Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΜΙΚΕΣ είπε:Εχει γινει οντως καλη δουλεια στο strip.Βεβαια τωρα τελευταια ολα τα strip που εχω δει δεν φαινονται σχεδον καθολου ακομα κ σε πολυ κοντο μαλλι.Πριν 6 μηνες ο Κολλητος μου εκανε στον Γκουρα και το strip δεν φαινεται καθολου αλλα κ μια δουλεια που ειδα του Ασαντο παλι δεν φαινεται.Εχω την εντυπωση οτι αυτη η τεχνικη λεγεται microstrip και θα ηθελα τους πιο εμπειρους να σχολιασουν πανω σε αυτο.Σιγουρα το θεμα τομη ειναι παρα πολυ σημαντικο αλλα μην ξεχναμε κ το θεμα πυκνοτητα αλλα και κατευθυνσης των μεταμοσχευμενων τριχοθυλακιων......εκει κατεμε κρινεται ο γιατρος.
kouklos10 είπε:μαλλον trigrowthic closure εννοεις . απο οτι ειχα διαβάσει στο σαιτ τους την εφαρμοζουν σε ολους οταν προκειται για μεθοδο strip. βεβαια νομίζω απο ατομο σε ατομο θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα . Πρεπει να εισαι απο τους πολυ τυχερους αφου η δική σου τομή ακόμη και με τόσο κοντό κουρεμα δεν φαίνετε τίποτα. ίσως παίζει ρόλο και πόσο μεγάλη θα ειναι η λωρίδα που αφαιρουν.απο τιμές βλεπω στο σαιτ τους ότι εχουν 2,15 ευρω απο καποιον αριθμό μοσχευμάτων και πανω για στριπ και απο 3,25 για fue. νομιζω παντως σαν τιμες και ειδικα τωρα με την κριση ότι ειναι πολυ ακριβες . βεβαια αν το επελεγα να ξανακανω θα ηθελα να μου εγγυηθουν το αποτελεσμα. εχουν βεβαια να παρουσιασουν πολυ καλα αποτελεσματα. αλλα αν δεν εχει καποιος το αναμενομενο αποτελεσμα τι γινετε?????? του λενε συγνωμη ελα μετα απο κανα χρονο να κανουμε δευτερη???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
klimaser είπε:παιδιά να και οι φωτογραφίες μου στους 10,5 μήνες μετά την 2η επέμβαση...
Φιλε Γιωργο σωστα το λες εγω ημουν προφανως θα εχουμε γνωριστει εκει.giwrgos athina είπε:klimaser φοβερο αποτελεσμα...ειχες πολυ καλη φυτρωση απο τι βλεπω στο crown....μηπως εισαι το παιδι που ησουν μαζι με τον φι*υρη στα consulation to σεμπτεμβρη.....δεν ειμαι σιγουρος αλλα μοιαζετε πολυ
Φιλε μου gkast σε ευχαριστω για τα καλοριζικα. Σωστη η παρατηρηση σου, πραγματι η περιπτωση μου χαρακτηριστηκε δυσκολη για τον λογο οτι τα μοσχευματα μου ειναι γενικα λεπτα, οπως μου ειχε επισημανει και το team της κλινικης.gkast είπε:klimaser είπε:παιδιά να και οι φωτογραφίες μου στους 10,5 μήνες μετά την 2η επέμβαση...
Πολύ ωραία δουλεία μπράβο klimaser καλορίζικος ....μπράβο και στην h#c γιατι κατάφεραν με μέτρια δότρια και λεπτη τρίχα να βγάλουν τόσα πολλα grafts σε nw6 αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα :18m:
Σ' ευχαριστώ φίλε μου, εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να εχεις το αποτελεσμα που προσδοκεις.Bouklas είπε:Μπράβο ρε φιλε πολύ ωραίο αυτό που βλέπω! Να τα χαίρεσαι.![]()