Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:εγώ έχω βρει τον μπελά μου με το λάδωμα του revivo...![]()
Λευτέρης είπε:Το regain εμένα μου λαδώνει τα μαλλιά πάντως. Θέλει καμιά ωρίτσα (τουλάχιστον) για να στεγνώσει τελείως. Και το περίεργο είναι ότι κάποτε δεν μου τα λάδωνε και σε κάνα 20λεπτο ήταν οκ. Μήπως παίζει ρόλο το πράσινο τσάϊ που έχω μέσα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
pathetic_loser είπε:[quote author=Λευτέρης link=topic=384.msg13792#msg13792 date=1245306681]
Το regain εμένα μου λαδώνει τα μαλλιά πάντως. Θέλει καμιά ωρίτσα (τουλάχιστον) για να στεγνώσει τελείως. Και το περίεργο είναι ότι κάποτε δεν μου τα λάδωνε και σε κάνα 20λεπτο ήταν οκ. Μήπως παίζει ρόλο το πράσινο τσάϊ που έχω μέσα?
pathetic_loser είπε:Κ εγω το παρατηρησα-με τη μινοξ τα μαλλια γινονται πιο θαμπα θα ελεγα κ πιο αγρια
no big deal ;D
courieristas είπε:Παίδες εγώ ξεκίνησα τον Δεκέμβριο με Ηairway minoxidil (απο φαρμακείο) αλλά μετα το γύρισα κι εγώ σε kirkland minoxidil. Το χρησιμοποιώ απ τον Φεβρουάριο και όντως βγάζει μια λαδίλα αλλα φεύγει σχετικα γρήγορα. Δεν εχω δει και σπούδαια βελτίωση αλλά ίσως να πρέπει να περιμένω ακόμα περισσότερο καίρο? Τώρα μου τελειώνει το 6μηνο πακετο που είχα παραγγείλει. Όσο για το revivo μου μείωσε κάπως την τριχοπτωση(οχι εντελως). Υπομονή ,τι να κάνουμε.... :![]()
εκτός της τιμής του, η kirkland δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες μινοξιδίλεςpanagiotis είπε:παιδια εγω ειχα rogaine foam και δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι τρομερο εχει περιοριστη η τριχοπτωση μου αλλα οι τριχες παραμενουν λεπτες και σημερα πειρα kirkiland αντε να δουμε μηπως ειναι καλυτερο