konfas, fue, Μαντσιούκας 1770g, 23/10/2019

felaini

Active Member
Ποσο δικιο εχεις μακη...1ος μου ξαδελφος εκανε στην dhi κ εβαλε 500 γκραφτς ειχε μικρο σχετικο κεφαλι κ προβλημα μπροστα κ οταν ειδα το αποτελεσμα ετριβα τα ματια μου δε το πιστευα φαινοταν πως δεν ειχε προβλημα ποτε τελειο αποτελεσμα.. βλεπω κ εναν στην δουλεια μου που εκανε dhi nw4 και εβαλε 1700γκραφτ το αποτελεσμα του ηταν φτωχο κ μιζερο!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konfas

Member
Καλησπέρα σε όλους!
Κύριοι επιτέλους το έκανα!
Είμαι στην δεύτερη μέρα κ εκτός από ένα ελαφρύ οίδημα δεν νιώθω κανένα πόνο κ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά!
Επιτρέψτε μου όμως να σας πω μόνο ένα πράγμα..
(αφορά αυτούς που έχουν τις ίδιες ανησυχίες που είχα κ εγώ, οι υπόλοιποι μπείτε κατευθείαν στις φωτό)
Οταν μπήκα στο φόρουμ είχα την εντύπωση ότι θα βρω ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με μένα, τους ίδιους προβληματισμούς και έναν κοινό σκοπό. Να αποκαταστήσουν τα χαμένα τους μαλλιά.
Τελικά αντιλήφθηκα ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά και ενδιαφέρονται να ακούσουν την όποια φρίκη/ανασφάλεια/αγωνία νιώθει ο "ασθενής" αλλά και να βοηθήσουν πραγματικά!
Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτούς που λένε την γνώμη τους για κλινικές και γιατρούς που θεωρούν πολύ καλούς ή ακόμη και να διαφωνούν με τις επιλογές σου, αυτοί πολύ καλά κάνουν άλλωστε αυτό είναι το θέμα μας εδω, αλλά στους άλλους που καταλαβαίνεις τους σκοπούς τους από τα σχόλια που αφήνουν σε πολλά παιδιά από δω.
Να ξέρετε λοιπόν κύριοι ότι αδιαφορώ και απευθύνομαι μόνο στα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια φρίκη/ανασφάλεια/αγωνία που βρισκόμουν και εγώ και θα γράψω κάθε μου συναίσθημα από την εμπειρία που έζησα ελπίζοντας να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ!
9.30 λοιπόν ήμουν στην κλινική. Φρικαρισμένος! Σε περίπου 10 λεπτά αντιλήφθηκα ότι το προσωπικό της κλινικής είναι εκπαιδευμένο και για αυτό. Μου είχε φύγει το όποιο άγχος είχα γιατί ο κ. Μαντσιούκας ο γιατρός μου μαζί με τον κ. Γεωργαλή κ την Μάγδα που είναι στην υποδοχή δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε απ τα γέλια! Κατεβαίνουμε στον 2ο για να γίνει η προετοιμασία. Και ξεκινήσαμε γύρω στις 10.50 όπου και τελειώσαμε στις 19.45. Σχεδόν 8 ώρες (αν αφαιρέσεις τα διάλλειματα) πάνω απ το κεφάλι μου ο γιατρός μαζί με τις 2 βοηθούς του να προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.
Κάτι που με φοβίζε πολύ ηταν οι τοπικές αλλά τελικά είναι πιο ανώδυνες και από το σπάσιμο ενός σπυριου. Δεν ένιωσα πραγματικά απολύτως τίποτα.
Η εξαγωγή μας πήρε περίπου 4 ώρες όπου κύλησαν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με μουσική, αστεία και ιστορίες της ζωής μας. Μόλις τελειώσαμε την εξαγωγή κάναμε το μεγάλο διάλλειμα για φαγητό (30 λεπτά περίπου) και ξεκινήσαμε την εμφύτευση. Αυτή τη φορά η τοπική έπρεπε να γίνει στα φρύδια για να πιάσει απ την αρχή τα νεύρα κ μετά να κάνει κ πιο ψηλά..ως δια μαγείας πάλι δεν ένιωσα απολύτως τίποτα.
Σε ένα παρόμοιο κλίμα με μουσική και φιλοσοφικές συζητήσεις έγινε και η εμφύτευση όπου διήρκησε σχεδόν άλλες 4 ώρες.
Να σας πω κ για την περίπτωση μου : Ηταν χρονοβόρα γιατί ενώ η δοτρια μου είναι εξαιρετική, έχω πολύ λεπτή τρίχα ως αποτέλεσμα ο γιατρός να είναι πολύ πιο προσεκτικός στην εξαγωγή του.
Οσον αφορά το αποτέλεσμα θα ανεβάσω φωτό που πάνω θα γράφουν πότε τραβήχτηκαν. Αυτό που είδα μέχρι στιγμής με έχει ενθουσιάσει και θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη μου με σχετικές φωτό!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το team της DHI γιατί εκτός από την απίστευτη υποδοχή, τα χαμόγελα και την εξυπηρέτηση τους νομίζω ότι τελικά μου έδωσαν αυτό που ήθελα!
Κυρίως όμως ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου κ. Βασίλη Μαντσιούκα γιατί εκτός από απίστευτος άνθρωπος κ χαμηλών τόνων (αυτή είναι κ η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται γιατί δεν τον γνωρίζουν ) είναι κ εξαίρετος γιατρός. Εκατσε πάνω απ το κεφάλι μου 8 ώρες να μου δώσει ότι καλύτερο μπορεί λόγω της πολύ λεπτής τρίχας μου. Κ νομίζω το κατάφερε.
Στον κ. Κωνσταντίνο Γεωργαλή που εκτός των άλλων που έχω αναφέρει το πόσο κύριος, επαγγελματίας κ διαθέσιμος είναι ανα πάσα ώρα κ στιγμή να σε βοηθήσει.. μου απέδειξε ότι είναι κ ένας κύριος που κρατάει το λόγο του.
Στις καταπληκτικές βοηθούς του γιατρού (όπου αναρωτήθηκα αν περνούν κάποιο casting όλες οι κυρίες γενικά στην κλινική γιατί είναι κ κούκλες ;)) την Εφη κ την Νατάσσα για τον άψογο επαγγελματισμό τους κ την μόνιμα καλή τους διάθεση που είχε τρομερά θετικό αντίκτυπο κ σε μένα κατα τη διάρκεια της μμ.
Κ τέλος την Μάγδα που βρίσκεται στην υποδοχή κ είναι μονίμως με ένα χαμόγελο, παντα ευγενική κ σου αποπνέει μια θετικότητα.
Οτι γράφω το εννοώ απόλυτα κ ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει!
Σας εύχομαι να βρείτε κ εσείς μια κλινική που να σας αντιμετωπίσει κατ αυτόν τον τρόπο κ να σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, όπως νομίζω ότι βρήκα εγώ (κ λέω νομίζω για έχω μπροστά μου δρόμο για να δω το τελικό αποτέλεσμα)
Να είστε όλοι καλά!
IMG_20191024_191326.jpg
IMG_20191024_191552.jpg
IMG_20191024_191423.jpg
IMG_20191024_162900.jpg
IMG_20191024_162824.jpg
IMG_20191024_162801.jpg
IMG_20191024_162741.jpg
IMG_20191024_163907.jpg
 

giorgos123

New Member
Καλησπερα φιλε μου σου ευχομαι να τα πας τελεια και να χαιρεσαι το νεο σου look σε λιγο καιρο...και εγω εκανα την προηγουμενη εβδομαδα στην ιδια κλινικη μηννσε απασχολει καθολου ειναι ολοι διπλα οταν τους χρειαστείς και ο κωστας και ο οποισδηποτε.εγω ειμαι 43 και εβαλα τα ιδια μοσχευματα απλα δεν θελω να ασχοληθω με φωτο και παρουσιασεις γιατι δεν μου αρεσουν καποια σχολια που γινονται εδω μεσα οτι γινονται διαφημίσεις και περιεργα...αν θελεις μου λες ποσο κοστισε...και παλι οτι καλυτερο να εχουμε υπομονή και θα πανε ολα καλα..
 

dimitris50423

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε. Περιμένουμε φωτό από την τοποθέτηση των μοσχευματων. Σίγουρα πρέπει να ασχοληθούν μαζί σου και δεύτερη μέρα για να σου βάλουν τα μοσχευματα που πρέπει να μπουν. Οι 4000 τρίχες που λες μπορεί να είναι και 1700 μοσχευματα με έναν καλό λόγο τριχών ανά μοσχευμα. Θες παραπάνω. Η γνώμη μου είναι 2200-2400 μοσχευματα με απαραίτητη προϋπόθεση η φυτρωση να είναι πολύ υψηλή ώστε να έχεις μια αξιοπρεπή κάλυψη.
Τον γιατρό που λες ότι θα στην κάνει πρώτη φορά τον ακούμε. Που ήταν 12 χρόνια που λες;
Ελπίζουμε να ολοκληρώσεις την παρουσίαση σου και να μην εξαφανιστεις γιατί το έχουμε δει πολλές φορές το έργο. Καλή φυτρωση εύχομαι.

Δες τι σου ειχα γραψει εδω.. οι 4530 τριχες που σου εβαλαν μια και τους αρεσει να μιλανε με τριχες με τον λογο 2,64 που ειχες ειναι 1715 μοσχευματα. Οποτε εφοσον εδωσες 2400ευρω σου βγηκε 1,41ε το μοσχευμα.
Χαρη δεν σου εκαναν με αυτη την τιμη.
Για Ελλαδα η αλλη ελληνικη κλινικη εχει βαλει 2300-2400 μοσχευματα με 2500 ευρω και χωρις υποσχεση για διαφημιση.
Αυτο στο λεω γιατι οταν καποιος σου μιλαει με τριχες μπορει να σε ξεγελασει πολυ ευκολα και να νομιζεις οτι σου εκαναν χαρη. Εντυπωσιαζεσαι απο το νουμερο ενω τα μοσχευματα μπορει να ειναι φυσιολογικα η λιγα καποιες φορες.
οπως σου ειπαν οι περισσοτεροι ηθελες περιπου 2200-2400 μοσχευματα ειδικα εφοσον σε προοριζαν για διαφημιση. ας εμπαιναν και 2η μερα να βλεπαμε αν μπορουν να πυκνωσουν παραπανω.
Σταματανε παντα στη μια συνεδρια ενω χρειαζονται παραπανω μοσχευματα οπως εκαναν και στον lefis που θα μπορουσε με 700-800 παραπανω να γινει ακομη πιο τουμπανο.
οπως και να εχει φροντισε να τηρησεις οτι σου ειπαν και θα εχεις καλη φυτρωση σε αυτα που εβαλες λογω και του μεγαλου λογου που εχεις.. καλη επιτυχια..
Κατι που προσεξα τωρα ειναι οτι σου σχεδιασαν πολυ συντηρητικη hairline με αρκετα ανοιχτους κροταφους ενω θα επρεπε να ειναι λιγο πιο κλειστοι και να κερδισεις σε εμφανιση. Αυτο θα ειχε ως προυποθεση βεβαια οπως σου ειπα να κανεις και δευτερη μερα και να βαλεις αλλα 600-700 μοσχευματα. τραβηχτηκαν πιο πισω γιατι ηξεραν οτι εχουν ταβανι τα 1700 μοσχευματα και τελος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Konfas

Member
Ρε φίλε χωρίς καμία εριστική διάθεση αναρωτιέμαι ειλικρινά αν σκέφτεστε τι γράφετε..
Δες τον τιμοκατάλογο που έχουν δημόσια
IMG_20191024_201513.jpg

Εβαλα 4.530 τρίχες κ μου λες ότι με εξαπάτησαν?? Ενώ θα έπρεπε να είχα δώσει σχεδόν 3.500??
Κ επίσης αυτή η μανία με τα εκατομμύρια grafts που βάζουν οι άλλες κλινικές.. Στην περίπτωση μου δεν θεωρώ ότι χρειαζόμουν πολλά περισσότερα grafts αλλά αυτό το καταλαβαίνει κάποιος που θα με εξετάσει από κοντά. Εχω πολύ καλό λόγο κ αυτό θα δώσει ισάξια πυκνότητα ίσως των 2000 grafts. Τους κροτάφους εγώ τους ζήτησα εκεί γιατί κάνω ρυτίδες έκφρασης κ αντιλαμβάνεσαι πως θα ήμουν να είχα πάνω απ τις ρυτίδες μαλλιά? Δεν σου τα λέω όλα αυτά με ειρωνία ούτε υπερασπίζομαι την κλινική αλλά νομίζω ότι δεν μπορούμε να "καταδικάζουμε" αποτελέσματα όταν δεν έχουμε πλήρη εικόνα για το πρόσωπο.
Σε ευχαριστώ πάντως για το μήνυμα σου. Να είσαι καλά!
 

Georgie

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε , υπομονή και όλα θα πανε καλα .
Δεν ειμαι ειδικός στις μετρήσεις μοσχευμάτων να σου πω , αν πιάσεις καλή φυτρωση μπορει και να δείχνει φανταστικό το αποτέλεσμα ,που στο εύχομαι .
Στο θεμα τιμής όντως δε σου βγήκε value for money σε σχεση με τις καλες κλινικές σε Ελλαδα και Κύπρο .
Καλή συνέχεια
 

Georgie

Well-Known Member
Ρε φίλε χωρίς καμία εριστική διάθεση αναρωτιέμαι ειλικρινά αν σκέφτεστε τι γράφετε..
Δες τον τιμοκατάλογο που έχουν δημόσια Προβολή συνημμένου 23050
Καλα μη δινεις και πολυ σημασία στο κατάλογο αυτο
Όπου σε πιάσουν ειναι η φάση
Όπως σε μετρήσουν δηλαδή
Εμένα στο consultation που έκανα μαζι τους και γνωρίζοντας οτι έρχομαι απο το εξωτερικό μου ζήτησαν για 4000+ τρίχες
4000€ !!!
Άστο ![/QUOTE]
 
Τελευταία επεξεργασία:

Konfas

Member
Καλή φυτρωση φίλε , υπομονή και όλα θα πανε καλα .
Δεν ειμαι ειδικός στις μετρήσεις μοσχευμάτων να σου πω , αν πιάσεις καλή φυτρωση μπορει και να δείχνει φανταστικό το αποτέλεσμα ,που στο εύχομαι .
Στο θεμα τιμής όντως δε σου βγήκε value for money σε σχεση με τις καλες κλινικές σε Ελλαδα και Κύπρο .
Καλή συνέχεια
Να είσαι καλά φίλε μου! Η πορεία θα δείξει.. Σε ευχαριστώ πολύ!
 

dimitris50423

Well-Known Member
Γελάω λίγο με αυτόν τον τιμοκατάλογο όπου μέχρι τη μέση πάει ευρώ και τρίχα και τα Σαββατοκύριακα πάει 4000€ η ημέρα χωρίς καμία άλλη πληροφορία. Τους κόβεις από τον καφέ μάλλον για αυτό.
Εγώ δεν έκανα σύγκριση σε αυτά που έδωσες με τον τιμοκατάλογο της dhi αλλά με τις τιμές που δίνουν άλλες κλινικές. Έχουμε δει τη dhi να πιάνει και τιμές Κύπρου παρά τον τιμοκατάλογο. Τα έχουμε ξαναπεί πιστεύω έχουν λάθος νοοτροπία και για αυτό μένουν στάσιμοι. Θα σου πουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους δεν θέλω να μάθω μονοπωλω το νημα σου
 

Stratos

Well-Known Member
Χρέωση με την ώρα δεν βλέπεις σε καμμία σοβαρή κλινική. Άσχετα πάντως με την ελληνική νοοτροπία και στασιμότητα σου εύχομαι καλή επιτυχία.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gerassis

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε. Θα συμφωνησω με τον dimitris50423. Χρειαζοσουν τουλάχιστον 700 παραπάνω τοποθετημενα και αυτα στην ιδια περιοχη. Δε νομιζω να ξεμπερδεψεις με τη 1η μμ (όπως και εγω φυσικα). Η διαφορα ομως στην εμφανιση σου θα ειναι μεγαλη και λογω της ηλικιας σου θα μεινεις ευχαριστημενος αρκει η φυτρωση σου να ξεπερασει το 90%. Οι τριχες θα αρχισουν να μεγαλώνουν και μετα θα πεσουν όλες για να αρχισει σιγα σιγα η φυτρωση. Στους 3-5 μηνες θα αρχισεις να βλεπεις αποτελεσμα. Θα ηθελα σε παρακαλω να μας ενημερωνεις για την πορεια της μμ ανεξαρτήτως αποτελεσματος.
 

renos espresso

Active Member
Καλη επιτυχια και απο μενα! Ανυπομονω να δω την πυκνοτητα στις αδειες περιοχες των κροταφων σου.
Μην ξεχασεις να ενημερωσεις!!
 

Konfas

Member
Καλή φυτρωση φίλε. Θα συμφωνησω με τον dimitris50423. Χρειαζοσουν τουλάχιστον 700 παραπάνω τοποθετημενα και αυτα στην ιδια περιοχη. Δε νομιζω να ξεμπερδεψεις με τη 1η μμ (όπως και εγω φυσικα). Η διαφορα ομως στην εμφανιση σου θα ειναι μεγαλη και λογω της ηλικιας σου θα μεινεις ευχαριστημενος αρκει η φυτρωση σου να ξεπερασει το 90%. Οι τριχες θα αρχισουν να μεγαλώνουν και μετα θα πεσουν όλες για να αρχισει σιγα σιγα η φυτρωση. Στους 3-5 μηνες θα αρχισεις να βλεπεις αποτελεσμα. Θα ηθελα σε παρακαλω να μας ενημερωνεις για την πορεια της μμ ανεξαρτήτως αποτελεσματος.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Να σαι καλά! Εννοείται ότι θα ανεβάσω φωτό για να βλέπουμε όλοι μαζί την εξέλιξη.
 

tol

Well-Known Member
Φιλε μου, ισως...ισως εισαι τυχερος και τελικα δεν απογοητευτεις απο τη μετριοτητα των αποτελεσματων της DHI.

Ειμαι πεπεισμενος, εξ ιδιας πειρας και απο τα παμπολλα περιστατικα που εχω δει στο forum και ζωντανα στην καθημερινοτητα μας, οτι η συγκεκριμενη κλινικη ειναι μια μετριοτατη κλινικη μεταμοσχευσεων που ταζει "λαγους με πετραχηλια" και ψαρευει αδαεις πελατες. Εκτος απο τη φυσικοτητα και τη σωστη διαχειριση της δοτριας, δεν εχει κανενα αλλο στοιχειο για το οποιο πρεπει να υπερηφανευεται. Μετρια πυκνοτητα, μετρια φυτρωση...ολα μετρια.

Ωστοσο στην περιπτωση σου υπαρχουν 3 λογοι για τους οποιους ισως ξεφυγεις απο αυτη τη μετριοτητα.

Συγκεκριμενα....εχεις πολυ καλο λογο τριχων ανα grafts. Νομιζω, φιλε μου, οτι δικαιωθηκα, οταν προσφατα σε σχολιο μου προβλεψα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασουν τα 1700 grafts σε μια συνεδρια. Εισαι περιστατικο για διαφημιση, οπως ο ιδιος γραφεις, και ομως "επιασαν ταβανι". Φαντασου να μην ησουν...θα εφευγες με maximum 1500 grafts. Επειδη λοιπον ο λογος ειναι υψηλος, ειναι σαν να τοποθετησες 2200 grafts...καλο νουμερο για τα δεδομενα της DHI.

Επισης, σοφως πραττωντας, δεν κατεβασατε την hairline. Ακολουθησατε μια συντηρητικη προσεγγιση που ισως αποδειχθει σωτηρια και ιδανικη.

Τελος, φαινεται (οσο μπορει κανείς να κρινει απο τις κομμενες φωτογραφιες) οτι διαθετεις καλα χαρακτηριστικα κεφαλιου που, ακομη και με ξυρισμενο look, δειχνει ωραιο.

Επομενως, μακαρι να μπορεσεις να διαψευσεις εμας, τις Κασσανδρες, και να εχεις το ποθουμενο αποτελεσμα.

Οπλισου με δυναμη και υπομονη τους πρωτους τρεις αχαρους μηνες της διαδικασιας και σου ευχομαι ξανα να εξελιχθουν τα πραγματα συμφωνα με τις προσδοκιες σου. Καλη συνεχεια, φιλε μου!
 

Konfas

Member
Φιλε μου, ισως...ισως εισαι τυχερος και τελικα δεν απογοητευτεις απο τη μετριοτητα των αποτελεσματων της DHI.

Ειμαι πεπεισμενος, εξ ιδιας πειρας και απο τα παμπολλα περιστατικα που εχω δει στο forum και ζωντανα στην καθημερινοτητα μας, οτι η συγκεκριμενη κλινικη ειναι μια μετριοτατη κλινικη μεταμοσχευσεων που ταζει "λαγους με πετραχηλια" και ψαρευει αδαεις πελατες. Εκτος απο τη φυσικοτητα και τη σωστη διαχειριση της δοτριας, δεν εχει κανενα αλλο στοιχειο για το οποιο πρεπει να υπερηφανευεται. Μετρια πυκνοτητα, μετρια φυτρωση...ολα μετρια.

Ωστοσο στην περιπτωση σου υπαρχουν 3 λογοι για τους οποιους ισως ξεφυγεις απο αυτη τη μετριοτητα.

Συγκεκριμενα....εχεις πολυ καλο λογο τριχων ανα grafts. Νομιζω, φιλε μου, οτι δικαιωθηκα, οταν προσφατα σε σχολιο μου προβλεψα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασουν τα 1700 grafts σε μια συνεδρια. Εισαι περιστατικο για διαφημιση, οπως ο ιδιος γραφεις, και ομως "επιασαν ταβανι". Φαντασου να μην ησουν...θα εφευγες με maximum 1500 grafts. Επειδη λοιπον ο λογος ειναι υψηλος, ειναι σαν να τοποθετησες 2200 grafts...καλο νουμερο για τα δεδομενα της DHI.

Επισης, σοφως πραττωντας, δεν κατεβασατε την hairline. Ακολουθησατε μια συντηρητικη προσεγγιση που ισως αποδειχθει σωτηρια και ιδανικη.

Τελος, φαινεται (οσο μπορει κανείς να κρινει απο τις κομμενες φωτογραφιες) οτι διαθετεις καλα χαρακτηριστικα κεφαλιου που, ακομη και με ξυρισμενο look, δειχνει ωραιο.

Επομενως, μακαρι να μπορεσεις να διαψευσεις εμας, τις Κασσανδρες, και να εχεις το ποθουμενο αποτελεσμα.

Οπλισου με δυναμη και υπομονη τους πρωτους τρεις αχαρους μηνες της διαδικασιας και σου ευχομαι ξανα να εξελιχθουν τα πραγματα συμφωνα με τις προσδοκιες σου. Καλη συνεχεια, φιλε μου!
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση σου. Πάντως να ξέρεις ότι αυτό ακριβώς που λες ειπώθηκε από την DHI,ότι δηλ επειδή έχω υψηλό λόγο με 1. 700 grafts θα φαίνεται σαν να τοποθετήσαμε πάνω από 2.000 οπότε δεν χρειαζόταν να ταλαιπωρησουμε περισσότερο την δοτρια! Ελπίζω μόνο να πάνε όλα καλά κ να δω ένα αξιοπρεπές κ φυσικό αποτέλεσμα! Να σαι καλά φίλε μου!
 
  • Like
Reactions: tol

makis25

Well-Known Member
Δεν εχει υψηλο λογο στη δοτρια . Ο γιατρος επι τουτου χτυπησε τα πολυτριχα .Αυτο εξάλλου φαινεται απο την προτιμηση να παρουν μοσχευματα κυριως απο το φιλέτο , το κομματι της δοτριας με τα περισσοτερα πολυτριχα . Με 86 μονοτριχα δεν φτιαχνεις hairline . Η τακτικη να χτυπας πολυτριχα βοηθα στη βιωσιμότητα μιας και τα πολυτριχα αντεχουν λιγη παραπανω ταλαιπωρια . Μαζι με τις χαμηλες πυκνοτητες ωστε να μειωθει ο ανταγωνισμος για αιματωση τις πρωτες μερες στην περιοχη . Η εξαγωγη και η δοτρια μου θυμιζουν παραθυρο τυπου βερκη . Τι εκταση εχει η περιοχη που καλυφθηκε; Επισης ενας λογος που τα μικροτερα σεσσιον στην dhi φαινεται να εχουν μεγαλυτερη επιτυχια ειναι ο μικροτερος out of body χρονος των μοσχευματων . 8-9 ωρες χρονος εξαγωγης τοποθετησης ειναι τυπικος χρονος αν το συγκρινω με αλλα περιστατικα της dhi αλλα ειναι πολυς γενικα για 1700 grafts . Konfas μηπως γνωριζεις τη διαμετρο του εργαλειου εξαγωγης;
 

Konfas

Member
Δεν εχει υψηλο λογο στη δοτρια . Ο γιατρος επι τουτου χτυπησε τα πολυτριχα .Αυτο εξάλλου φαινεται απο την προτιμηση να παρουν μοσχευματα κυριως απο το φιλέτο , το κομματι της δοτριας με τα περισσοτερα πολυτριχα . Με 86 μονοτριχα δεν φτιαχνεις hairline . Η τακτικη να χτυπας πολυτριχα βοηθα στη βιωσιμότητα μιας και τα πολυτριχα αντεχουν λιγη παραπανω ταλαιπωρια . Μαζι με τις χαμηλες πυκνοτητες ωστε να μειωθει ο ανταγωνισμος για αιματωση τις πρωτες μερες στην περιοχη . Η εξαγωγη και η δοτρια μου θυμιζουν παραθυρο τυπου βερκη . Τι εκταση εχει η περιοχη που καλυφθηκε; Επισης ενας λογος που τα μικροτερα σεσσιον στην dhi φαινεται να εχουν μεγαλυτερη επιτυχια ειναι ο μικροτερος out of body χρονος των μοσχευματων . 8-9 ωρες χρονος εξαγωγης τοποθετησης ειναι τυπικος χρονος αν το συγκρινω με αλλα περιστατικα της dhi αλλα ειναι πολυς γενικα για 1700 grafts . Konfas μηπως γνωριζεις τη διαμετρο του εργαλειου εξαγωγης;
Καλησπέρα φίλε μου. Ρώτησα για τη διάμετρο κ είναι 0.9 χιλιοστά. Από το μήνυμα σου συμπεραίνω ότι σωστά έπραξε ο γιατρός που επέλεξε πολύτριχα για να μου δώσει κ την ανάλογη πυκνότητα μιας κ λες ότι η δοτρια μου δεν έχει υψηλό λόγο.
 
Μπλουζα