Kannenas, dr. Erdogan, fue, 5500 graft, 26-27/3/19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kannenas

New Member
Έκλεισα σχεδόν 3 μήνες. Ο πόνος στη δότρια πέρασε, η λήπτρια δεν εχει ξεμουδιασει ακόμα εντελώς. Ειχα και έντονο πρόβλημα ακμής το οποίο τώρα τελευταία υποχώρησε. Αυτό που βλέπετε στη φωτο είναι βασικά ότι είχε απομείνει απο την φάση της πτώσης. Βλέπω να αρχίζουν να ξεπετάγονται και καινούργιες μικρές τρίχες. Θα δούμε σε λίγο καιρό.
 

Συνημμένα

Andrew81

New Member
Τα 5500 grafts σε 160 cm2 και με την τρίχα στα 0,045 (και 1,83 hair/graft) δεν είναι πολύ λίγα; Αν δεν κάνω λάθος με τον τύπο που είχε δώσει ο CVIAL το αποτέλεσμα είναι 2,8 με ιδανικό το 5,6. Το ρωτάω επειδή και εμένα η τρίχα είναι πολύ λεπτή.
 

kannenas

New Member
Γεια σας. Update 4,5 μηνων..
Τον τελευταίο καιρό έχω δει μεγάλη διαφορά. Κυκλοφορώ και αισθάνομαι οτι δεν ειμαι πλεον καραφλός. Οι φίλοι μου έχουν μόνο καλά λογια να πουν. Σίγουρα τα μαλλιά ειναι και θα ειναι αραιά αλλά ακόμα και έτσι εχει αλλάξει η εικόνα και πιστεύω να υπάρξει ακόμα αισθητή βελτίωση.
 

Συνημμένα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άλλη μια περίπτωση που το splitting πήγε "σύνεφο" για να μπουν (και να πληρωθούν 5500g). Αυτή όμως είναι καλή περίπτωση λόγω ηλικίας και μεγάλης έκτασης. Αν υπάρξει καλή φύτρωση το αποτέλεσμα θα είναι αραιό και αποδεκτό.
 

vlafo

Active Member
Μέ τέτοιο λόγο και κάλυψη 35g ανα τετραγωνικό μέγιστο,που σημαίνει 25-30g θα είναι πίσω απο χερλάιν,το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά φτωχό αλλά καλύτερο απο την υπάρχουσα κατάσταση.
 

Medde

New Member
Άλλη μια περίπτωση που το splitting πήγε "σύνεφο" για να μπουν (και να πληρωθούν 5500g). Αυτή όμως είναι καλή περίπτωση λόγω ηλικίας και μεγάλης έκτασης. Αν υπάρξει καλή φύτρωση το αποτέλεσμα θα είναι αραιό και αποδεκτό.
Αρα το 1.83 δεν ειναι ο κανονικός του λογος? Ειναι ο λογος με βαση το σπλιτινγ που εκανε? Και γιατι να το κανει αυτο σε τοσο αδεια περιοχή? Πχ απο ενα 3 τριχο να παιρνεις τις 2 τριχες και να το κανεις 2τριχο. Σε τοσο αδεια περιοχη καλο ειναι να βαλεις οσα πιο πολλα πολυτριχα μπορεις μπας και φτιαξεις καλυτερη καλυψη. Εξαιρεσαι τον οικονομικο λογο που δεν μου φαινεται τιμιο εκ μερος του γιατρου. Εχει καποιο οφελος αυτη η τακτικη?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με βάση την προιστορία του Erdo και τον τεράστιο αριθμό μονότριχων που εξάχθηκαν εδώ, είναι προφανές ότι μιλάμε για splitting. Φυσικά πάντα παίζει να υπάρχει ένας εκφυλισμός της δότριας και να υπάρχουν ατόφια 1τριχα αλλά αυτό αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό περιπτώσεων. Εννοείται ότι είναι καλύτερο να βάζεις πολυτριχα για κάλυψη με την προυπόθεση να έχεις καλή δότρια (εδώ τα 7.5Κg είναι νούμερο που έχει λάβει υπόψην και το splitting) και περιοχή προς κάλυψη όχι γήπεδο Maracana. Με το splitting πετυχαίνεις μια καλύτερη διασπορά μοσχευμάτων έτσι ώστε να καλύψεις ομοιόμορφα μια μεγάλη περιοχή χωρίς μεγάλα κενά. Δεν είμαι fan αυτής της τακτικής, προτιμώ να πετύχεις το illusion με άλλους τρόπους (ασύμμετρη φύτευση όπως έχω κάνει στην δική μου περίπτωση) αλλά κάθε σχολή έχει τα συν και τα πλην.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Medde

New Member
Με βάση την προιστορία του Erdo και τον τεράστιο αριθμό μονότριχων που εξάχθηκαν εδώ, είναι προφανές ότι μιλάμε για splitting. Φυσικά πάντα παίζει να υπάρχει ένας εκφυλισμός της δότριας και να υπάρχουν ατόφια 1τριχα αλλά αυτό αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό περιπτώσεων. Εννοείται ότι είναι καλύτερο να βάζεις πολυτριχα για κάλυψη με την προυπόθεση να έχεις καλή δότρια (εδώ τα 7.5Κg είναι νούμερο που έχει λάβει υπόψην και το splitting) και περιοχή προς κάλυψη όχι γήπεδο Maracana. Με το splitting πετυχαίνεις μια καλύτερη διασπορά μοσχευμάτων έτσι ώστε να καλύψεις ομοιόμορφα μια μεγάλη περιοχή χωρίς μεγάλες άδειες περιοχές. Δεν είμαι fan αυτής της τακτικής, προτιμώ να πετύχεις το illusion με άλλους τρόπους (ασσύμετρη φύτευση όπως έχω κάνει στην δική μου περίπτωση) αλλά κάθε σχολή έχει τα συν και τα πλην.
Σε ευχαριστω. Ησουν αρκετα κατατοπιστικος.
 

kannenas

New Member
Γεια σας αγαπητοί, Μιας και κλείνω εξάμηνο σας κάνω ένα update το οποίο θα είναι μάλλον και το τελευταίο αφού δεν περιμένω από δω και πέρα κάποια σημαντική αλλαγή. Εκτός από μερικές φωτο ανεβάζω και τις αναλυτικές μετρήσεις της δότριας για τους πιο ψαγμένους. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και σίγουρα δεν μετάνιωσα που το έκανα ούτε και για τη στρατηγική που ακολούθησα στη λογική της κάλυψης όλης της επιφάνειας σε μια μεταμόσχευση για ενα ομογενοποιημενο αποτέλεσμα . Έχω κάνει κάποιες σκέψεις για πύκνωση μελλοντικά αλλά ειλικρινά νοιώθω μια χαρά και έτσι, οπότε δεν νομίζω να ξαναμπώ στη διαδικασία, η δότρια μου έξαλλου δείχνει αρκετά αδυνατισμένη. Στον καθρέφτη τα μαλλιά μου φαίνονται μια χαρά και από πυκνότητα, εντάξει για πίσω δεν με πολυενδιαφέρει γιατί δεν τα βλέπω ούτος η άλλως. Περιμένω τώρα να μακρύνουν λίγο για να δω πως θα γίνουν. Αυτά και ελπίζω να βοήθησα
 

Συνημμένα

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Τι άλλο να περιμένει ο άνθρωπος με τόσο μεγάλο nw γυαλί.
Εγω στην θέση σου να έκανα μια ακόμη μμ όσα δώσει και τέλος.
Παιδιά από το 6 μηνο στο 9 μηνο ίσως δώσει κάτι αλλά μην περιμένετε τρελή διαφορά.
 

gerassis

Active Member
Από το 6μηνο στο 9μηνο μπορέι να δώσει ενα 20%+. Εμένα έδωσε παραπάνω. Κάποια τριχοθυλάκια δίνουν στους 3 κάποια στους 6 κάποια στους 8 και μερικά ελάχιστα θέλουν περισσότερο χρόνο. Εμένα τώρα στους 8,5 αρχίζει να πετάει κεφάλι ένα μονότριχο στη κορυφή του hairline που το είχα ξεγράψει. (ελπίζω να είναι δίτριχο) Στο 6μήνο εχεις πάρει τουλάχιστον το 50% του αποτελέσματος σε FUE. Σε FUT λόγω της μικρότερης ταλαιπωρίας των μοσχευμάτων παραπάνω. Εκτός αν στο splitting που έγινε (που σωστα επισήμανε ο CVIAL ) τραυματίστηκαν αρκετά τριχοθυλάκια και δε φυτρώσουν όσα αναμένει ο φίλος. Μη ξεχνάμε ότι η μμ έγινε στη καινούρια κλινική που ώς τώρα δεν έχει δώσει τα πολύ καλά αποτελέσματα της παλιας.
Το σημαντικότερο απο όλα είναι το ότι Kanenas είναι ευχαριστημένος με το ως τώρα αποτέλεσμα και σίγουρα θα δει βελτίωση γιατί τα 3141 δίτριχα και τα 716 τριτριχα συνήθως στη φύτρωση ξεκινάνε μονότριχα και μετά πετάνε την 2η και την 3η. Εξάλλου μέχρι τον 2ο μήνα είχαν πέσει όλα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Εγω που είμαι στο 6μηνο τώρα αν έχω 50% του αποτελεσματος μου τότε στο 12μηνο θα έχω μαλλί Ρουβα.
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις άλλα δεν συμφωνώ στο 50%
 

gerassis

Active Member
Ναι γιαυτό είπα τουλάχιστον το 50%. John_John1 Αν και το Crown συνήθως αργεί να δώσει και στους δύο μας καλύφθηκε πάρα πολύ γρήγορα. Το επισήμαναν και τα παιδια εδώ μεσα. Εκει δε πιστεύω να δώ τπτ παραπάνω. Αλλά στο Hair line μου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα δούμε πως θα παέι το παλικάρι και πιστεύω πως στο 12μηνο θα έχει αρκετή διαφορά απο του 6μηνες.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Η διαφορά θα είναι στο μόνο αν αφήσει πιο μακριά τα μαλλάκια του και καλύψει τα κενά + ότι θ αρχίσει να γίνεται η τρίχα πιο ποιοτική στο στρώσιμο και ίσως στο πάχος.
Μακάρι να είναι φυσικά στο 50% άλλα δύσκολα.
 
Μπλουζα