Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
Έχω πληροφορηθεί κάτι τέτοιο σε μια μεμονωμενη κλινική μελέτη αλλά δεν ξέρω, το θέτω επι τάπητος απλά για συζήτηση. Ο γιατρός μου επιμένει πάντως πως έχουν ίδια ποσοστά με την strip. Απλα μου μπήκε η ιδέα επειδή είπε ο κρητικός πως ειναι 70% ευχαριστημένος και λέω μήπως συνδέεται με τόση φύτρωση?

Γιάννης7 είπε:
athenian είπε:
Τώρα δλδ ξαφνικά η fue είναι λιγότερο αποτελεσματικη και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό? Μήπως υπερβαλλετε λίγο?

Απο υπερβολές μια χαρά τα παμε εδω μέσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
δεν έχω κάνει στριπ για να ξέρω ακριβώς πάντως νομίζω του johnjohn είναι πιο πυκνά που χει κάνει στριπ. ίσως να χα και εγώ υπερμετρες φιλοδοξίες.αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτί είναι πολύ πολύ φυσικό και διακριτικό.βέβαια τα λεφτά είναι τρελά και σκέψου πως με αυτό έχω λύσει λίγο παρραπάνω από 40% του προβλήματος μ στην φαλάκρα for lifetime. δλδ αυτό σαν κεφάλαιο αν το διέθετα αλλού σε πλαστικές θα χα γίνει μοντέλο :p

σαν να λέμε θες τουλ 15 χιλιαρο για νοργουντ 6 κάλυψη σε μεταμοσχεύσεις.για Κύπρο μιλαω πάντα. για τα ελληνικά δεδομένα είναι ανεδαφικές απαιτήσεις

krhtikos21

Member
προφανέστατα δεν το ξεχνάω. για τα μπροστά μιλάω πάντα. εσύ είχες αραίωση και λίγο πιο πίσω από μένα μπροστά στις ίδιες πυκνότητες θα πρεπε να κινούμασταν αλλά κτ τέτοιο δεν ισχύει. είναι τελείως υποκειμενικό αλλά θεωρώ αν είχα κάνει στριπ θα χα μεγαλύτερα ποσοστα φυτρωσης αν κάνω συγκριση με johnjohn kai billtramp.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ενας λογος που δεν θα κανα fue ειναι αυτος και ενας ο οικονομιλος παντα.Δεν ξερω τι ισχυει πραγματικα.

gianniskritikos2

Active Member
ρε παιδια και να το κοψεται κοντα και να εχει σημαδι τι εγινε? σας διχνει ποιο ασχημους? απλα εχει ενα σημαδι αν ειναι ποιο οικονομικο και εχει και καποιο συμφερον σε πυκνωσει με 1000 αυτο... το σημαδι clain αν αναγγαστεις να τα εχεις τοσο κοντα ωστε να φενεται τοτε χεσε μεσα... και μαλιστα τοτε θα ειναι και στα @@ σου αν φενεται εδω δεν θα εχεις μαλλια ενα σημαδακι θα κοιτας.... εμενα προσωπικα δεν θα με ενοιαζε... αν μπορουσα να εχω καλυρη πυκνωση hairline με 1000 στριπ

AK-47

New Member
μπορεί κανείς να μου πει ποσά γραφτς χρειάζονται για τα επίπεδα norwood?τα καινουρια μαλλιά αυτά θα πέσουν όταν θα έπεφταν και όταν βρισκόντουσαν στη δότρια περιοχή?η χρήση μινοξιδιλης μετά τη μεταμόσχευση είναι υποχρεωτική και γιατί?ευχαριστώ

danceworld_2001

Well-Known Member
Πάντως ο Μιχάλης επιμένει οτι σε έμπειρα χέρια, έχουν ακριβώς ίδια ποσοστά φύτρωσης οι 2 μέθοδοι. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα φύτρωναν όλα σχεδόν σε άοτμα όπως ο elmajiko και πολλοι άλλοι. Ας πούμε οτι έχει και 5% λιγότερη φύτρωση απο την strip, δεν ειναι σοβαρό θέμα, 30% λιγότερο όμως ειναι αν ισχύει που δεν νομίζω.

athenian

Well-Known Member
Κρητικε είσαι μάλλον ο πρώτος που δείχνει να μην είναι ευχαριστημενος από την Κύπρο γενικότερα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν δήλωσε πως δεν ειναι ευχαριστημένος ο κρητικός, ίσα ίσα, απλα είπε 70% ευχαριστημένος για την ώρα. Αυτό τουλάχιστον εγώ κατάλαβα διαβάζοντας το ποστ του.

Αυτή ήταν η προσωπική του άποψη. Ίσως είχε υπερβολικές προσδοκίες σε πυκνότητα κάτι που και στον καλύτερο του κόσμου να πας δεν παίζει, εμένα μου φαίνεται φυσιολογική προς ικανοποιητική η πορεία του και δεν νομίζω να έχει θέματα φύτρωσης.

Μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του κοινού μας γιατρού, η φύτρωση ειναι στο 70% στο 6μηνο με 7μηνο και ολοκληρώνεται πλήρως στο έτος οπότε έστω και λίγα, έχει ακόμη να δώσει.

Ο κρητικός νομίζω έχει σχετικά λεπτή τρίχα λόγω του οτι έχει επιθετική τριχόπτωση και δεν έκανε θεραπεία με big 3. Στον χρόνο που θα παχύνει η τρίχα και εφόσον άρχισε big 3 τώρα θα δει θεαματική βελτίωση.

Σίγουρα το αποτελέσμα του δεν ειναι το ίδιο θεαματικό με τον elmajiko και ειναι απολύτως λογικό, μιλάμε για άλλο πρόβλημα, άλλη ηλικία, άλλη επιθετικότητα τριχόπτωσης και άλλα χαρακτηριστικά τρίχας κτλ, όλα παίζουν ρόλο. Εύχομαι τα καλύτερα φίλε και μην ξεχνάς, χωρίς θεραπεία δεν πας πουθενά και θα βασανίζεσαι διαρκώς με μμ.

athenian είπε:
Κρητικε είσαι μάλλον ο πρώτος που δείχνει να μην είναι ευχαριστημενος από την Κύπρο γενικότερα.

krhtikos21

Member
δεν είπα οτί δεν είμαι ευχαριστημένος είπα οτί θα θελα μεγαλυτερη πυκνότητα σε κάποια σημεία. ενδεχομένως αυτά να ειναι τα ορια για τα δεδομενα grafts που εβαλα στην συγκεκριμένη περιοχή.Αντιθέτως, εμένα μου άλλαξε ριζικά την ψυχολογία όλο αυτό προς το καλύτερο.ο ελμαχικο είχε μικροτερο θέμα από εμένα μπροστά και γενικότερα ειχε μαλλιά εγώ δεν ειχα σε νοργουντ 3 τρίχα :p. Ο κ Μιχάλης με βοήθησε πολύ και με κλειστά μάτια θα ξανα πήγαινα στον ίδιο γτ τον εκτιμάω πολύ. Εγώ όμως δεν είμαι πλασιέ άμα κτ δε μ αρέσει ή διαφωνώ το λέω. Είπα για την πυκνοτητα την άποψη μου η οποία ειναι υποκειμενική ίσως να χα θέσει τον πήχη πολυ ψηλα. δε φταίει ο γιατρός.

βάζω και τοπικ ελπίζω αυτό να μην κάνει κακό :p για να φαίνομαι τούμπανος τελείως ακόμα και μέρα

AK-47 είπε:
μπορεί κανείς να μου πει ποσά γραφτς χρειάζονται για τα επίπεδα norwood?τα καινουρια μαλλιά αυτά θα πέσουν όταν θα έπεφταν και όταν βρισκόντουσαν στη δότρια περιοχή?η χρήση μινοξιδιλης μετά τη μεταμόσχευση είναι υποχρεωτική και γιατί?ευχαριστώ

για νοργουντ 6 που ειναι το απαισιοδοξο σενάριο θες 7000 γκραφτς για καλη κάλυψη εικάζω. ισως 6500 ίσως και 7500 κάπου εκει πάντως. η χρήση μινοξ ειναι προαιρετικη . τα νέα μαλλάκια θα πέσουνε όταν θα πεφταν και στην δότρια δλδ ή ποτέ η μετά 50. αλλά όχι όλα κάποια όμως ναι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
κρητικε εγω νομιζω μεσα στκ 9 μηνο θα πυκνωσεις λιγο ακομα...οσον αφορα την συγκριση που εκανες με τον jonn jonn δεν ειναι οτι εβαλε 500 grafts παραπανο ειναι οτι κανει και big 3 οποτε ενα ποσοστο του αποτελεσματος οφειλεται στην θεραπεια...

athenian

Well-Known Member
Σίγουρα η θεραπεία παίζει ρόλο αλλά το θέμα είναι τι αποτελέσματα μπορεί να δώσει μια μμ χωρίς θεραπεία. Ειδικά σε μικρά norwood όπως το δικό μου αν κάνω μμ και θεραπεία μαζί θα χάσω την μπάλα, δεν θα ξέρω τι από τα δύο θα ευθύνεται περισσότερο για την καλυτερευση της εικόνας. Πάντως έχει ακόμα να δώσει η μμ σου. Μην ανησυχείς. :)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
big 2 κανω giwrgosathina rogain δε βαζω καθολου και ουτε εβαζα,το αρχισα και το εκοψα κατευθειαν λογο φαγουρας.

Η φινα ισως με κραταει λιγο το crown συαθερο αποτι βλεπω γιατι δεν εχω και μεγαλη διαφορα απο το πριν.
Η hairline μου δεν ευθυνετε στην φινα πιστευω απλα εδωσαν πιο πολυ βαση εκει.Θα βαλω και φωτος με το crown πριν μεταμπσχευσης και μετα να δουμε τι γινεται αλλα ο φωτισμος ξεγελαει πολυ.Θα προσπαθησω να βρω με ιδιο φωτισμο στο ιδιο σημειο για να συγκρινουμε.

Bouklas

Well-Known Member
Εννοείτε ότι η φίνα βοηθάει! Όταν έκανα θεραπεία φίνα rogaine μέσα σε λίγους μήνες γέμισα μαλλιά,δεν με ενδιέφερε καν το θέμα της μεταμόσχευσης ήταν λες και είχα κάνει ήδη με αυτά που μου είχε δώσει.

Flosk

Well-Known Member
Krhtikos21 πως παει αγορινα? Πρεπει να εισαι στους 6μιση μηνες τωρα περιπου, εχεις δει διαφορα τον τελευταιο μηνα?

danceworld_2001

Well-Known Member
Αν ο κρητικός κάνει το big3 συστηματικά στο 1 έτος θα γίνει ακόμη καλύτερος πιστευώ. Ας μας πει βέβαια πως ειναι τώρα.

giwrgos athina

Active Member
ειχε δοκιμασει να κουμποσει φινα ο κρητικος dance αλλα εβγαλε sides απο τις πρωτες μερες οπως πονο στους ορχης..

Bouklas

Well-Known Member
Πως πάει η εξέλιξη σου ρε φιλε τώρα είσαι στον 8ο μηνα, πρέπει να έχεις μια καλύτερη άποψη σε σχέση με τον 5ο που ενημέρωσες τελευταία φορα.

krhtikos21

Member
ήθελα να ανεβάσω φωτος τώρα που θα πήγαινα πατρικό για απόκριες αλλά δεν πήγα τελικά.κάποια στιγμή θα ανεβάσω γτ ξεκίνησα κάτι και πρέπει να το τελειώσω.Πλέον το θέμα δεν με απασχολεί και τόσο γιαυτό απέχω κάπως και ίσως αυτό να με βοηθά και ψυχολογικά.Συγχαρητήρια και σε σένα πριν λίγο είδα και το δίκο σ! Είχες αρκετό μαλλί και πιο πίσω και φαίνεται πολύ ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

Μπλουζα