Legwg James
Well-Known Member
Το συγκεκριμένο νημα θα ναι αρκετά διαφορετικό και σίγουρα περιεχει μεγάλο ρίσκο για όποιον αποφασίσει να κάνει πράξη οσα διαβάσει εδώ (ΑΝ το αποφασίσει) . Ξεκαθαρίζω πριν καλά καλά μπω στo νόημα του thread πως προσωπικά δεν παρακινω ΚΑΝΕΝΑΝ να ρισκάρει με τη χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου και να προβεί στη πολυδαπανη απόκτηση του. Αφου ξεκαθαρισαμε αυτό ας μπούμε στο ψητό. Η Κινεζική εταιρεία Kintοr αναπτύσσει όσο μιλάμε ενα φάρμακο ονόματι Pyrilutimade το οποίο σύντομα θα μπει στη 3η φαση δοκιμών του στην Κίνα. Ο τρόπος που δρα είναι λίγο πολύ ο εξης : Δεν εμποδίζει τη μετατροπή της DHT στο σώμα, εμποδίζει την εισροή της DHT στους receptors στον θυλακα στο κεφάλι. Γιατί γράφω οσα γράφω. Ο φίλος @prothanks επεσε σε ενα νημα στο reddit το οποίο έχει πάρει μεγάλη έκταση, στο οποίο μια ομαδα ανθρώπων έχει βρει τη συνταγή του pyrilutimade και σε συνεργασία με ενα φαρμακείο στη wuhan θα ξεκινήσουν να κάνουν copy paste το φάρμακο και να το πουλάνε. Για αρχή θα βγάλουν 100 g συνολικά και θα πωληθούν σε 100 διαφορετικά άτομα. Τα 100 g θα ναι αρκετα για 200 μέρες. Λεπτομέρειες αναλυτικά στα σκρινσοτ που θα παραθεσω κάτω όπως και τα λινκς που έβαλε ο νηματοθετης για να επικοινωνήσει ο κόσμος μαζι τους και στον σερβερ τους στo discord. Ενημερώνω τους συμφορουμητες μόνο και μόνο γιατί έχω πάρει πολλά από εδώ μεσα και θα το θεωρούσα άσχημο να μη κοινοποιήσω ότι μου είπε ο φίλος Prothanks. Έχω διαβάσει για κόσμο που έβαζε μέχρι και μέντα στο κεφάλι του εδώ οπότε μπορεί το συγκεκριμένο νημα να του φανεί ενδιαφέρον και χρήσιμο όπως και για κόσμο που έχει χάσει κάθε ελπίδα η δε θέλει να ακουει για χάπια φιναστεριδης και ντουταστεριδης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στον Prothanks που θα χαιρόμουν αν συμμετείχε στο νημα και απλά να πω πως η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν αξίζει όλο αυτό καθόλου.