Londonakis, fue, 722 grafts, 3/10/12

n094

Active Member
krhtikos21 είπε:
n094 είπε:
tas είπε:
Eυτυχώς που συμφωνεί και ο moderator. Έχω πάθος και με παρασύρει λέει ο άλλος. o_hair απλά δεν μου αρέσει να με περνάνε για ηλίθιο. n094 όσο και να προσπαθείς δυστυχώς είναι ολοφάνερο.

Ξανά λέω:
Ρε παιδιά, αν διαβάσετε πιο προσεχτικά το νήμα και δείτε και όλες τις φωτογραφίες (δηλαδή κυρίως αυτές με την τοποθέτηση των μοσχευμάτων) θα δείτε ότι ο άνθρωπος έβαλε μοσχεύματα μόνο στους κρόταφους και εσείς ισχυρίζεστε ότι η DHI έκανε φοτοσοπ για να δείξει πιο πυκνό το αποτέλεσμα στη μέση, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ για σκεφτείτε είναι λογικό αυτό;;; (δείτε αυτήν http://imgur.com/a/qjV2X#9 που έχει αναρτήσει ως λινκ στην πρώτη σελίδα του νήματος του).

Επίσης, ο άνθρωπος έχει ανεβάσει φωτογραφίες δικές του με φως λες και έκατσε κάτω από τον προβολέα του ολυμπιακού σταδίου για να δείξει το αποτέλεσμά του.

Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ πάλι ως εγκάθετος της DHI κλπ κλπ αλλά πραγματικά αυτό που βλέπω είναι ότι το "πέσιμο" που γίνεται στα μέλη που πήγαν στην DHI για μμ είναι εξωπραγματικό και αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω και τσαντίζομαι πολύ γιατί πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν και μου άλλαξαν τη ζωή και κάθε φορά που βλέπω ένα άδικο πέσιμο σε αυτούς τρελαίνομαι, απορώ πραγματικά αυτοί, αν παρακολουθούν το φόρουμ, που είμαι σίγουρος ότι το κάνουν γιατί δεν αντιδρούν και αφήνουν εμάς να τσακωνόμαστε. ΠΡΟΣ DHI: αν σας νοιάζει κάντε κάτι...

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, το αποτέλεσμα σου Λοντονάκι στο 6μηνο δεν είναι και από τα καλύτερα που έχω δει και μην το πάρεις στραβά γιατί ακόμα δεν έχεις αναρτήσει φωτογραφίες του 9μηνου οπότε μπορεί να διαψευσθώ.

λοιπόν παιδιά ο νοων νοείτω σε αυτην την φωτο έχει γίνει φωτοσοπ για κάποιο λόγο.δεν με ενδιαφέρει ο λόγος αλλά έγινε.
και συ βρε n094 γτ τους υπερασπίζεσαι τόσο??
χάνεις το δίκιο σου αλήθεια φαίνεται άσχημο αυτό που κάνεις.
και ξέρεις ότι σέβομαι τις γνώσεις σου αλλά όταν γίνεται λόγος για ρετουσάαρισμα είναι χοντρό.
δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του παιδιού αλλά με πνίγει η αγανάκτηση με κτ τέτοια γτ με ρωτάνε παιδιά που δεν έχουνε λεφτά για έξω που να πάνε και τους λέω πηγαίντε και εκεί σαν συνβουλή και στο τέλος θα κάψω κανέναν και θα το χω τύψεις γτ έχω περάσει πολλά με κτ τέτοια.

και πάλι συγγνώμη μακάρι να χεις αυτό που επιθυμείς φίλε σαν αποτέλεσμα γτ αυτό μετράει στο τέλος.
και να ανοίγουμε τα μάτια στον κόσμο

Krhtikos λες: «…όταν γίνεται λόγος για ρετουσάαρισμα είναι χοντρό…» για αυτό ακριβώς τον λόγο τους υπερασπίζομαι τόσο, γιατί αυτό που λέγετε από μερικούς είναι χοντρό και κατά τη γνώμη μου αναληθές. Άσε που είναι και αστείο, να ισχυρίζεσαι ότι έγινε ρετουσάρισμα σε σημείο που δεν μπήκαν μοσχεύματα δηλαδή αυτό και αν είναι αστείο χαχαχαχα; Δηλαδή να μην το πω;

Dimit είπε:
edit: Τώρα μου ανοιγουν οι συγκεκριμένες, ίσως ήταν θέμα σύνδεσης. Πέρα από αυτό, βλέπω ότι πολλές φωτογραφίες σε παλαιότερα posts λείπουν (και οι μικρογραφίες εννοώ).

Dimit, πριν γραφτείς, το φόρουμ είχε δεχτεί επίθεση και χακαρίστικε με αποτέλεσμα όλες οι φωτογραφίες μέχρι τότε να σβηστούν. Θα το δεις και σε άλλα νήματα αυτό. Μάλλον γι’ αυτές τις φωτογραφίες αναφέρεσαι, δηλαδή αυτές που είναι στην αρχή αυτού του νήματος και σχετίζονται με το χακαρισμα του φόρουμ τότε.

Gio είπε:
Παιδιά, επειδή έχω κάνει μεταμόσχευση (στην ίδια κλινική μάλιστα) αλλά χρησιμοποιώ και toppik έχω να πω οτι αποκλείεται να είναι αυτη η μάυρη κυλίδα κάτι τέτοιο! Επίσης, επειδή είμαι και πληροφορικός, ενίσταμαι στο αν έχει γίνει επεξεργασία με photoshop καθώς μιλάμε για τραγική δουλειά. Πιο ωραίο θα φαινόταν το αποτέλεσμα αν γινόταν ενα smooth filtering π.χ. Πιστεύω οτι απλά είναι το λεγόμενο pixel noise το οποίο έχει απλά παραμορφώσει την συγκεκριμένη φωτογραφία. Γίνεται σε σπάνιες περιπτώσεις κατα την αντιγραφή ή μετακίνηση μιας εικόνας απο μια φορητή συσκευή usb ή απο ενα δίσκο. Δεν υπάρχει λόγος να αντιμάχεστε νομίζω.

Αυτό τελικά μου ακούγεται ως το πιο λογικό, με δεδομένο ότι η σκιά είναι σε σημείο που δεν μπήκαν μοσχεύματα. Παρεμπιπτόντως, καλή επιτυχία στη δεύτερη μμ σου Gio, εύχομαι τα καλύτερα και να βγεις μετά από 10 μήνες όπως το ονειρευόσουν πάντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

londonakis

New Member
Παιδιά για να μη το κάνουμε άλλο τόσο θέμα το απογευμα θα βγάλω με την φωτογραφική μου και θα σας ανεβάσω να δειτε.
Έστειλα στους διαχειριστές εμαιλ με τις φωτο για να πιστοποιησουν την αυθεντικοτητα. Ελπίζω να εχουν καποιον ειδικο να τις δει.
Τελος, ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΠΙΚ ΠΟΤΕ.
Πραγματικα καταλαβαινω γιατι μια θαμπαδα μπορει να δημιουργησει αμφιβολίες αλλα ΕΛΕΟΣ ρε παιδια..δεν ειμαι μ....
Σε ευχαριστώ N094 είσαι από τους ψαγμένους εδω μέσα.

http://londonakis.imgur.com/
το αλμπουμ μου

Scrooge

Member
Londonakis, αφού ευχηθώ να πάνε όλα καλά, δύο ερωτήσεις:
1) Αν δεν κάνω λάθος, έβαλες 722 τθ και η επέμβαση κόστισε 1.000€.
Άρα το κόστος ήταν 1,39 €/τθ. Έχω δίκιο ?
2) Ποιος γιατρός έκανε την επέμβαση ?

londonakis

New Member
Καλημέρα σε όλους.
Έβγαλα με τη φωτογραφική μηχανή 2-3 φωτογραφίες. Προσπάθησα να τραβήξω το σημείο με την θαμπάδα από την προηγούμενη φορά.
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Ναι φίλε Scrooge έτσι είναι, υπολόγισε περίπου 80 λεπτά την τρίχα. Γιατρός ήταν ο Πατεδάκης Θεμιστοκλής.
r278OjN.jpg

OwGsuv5.jpg

krhtikos21

Member
londonakis είπε:
Καλημέρα σε όλους.
Έβγαλα με τη φωτογραφική μηχανή 2-3 φωτογραφίες. Προσπάθησα να τραβήξω το σημείο με την θαμπάδα από την προηγούμενη φορά.
Τα συμπεράσματα δικά σας..
Ναι φίλε Scrooge έτσι είναι, υπολόγισε περίπου 80 λεπτά την τρίχα. Γιατρός ήταν ο Πατεδάκης Θεμιστοκλής.
r278OjN.jpg

OwGsuv5.jpg

αυτές είναι ωραίες φίλε!!! και ομολογώ πολύ καλό αποτέλεσμα!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Αληθινές και άψογες μπορώ να πω φίλε londonaki, επίσης πολύ καλό αποτέλεσμα! :)

n094

Active Member
και εγώ με τη σειρά μου να πάρω πίσω το σχόλιο που έκανα για το 6μηνο σου, γιατί πραγματικά στο 9μηνο το αποτελέσμά σου είναι πραγματικά πολύ καλό. Μπράβο φίλε μου χαίρομαι πολύ για σένα.

tocamrd

New Member
Όντως παρα πολύ καλό αποτέλεσμα!! Πόσα grafts έχεις βάλει συνολικά 1η και 2η μμ? και πόσο είναι το συνολικό ποσό που έδωσες και για τις 2 μμ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

londonakis

New Member
tocamrd είπε:
Όντως παρα πολύ καλό αποτέλεσμα!! Πόσα grafts έχεις βάλει συνολικά 1η και 2η μμ? και πόσο είναι το συνολικό ποσό που έδωσες και για τις 2 μμ?

Καλημέρα, έβαλα 1200 grafts την πρώτη φορά και μετά από περίπου 10 μήνες 722 grafts. Πλήρωσα την πρώτη φορά 2500€ και την δεύτερη μου κάνανε καλύτερη τιμή 1000€.
Σύνολο 1922 grafts 3500€
Ευχαριστώ παιδιά

krhtikos21

Member
πολύ καλο το αποτέλεσμα φίλε μ!Τόσο καλό που δεν μπορώ να το πιστέψω για τα ελληνικά δεδομένα.Βέβαια έχεις το καλό ότι έχεις σπαστό μαλλί και μικρό σχετικά πρόβλημα αλλά και πάλι υπεράνω προσδοκιών αποτέλεσμα.
Να σε ρωτήσω από θεραπείες κάνεις τπτ?

londonakis

New Member
Σε ευχαριστω κι εγω ετσι νιωθω.
Μονο μινοξιδιλη βαζω πρωι βραδυ.Μονο απο το φορουμ πληροφορηθηκα για θεραπειες δεν μου προτεινανε να παρω κατι απο την κλινικη και δε θελω κιολας. Με καιει μονο να μη ξαναχρειαστει να κανω στα επομενα 10 χρονια μεταμφυτευση! Η μινοξιδιλη πιστευεις δεν θα με κρατησει? Χρειαζομαι κατι πιο ενισχυμενο?

krhtikos21

Member
τι να σου πω εσένα μάλλον εξελίσσεται αργά και η μινοξ σε έχει πιασει.βέβαια θα χάνει μακροπρόθεσμα η μινοξ.όσοι έχουμε μπει στο τρυπάκι των μμ πρέπει να γνωρίζουμε οτι θα παλευόυμε συνέχεια με αυτές.τα χρήματα που χεις δώσει είναι ελάχιστα και με αυτές τις τιμές επανέρχεσαι όποτε θες.δότρια να έχεις και για όλα τα άλλα έχει ο θεός

Livol

New Member
Το οτι ο londonakis εκανε μεταμοσχευση στους κροταφους δεν επεται σωνει και ντε οτι η κλινικη δεν ειχε λογο να πειραξει το σημειο στο κεντρο, για τον απλο λογο οτι ενα συνολικα ωραιο αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο οπτικα απο ενα τοπικα ωραιο αποτελεσμα... Ακομη κι αν οι κροταφοι του ειχαν τελειο αποτελεσμα, αν το κεντρο ηταν τελειως αδειο δε θα ειχε νοημα...

Σχετικά με το αν εχουν πειραχτει οι φωτο, φυσικα και εχουν πειραχτει και το επιβεβαιωνω και εγω που επισης ασχολουμαι με γραφιστικη, με ερασιτεχνικο μαλιστα τροπο οπως λεει ο tas. Σαν να πηρε καποιος το πινελο στο photoshop με μαυρο χρωμα σε χαμηλο opacity και εκανε ενα περασμα απο την περιοχη...

δεν χρειαζεται να ειναι καποιος γραφιστας για να καταλαβει τη διαφορα, μπορει απλως να παρει τις "πειραγμενες" φωτο και να τις βαλει διπλα διπλα με τις μη πειραγμενες, οπως αυτην στην οποια τεχνηεντως τα μαλλακια του μαζευονται προς το κεντρο πχ http://www.hairlossgr.com/forum/attachment.php?aid=4516

η αυτην στην οποια η γωνια ληψης και το μπουκλε μαλλακι μπερδευουν το ματι
http://www.hairlossgr.com/forum/attachment.php?aid=4517

τωρα το τι λογους μπορει να εχει ο καθενας για να στηριζει τις κατα τοπους κλινικες δεν το ξερει ο καθενας... n094 τι εγινε, σου εκαναν το δωρεαν τατου στην εν λογω κλινικη;

τελος για το update, londonaki οντως φαινεται πολυ καλο το αποτελεσμα σου ειδικα για δεδομενα ελλαδας... απλως αν θελεις βγαλε και καμια φωτο απο πανω να κοιταει το κεφαλι για να δουμε συνολικο αποτελεσμα, καθε επιτυχια.

Flosk

Well-Known Member
Londonakis οι Φωτο φαίνονται καλές,ελπίζω να ειναι καλο και το αποτελεσμα και εσυ πάνω απο ολα να είσαι ικανοποιημένος. Θα μπορούσες σε παρακαλω να βάλεις μια Φωτο καθαρή απο πάνω με τα μαλλια χτενισμενα προς τα εμπρός και κάτω; ευχαριστω!

Gio

New Member
Φαίνεται καλή δουλειά. Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες πριν και μετά την πρώτη επέμβαση;

Μπλουζα