krhtikos21
Member
έχω και κάποιες άλλες αλλά φαίνεται το πρόσωπο μου και βαριέμαι να τις επεξεργαστώ γιανα φαίνεται μόνο το θέμα και οχι η φατσα μ. επίσης παιδιά είανι πολύ πολύ χειρότερο από οτι φαίνεται το πρόβλημα ακόμα και με κόντρα τον ήλιο οι φωτος με κολακέυουν παραπλανητικά. δλδ λίγο κλίση να πάρω φαίνομαι ρουβας ακόμα και μέρα που αν με δεις στο δρόμο γυαλίζει πολύ το κεφάλι μ σε βαθμό που θα τον χαρακτήριζα αντιαισθητικό. μην ξεγελιέστε από φωτος απο σαιτ που φαίνονται όλα τέλεια και παιδιών από εδώ που ναι βαλτοί για promotion. οι φωτος σε ξεγελούν και χωρις τοπικ ανάλογα την γωνία και την μεριά του ήλιου ακόμα και μέρα!!!!!!!
χωρίς να θέλω να φανώ υπεροπτικός αλλά μερικοί εδώ νομίζουν πως δεν έχω ιδέα από μμ και γράφω έτσι για το θεαθήναι, αλλά παιδιά έχει μία βαρύτητα η άποψη μου γτ τα συζητώ αυτά καθημερινά εδώ και πολύ πολύ καιρό με τους μεγαλύτερους και ίσους τους εμπειρότερους του φορουμ. για να λέω έχω πρόβλημα δν φταίει ούτε το μυαλό μου, ούτε να χα μαμα μαλλιά και να πεσαν και να άδειασα. τα μμ έχουν θέμα.
επίσης όσοι θέλουν μπορούμε να βρεθούμε αθηνα το σκ που θα ναι εδώ ο μιχάλης να τα συζητήσουμε από κοντά και να δείτε αν εφόσον έχετε μία σχετική επαφή μμ να κρίνετε αν η δικιά μου είναι καλή ή μέτρια ή κάκιστη.
χωρίς να θέλω να φανώ υπεροπτικός αλλά μερικοί εδώ νομίζουν πως δεν έχω ιδέα από μμ και γράφω έτσι για το θεαθήναι, αλλά παιδιά έχει μία βαρύτητα η άποψη μου γτ τα συζητώ αυτά καθημερινά εδώ και πολύ πολύ καιρό με τους μεγαλύτερους και ίσους τους εμπειρότερους του φορουμ. για να λέω έχω πρόβλημα δν φταίει ούτε το μυαλό μου, ούτε να χα μαμα μαλλιά και να πεσαν και να άδειασα. τα μμ έχουν θέμα.
επίσης όσοι θέλουν μπορούμε να βρεθούμε αθηνα το σκ που θα ναι εδώ ο μιχάλης να τα συζητήσουμε από κοντά και να δείτε αν εφόσον έχετε μία σχετική επαφή μμ να κρίνετε αν η δικιά μου είναι καλή ή μέτρια ή κάκιστη.