krhtikos21 είπε:n094 είπε:tas είπε:Eυτυχώς που συμφωνεί και ο moderator. Έχω πάθος και με παρασύρει λέει ο άλλος. o_hair απλά δεν μου αρέσει να με περνάνε για ηλίθιο. n094 όσο και να προσπαθείς δυστυχώς είναι ολοφάνερο.
Ξανά λέω:
Ρε παιδιά, αν διαβάσετε πιο προσεχτικά το νήμα και δείτε και όλες τις φωτογραφίες (δηλαδή κυρίως αυτές με την τοποθέτηση των μοσχευμάτων) θα δείτε ότι ο άνθρωπος έβαλε μοσχεύματα μόνο στους κρόταφους και εσείς ισχυρίζεστε ότι η DHI έκανε φοτοσοπ για να δείξει πιο πυκνό το αποτέλεσμα στη μέση, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ για σκεφτείτε είναι λογικό αυτό;;; (δείτε αυτήν http://imgur.com/a/qjV2X#9 που έχει αναρτήσει ως λινκ στην πρώτη σελίδα του νήματος του).
Επίσης, ο άνθρωπος έχει ανεβάσει φωτογραφίες δικές του με φως λες και έκατσε κάτω από τον προβολέα του ολυμπιακού σταδίου για να δείξει το αποτέλεσμά του.
Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ πάλι ως εγκάθετος της DHI κλπ κλπ αλλά πραγματικά αυτό που βλέπω είναι ότι το "πέσιμο" που γίνεται στα μέλη που πήγαν στην DHI για μμ είναι εξωπραγματικό και αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω και τσαντίζομαι πολύ γιατί πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν και μου άλλαξαν τη ζωή και κάθε φορά που βλέπω ένα άδικο πέσιμο σε αυτούς τρελαίνομαι, απορώ πραγματικά αυτοί, αν παρακολουθούν το φόρουμ, που είμαι σίγουρος ότι το κάνουν γιατί δεν αντιδρούν και αφήνουν εμάς να τσακωνόμαστε. ΠΡΟΣ DHI: αν σας νοιάζει κάντε κάτι...
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, το αποτέλεσμα σου Λοντονάκι στο 6μηνο δεν είναι και από τα καλύτερα που έχω δει και μην το πάρεις στραβά γιατί ακόμα δεν έχεις αναρτήσει φωτογραφίες του 9μηνου οπότε μπορεί να διαψευσθώ.
λοιπόν παιδιά ο νοων νοείτω σε αυτην την φωτο έχει γίνει φωτοσοπ για κάποιο λόγο.δεν με ενδιαφέρει ο λόγος αλλά έγινε.
και συ βρε n094 γτ τους υπερασπίζεσαι τόσο??
χάνεις το δίκιο σου αλήθεια φαίνεται άσχημο αυτό που κάνεις.
και ξέρεις ότι σέβομαι τις γνώσεις σου αλλά όταν γίνεται λόγος για ρετουσάαρισμα είναι χοντρό.
δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του παιδιού αλλά με πνίγει η αγανάκτηση με κτ τέτοια γτ με ρωτάνε παιδιά που δεν έχουνε λεφτά για έξω που να πάνε και τους λέω πηγαίντε και εκεί σαν συνβουλή και στο τέλος θα κάψω κανέναν και θα το χω τύψεις γτ έχω περάσει πολλά με κτ τέτοια.
και πάλι συγγνώμη μακάρι να χεις αυτό που επιθυμείς φίλε σαν αποτέλεσμα γτ αυτό μετράει στο τέλος.
και να ανοίγουμε τα μάτια στον κόσμο
Krhtikos λες: «…όταν γίνεται λόγος για ρετουσάαρισμα είναι χοντρό…» για αυτό ακριβώς τον λόγο τους υπερασπίζομαι τόσο, γιατί αυτό που λέγετε από μερικούς είναι χοντρό και κατά τη γνώμη μου αναληθές. Άσε που είναι και αστείο, να ισχυρίζεσαι ότι έγινε ρετουσάρισμα σε σημείο που δεν μπήκαν μοσχεύματα δηλαδή αυτό και αν είναι αστείο χαχαχαχα; Δηλαδή να μην το πω;
Dimit είπε:edit: Τώρα μου ανοιγουν οι συγκεκριμένες, ίσως ήταν θέμα σύνδεσης. Πέρα από αυτό, βλέπω ότι πολλές φωτογραφίες σε παλαιότερα posts λείπουν (και οι μικρογραφίες εννοώ).
Dimit, πριν γραφτείς, το φόρουμ είχε δεχτεί επίθεση και χακαρίστικε με αποτέλεσμα όλες οι φωτογραφίες μέχρι τότε να σβηστούν. Θα το δεις και σε άλλα νήματα αυτό. Μάλλον γι’ αυτές τις φωτογραφίες αναφέρεσαι, δηλαδή αυτές που είναι στην αρχή αυτού του νήματος και σχετίζονται με το χακαρισμα του φόρουμ τότε.
Gio είπε:Παιδιά, επειδή έχω κάνει μεταμόσχευση (στην ίδια κλινική μάλιστα) αλλά χρησιμοποιώ και toppik έχω να πω οτι αποκλείεται να είναι αυτη η μάυρη κυλίδα κάτι τέτοιο! Επίσης, επειδή είμαι και πληροφορικός, ενίσταμαι στο αν έχει γίνει επεξεργασία με photoshop καθώς μιλάμε για τραγική δουλειά. Πιο ωραίο θα φαινόταν το αποτέλεσμα αν γινόταν ενα smooth filtering π.χ. Πιστεύω οτι απλά είναι το λεγόμενο pixel noise το οποίο έχει απλά παραμορφώσει την συγκεκριμένη φωτογραφία. Γίνεται σε σπάνιες περιπτώσεις κατα την αντιγραφή ή μετακίνηση μιας εικόνας απο μια φορητή συσκευή usb ή απο ενα δίσκο. Δεν υπάρχει λόγος να αντιμάχεστε νομίζω.
Αυτό τελικά μου ακούγεται ως το πιο λογικό, με δεδομένο ότι η σκιά είναι σε σημείο που δεν μπήκαν μοσχεύματα. Παρεμπιπτόντως, καλή επιτυχία στη δεύτερη μμ σου Gio, εύχομαι τα καλύτερα και να βγεις μετά από 10 μήνες όπως το ονειρευόσουν πάντα.