Καλησπέρα σε όλους!
Κύριοι επιτέλους το έκανα!
Είμαι στην δεύτερη μέρα κ εκτός από ένα ελαφρύ οίδημα δεν νιώθω κανένα πόνο κ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά!
Επιτρέψτε μου όμως να σας πω μόνο ένα πράγμα..
(αφορά αυτούς που έχουν τις ίδιες ανησυχίες που είχα κ εγώ, οι υπόλοιποι μπείτε κατευθείαν στις φωτό)
Οταν μπήκα στο φόρουμ είχα την εντύπωση ότι θα βρω ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με μένα, τους ίδιους προβληματισμούς και έναν κοινό σκοπό. Να αποκαταστήσουν τα χαμένα τους μαλλιά.
Τελικά αντιλήφθηκα ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά και ενδιαφέρονται να ακούσουν την όποια φρίκη/ανασφάλεια/αγωνία νιώθει ο "ασθενής" αλλά και να βοηθήσουν πραγματικά!
Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε αυτούς που λένε την γνώμη τους για κλινικές και γιατρούς που θεωρούν πολύ καλούς ή ακόμη και να διαφωνούν με τις επιλογές σου, αυτοί πολύ καλά κάνουν άλλωστε αυτό είναι το θέμα μας εδω, αλλά στους άλλους που καταλαβαίνεις τους σκοπούς τους από τα σχόλια που αφήνουν σε πολλά παιδιά από δω.
Να ξέρετε λοιπόν κύριοι ότι αδιαφορώ και απευθύνομαι μόνο στα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια φρίκη/ανασφάλεια/αγωνία που βρισκόμουν και εγώ και θα γράψω κάθε μου συναίσθημα από την εμπειρία που έζησα ελπίζοντας να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ!
9.30 λοιπόν ήμουν στην κλινική. Φρικαρισμένος! Σε περίπου 10 λεπτά αντιλήφθηκα ότι το προσωπικό της κλινικής είναι εκπαιδευμένο και για αυτό. Μου είχε φύγει το όποιο άγχος είχα γιατί ο κ. Μαντσιούκας ο γιατρός μου μαζί με τον κ. Γεωργαλή κ την Μάγδα που είναι στην υποδοχή δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε απ τα γέλια! Κατεβαίνουμε στον 2ο για να γίνει η προετοιμασία. Και ξεκινήσαμε γύρω στις 10.50 όπου και τελειώσαμε στις 19.45. Σχεδόν 8 ώρες (αν αφαιρέσεις τα διάλλειματα) πάνω απ το κεφάλι μου ο γιατρός μαζί με τις 2 βοηθούς του να προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.
Κάτι που με φοβίζε πολύ ηταν οι τοπικές αλλά τελικά είναι πιο ανώδυνες και από το σπάσιμο ενός σπυριου. Δεν ένιωσα πραγματικά απολύτως τίποτα.
Η εξαγωγή μας πήρε περίπου 4 ώρες όπου κύλησαν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με μουσική, αστεία και ιστορίες της ζωής μας. Μόλις τελειώσαμε την εξαγωγή κάναμε το μεγάλο διάλλειμα για φαγητό (30 λεπτά περίπου) και ξεκινήσαμε την εμφύτευση. Αυτή τη φορά η τοπική έπρεπε να γίνει στα φρύδια για να πιάσει απ την αρχή τα νεύρα κ μετά να κάνει κ πιο ψηλά..ως δια μαγείας πάλι δεν ένιωσα απολύτως τίποτα.
Σε ένα παρόμοιο κλίμα με μουσική και φιλοσοφικές συζητήσεις έγινε και η εμφύτευση όπου διήρκησε σχεδόν άλλες 4 ώρες.
Να σας πω κ για την περίπτωση μου : Ηταν χρονοβόρα γιατί ενώ η δοτρια μου είναι εξαιρετική, έχω πολύ λεπτή τρίχα ως αποτέλεσμα ο γιατρός να είναι πολύ πιο προσεκτικός στην εξαγωγή του.
Οσον αφορά το αποτέλεσμα θα ανεβάσω φωτό που πάνω θα γράφουν πότε τραβήχτηκαν. Αυτό που είδα μέχρι στιγμής με έχει ενθουσιάσει και θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη μου με σχετικές φωτό!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το team της DHI γιατί εκτός από την απίστευτη υποδοχή, τα χαμόγελα και την εξυπηρέτηση τους νομίζω ότι τελικά μου έδωσαν αυτό που ήθελα!
Κυρίως όμως ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου κ. Βασίλη Μαντσιούκα γιατί εκτός από απίστευτος άνθρωπος κ χαμηλών τόνων (αυτή είναι κ η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται γιατί δεν τον γνωρίζουν ) είναι κ εξαίρετος γιατρός. Εκατσε πάνω απ το κεφάλι μου 8 ώρες να μου δώσει ότι καλύτερο μπορεί λόγω της πολύ λεπτής τρίχας μου. Κ νομίζω το κατάφερε.
Στον κ. Κωνσταντίνο Γεωργαλή που εκτός των άλλων που έχω αναφέρει το πόσο κύριος, επαγγελματίας κ διαθέσιμος είναι ανα πάσα ώρα κ στιγμή να σε βοηθήσει.. μου απέδειξε ότι είναι κ ένας κύριος που κρατάει το λόγο του.
Στις καταπληκτικές βοηθούς του γιατρού (όπου αναρωτήθηκα αν περνούν κάποιο casting όλες οι κυρίες γενικά στην κλινική γιατί είναι κ κούκλες

) την Εφη κ την Νατάσσα για τον άψογο επαγγελματισμό τους κ την μόνιμα καλή τους διάθεση που είχε τρομερά θετικό αντίκτυπο κ σε μένα κατα τη διάρκεια της μμ.
Κ τέλος την Μάγδα που βρίσκεται στην υποδοχή κ είναι μονίμως με ένα χαμόγελο, παντα ευγενική κ σου αποπνέει μια θετικότητα.
Οτι γράφω το εννοώ απόλυτα κ ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει!
Σας εύχομαι να βρείτε κ εσείς μια κλινική που να σας αντιμετωπίσει κατ αυτόν τον τρόπο κ να σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, όπως νομίζω ότι βρήκα εγώ (κ λέω νομίζω για έχω μπροστά μου δρόμο για να δω το τελικό αποτέλεσμα)
Να είστε όλοι καλά!