Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λεπτή πως έχει κανονική είναι 52mm.Ναι αλλά έχεις λεπτή τρίχα. Εγώ τα είχα γράψει στην ανάλυση από το εξελάκι πριν κάτι μήνες. Θυμάσαι το σου έλεγα για το 6.3 και το layering που θα ανεβάσει τεχνητά το νούμερο; Να η απόδειξη. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, οι αριθμοί μιλάνε.
Λεπτή πως έχει κανονική είναι 52mm.
Μετά όμως παίζεις με φυσικότητες και ρισκάρεις με πάνω από 2.5.
Σωστά μόνο μπροστά επηρεάζει.Εξαρτάται από την ζώνη
Αδερφέ καλές οι πυκνώσεις αλλά η μ.μ είναι η μάχη για το καλύτερο illusion . Οι μαμά πυκνότητες δεν γίνεται να επανέλθουν ΠΟΤΕ. Όποτε προσπαθείς με τα δεδομένα που έχεις να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα . Μην ξεχνάς ότι σε περιπτώσεις μεγάλων nw όπως η δικιά μου πρέπει να υπάρχει μια πρόβλεψη και για το μέλλον . Εγώ προσωπικά έχω ένα crown τελείως απείραχτο όποτε τα επόμενα χρόνια σίγουρα θα χρειαστώ αρκετά graft και εκεί. Στόχος είναι ένα full head of hair και όχι υψηλές πυκνότητες μπροστά και πίσω το χάος ..Καταρχήν το αποτέλεσμα όντως μιλάει από μόνο του. Μια απορία ως νέος στο φόρουμ, αυτό το αποτέλεσμα ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ήθελε θα μπορούσε να το πυκνώσει ακόμα περισσότερο;;; ή είναι αδύνατον. Επίσης η χρηση smp θα μπορούσε να βοηθήσει στην ακόμα μεγαλύτερη πύκνωση;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εδω ειναι αυτο που ανεφερα και σε ενα αλλο ποστ.@kardinalios , κανε μια καλη και βαλε δυο φωτογραφιες τωρα που ολοκληρωθηκε και το αποτελεσμα σου!
Σε ευχαριστουμε
Εγώ έναν ξέρω πάντωςΕδω ειναι αυτο που ανεφερα και σε ενα αλλο ποστ.
Παριστανω το "νεκρο".![]()
Ελα ρε φιλε χαχαχα,Σκεφτηκα να βαλω το βιντεο ,αλλα λεω δεν θα το γνωριζει κανειςΕγώ έναν ξέρω πάντως
Το έκανε μέσα σε σκουπιδοτενεκέ
Μαλλί έχει πολύ όμως![]()