konfas, fue, Μαντσιούκας 1770g, 23/10/2019

Konfas

Member
Konfas, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αφήγηση του χρονικού σου. Έκανα διήμερη μμ στις 18 και 19 Φεβ στην DHI, έχω την ίδια άριστη εντύπωση και εμπειρία με εσένα από την διαδικασία, βρίσκομαι στην πέμπτη ημέρα και διαβάζοντας όλα τα γραφόμενά σου (καθώς και ορισμένα διαφωτιστικά σχόλια άλλων στο παρόν thread) μου απαντήθηκαν απορίες και άγχη για την μετεγχειρητική και την επουλωτική πορεία του πράγματος. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και μπράβο για την καλή σου διάθεση!
Να είσαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Και χαίρομαι ιδιαίτερα αν βοήθησα περιγράφοντας την εμπειρία μου! Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση κ καλή φύτρωση! Οπως επίσης να προφυλάξεις κ την ψυχική σου ηρεμία γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη φάση που βρίσκεσαι! Εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής γιατί πλέον στον καθρέφτη μου βλέπω τον τύπο που είχα να δω σχεδόν μια 15ετία.. εύχομαι να το ακούσω κ από σένα αυτό σε ένα 4μηνο. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konfas

Member
Καλή φύτρωση και από εμένα που φαίνεται ότι θα έχεις. Αν θες διόρθωσε και τον τίτλο σου με μικρα γράμματα και με το φορμά που έχουν οι άλλες παρουσιάσεις για να το μεταφέρω εκεί. Για χτίσιμο hairline χρειάζεσαι μινιμουμ 300-400 μονότριχα και λόγο (εξ' αυτού) κοντά στο 2.2 ή αν συμπληρώσεις τον αριθμό των ελάχιστων μονότριχων πιθανώς και μεγαλύτερο λόγο αν τοποθετήσεις μεγαλύτερο αριθμό graft. Ως εκ τούτου θα συμφωνήσω με τον Makis ότι τα 86 είναι χοντρό φάουλ και ότι το πρώτιστο μέλημα της κλινικής είναι να συμπληρώσει τον μέγιστο αριθμό τριχών χωρίς να ενδιαφέρεται για κάποια βασικά πράγματα.

Παρατηρώντας την απόσταση μεταξύ των graft είναι σαφές ότι μιλάμε για μια αραιή τοποθέτηση. Ο λόγος θα σε βοηθήσει πολύ αλλά η λεπτή τρίχα όχι (αν και δεν μου φαίνεται και τόσο λεπτή η τρίχα σου). Είναι κρίμα γιατί με αλλά 500g και αυτόν το λόγο θα είχες ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα κάτι που θα ήταν όντως διαφήμιση για την κλινική.

Με τέτοια στήριξη και από το forelock (αλλά και τις πίσω ζώνες) το οποίο και αυτό ήθελε περισσότερη ενίσχυση αν έβαζες 3000g (1250+1250+500g forelock) θα είχες ξεμπερδέψει για χρόνια. Τώρα θα αναγκαστείς σε λίγα χρόνια να μπεις για δεύτερη στην περιοχή του forelock.

Ακόμα και έτσι όμως η εικόνα σου θα φτιάξει πολύ. Θα σου αρέσει αυτό που βλέπεις. Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και η περιπτωσή σου ήταν εύκολη για να το πάρεις. Απλά για μια ακόμη φορά η συγκεκριμένη κλινική δεν μας εξέπληξε ευχάριστα.
Καλησπέρα. Εκανα την τροποποίηση που μου είπες αλλά δεν ξέρω αν το έκανα σωστά γιατί δεν ξέρω να το χειρίζομαι κ πολύ καλά το φόρουμ. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.
 

Konfas

Member
Καλημέρα σε όλους!
7ος μήνας.
Υ.Γ. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία φαρμακευτική λοσιόν.
IMG_20200526_105638.jpg
IMG_20200526_105617.jpg
IMG_20200526_105552.jpg
IMG_20200526_105526.jpg
 

manly_Man

Well-Known Member
ωραιο φιλε, μια χαρα πηγε η φυτρωση και εχει ακομα να σου δωσει το αποτελεσμα....και μπραβο σου που ανεβαζεις καθαρες φωτογραφιες ωστε να μη μπαινουν υποψιες για παραπλανηση!
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Καλημέρα σε όλους!
7ος μήνας.
Υ.Γ. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία φαρμακευτική λοσιόν. Προβολή συνημμένου 25074Προβολή συνημμένου 25075Προβολή συνημμένου 25076Προβολή συνημμένου 25077
Φίλε πιστεύω δικαιώθηκες για την επιλογή σου ...ειδικά για τον αριθμό μοσχευμάτων πάρα πολύ καλός ....
 

Georgie

Well-Known Member
Απο εμένα 2 like επειδή μου αρεσουν τα rockabilly σχήματα .
Μπράβο φίλε πολυ καλός
 

Konfas

Member
Καλά τα πήγες.Ηθελες μερικά ακόμα στην μπροστινή γραμμή.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ισως συμφωνώ και εγώ και λέω ίσως γιατί από κοντά αυτή η αραίωση το κάνει πιο φυσικό σαν αποτέλεσμα! Και πάλι όμως σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Akis-multi

Well-Known Member
Μπράβο παλίκαρε πολύ καλά σου πήγε..άλλος άνθρωπος πήρες πολλά χρόνια πίσω..φαντάζομαι τη χαρά σου..να το χαρείς..
 

ppr-1

New Member
Μπράβο φίλε. Έκανα και εγώ μεταμόσχευση στον Μαντσιούκα σχεδόν τον ίδιο αριθμό grafts και είμαι 4ο μήνα. Πολύ ευχαριστημένος.
 
Μπλουζα