Kostas1989, fue, μπίρου, 2903grafts, 17-18/06/2016 (νικητής κλήρωσης)

Kostas1989

Member
Χαίρετε,


Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Τσαγκάνης και είμαι ο νικητής της κλήρωσης της DHI για την δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2016. Είμαι 27 ετών και ζω στην Αθήνα. Παρ’ όλο που έως τώρα δεν ήμουν εγγεγραμμένο μέλος στο φόρουμ, εντούτοις γνώριζα την ύπαρξή του και ενημερωνόμουν συχνά πυκνά μέσω αυτού για διάφορα ζητήματα τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών που με απασχολούσαν. Τώρα αποφάσισα να γράψω κι εγώ και να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου.


Η περίπτωση μου: Σταδιακή, αργή αλλά σταθερή τριχόπτωση από τα 19-20. Το πρόβλημα οξύνθηκε και άρχισε να φαίνεται αισθητή αραίωση τα δύο τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα να έχω φτάσει σε στάδιο σχεδόν Norwood 4. Σίγουρα αρνητικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έκανα μεταπτυχιακό πλήρους φοίτησης παράλληλα με δουλειά με αποτέλεσμα να είμαι επί μονίμου βάσεως μέσα στο άγχος και να μην ηρεμώ σχεδόν ποτέ από υποχρεώσεις κλπ. Βέβαια λόγω κληρονομικότητας (σόι μπαμπά όλοι καράφλα) σίγουρα θα αραίωνα αλλά ίσως καθυστερούσε κάνα δύο χρόνια ακόμα.


Με εξαίρεση κάποιες αμπούλες που μου είχε πάρει η μάνα μου πριν από χρόνια, δεν έχω ακολουθήσει κανενός είδους θεραπεία συντήρησης. Αυτό καθώς είμαι γενικά της άποψης πως σε περιπτώσεις με έντονη κληρονομικότητα (όπως η δική μου), τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα και η μόνη λύση είναι η μεταμόσχευση μαλλιών. Θεωρώ πως τα υπόλοιπα είναι προσωρινές λύσεις που απλά παρατείνουν τη ζωή κάποιων τριχών για μερικούς μήνες ή λίγα χρόνια, αφού προηγουμένως για να το επιτύχεις έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Συνολικά, δηλαδή, θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο. Τώρα μόνο, μετά τη μεταμόσχευση, πιθανότατα θα αρχίσω αγωγή με Regaine Foam για τουλάχιστον ένα εξάμηνο και βλέπουμε. Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά παραγγελίες από εξωτερικό, γιατί με 37 ευρώ το μπουκάλι από φαρμακείο δεν με βλέπω καλά!


Όσον αφορά την μεταμόσχευση, λοιπόν, και, κατ’ επέκταση, την κλήρωση μέσω της οποίας την έκανα δωρεάν, το στόρι έχει ως εξής:


Α) Το ότι θα έκανα μεταμόσχευση μαλλιών σύντομα ήταν ειλημμένη απόφαση εδώ και καιρό, σε πρώτη φάση περίμενα να τελειώσω πρώτα με το μεταπτυχιακό (τελείωσα τον Απρίλιο), και σε δεύτερη να περάσει το καλοκαίρι λόγω ήλιου ζέστης κλπ. Οπότε υπολόγιζα να το κάνω τέλος του 2016 με αρχές του 2017, απλά με πρόλαβε η τύχη μου!


Β) Επιπλέον, είχα προεπιλέξει την DHI και γιατί ήταν ένα brand name αναγνωρίσιμο που το γνώριζα από παλιά, αλλά, κυρίως, επειδή η κομμώτρια που πηγαίνω χρόνια μου είπε για μια περίπτωση με έναν πελάτη της ο οποίος έκανε μ.μ. στην εν λόγω κλινική και τα αποτελέσματα – κατά την γνώμη της, δεν τον έχω δει ποτέ τον άνθρωπο – ήταν θεαματικά.


Γ) Λόγω αναζητήσεών μου στο διαδίκτυο για θέματα τριχόπτωσης στο σάιτ της εταιρίας, συχνά στην αρχική σελίδα μου στο Facebook μου εμφανίζονταν ως χορηγούμενες διάφορες αναρτήσεις της DHI. Έτσι ενημερώθηκα για την κλήρωση και αμέσως αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή. Παρένθεση: Η έκθεση του εαυτού μου ειλικρινά δεν με πειράζει πραγματικά καθόλου. Τα τελευταία χρόνια συνεχώς το έλεγα στους γύρω μου ότι θα βάλω μαλλιά, δεν το θεωρώ καθόλου ταμπού, και επομένως ποιος ο λόγος να το κρύψω; Στην τελική, απλά μεταφέρεις δικές σου τρίχες από μια περιοχή σε μια άλλη προκειμένου να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Δεν αλλάζουμε τον εαυτό μας, απλά προσπαθούμε να τον επαναφέρουμε σε μια προηγούμενη καλύτερη κατάσταση.


Δ) Αφού, λοιπόν, δήλωσα συμμετοχή, επικοινώνησαν μαζί μου από την DHI πριν γίνει η κλήρωση και κανονίσαμε να πάω από την κλινική για μια πρώτη διάγνωση, όπως και έγινε. Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη και τη χαρά μου όταν λίγες μέρες αργότερα μου ανακοίνωσαν πως είμαι ο μεγάλος νικητής!


Ε) Από κει και πέρα όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ορίσαμε ημερομηνία της επέμβασης (διήμερο gigasession) την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016. Η επέμβαση έγινε στην κλινική της εταιρίας στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Αν και ο διαγωνισμός προέβλεπε έως και 10.000 τρίχες, επειδή είμαι ακόμα σχετικά νέος και επειδή η δότρια περιοχή μου αν και ικανοποιητική δεν είναι τέλεια, συζητήσαμε με την γιατρό και αποφασίσαμε να πάμε σε σχετικά χαμηλότερο αριθμό τριχών, ώστε να έχω τη δυνατότητα να κάνω και νέα επέμβαση μελλοντικά, όταν και πιθανότατα θα χάσω και τις υπόλοιπες τρίχες που μου έχουν απομείνει (εννοείται πως ελπίζω να μην χρειαστεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις).


Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν συνολικά περίπου 6.500 τρίχες. Την πρώτη μέρα 3.000, οι οποίες τοποθετήθηκαν στο επάνω μέρος (στην κορυφή), ενώ την δεύτερη μέρα 3.500, οι οποίες τοποθετήθηκαν στο μπροστά μέρος, όπου και είναι κατά γενική ομολογία το σημαντικότερο καθώς καθορίζει το πώς φαίνεται το πρόσωπό σου. Αν και αυτονόητο, τονίζω ότι διατηρήσαμε το δικό μου hairline.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης το κλίμα ήταν εξαιρετικό, όπως αρτιότατες ήταν και όλες οι εγκαταστάσεις της κλινικής. Για να καταλάβετε, σε κάποια φάση μπορεί να κάναμε χαβαλέ με γιατρό και νοσοκόμες, μετά λέγαμε την ιστορία της ζωής μας, μάλιστα κάνα δυο φορές έτυχε και αποκοιμήθηκα κιόλας, γενικά ήταν αρκετά καλά και παρά τις πολλές ώρες της επέμβασης δεν ένιωσα ότι κουράστηκα ιδιαίτερα ή ότι δεν αντέχω άλλο. Πόνο ένιωθα μόνο στην αρχή όταν μου έβαζαν την τοπική αναισθησία, μετά δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα. Μετεγχειρητικό πόνο ένιωσα λίγο το βράδυ του Σαββάτου (2η μέρα του session) αλλά με ένα δύο παυσίπονα κοιμήθηκα αρκετά άνετα. Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές είμαι στην 6η μέρα μετά την επέμβαση, ευτυχώς η επούλωση γίνεται αρκετά γρήγορα και σιγά σιγά θα αρχίσω να βγαίνω επιτέλους και από το σπίτι.


Κλείνοντας, για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους, τονίζω πως δεν με αναγκάζει κανένας να γράψω αυτά που γράφω. Μου πρότειναν, φυσικά, από την εταιρία να παρουσιάσω την περίπτωση μου, γιατί αυτός ήταν και ο σκοπός της όλης κίνησης, εξάλλου, η διαφημιστική προώθηση των υπηρεσιών που προσφέρουν, αλλά νομίζω πως φαίνεται κιόλας ότι αυτά που γράφω είναι καθαρά δικά μου και σε καμία περίπτωση δεν ποστάρω πράγματα που μου δίνουν έτοιμα. Βασικός μου στόχος μέσα από αυτό το thread είναι να δείξω σε άλλους ανθρώπους με παρόμοιο ζήτημα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβούνται να το κάνουν ή να ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό.


Και να το δούμε και αλλιώς; Η DHI ξεκάθαρα προέβη σε μια, κατά τη γνώμη μου, ιδιαίτερα τίμια και ξεκάθαρη διαφημιστική πρακτική: Είπε, θα πάρω στην τύχη έναν άνθρωπο και θα του παρέχω τις υπηρεσίες μου δωρεάν, με μόνη του υποχρέωση να δεχτεί να δείξει τη φάτσα του ώστε να φανεί σε όλους, σε βάθος χρόνου, η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρω σαν DHI. Τόσο απλά! Ευχαριστώ την τύχη μου που ήμουν εγώ αυτός ο τυχαίος τύπος και ευελπιστώ το αποτέλεσμα να είναι τόσο καλό ώστε να αποτελέσω την καλύτερη διαφήμιση για την εταιρία και να είμαι η αφορμή που πολλοί υποψήφιοι πελάτες θα την επιλέξουν (οι δύο πρώτοι, παρεμπιπτόντως, θα είναι ο μικρός μου αδερφός και ο κολλητός μου). Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα, είτε καλό είτε κακό, θα φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες που θα ανεβάζω κατά καιρούς στο νήμα μου, οπότε εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να σχολιάζουμε… Σε πρώτη φάση επισυνάπτω φωτογραφίες πριν την επέμβαση, αμέσως μετά την επέμβαση και 4 ημέρες μετά.
 

Συνημμένα

  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (7).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (7).JPG
    926.9 KB · Προβολές: 1,979
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (11).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (11).JPG
    950.9 KB · Προβολές: 1,618
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (15).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (15).JPG
    843.8 KB · Προβολές: 1,677
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (20).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΙΝ DHI 1 (20).JPG
    935.8 KB · Προβολές: 1,727
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (5).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (5).JPG
    1.1 MB · Προβολές: 1,776
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (1).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (1).JPG
    949.4 KB · Προβολές: 1,572
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (6).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (6).JPG
    896.9 KB · Προβολές: 1,637
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (7).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (7).JPG
    936.8 KB · Προβολές: 1,584
  • ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (8).JPG
    ΤΣΑΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑ DHI 1 (8).JPG
    814.5 KB · Προβολές: 1,493

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas1989

Member
Και οι φωτογραφίες από την 4η μέρα μετά την επέμβαση (δεν χωρούσαν όλα τα αρχεία στην αρχική δημοσίευση)
 

Συνημμένα

  • ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (3).JPG
    ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (3).JPG
    905.3 KB · Προβολές: 1,672
  • ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (1).JPG
    ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (1).JPG
    978.3 KB · Προβολές: 1,585
  • ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (8).JPG
    ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (8).JPG
    942.1 KB · Προβολές: 1,519
  • ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (4).JPG
    ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (4).JPG
    898.9 KB · Προβολές: 1,548
  • ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (6).JPG
    ΕΑ 4ΗΜΕΡΟΥ (6).JPG
    994.5 KB · Προβολές: 1,544

aeratos28

Just aeratos
γεια σου ρε φίλε καλή συνέχεια εύχομαι και καλά αποτελέσματα.!να σε ρωτησω,δεν ξέρω αν το ειπες πιο πάνω αλλά ποιος γιατρός σου την έκανε? επίσης εσύ κερδισες τη μεγάλη επέμβαση με τις 10000 τρίχες?αν ναι γιατί σου έβαλαν μόνο 6500?και κάτι τελευταίο,σε grafts πόσα ήταν συνολικά?σου είπαν?μονοτριχα διτρυχα κτλ..τι λόγο έδωσε η δοτρια σου?
 

Kostas1989

Member
Να είσαι καλά φίλε, ναι εγώ είμαι ο νικητής. Ο διαγωνισμός έλεγε για "έως 10.000", αλλά για τους λόγους που εξηγώ παραπάνω φτάσαμε μέχρι τις 6.500. Σε grafts δεν ρώτησα πόσα ήταν για να είμαι ειλικρινής αλλά μπορώ να μάθω όταν ξαναδώ την γιατρό. Η γιατρος ήταν κατά βάση η κυρία Μπίρου, η νούμερο ένα της κλινικής, με ειδικότητα σαν ιατρός γενική χειρουργική απ' ότι έμαθα, αλλά στα διαλείμματά της συνέχιζε κάποιος άλλος για λίγο ώστε να μην χάνουμε πολύ χρόνο.
 

aeratos28

Just aeratos
βασικά για το αν είναι νούμερο ένα δεν το ξέρουμε ,εμείς εδώ στο φόρουμ τουλαχιστον από περιστατικά ένα έχουμε δει το οποίο ειναι στην αρχη ακόμα άρα δεν έχουμε feedback δικο της..άλλον ξέραμε για πολύ καλό..anyway.βασικά μάθε τι grafts έδωσαν τις 6500τριχες και τι διαμετρο ειχε το punch που έκανε την εξαγωγή αν το θυμηθείς..γύρω στα 2500-2800 grafts πρέπει να είναι..με μικρή απόκλιση.πιστεύεις θα πάρεις καλό αποτέλεσμα από αυτά τα grafts?αυτοί τι είπαν?
 

Kostas1989

Member
Τι να σου πω, αυτή την εντύπωση μου σχημάτισε από όσα είδα, οι υπόλοιποι γιατροί και κι νοσοκόμες γενικά έκαναν ότι τους έλεγε και στα μάτια μου φάνηκε να ξέρει τι κάνει, θα κριθεί και αυτή εκ του αποτελέσματος! Τα χιλιοστά του punch μου τα είπε αλλά δεν τα συγκράτησα, γενικά δεν είμαι τόσο ψαγμενος όσο τα ενεργά μέλη του φόρουμ σχετικά με μ.μ. γι αυτό και δεν σταθηκα τόσο σε τεχνικές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της επέμβασης... Θα τα ρωτήσω πάντως όλα και θα σου πω
 

aeratos28

Just aeratos
οκ φίλε!δεν είπα ότι δεν είναι καλή η τίποτα άλλο.ότι δεν την ξέραμε εδώ στο φόρουμ είπα,μπορεί να είναι όντως όπως σου είπαν,τουλάχιστον εγώ εδώ στο φόρουμ έχω δει 1 περιστατικό που έκανε πριν κάνα 2 μηνες,δεν έχω δει δικό της αποτέλεσμα..για τα άλλα που δεν συγκράτησες δίκιο έχεις όντως αν δεν έχεις ασχοληθεί δεν σε ενδιαφέρει κιόλας.αν ρωτήσεις πάντως ενημέρωσε και εδώ..πολλά παιδιά θέλουν να μαθουν.καλη συνέχεια να έχεις και παλι
 

mikegad

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε μου!!!
Είχα δει τις 2 φωτογραφίες σου στο site της dhi 2 μέρες πριν συναντήσω τον κ. Στάθη στο Ηράκλειο.
Του λέω καλά τι 5000grafts θα βάλετε στον μεγάλο νικητή αφού δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα (δεν φαινόταν από πάνω το κεφάλι σου). Μου λέει έχει αρκετή αραίωση αλλά δεν φαίνεται στις φωτογραφίες.
Μου έλυσες την απορία λοιπόν και ιδίοις όμμασι.
 

Kostas1989

Member
Ναι στις φωτογραφίες τις πρώτες ήμουν φρεσκοκουρεμενος, όταν παίρνω τα πλαϊνά πολύ κοντά και έχω τα πάνω 6η-7η σκάλα το πρόβλημα λύνεται αρκετά (είμαι και 1.95 και δεν με βλέπουν πολλοί από πάνω!). Την μέρα της επέμβασης είχα πάει σχεδον ένα μήνα ακουρευτος, γι' αυτό βλέπεις το χαλί της πρώτης φωτογραφίας :D
 

Bouklas

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φιλε μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Η D*I επιμένει να μιλάει με τρίχες όταν όλοι λέμε για grafts. Επειδή είσαι ο μεγάλος νικητής των "έως 10.000" τριχών και μπήκανε 6.500, στο μέλλον αν χρειαστείς δεύτερη τα υπόλοιπα 3.500 θα είναι δωρεάν? Λογικά πρέπει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas1989

Member
Χαχα δεν το χα σκεφτεί έτσι, θα τους το πω αν είναι όταν έρθει εκείνη η ώρα, ελπίζω βέβαια να αργήσει πολύ!
 

FreeThinker

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φιλε μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Η D*I επιμένει να μιλάει με τρίχες όταν όλοι λέμε για grafts. Επειδή είσαι ο μεγάλος νικητής των "έως 10.000" τριχών και μπήκανε 6.500, στο μέλλον αν χρειαστείς δεύτερη τα υπόλοιπα 3.500 θα είναι δωρεάν? Λογικά πρέπει.

Λογικα, δεν υπαρχει περιπτωση να εννοουν κατι τετοιο. Το ''εως 10.000 τριχες'' σημαινει μικροτερο ή ισο των δεκα χιλιαδων, και οχι οτι αναγκαστικα πρεπει να μεταμοσχευσουν αυτον τον αριθμο. Το χρησιμοποιουν προφανως για να καλυψουν ακομα και καποιον που ειναι σχεδον αδειος, οποτε θα χρειαζεται το μεγιστο δυνατο αριθμο. Σιγα μη του κανουν και μεταμοσχευσεις εφ ορου ζωης επειδη κερδισε μια κληρωση :p

Τα αγαπανε τα λεφτακια οι γιατροι!
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
καλη φυτρωση να εχεις φιλε μου.. ειχες διαχυτη αραιωση μεχρι πισω βλεπω. μπηκαν πολυ αναμεσα σε δικα σου μαλλια.
απο θεραπειες τι θα κανεις? σκοπευεις να βαλεις μινοξιδιλη να παρεις φιναστεριδη?
σε αυτες τις περιπτωσεις που μπαινεις αναμεσα σε μαμα μαλλια παντα υπαρχει καποιος κινδυνος για shockloss ελπιζω να μην εχεις τετοιο θεμα λογω του οτι μπηκαν αναμεσα σε αλλα.
να προσεχεις τον ηλιο ολο το καλοκαιρι ;)
 

mikegad

Well-Known Member
στο μέλλον αν χρειαστείς δεύτερη τα υπόλοιπα 3.500 θα είναι δωρεάν? Λογικά πρέπει.
Ρε συ Bouklas καλό αυτό!!!
Και γω αν πάω και μπουν 2000 grafts και ξαναπάω στο μέλλον θα τους πω "θυμάστε που είχαμε αφήσει αυτά τα 500 κάβα"
Δεν κάνω πλάκα, αν πάει έτσι το πράμα θα το πετάξω σίγουρα :D:D:D
 

Bouklas

Well-Known Member
Λογικα, δεν υπαρχει περιπτωση να εννοουν κατι τετοιο. Το ''εως 10.000 τριχες'' σημαινει μεγαλυτερο ή ισο των δεκα χιλιαδων, και οχι οτι αναγκαστικα πρεπει να μεταμοσχευσουν αυτον τον αριθμο. Το χρησιμοποιουν προφανως για να καλυψουν ακομα και καποιον που ειναι σχεδον αδειος, οποτε θα χρειαζεται το μεγιστο δυνατο αριθμο. Σιγα μη του κανουν και μεταμοσχευσεις εφ ορου ζωης επειδη κερδισε μια κληρωση :p

Τα αγαπανε τα λεφτακια οι γιατροι!

Ρε συ Bouklas καλό αυτό!!!
Και γω αν πάω και μπουν 2000 grafts και ξαναπάω στο μέλλον θα τους πω "θυμάστε που είχαμε αφήσει αυτά τα 500 κάβα"
Δεν κάνω πλάκα, αν πάει έτσι το πράμα θα το πετάξω σίγουρα :D:D:D

χμμ FreeThinker όντως σε κάτι τέτοιο πιστεύω και γω πως θα βασιστούν ως επιχείρημα. Αν ήταν ανένδοτοι για άλλη συνεδρια θα έλεγα πως δεν μου φτάνει πχ από norwood 4-5 να με κάνουν 3, θέλω συγκεκριμένη δουλειά-κάλυψη για να είμαι ευχαριστημένος. Για εσάς το να με κάνετε τριάρι σας φαίνεται καλο, σε εμενα ομως αποτυχία. Θέλω να καλύψω crown, θέλω μέχρι εδώ να μπούνε μαλλιά, θέλω την τάδε hairline, θέλω αυτό που διαφημίζεται ότι κέρδισα. :D Δεν ξέρω παιδιά ίσως έτσι να άλλαζαν γνώμη. :D Βεβαια όσα λέω τώρα είναι με βάση το δικό μου κεφάλι πριν κάνω μεταμόσχευση (όχι πως τώρα έχω άλλη άποψη).


mikegad μακάρι φιλε, ψήσε τους όσο μπορείς. :D
 

ItsAllGone

Active Member
Πολυ καλη παρουσιαση, κατα τη γνωμη μου μην παρεις Regaine η αλλα φαρμακα να δουμε φυσικο αποτελεσμα.
 

AmazingG

Member
Δύσκολα βρίσκεις στο forum ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δυστυχώς... σίγουρα απο dhi δεν έχω δει ούτε 1 (και σε θέμα πυκνότητας και όλα!), και απο κύπρο από την άλλη έχουμε πιο πολύ feedpack (τραγικό ακούγεται αλλά είναι αλήθεια!)

Μακάρι να πάνε όλα καλά ρε αγόρι και να φτιάξει η ψυχολογία σου! καλή φύτρωση
 

Kostas1989

Member
Σας ευχαριστώ πολύ ολους παίδες! Από θεραπείες μου πρότειναν regaine αφρό για τουλάχιστον ένα εξηνο πρωί βράδυ ξεκινώντας δύο βδομάδες μετά την επέμβαση, καθώς και μία άλλη θεραπεία που κάνουν οι ίδιοι με ενέσεις πλάσματος που προκύπτει από φυγοκέντριση δικού μου αίματος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω...
 

piros75

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε! όσο για το τι θα κάνεις, εγώ λέω να κάνεις αυτό που σου λένε. Η μινοξιδίλη σίγουρα βοηθάει τις μμ τρίχες να φυτρώσουν γρηγορότερα και ίσως βοηθάει και στο να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα δικά σου μαλλιά.
 
Μπλουζα