Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

krhtikos21

Member
έχω και κάποιες άλλες αλλά φαίνεται το πρόσωπο μου και βαριέμαι να τις επεξεργαστώ γιανα φαίνεται μόνο το θέμα και οχι η φατσα μ. επίσης παιδιά είανι πολύ πολύ χειρότερο από οτι φαίνεται το πρόβλημα ακόμα και με κόντρα τον ήλιο οι φωτος με κολακέυουν παραπλανητικά. δλδ λίγο κλίση να πάρω φαίνομαι ρουβας ακόμα και μέρα που αν με δεις στο δρόμο γυαλίζει πολύ το κεφάλι μ σε βαθμό που θα τον χαρακτήριζα αντιαισθητικό. μην ξεγελιέστε από φωτος απο σαιτ που φαίνονται όλα τέλεια και παιδιών από εδώ που ναι βαλτοί για promotion. οι φωτος σε ξεγελούν και χωρις τοπικ ανάλογα την γωνία και την μεριά του ήλιου ακόμα και μέρα!!!!!!!

χωρίς να θέλω να φανώ υπεροπτικός αλλά μερικοί εδώ νομίζουν πως δεν έχω ιδέα από μμ και γράφω έτσι για το θεαθήναι, αλλά παιδιά έχει μία βαρύτητα η άποψη μου γτ τα συζητώ αυτά καθημερινά εδώ και πολύ πολύ καιρό με τους μεγαλύτερους και ίσους τους εμπειρότερους του φορουμ. για να λέω έχω πρόβλημα δν φταίει ούτε το μυαλό μου, ούτε να χα μαμα μαλλιά και να πεσαν και να άδειασα. τα μμ έχουν θέμα.

επίσης όσοι θέλουν μπορούμε να βρεθούμε αθηνα το σκ που θα ναι εδώ ο μιχάλης να τα συζητήσουμε από κοντά και να δείτε αν εφόσον έχετε μία σχετική επαφή μμ να κρίνετε αν η δικιά μου είναι καλή ή μέτρια ή κάκιστη.

Συνημμένα

• IMG_1428.JPG
    IMG_1428.JPG
    2 MB · Προβολές: 500
  • IMG_1431.JPG
    IMG_1431.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 449

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Ρε κρητικέ δεξί κλικ άνοιγμα με την ζωγραφική και σβήνεις το πρόσωπο με χρώμα να μην φαίνεται, παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα δουλειά δεν είναι.

Η πρώτη σου φωτογραφία είναι θαμπή, αλλά και πάλι δείχνει από ψηλά το αραιό μαλλί που έχεις, και στον δεξί κρόταφο το δέρμα σου. Και στην δεύτερη όντως μοιάζει αραιό το αποτέλεσμα μπροστά. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί πάντως για αποτέλεσμα 9μηνου δεν είναι καλό!
Ανέβασε και τις άλλες ρε συ να δούμε καθαρότερα, κανε τις όπως σου είπα, ούτε 30 δεύτερα δεν είναι.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
flosk βαζω και την τιμη μεσα ρε φιλε.
Εδωσα 6400ευρω και για μενα ειναι πολλα τα λεφτα με σχεση το αποτελεσμα.
Αν και μου βγηκε 1,88 ευρω το grafts για 3400 grafts με strip.(ετρεχε και η προσφορα τοτε)
Η τιμη ακουγεται καλη αλλα το συνολικο ποσο εμενα σαν Γιαννης μου ειναι πολυ βαρυ ποσο για τετοιου ειδους επεμβαση.Οταν λεω σε φιλους ποσα εδωσα παθαινουν σοκ.Αλλα οκ ασχετοι ειναι.
Απο την αλλη οτι δινεις περνεις γιατι και η κλινικη εχει γιατρους εχει και αρκετο πρωσοπικο και ετσι πιστευω ανεβαινει το κοστος.
Δηλαδη αν εδινα 4000 χιλιαρικα για το ιδιο αποτελεσμα θα ημουν 95%
Και για να κανω το crown θελω αλλα 4000ευρω το λιγοτερο και παμε στα 10,000 ευρω που για να βγαλω αυτα τα λεφτα πλεον πρεπει να δουλευω 2 χρονια χωρις να κανω προσωπικα εξοδα.
Και να φανταστεις αλλα παιδια εχουνε δωσει πολυ περισσοτερα λεφτα με fue η strip παλιοτερα.
Τι να πω οκ ειναι πολυτελεια αυτο που κανουμε δεν μας βαζουν με το ζορι απλα τουλαχιστον να εχουμε ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα και αυτη τη στιγμη εγω το εχω.Αλλα στη φαση που βρισκεται ο κρητικος με τοσα λεφτα που εδωσε φαντασου πως θα νιωθει το παιδι.Γινεσαι πιο χαλια και απο πριν.
Εγω παντως πιστευω οτι και καναδα η βελγιο να πηγαινα δεν πιστευω οτι θα ειχα καλυτερο αποτελεσμα απο αυτο που εχω τωρα.Απτην στιγμη που ειχα φυτρωση 95% τι παραπανω να με εκαναν εκει?
Εμενα παντα η απορια μου θα ειναι αν οντως αυτα που σε λενε τα βαζουν.
Δηλαδη εβαλα 3400 Grafts .ειναι οντως τοσα η με βαλαν 3000? Ο κρητικος εβαλε 2900, ειναι τοσα στην πραγματικοτητα η ειναι 2400? Σε κοβουν πως εισαι οικονομικα και πρατουν αναλογα?
Απο τον kapa λιγο καθησυχαστηκα που με ειδε και με ειπε οκ οσα σε ειπαν τοσα εβαλαν και με δωσε αρκετο ποσοστο φυτρωσης.

κρητικε αν τα κοψεις πιο κοντα φαινονται πιο πυκνα η οχι?
Σε εμενα παντως αν τα μεγαλωνω φαινονται πυκνοτερα.

vayero

Member
Εμένα μου δημιουργείται απορία κατα πόσο μια μμ εξελίσσεται μετά το 1ο 3μηνο! Το λέω από προσωπική εμπειρία, ενθυμουμενος τις προηγούμενες οι οποίες φυσικά δεν απεφεραν όχι τα αναμενόμενα αλλά έστω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα! Κάτι άλλο, έχετε αναρωτηθεί γιατί μας βάζουν προ μμ να υπογράψουμε ένα σωρό χαρτιά τα οποία απαλλάσσουν τον κάθε χασαπογιατρό (ο Θεός να τους κάνει γιατρούς) και χασαποκλινική από κάθε ευθύνη;;; Πιστεύετε ότι αν ήξερε ο καθένας τους τι αποτέλεσμα μπορεί να δώσει θα τα ζητούσε; Φυσικά και όχι θα μου πείτε! ...μακάριοι όσοι δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα ανησυχίας ποτέ!!!

krhtikos21

Member
θα τ κανω απογευμα γτ πάω σχολή τωρα.εγω που λες john θεωρω τ δικό σ είναι ακριβώς τα γκραφτς. εμένα είναι απώλειες πάνω τους 10 % και σκέψου πως εγω ήθελα στριπ γτ ήξερα πως θα βγουνε παραπάνω αλλά ο μιχάλης μ ορκιζότανε πως η απώλειες είναι μικρότερες τ 10%. αλλά ακόμα και 10% απώλειες να χα με fue δε με νοιάζει χαλάλι. αλλά αν έχω χάσει πχ άνω των 500 γκραφτς θα το κάνω πολύ θέμα. γτ αν εχω χάσει 700 πες εινια μία μμ που θα μ γέμιζε ένα κομμάτι που θα ναι άδειο στο μέλλον και είναι πραγματικά κρίμα. ούτε repairνα κάνω αφού αυτά πάει τ χασα δε ξανα βγιάνουνε

magyar

New Member
εχεις δικιο..να το κυνηγησεις φιλε αν και η ταλαιπωρια θα ειναι αυτη που σκεφτεσαι περισσοτερο φανταζομαι..πιστευω ολα καλα θα πανε:)

athenian

Well-Known Member
Εγώ πάντως από την μία φορά που είδα τον Μιχάλη πιστεύω ότι είναι νορμάλ άνθρωπος και αν έχει γίνει κάτι λάθος θα το αναγνωρίσει. Σε λίγες μέρες θα είναι Ελλάδα άρα καλό είναι να τα πείτε από κοντά.

geroksouras

Active Member
krhtikos21,
κοιταξα παλι της φωτο (2) που ανεβασες στο 5μηνο
ηταν πιο καθαρες απο αυτες που εβαλες τωρα
ωστοσο δεν μπορει κανενας με σκοτεινες φωτο να σου πει
ξεκαθαρη γνωμη
ανεβασε καθαρες οχι σε φυσικο φως μονο αλλα και σε φωτισμο οπως εκεινες(και με ιδια οπτικη γωνια)
του 5μηνου για να κανουμε μια συγκριση.επισης το μαλλι σου τωρα φαινεται αρκετα μεγαλυτερο οποτε καθε τοποθετηση ειναι τουλαχιστον 50% ακυρη
φαινεται παντως να μην υπαρχει σημαντικη προοδο μετα το 5μηνο
τον Μιχαλη τον εχω γνωρισει και εγω και φαινεται πολυ υπευθυνος ανθρωπος και επαγγελματιας,μην ανησυχεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
@krhtikos21

Φίλε δεν έχω κάνει καμία μμ και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ειδικός λόγω εμπειρίας, θα σου πω όμως τη γνώμη μου ως "έξω από το χορό".

Οπτικά φαίνεται ότι έχει φυτρώσει περίπου λίγο πάνω από το μισό από τα grafts που έβαλες, επειδή κάτι τέτοιο είναι αρκετά σπάνιο (αν συμβαίνει) θα έλεγα ότι στους 12-14 μήνες θα βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα. Είναι πιθανό λόγω του κύκλου ανάπτυξης των τριχών να μην έχεις δει ακόμα το τελικό αποτέλεσμα.

Επειδή είμαστε κοντά, και σε αραίωση και σε ποιότητα τρίχας, αν είχα κάνει εγώ την επέμβαση σίγουρα θα πήγαινα για πολύ παραπάνω grafts, μπορεί και 6.000, δηλαδή θα θεωρούσα ότι δεν θα είχα λύσει το πρόβλημα μου με αυτή την εικόνα πύκνωσης.

krhtikos21

Member
οχι δεν ακολουθώ θεραπεία, πάντως αν είχα βγει αυτά και έβαζα άλλα 3000 πίσω σε 5 με 5.5 θα λυνα το θέμα μου για πολλά πολλά χρόνια και σε μεγάλο ποσοστό.θεωρώ οτί έχουνε βγει λίγο πιο πάνω από τα μισά. για ττον μιχάλη δεν είπα οτί είναι κακός και ήμουνα από τους 1ους που τον στήριξαν σε μία κομβική περίοδο γι αυτόν όπως και συνέστησα πολλούς φίλους μ να πάνε σε αυτόν και πήγανε ένας κύκλος των 10-12 γνωστών μ για μμ εκείνη την περίοδο. πραγματικά τον στήριξα όσο δεν πάει. αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα μου και με τις προσδοκίες που χα. απλά εχω γίνει πολύ σκεπτικιστής δεν πιστεύω πια σε πεφωτισμένους γιατρούς και αγίους

σορρυ για τις φωτο που ναι λίγο όπως να ναι :p

εν τω μεταξύ λέω μπας και φταίει το τοπικ το κόβω.λέω μπας και φταιεί η πιτυρίδα βάζω φουνγκοραλ τπτ. λεω να φταίει που λούζομαι συχνα? αλλά και πάλι τόση ζημιά? με τπτ.

Συνημμένα

• nea 1.jpg
    nea 1.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 470
  • nea 2.jpg
    nea 2.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 440

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
krhtikos21 είπε:
οχι δεν ακολουθώ θεραπεία, πάντως αν είχα βγει αυτά και έβαζα άλλα 3000 πίσω σε 5 με 5.5 θα λυνα το θέμα μου για πολλά πολλά χρόνια και σε μεγάλο ποσοστό.θεωρώ οτί έχουνε βγει λίγο πιο πάνω από τα μισά. για ττον μιχάλη δεν είπα οτί είναι κακός και ήμουνα από τους 1ους που τον στήριξαν σε μία κομβική περίοδο γι αυτόν όπως και συνέστησα πολλούς φίλους μ να πάνε σε αυτόν και πήγανε ένας κύκλος των 10-12 γνωστών μ για μμ εκείνη την περίοδο. πραγματικά τον στήριξα όσο δεν πάει. αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα μου και με τις προσδοκίες που χα. απλά εχω γίνει πολύ σκεπτικιστής δεν πιστεύω πια σε πεφωτισμένους γιατρούς και αγίους

Φίλε κρητικε ένας λογως που δεν βιαστηκα να κάνα μετ/ση είναι οτι περίμενα να δω αρκετά αποτελέσμα τα διάφορων κλινικών και μέσα σε αυτά είναι και το δικό σου .
Θεωρώ το αποτέλεσμα σου καλό.. Τώρα σε άλλο κεφάλι μπορέι το αποτέλεσμα να έναι καλύτερο . Για μένα απο οτι έχω καταλάβει με τις μεταμοσχεύσεις παίζει ρόλο η τρίχα εαν είναι σπαστή..ακόμα καλύτερα πόσο μεγάλο κεφάλη έχεις ..διαφορετικά φαινετα σε ένα μικρό κεφάλι 3000 grfts διαφορετικά σε ένα μεγάλο
Μπορεί να είσαι και εσύ μια περίπτωση σαν του flosk και τα μοσχεύματα σου να μην είχαν την σωστη φύτρωση ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ .........:14m:
Οποτε μπορέσεις βγάλε καμια καλύτερη φώτο

krhtikos21 είπε:

σορρυ για τις φωτο που ναι λίγο όπως να ναι :p

εν τω μεταξύ λέω μπας και φταίει το τοπικ το κόβω.λέω μπας και φταιεί η πιτυρίδα βάζω φουνγκοραλ τπτ. λεω να φταίει που λούζομαι συχνα? αλλά και πάλι τόση ζημιά? με τπτ.

Συγνώμη αλλα με πρόλαβες μετις φώτο την ώρα που σου έγραφα την αποψή μου.
Τώρα στις καινούργιες φώτο μια χαρά σε κόβω και χωρις τοπικ δεν καταλαβαίνω οτι η hairline είναι αραιή να σεδουν και οι πιο έμπειρει του forum την αποψή τους

krhtikos21

Member
gkast είπε:
krhtikos21 είπε:

Φίλε κρητικε ένας λογως που δεν βιαστηκα να κάνα μετ/ση είναι οτι περίμενα να δω αρκετά αποτελέσμα τα διάφορων κλινικών και μέσα σε αυτά είναι και το δικό σου .
Θεωρώ το αποτέλεσμα σου καλό.. Τώρα σε άλλο κεφάλι μπορέι το αποτέλεσμα να έναι καλύτερο . Για μένα απο οτι έχω καταλάβει με τις μεταμοσχεύσεις παίζει ρόλο η τρίχα εαν είναι σπαστή..ακόμα καλύτερα πόσο μεγάλο κεφάλη έχεις ..διαφορετικά φαινετα σε ένα μικρό κεφάλι 3000 grfts διαφορετικά σε ένα μεγάλο
Μπορεί να είσαι και εσύ μια περίπτωση σαν του flosk και τα μοσχεύματα σου να μην είχαν την σωστη φύτρωση ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ .........:14m:
Οποτε μπορέσεις βγάλε καμια καλύτερη φώτο

γυαλίζει πολύ όμως το κεφάλι για 3000 γκραφτς. αν μπουνε τα 3000 γκραφτς σωστά και φυτρώσει το 95% γίνεται ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΑΡΑ! δεν υπάρχουνε κενά αλλά ακόμα και να υπήρχαν που ναι λογικό με την πυκνότητα της hairline που σου υπόσχονται οι κύπριοι που ναι 60-70 είναι τόσο τέλεια η πυκνότητα αν βγει ,πχ πολλών παιδιών που χω δει ,που δεν φαίνονται τα κενά πίσω γτ τα καμουφλάρει η μαλούμπα μπροστά!!

έχω παιδιά φίλους fb που έχει πετύχει τέτοια περίπτωση και ξέρω γι αυτό λέω ρε φίλε δεν παίζει όχι να ναι 3000 να ξεπερνάει το 2000 σκεφτόμαστε εδω πέρα.επίσης πιστεύω εν καιρώ θα τοποθετηθούνε και αλλοι που έχουν κάνει μμ στον μιχαλη να δούμε και αυτοί πως εξελίσσονται να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων για τις ευχές σας και την στήριξη σας , είμαι ένας από αυτούς που έχω πάρει και έχω δώσει από δω μέσα και νιώθω πολύ τυχερός γι αυτό.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΑΥΤΟ

danceworld_2001

Well-Known Member
Φιλε κρητικέ καλησπέρα. Πραγματικά λυπάμαι αν δεν ικανοποιήθηκες με το αποτέλεσμα. Ούτε εμένα θα με ικανοποιούσε. Οι φωτογραφίες σου δεν με βοηθάνε να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Όταν το έλεγες περίμενα κάτι πολύ χειρότερο. Εδώ νομίζω πως βλέπω ενα συνδυασμό μέτριας φύτρωσης, επιθετικότατης τριχόπτωσης που δεν τον επικουρείς με θεραπεία, και ίσως μικρή απώλεια μμ μαλλιών που μπορεί να οφείλετε στον μη συγχρονισμένο κύκλο φύτρωσης τους με τα άλλα μαλλιά.. Αυτά τα μαλλιά που έπεσαν που νομίζεις μεταμοσχευμένα, ίσως να βγούν ξανά. Θα χρειαστεί να σε δει ο γιατρός απο κοντά. Σε σχέση με τις φωτογραφίες εξαμήνου δείχνει χειρότερος μεν αλλά η φωτογραφία ειναι διαφορετική σε γωνία φωτισμό και οχι κοντοκουρεμένος που συντελεί σε χειρότερο αποτέλεσμα όταν ειναι τα μαλλιά αραιά. Καταρχάς αποκλείω το να χάνεις μμ απο φλεγμονή. Αν είχες φλεγμονή θα σου είχαν πέσει όλα. Πραγματικά βάλε καλύτερες φωτογραφίες να καταλάβουμε περισσότερα. Δεν ειναι τόσο τραγικά όσα τα έλεγες, ωστόσο ειναι ενα μέτριο προς κακό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι φταίει, αυτό θα το αποφανθεί ο γιατρός. Εσύ μπορείς να κάνεις πυκνομέτρηση στην d** και βιοψία για τυχόν φλεγμονή και να έρθεις εδώ προετοιμασμένος. Ο Μιχάλης 1000% θα σε καλύψει και ας μην φταίει, είτε με free repair είτε με επιστροφή χρημάτων αν δεν θες ξανά repair. Αν δεν στο κάνει εγώ πρώτος θα τον σταυρώσω εδώ μέσα πίστεψε με. Σε γενικές γραμμές, εμείς εδώ όλοι θα σε υποστηρίξουμε.

Πες μου κάτι, με τον γιατρό έχεις μιλήσει ως τώρα για το θέμα? Του είπες να σε δει? Δέχθηκε? Πως τον έκοψες στις αντιδράσεις του?

Και κάτι τελευταίο... μην νομίζεις οτι ίδιες βαθμίδες αραίωσης με ίδια γκραφτς φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα σε 2 διαφορετικά κεφάλια για περισσότερους απο 10 λόγους που προσφάτως ανέλυα σε προσωπικές συζητήσεις με τον τροφέα και μπορώ να σου παρουσιάσω. Όπως και να έχει, έχεις παράπονα? Καλώς τα έχεις, και θα πρέπει να λυθούν ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.

krhtikos21

Member
DANCE προσπάθησα αλλά καλύτερες φωτο δεν μπόρεσα να βγάλω και υπαρχει εξήγηση διότι δημιουργούνται σκιές επειδή εινια μακρυά τα μαλλιά μ με i phone τα βγαλα και δεν βρισκω κτ καλύτερο αν θες πάμε καφέ αθήνα να με δεις.ανεβάζω και μία φωτο π βγαλα καταλάθος για να κατλάβετε τι εστι παραπλάνηση και τι live από κοντα να δεις μια μμ. κοιτάχτε πως φαίνεται η χερλαιν ακριβώς κάτω από προβολέα και πόσο πυκνα τα πίσω!!!!!!!!!!!

πρόσπαθησα να τον βρω τον βρήκα μετά από πολύ καιρό μέσω mail.μ είπε να με δει απο κοντά.κ αυτό θα γίνει.τον ειχα παρει κάποια τηλ δεν τον βρήκα αλλά έχει πολλές υποχρεωσεις κ γι αυτό δεν τον βρισκεις εύκολα. έπρεπε να χε βάλει και άλλα άτομα να βοηθάνε με την επικοινωνία σκέψου ένας φίλος μ που του χα πει να κάνει σε αυτόν παραλίγο να μην κάνει κ ειχε σχεδόν κλείσει σε άλλη κλινική γτ τ απάντησε μετά απο 14 μέρες! γενικά δεν τον βρίσκεις εύκολα

Συνημμένα

• IMG_1424.JPG
    IMG_1424.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 466

tropheus

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
... για να κατλάβετε τι εστι παραπλάνηση και τι live από κοντα να δεις μια μμ.

Εννοείται !!!

Εδώ βλέπουμε κατά καιρούς εντελώς "στημένες" φωτό από κάποιους που βγάζουν μάτια...

Κσι όχι τίποτα άλλο αλλά τα βλέπουν άτομα που δεν έχουν σχέση με το άθλημα και φαντασιώνονται "παπάδες".

krhtikos21

Member
τροφέα φντάσου να βαζα και λίγο τοπικ πως θα μουνα!! εδώ κάτω απο την λαμπα και χωρις τοπικ φαίνομαι τούμπανο με καλή γωνία!αλλά αν πας ,μεσημεράκι για καφέ εκεί θα δεις τι πάει να πει γυαλιζει τ κεφάλι σ μέχρι πίσω :p

athenian

Well-Known Member
Προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω,ειναι αραιη η ζωνη μεσα απο την hairline ενω και αυτη εχει ακανονιστο σχημα.Μαλλον κατι δεν πηγε καλα φιλε κρητικε και θα πρεπει να το συζητησεις με τον γιατρο.Παντως παιδια για να λεμε την αληθεια αν ειχε τετοιο αποτελεσμα απο ελληνικη κλινικη θα κραζαμε.Αυτη ειναι η αληθεια και με συγχωρεις φιλε κρητικε αν σε στεναχωρω.Δεν το θελω και μακαρι η εικονα να οφειλεται σε αργο ρυθμο πυκνωσης η κατι τετοιο και αργοτερα να εχεις ενα ομορφο αποτελεσμα.

Μπλουζα