Καλησπέρα, είχα πάλι αρκετό καιρό να κάνω update αλλά να 'μαι και πάλι εδώ με φρέσκο υλικό, σχεδόν
11 μήνες μετά την μμ. Νομίζω ότι τους τελευταίους μήνες είμαι ίδιος, δεν μπορώ προσωπικά να καταλάβω ουσιαστική διαφορά. Θυμίζω πως στην περίπτωση μου το μεγάλο μπαμ έγινε κάπου μεταξύ Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, δηλαδή χοντρικά στους 4-5 μήνες μετά την μμ. Πλέον το μόνο που κάνω είναι να βάζω Regaine μία φορά τη μέρα (κάποιες φορές το ξεχνάω κιόλας για να είμαι ειλικρινής), γενικά δεν με αγχώνει πλέον η τριχόπτωση σαν ζήτημα, απλά έχω πει ότι λογικά σε κάνα δύο χρονάκια θα κάνω μια μικρή συμπληρωματική να τα πυκνώσω λίγο ακόμα, χωρίς όμως να με απασχολεί προς το παρόν.
Όποιος με ρωτάει συμβουλευτικά, απλά του λέω να το κάνει. Από τη στιγμή που τα φέρνει πέρα οικονομικά, δεν υπάρχει λόγος να το βασανίζει πολύ στο κεφάλι του, απλά να αναμένει ρεαλιστικά αποτελέσματα και όχι το μαλλί που είχε στα 17 του!
Μια σημείωση, σε αυτές τις φώτο είμαι τελείως ακούρευτος (πάνω από μήνα), όπως ακριβώς ήμουν και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την μέρα πριν κάνω την μμ, που είχα πάει τελείως ακούρευτος. Άρα οι συγκεκριμένες προσφέρονται και για καλύτερη σύγκριση του πριν με το σήμερα.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι, καλά μαλλιά και καλά μυαλά! Να περνάτε καλά