Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
Και πάλι δεν μπορώ να συγκρίνω επακριβώς. Θα πρέπει να βάλω δίπλα ίδιες φωτο σε φωτισμό γωνία και μήκος μαλλιών. Δεν μπορώ να πω με ασφάλεια οτι 3 μήνες μετά είσαι χειρότερος. Φαίνεσαι μεν εκ πρώτης όψεως, αλλά ίσως στο μεσοδιάστημα έχασες μαμά μαλλιά και λίγα μεταμοσχευμένα (τα οποία να ειναι σε φυσιολογικά πλαίσια και θα ξαναβγούν) και σε συνδυασμό με τα μακρύτερα μαλλιά να φαίνεσαι χειρότερος. Μήπως έπρεπε να βάλεις περισσότερα τότε? Μην νομίζεις οτι δεν μπαίνουν... χαλαρά μπαίνουν!!!! Προσπάθησε να είσαι ήρεμος. Κάνε όσα είπαμε και δες τον γιατρό απο κοντά να βρείτε λύση είτε με τον Α είτε με τον Β τρόπο. Πολύ φοβάμαι πως δεν μιλάμε για μια αποτυχημένη μεταμόσχευση σε ιατρικό επίπεδο αλλά σε στρατηγικό, με την έννοια οτι ίσως δεν μπήκαν όσα έπρεπε να είχαν μπει για την περίπτωση σου + παραπάνω απώλειες λόγω fue (σε λογικά επίπεδα) + κακή ποιότητα τρίχας σου + επιθετικότατη τριχόπτωση χωρίς υποστήριξη θεραπείας. Ίσως είχες και εσύ υψηλές προσδοκίες παραπλανώμενος απο φωτογραφίες εταιρειών. Λίγο απο όλα δηλαδή. Βρείτε λύση με τον γιατρό και εντοπίστε το πρόβλημα. Κουράγιο και υπομονή φίλε αν και ξέρω οτι όταν είσαι έξω απο τον χορό εύκολα μιλάς. Χαράς στο κουράγιο ειλικρινά. Πάντως τα πράγματα ειναι λιγότερο δραματικά αποτι περίμενα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου. Πάντως το αποτέλεσμα ούτε για μένα ειναι αποδεκτό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Στην πυκνομέτρηση θα δείξει τι συμβαίνει.
Εμενα μου είπε ότι μπροστά μπήκαν 70 με κοντά στα 70 ανά cm, όταν έρθει η στιγμή θα το κάνω και εγώ.
Όσο για τις φωτογραφίες φίλε, κοίταζα το νήμα σου, είναι δύσκολο να βγάλει κανεις άποψη πως πραγματικά ήσουν και πως είσαι τώρα. Αυτό που φαίνεται είναι πως από την τελευταία ανανέωση που έκανες δείχνεις χειρότερα. Το πόσο? άγνωστο.

Και επίσης συμφωνώ σε όσα λες περί βάλτων που κάνουν προμοτάρισμα. Δεν συμφέρει κανέναν αυτό το πράγμα διότι όταν τα λουστούνε οι ίδιοι και θα τους πνίγει κάπου να τα πούνε τότε θα καταλάβουν ότι έχουν κάνει κακό σε όλους όχι μόνο στους εαυτούς τους!

krhtikos21

Member
μωρε μια χαρά μπήκανε τα γκραφτς τόσα ήθελε το πρόβλημα μ σιως και λιγότερα και κυρίως γυμνή περιοχή κάλυψα.εμένα ο μιχάλης μ χε πει οτί θα βάλουμε γκραφτς σαν να μη έχει καθόλου μαλλιά εκεί π βάζουμε κ εκτος αυτού ήταν ελάχιστες τρίχες που χα. εμένα η χερλαιν με πονάει πολύ γτ τα πίσω αν είχε την πυκνότητα που έπρεπε η χερλαιν δε θα φαινόντουσαν τα κενά!!! και σ λέω στο 5-6 μηνο είχε πολύ πιο πυκνή χερλαιν έκανε μπαμ με τ πίσω η αντίθεση αλλά είχε και πολλες τριχούλες μικρές που δνε μεγαλώνανε κ ήταν από την αρχή εκεί. εγώ ότι έπρεπε να κάνω το κανα και θα το κάνω αλλά περιέργεια μεγάλη να δω τα πόσα έχω τώρα

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλά οτι φαίνεσαι χειρότερος δεν το συζητάμε. Το θεμα ειναι γιατι. Κουλό να μην μεγαλώνουν τα μικρά. Και εγώ έχω μικρά που τα έβλεπα στάσιμα, αλλά τώρα πήραν μπρος, και μερικές φορές έβγαιναν νέα μικρά και τα μπέρδευα με τα παλιά. Μην το βασανίζεις άλλο. Κάνε οτι είπαμε και βάλε κωλόχερο. Μην έχεις αμφιβολία για υποστήριξη, το θέμα ειναι έχεις εμπιστοσύνη για free repair ή απλά θες τα λεφτά σου πίσω και να πας αλλού? Ξέρεις και μια απόπειρα πύκνωσης τώρα δεν ειναι ότι πιο εύκολο, ενέχει και το shockloss ακόμη και στα υφιστάμενα μεταμοσχευμένα.

krhtikos21

Member
θέλω να δω πρώτα τι τα ρηξε ή τι δεν τα φύτρωσε και μετα θα δώ. αλλά όπως λες η πύκνωση είναι μανίκι καλοκαιριάτικα. και αν χάσω και άλλα γκραφτς από sockloss η δεν βγουνε??? δεν ξανα παίρνω το ρίσκο να αποδεκατίσω την δότρια μ τελείως γτ έχω ποντάρει πολλά στις μμ αφού έχω παρενέργειες από φινα. δεν μπορώ να χανω μία 700 γκραφτς την άλλη 300 και να έχω χάσει πχ μία μμ σε μ@λακίες.

geroksouras

Active Member
ενας καλος τροπος λοιπον να δουμε αν μια μτχ ειναι πετυχημενη ως προς τον αριθμο
τουλαχιστον, ειναι η πυκνομετρηση κυριως σε γυμνη αν υπαρχει περιοχη.στην δικια μου περιπτωση
ειναι πιο ευκολο καθως τα grafts που προυπηρχαν τα εχω μετρησει απο πριν(μετρημενα στα δαχτυλα που λενε) οποτε ειναι απλα μαθηματικα.
στην δικια σου περιπτωση και αφου ειχες και εσυ γυμνες περιοχες(μικροτερες) κανε
πυκνομετρηση να δεις που βρισκεσαι
παντως πισω απο hairline στα 35-40 δεν θα επρεπε να περιμενεις και πολλα περισσοτερα
η hairline σου δειχνει νομιζω λιγοτερα απο 60.μακαρι να ειναι τεμπελικα κ να σου βγουνε μετα,αλλιως
μια ενισχυση πανω στην hairline με καμια 15αρια χ 20εκ περιπου τοξο + αλλα τοσα στα πισω χωρις φυσικα χρεωση θα σημαινει μονο επιπλεον ταλαιπωρεια και - 600 απο την αποθηκη σου.μικρο το κακο μην τρελενεσαι

krhtikos21

Member
θα τρελαθώ αν έχω χάσει πάνω από 500 γκραφτς να σαι σίγουρος!!!!!

παντως dance επειδή είσια απότα γνωστά μέλη εδώ πέρα έλα να με δεις live όταν ανέβω και να πεις και εσύ αν είμαι παράλογος ή όχι που λέω έχει πολλά κενάκια η χερλαιν κ δεν έχουνε βγει 3000 γκραφτς για κανένα λόγο. αυτό πάει προφανώς και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο

gkast

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Φιλε κρητικέ καλησπέρα. Πραγματικά λυπάμαι αν δεν ικανοποιήθηκες με το αποτέλεσμα. Ούτε εμένα θα με ικανοποιούσε. Οι φωτογραφίες σου δεν με βοηθάνε να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Όταν το έλεγες περίμενα κάτι πολύ χειρότερο. Εδώ νομίζω πως βλέπω ενα συνδυασμό μέτριας φύτρωσης, επιθετικότατης τριχόπτωσης που δεν τον επικουρείς με θεραπεία, και ίσως μικρή απώλεια μμ μαλλιών που μπορεί να οφείλετε στον μη συγχρονισμένο κύκλο φύτρωσης τους με τα άλλα μαλλιά.. Αυτά τα μαλλιά που έπεσαν που νομίζεις μεταμοσχευμένα, ίσως να βγούν ξανά. Θα χρειαστεί να σε δει ο γιατρός απο κοντά. Σε σχέση με τις φωτογραφίες εξαμήνου δείχνει χειρότερος μεν αλλά η φωτογραφία ειναι διαφορετική σε γωνία φωτισμό και οχι κοντοκουρεμένος που συντελεί σε χειρότερο αποτέλεσμα όταν ειναι τα μαλλιά αραιά. Καταρχάς αποκλείω το να χάνεις μμ απο φλεγμονή. Αν είχες φλεγμονή θα σου είχαν πέσει όλα. Πραγματικά βάλε καλύτερες φωτογραφίες να καταλάβουμε περισσότερα. Δεν ειναι τόσο τραγικά όσα τα έλεγες, ωστόσο ειναι ενα μέτριο προς κακό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι φταίει, αυτό θα το αποφανθεί ο γιατρός. Εσύ μπορείς να κάνεις πυκνομέτρηση στην d** και βιοψία για τυχόν φλεγμονή και να έρθεις εδώ προετοιμασμένος. Ο Μιχάλης 1000% θα σε καλύψει και ας μην φταίει, είτε με free repair είτε με επιστροφή χρημάτων αν δεν θες ξανά repair. Αν δεν στο κάνει εγώ πρώτος θα τον σταυρώσω εδώ μέσα πίστεψε με. Σε γενικές γραμμές, εμείς εδώ όλοι θα σε υποστηρίξουμε.

Πες μου κάτι, με τον γιατρό έχεις μιλήσει ως τώρα για το θέμα? Του είπες να σε δει? Δέχθηκε? Πως τον έκοψες στις αντιδράσεις του?

Και κάτι τελευταίο... μην νομίζεις οτι ίδιες βαθμίδες αραίωσης με ίδια γκραφτς φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα σε 2 διαφορετικά κεφάλια για περισσότερους απο 10 λόγους που προσφάτως ανέλυα σε προσωπικές συζητήσεις με τον τροφέα και μπορώ να σου παρουσιάσω. Όπως και να έχει, έχεις παράπονα? Καλώς τα έχεις, και θα πρέπει να λυθούν ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.
Τώρα με συγχωρείς ρε ψιλέ.... να παέι σε άλλη εταιρία να κάνει πυκνωμέτρηση και θα του πουν οτι όλα ειναι οκ .Ειναι σαν να πας σε ένα μάστρορα και να του πείς εαν ο προηγούμενος έχει κάνει σωστα την δουλέια του τι μου λές τώρα . Το θέμα ε΄ναι να συναντηθέις με το παληκάρι να βγάλεις φωτο να δούμε τι γίνεται γιατι απο τις φωτογραφίες δεν μπορουμε να καταλάβουμε για το αραιώ αποτέλεσμα .
Σιγόυρα ο κρητικός 21 απο τα λεγόμενα του φάινεται σοβαρό παίδι και με ενδιαφέρέι η περιπτωση του.
Πάρε την κάλη σου φωτογραφική μηχανή και φερε μας ντοκουμέντα

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μου gkast καλησπέρα. Καταρχάς πρότεινα να πάει σε άλλη εταιρεία με άλλο σκεπτικό απο αυτό που νομίζεις. Ο ίδιος ο γιατρός μπορεί να έχει προκατάληψη ή να υπερασπιστεί την δουλειά. Η γνώμη ενός τρίτου πάντα μετράει. Καταρχάς δεν μιλάω για μπακάλικη εκτίμηση. Μιλάω πυκνομέτρηση με κάποιο εξοπλισμό λογικά και γραπτή, αδιάβλητη βεβαίωση - αναφορά. Εκτός αυτού, αν θέλει ο κρητικός μπορώ να κατέβω για καφέ να τον φωτογραφίσω απο κοντά και να τον δώ με τα μάτια μου, ενδιαφέρον για αυτό έχει εκδηλώσει και ο γιώργος αθήνα. Ο κρητικός ειναι σοβαρότατος και μετρημένος και πραγματικά στην περίπτωση σου αυτή σηκώνουμε όλοι τα χέρια. Δεν μιλάμε απλά για μέτρια φύτρωση αλλά για πιθανή απόπτωση μεταμοσχευμένων σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης τους χωρίς όμως να συνάδουν σε φλεγμονή. Όπως και να έχει θα διερυνηθεί και θα πρέπει να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

giwrgos athina

Active Member
Mε το κρητικο θα βρεθω εγω σιγουρα μαζι τ σε λιγες μερες που ερχεται αθηνα απλα δεν ταζομαι για φωτογραφιες γιατι δεν εχω καλη αναλυση στο κινητο..πρεπει να ερθει ο dance που ειναι επαγγελματιας φωτογραφος.

danceworld_2001

Well-Known Member
xaxaxaxaxa, καλά μην τα παραλές, ουδεμία σχέση με επαγγελματία, ούτε καν κάμερα δεν έχω σωστή, ένα Iphone 4s με αξιοπρεπή κάμερα, απλά ξέρω πως να φωτογραφίσω και σε σωστές συνθήκες. Αντε να κατέβω και εγώ, μπουλούκι στον Μιχάλη στις 17-18/05 να φρίξει!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

skyward

New Member
Σορρυ που το γράφω εδώ αλλά έχω στείλει mail για το consulation απο την Δευτέρα και ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. Είναι νορμάλ; To επόμενο σκ είναι.

krhtikos21

Member
παιδιά ναι να βρειθούμε να βγάλετε καμιά φωτό εσείς οι εμπειρότεροι και να τα πουμε κιόλας.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
οχι δεν ακολουθώ θεραπεία, πάντως αν είχα βγει αυτά και έβαζα άλλα 3000 πίσω σε 5 με 5.5 θα λυνα το θέμα μου για πολλά πολλά χρόνια και σε μεγάλο ποσοστό.θεωρώ οτί έχουνε βγει λίγο πιο πάνω από τα μισά. για ττον μιχάλη δεν είπα οτί είναι κακός και ήμουνα από τους 1ους που τον στήριξαν σε μία κομβική περίοδο γι αυτόν όπως και συνέστησα πολλούς φίλους μ να πάνε σε αυτόν και πήγανε ένας κύκλος των 10-12 γνωστών μ για μμ εκείνη την περίοδο. πραγματικά τον στήριξα όσο δεν πάει. αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα μου και με τις προσδοκίες που χα. απλά εχω γίνει πολύ σκεπτικιστής δεν πιστεύω πια σε πεφωτισμένους γιατρούς και αγίους

σορρυ για τις φωτο που ναι λίγο όπως να ναι :p

εν τω μεταξύ λέω μπας και φταίει το τοπικ το κόβω.λέω μπας και φταιεί η πιτυρίδα βάζω φουνγκοραλ τπτ. λεω να φταίει που λούζομαι συχνα? αλλά και πάλι τόση ζημιά? με τπτ.

φΙΛΕ ποσο ειχες πληρωσει?3 το γκραφτ?Εσυ δυστυχως την πατησες οπως εγω.Χωρις θεραπεια δεν μπορεις να κρατηθεις ειδικα στην ηλικια σου.Για τα λεφτα που εδωσες το αποτελεσμα ειναι μετριο κατα την αποψη μου.Θα χρειαστεις κ 2η πιστευω συντομα.

krhtikos21

Member
κατσε ρε φίλε ποια θεράπεια δλδ όταν σ λέει ο άλλος σ λέει θα χεις πυκνη χερλαιν υπογράφεις πουθενά οτί κάνεις θεραπεία???? αφου μπροστα δεν είχα τρίχα που κολλάει η θεραπεία??? να έχς αραίωση στα πίσω οκ αλλα μπροστά???δεν τ δέχομαι

elmajiko

Member
Εχεις δικιο krhtikos21...

Οταν ερθει με το καλο ο γιατρος συζητηστε το να βρειτε μια σωστη λυση.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
τι λυση ρε παιδια.Με τοσα λεφτα που εδωσες πρεπει να σου κανει την υπολοιπη δουλεια δωρεαν.Μηπως ξαναλεω τους εχουμε παραχαιδεψει τους Κυπριους?Πολλα μετρια αποτελεσματα βλεπω τωρα τελευταια.

thmanou

Member
1 ερώτηση.. δεν θα ήταν καλύτερο κάποιος που σκοπεύει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών με μικρό πόσο μάλλον με μεγάλο αριθμό γραφτς με τη μέθοδο φουε να κάνει πρώτα ένα δοκιμαστικό σέσιον με 100 γκραφτς καλύπτοντας 2 τετραγωνικά εκατοστά και μετά ανάλογα με το αποτέλεσμα να προχωρήσει με τον εκάστοτε Dr :huh: και στην τελική αν δεν φταίει ο Dr για το κακό αποτέλεσμα του μικρού σέσιον μπορεί να φταίει το εκάστοτε κεφάλι του ασθενή (φλεγμονές, μικρή φυτρωτικότητα, δύσκολη δότρια κτλ)... δεν θα ήταν καλύτερα να το γνωρίζει ο Dr ώστε να μην εκτεθεί ο ίδιος αλλά και ο ασθενής ώστε προστατευθεί.. μιλώντας γενικά και αόριστα όταν κάποιος πάει για μεγάλο σέσιον χωρίς να κάνει πρώτα ένα μικρό δοκιμαστικό σέσιον μου φαίνεται ότι πάει σαν πρόβατο στη σφαγή

tropheus

Well-Known Member
thmanou είπε:
1 ερώτηση.. δεν θα ήταν καλύτερο κάποιος που σκοπεύει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών με μικρό πόσο μάλλον με μεγάλο αριθμό γραφτς με τη μέθοδο φουε να κάνει πρώτα ένα δοκιμαστικό σέσιον με 100 γκραφτς καλύπτοντας 2 τετραγωνικά εκατοστά και μετά ανάλογα με το αποτέλεσμα να προχωρήσει με τον εκάστοτε Dr :huh: και στην τελική αν δεν φταίει ο Dr για το κακό αποτέλεσμα του μικρού σέσιον μπορεί να φταίει το εκάστοτε κεφάλι του ασθενή (φλεγμονές, μικρή φυτρωτικότητα, δύσκολη δότρια κτλ)... δεν θα ήταν καλύτερα να το γνωρίζει ο Dr ώστε να μην εκτεθεί ο ίδιος αλλά και ο ασθενής ώστε προστατευθεί.. μιλώντας γενικά και αόριστα όταν κάποιος πάει για μεγάλο σέσιον χωρίς να κάνει πρώτα ένα μικρό δοκιμαστικό σέσιον μου φαίνεται ότι πάει σαν πρόβατο στη σφαγή

Μια χαρά θα φυτρώσουν τα 100grafts σε 2τ.εκ πιθανώς και σε 1τ.εκ.
Είχα δει μια έρευνα που δυστυχώς δεν την έχω καρατήσει στο αρχείο μου που τοποθέτησαν 110grafts σε 1τ.εκ και φύτρωσαν τα 96grafts.

Τα ζόρια ξεκινάνε όταν ο συνολικός αριθμός των grafts μεγαλώνει καθώς εκεί επεισέρχονται πάααααρα πολλοί ακόμα παράγοντες που σε ένα trial σαν αυτό που αναφέρεσαι ούτε καν υφίστανται.

Μπλουζα