα για τον λόγο όχι μόνο της ίδιας IP αλλά ότι ήταν και από τον ίδιο πάροχο, εμένα προσωπικά κάτι μου βρωμάει.. επειδή όμως ΔΕΝ μπορώ να ρισκάρω με κάτι τέτοιο, έπραξα όπως λένε οι κανονισμοί. Είτε λέει αλήθεια ο Κος Londonakis είτε όχι.

Επίσης ακούω για μηνύσεις κλπ.. ρε παιδιά αν είναι δυνατόν.. είμαστε σε ένα forum για την τριχόπτωση και έχουμε καταντήσει δικαστήριο αεροπαγίτικο..

Τα πράγματα είναι απλά.. σε ένα ανοιχτό forum ο κάθε ένας μπορεί να πει ότι του κατέβει, από κει και πέρα αν αυτό που θα πει παραβαίνει τους κανονισμούς η προσβάλλει ανθρώπους, θα το δουμε οι διαχειριστές (υπάρχει και το report από κάτω) και θα πράξουμε ανάλογα άμεσα.

Εδώ να τονίσω, δεν χρειάζεται από κανέναν να λέει λόγια παραπάνω (π.χ. όπως στο θέμα pelekis - londonakis όπου διάφοροι είπαν πολλά σενάρια) από τη στιγμή που έχω αναλάβει εγώ η κάποιος άλλος μια κατάσταση. Το να λέμε παραπάνω λόγια μόνο χειρότερα τα κάνουμε, προκαλώντας και δημιουργώντας αντιδράσεις.

no_hair

New Member
Ειπε οτι μπηκε απο κοινοχρηστο υπολογιστη γυμναστηριου και μπαναριστηκε. Στο Holmes δεν εχει internet corner? Δηλαδη για να καταλαβουμε καθε φορα εμπαινε απο το ιδιο ip ή μπηκε καποια φορα απο το ιδιο ip. Πειραζει που δεν το εχω καταλαβει ακριβως??? Παιζει δηλαδη να λεει και αληθεια?

Μπλουζα