Απ: K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement
Αμα τρίψεις χάπι ντούτας και τη βάλεις σε κάψουλα, δεν θα χει καμία διαφορά γιατι πολύ απλά είναι ακριβώς το ίδιο.Δεν κάνεις σκόνη κάποιον φυσικό καρπό.
Δεν έχω ιδέα απο την φρασεολογία που χρησιμοποιείτε εσείς οι "ερευνητές"!Έχω ιδέα όμως απο ορθή λογική σκέψη. Άλλο σημαίνει το "θεωρώ" και άλλο σημαίνει το "απέδειξα".
Όσο για τα επίθετα να ένα πρόσφατο
αν θελεις απαντηση στο παιδικο παραδειγμα σου, οχι δεν ειναι το ιδιο.
και φυσικά απο το τελευταίο σου μήνυμα
Αιντε με τις γελοιοτητες και τις καψυποψιες του καθενα
στο αλλο θεμα του μεγαλου ερευνητη Νικ Κρις
Για τα fatty acids δεν γνωρίζω να σου απαντήσω γιατί δεν έχω ψάξει να δω τι κάνουν.
Όσο για το λινκ σου το διαβασα και νομίζω ήταν κάποιοι χρήστες που δεν είχαν κανένα θέμα παρά μόνο κάτι στον οισοφάγο μετά την κατανάλωση του χαπιού/κάψουλας δε ξερω τι.Υπήρχε κ ένας που έγραψε ότι είδε διαφορά στο σπέρμα. Ανεξαρτήτως αυτού (που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κρύβεται πίσω του) σχετικά με τις δυο ουσίες - saw palmetto και φιναστεριδη - η πιθανότητα ψάχνοντας κανείς να βρει θέματα για παρενέργειες τις φίνας είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις παρενέργειες του άλλου. Τώρα τι να σου πω, δεν μπορώ να ξέρω τι θα προσδώσει σε μένα προσωπικά η χρήση του SP , αλλά ευχαρίστως θα δημοσιεύσω ότι παρατηρήσω.
Και αυτα εγω τα εγραψα για να διαφημησω την "εταιρια μου"?
Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς σχέση έχεις με την "εταιρια σου", ξέρω όμως ότι είσαι απ τους μεγαλύτερους οπαδούς της εδώ μέσα καθώς επίσης και μέγιστος εχθρός των υπόλοιπων DHT blockers.
Τι ακριβως ειναι προφανες αγαπητε? Για πες μας να γελασουμε λιγο. Οτι δουλευω για την εταιρεια? Θα ειχα φαει τα μουστακια μου τοτε οτι ειναι το ιδιο το να κοβεις το φτηνο χαπι? Θα ελεγα οτι εδω και 6 μηνες που την παιρνω 0 αποτελεσμα? Θα ειχα βγαλει φωτογραφιες τα βυζια μου να τα μοστραρω εδω μεσα πανω στο 3μηνο νομιζοντας οτι εχω γυναικομαστια απο τη φινα?
Επαναλαμβάνω πως δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχεις.Μπορεί απλά να την αγαπάς.Εμένα το ίδιο μου κάνει. Όμως...μη ξεχνάμε ότι το αποτελεσματικότερο ψέμα είναι αυτό που είναι μισή αλήθεια. Επομένως, το ότι είπες οτι στους 6 μήνες δεν είχες αποτέλεσμα ήταν κάτι που όλοι το περιμένουν αφού είναι γνωστό ότι για αποτελέσματα απο φίνα πρέπει να περάσει κοντά στο 12μηνο.Το να κόβεις το φτηνό χάπι, θα ήταν το ίδιο με το να έκανε το Propecia έκπτωση. Όσο για τα βυζιά σου, απλά το νόμιζες πάνω στο 3μηνο, στη συνέχεια το έκανες θέμα, και μετά συνέχισες τη φίνα κ όλα ωραία κ καλά.Τι μήνυμα περνάει αυτο; Μήπως ότι ακόμα κ σε αυτούς που νομίζουν οτι κάτι έχουν, απλούστατα είναι ιδέα τους κ ότι δεν υπάρχει λόγος να το σταματήσουν;
Τέλος πάντων, τα παραπάνω τα αναφέρω ενδεικτικά για το τι μπορεί να σήμαιναν υπο κάποιες συνθήκες.Δεν λέω ότι το κάνεις εσύ γι αυτό.
Όπως κ να χει εφόσον βλέπεις ότι σε μένα δεν περνάει πλέον αυτό που παριστάνεις, αν θες να πεις κάτι σχετικό με το θέμα πες το.Τα υπόλοιπα να τα πεις σε αντίστοιχο θέμα. Μην χαλάς το κάθε θέμα με τις τοποθετήσεις σου υπερ της φινας κ μονο. Φτάνει πια.