K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement

Toppikistis είπε:
Α κ επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος, που μπορώ να βρω που γράφονται οι παρενέργειες του saw palmetto που τόσο πολύ κατηγορείτε..εγώ έψαξα και μετά βίας βρήκα μερικές αναφορές (λιγοστές) για παρενέργειες...και μιλάω για σχόλια που ανέφεραν γενικά τη λέξη παρενέργειες και καθόλου ειδικά.Όποιος έχει υπόψη του θέματα που να λένε για συγκεκριμένες παρενέργειες ας το ποστάρει εδώ για να το διαβάσω.Ευχαριστώ!

εδώ είναι τo thread που είχε γίνει για το palmetto http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1458.0.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Toppikistis

New Member

Fenimore είπε:
[quote author=Toppikistis link=topic=2857.msg51190#msg51190 date=1302793159]
Α κ επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος, που μπορώ να βρω που γράφονται οι παρενέργειες του saw palmetto που τόσο πολύ κατηγορείτε..εγώ έψαξα και μετά βίας βρήκα μερικές αναφορές (λιγοστές) για παρενέργειες...και μιλάω για σχόλια που ανέφεραν γενικά τη λέξη παρενέργειες και καθόλου ειδικά.Όποιος έχει υπόψη του θέματα που να λένε για συγκεκριμένες παρενέργειες ας το ποστάρει εδώ για να το διαβάσω.Ευχαριστώ!

εδώ είναι τo thread που είχε γίνει για το palmetto http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1458.0.html
[/quote]

Στο συγκεκριμένο thread δημοσιεύονται 3 έρευνες που είχαν γίνει το '99 και το ΄00 για ένα συγκεκριμένο φάρμακο που περιείχε saw palmetto. Και οι 3 έρευνες ανέφεραν ότι το φάρμακο αυτό ήταν αποτελεσματικό στο να μειώνει το ένζυμο 5αλφα R τύπου 1 και 2. Καταστροφή ή αλλοίωση κυττάρων του προστάτη παρατηρήθηκε σε άτομα που είχαν ΚΥΠ ενώ σε άτομα με φυσιολογικό μέγεθος προστάτη, δεν φάνηκε να άλλαξε κάτι, όμως μειώθηκε το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την τριχόπτωση. Δεν βλέπω κάποια σοβαρή παρενέργεια ρε παιδιά, ενώ αναφέρεται ότι αποδείχτηκε η αποτελεσματικότητα του... ακόμα κ αν καταστρέφει ένα ποσοστό κυττάρων, δεν το βλέπω σαν τόσο μεγάλο πρόβλημα, τη στιγμή μάλιστα που υγειή κύτταρα καταστρέφονται με το παραμικρό (πχ με την αντιβίωση, με την κακή διατροφή, με το κάπνισμα κ άλλα πολλά).Άλλωστε τα κύτταρα δημιουργούνται συνέχεια από κάθε υγειή οργανισμο.

Εάν λοιπόν αυτό το θέμα είναι που αναφέρονται οι σημαντικότερες παρενέργειες του saw palmetto τότε με βάση την κοινή λογική οι παρενέργειες του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της φίνας.

Φιλικά,η άποψη μου.

Τώρα, αν υπάρχει κάτι άλλο που να μην έχω δει, ας με ενημερώσετε για να το ψάξουμε!

tatini

New Member

skeptikistis είπε:
Τωρα το πως το saw palmetto μερικοι λενε οτι οσο και να παρεις δεν εχει επιπτωση στα μαλλια, εγω δεν καταλαβαινω πως μπορει να ισχυει (ΑΝ ισχυει). Ισως εχει να κανει με serum vs scalp DHT και το πως δρα εκει η καθε ουσια. Αλλα τετοιες λεπτομερειες δεν ξερω καθολου.

Μήπως αντί για μαλλιά εννοείς πουλιά;

Toppikistis

New Member

Σκεπτικιστή, ευχαριστώ που συμμετέχεις στην κουβέντα μας.
Να σου θυμίσω ότι στην αρχή μίλαγες για πεταμένα λεφτά, και τώρα λες ότι κάνει την ίδια δουλειά με την φίνα ως προς την DHT.
Επίσης,διόρθωσε το λινκ γιατί δεν μου το ανοίγει.

Κάτι ακόμα.Όσο για την λογική που αναφέρεσαι... διαφωνώ φίλε μου. Είναι διαφορετικό να αποφέρεις κάποια ρύθμιση στον οργανισμό χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά και διαφορετικό να αποφέρεις ρύθμιση χρησιμοποιώντας χημικα. ή κάνω λάθος;

Toppikistis

New Member

Μπορείς να αποδείξεις με κάποιον επιστημονικό τρόπο ότι είμαι λάθος για το τελευταίο που λέω;

Δλδ, εσυ προτιμάς να παίρνεις στον οργανισμό σου βιταμίνη C κουμπώνοντας χάπια παρά πίνοντας φυσικούς χυμους. Αυτό λες; ή λες ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο;

tatini

New Member

γιατί αυτό το "ό,τι είναι φυσικό είναι και καλο" μου θυμίζει το "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"; :D

Τοπικιστή, μην χτυπιέσαι να αποδείξεις ότι μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Και μη συγκρίνεις τις βιταμίνες, οι βιταμίνες ακόμη και σε χάπι δεν έχουν παρενέργειες. Είναι πολύ απλό το πράγμα, στο είπε ο σκεπτικιστής όσο πιο απλά γίνεται: η πτώση της λίμπιντο και όλα τα συναφή του propecia είναι αποτέλεσμα της μείωσης της DHT, άρα ό,τι και να πάρεις για να σου μειώσει τη DHT θα εμφανίσεις τα ίδια συμπτώματα που θα εμφάνιζες και με τη φίνα. Το θέμα είναι το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός σου σε αυτή την αλλαγή, όχι η ουσία που θα μειώσει τη DHT.

Toppikistis

New Member

@ Blindfold: για να μην μπερδεύουμε τη βούρτσα με τη μπαστουνόβουρτσα άκου το εξής.
Η φράση "Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" αναφέρεται σε νόμους που έχουν δημιουργηθεί απο νομοθέτες. Οι νόμοι της φύσης ωστόσο είναι απόλυτα ηθικοί και ισορροπημένοι. Για οτιδήποτε στρεβλό ευθύνονται πάντοτε οι άνθρωποι. Το στρεβλό δεν σημαίνει πως κάτι έγινε προς το χειρότερο. Όμως για την περίπτωση της νομοθεσίας είναι κάτι το οποίο ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανηθικότητας σε αυτόν τον τομέα.
Επομένως μην μπερδεύεσαι με ότι σου θυμίζει.

@Skeptikistis: Προσπερνώ το γεγονός ότι πάντοτε στολίζεις με επίθετα όποιον πει καλό λόγο για κάτι που δεν ξεκινάει απο "φίνα-" ,
επίσης είναι πολύ συνετό εκ μέρους σου να τελειώνεις τις προτάσεις σου (που κατά τ'άλλα θέλεις να ακούγονται επιστημονικές και τεκμηριωμένες) με τη φράση "θεωρώ ότι είναι".
Επίσης λες ότι
Αυτο που εχεις παραθεσει ειναι χαπι, δεν ειναι φρεσκο saw palmetto. Το ξεκαθαριζω μηπως δεν το εχεις καταλαβει.
Όχι αγαπητέ δεν είναι χάπι.Είναι κάψουλα.Μέσα στην κάψουλα περιέχεται σκόνη (η οποία φαίνεται με γυμνό μάτι) και ως γνωστόν το saw palmetto βγαίνει απο τον καρπό του φυτού και μετατρέπεται σε σκόνη για να χρησιμοποιηθεί.Μάλλον εσύ δεν το είχες καταλάβει σωστά όταν το περιέγραψα παραπάνω.

Ρε παιδιά, Blindfold και Skeptikisti, προσπαθώ να μην γίνομαι καχύποπτος, αλλά μερικά πράγματα είναι προφανή.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Και αντί να τσακώνεστε, αφήστε τον Τοπικιστή να το πάρει και να ποστάρει φωτογραφίες και μια ειλικρινή αναφορά στην παρουσία ή όχι sides.

Εγώ πάντως, στην αγκαλιά της ντροπής είχα κουμπώσει κάποτε Provillus δυο εβδομάδες και το πουλί μου έκανε κάτι περίεργα και εντελώς προδοτικά και αχαρακτήριστα. Εννοείται πέταξα την κούτα και δεν ξανασχολήθηκα με "μείωση της DHT" δεν πα να γίνω και Βέγγος.

Ηλίθιες κόντρες προ του γεγονότος δεν έχουν νόημα. Μεγάλα παιδιά είμαστε, αν θέλεις να δοκιμάσεις παλμέτο δοκίμασε και κράτα και ημερολόγιο να ωφεληθεί κανένας άλλος απ'την εμπειρία σου.

Αυτά.

Πάμε πάλι πόλεμο τώρα!

(Εγώ θα βγάλω μαλλιά! Όχι, εγώ! Ναι αλλά εσύ θα γίνεις τραβέλι! Όχι όχι, και θα γαμάω και θα 'χω μαλλιά! Η λύση είναι στο μπάφο! Ρε παιδιά, πέφτουνε ρε παδιά! Δεν ξέρετε τί σας γίνεται, έκανα μεταμόσχευση και είμαι τούμπανο. Γαύρος για πάντα. Free the West Memphis Three. Παπάρια μέντολες :D)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Toppikistis

New Member

Αμα τρίψεις χάπι ντούτας και τη βάλεις σε κάψουλα, δεν θα χει καμία διαφορά γιατι πολύ απλά είναι ακριβώς το ίδιο.Δεν κάνεις σκόνη κάποιον φυσικό καρπό.

Δεν έχω ιδέα απο την φρασεολογία που χρησιμοποιείτε εσείς οι "ερευνητές"!Έχω ιδέα όμως απο ορθή λογική σκέψη. Άλλο σημαίνει το "θεωρώ" και άλλο σημαίνει το "απέδειξα".

Όσο για τα επίθετα να ένα πρόσφατο
αν θελεις απαντηση στο παιδικο παραδειγμα σου, οχι δεν ειναι το ιδιο.
και φυσικά απο το τελευταίο σου μήνυμα
Αιντε με τις γελοιοτητες και τις καψυποψιες του καθενα
στο αλλο θεμα του μεγαλου ερευνητη Νικ Κρις

Για τα fatty acids δεν γνωρίζω να σου απαντήσω γιατί δεν έχω ψάξει να δω τι κάνουν.

Όσο για το λινκ σου το διαβασα και νομίζω ήταν κάποιοι χρήστες που δεν είχαν κανένα θέμα παρά μόνο κάτι στον οισοφάγο μετά την κατανάλωση του χαπιού/κάψουλας δε ξερω τι.Υπήρχε κ ένας που έγραψε ότι είδε διαφορά στο σπέρμα. Ανεξαρτήτως αυτού (που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κρύβεται πίσω του) σχετικά με τις δυο ουσίες - saw palmetto και φιναστεριδη - η πιθανότητα ψάχνοντας κανείς να βρει θέματα για παρενέργειες τις φίνας είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις παρενέργειες του άλλου. Τώρα τι να σου πω, δεν μπορώ να ξέρω τι θα προσδώσει σε μένα προσωπικά η χρήση του SP , αλλά ευχαρίστως θα δημοσιεύσω ότι παρατηρήσω.

Και αυτα εγω τα εγραψα για να διαφημησω την "εταιρια μου"?
Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς σχέση έχεις με την "εταιρια σου", ξέρω όμως ότι είσαι απ τους μεγαλύτερους οπαδούς της εδώ μέσα καθώς επίσης και μέγιστος εχθρός των υπόλοιπων DHT blockers.

Τι ακριβως ειναι προφανες αγαπητε? Για πες μας να γελασουμε λιγο. Οτι δουλευω για την εταιρεια? Θα ειχα φαει τα μουστακια μου τοτε οτι ειναι το ιδιο το να κοβεις το φτηνο χαπι? Θα ελεγα οτι εδω και 6 μηνες που την παιρνω 0 αποτελεσμα? Θα ειχα βγαλει φωτογραφιες τα βυζια μου να τα μοστραρω εδω μεσα πανω στο 3μηνο νομιζοντας οτι εχω γυναικομαστια απο τη φινα?

Επαναλαμβάνω πως δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχεις.Μπορεί απλά να την αγαπάς.Εμένα το ίδιο μου κάνει. Όμως...μη ξεχνάμε ότι το αποτελεσματικότερο ψέμα είναι αυτό που είναι μισή αλήθεια. Επομένως, το ότι είπες οτι στους 6 μήνες δεν είχες αποτέλεσμα ήταν κάτι που όλοι το περιμένουν αφού είναι γνωστό ότι για αποτελέσματα απο φίνα πρέπει να περάσει κοντά στο 12μηνο.Το να κόβεις το φτηνό χάπι, θα ήταν το ίδιο με το να έκανε το Propecia έκπτωση. Όσο για τα βυζιά σου, απλά το νόμιζες πάνω στο 3μηνο, στη συνέχεια το έκανες θέμα, και μετά συνέχισες τη φίνα κ όλα ωραία κ καλά.Τι μήνυμα περνάει αυτο; Μήπως ότι ακόμα κ σε αυτούς που νομίζουν οτι κάτι έχουν, απλούστατα είναι ιδέα τους κ ότι δεν υπάρχει λόγος να το σταματήσουν;
Τέλος πάντων, τα παραπάνω τα αναφέρω ενδεικτικά για το τι μπορεί να σήμαιναν υπο κάποιες συνθήκες.Δεν λέω ότι το κάνεις εσύ γι αυτό.

Όπως κ να χει εφόσον βλέπεις ότι σε μένα δεν περνάει πλέον αυτό που παριστάνεις, αν θες να πεις κάτι σχετικό με το θέμα πες το.Τα υπόλοιπα να τα πεις σε αντίστοιχο θέμα. Μην χαλάς το κάθε θέμα με τις τοποθετήσεις σου υπερ της φινας κ μονο. Φτάνει πια.

Toppikistis

New Member

1.Σίγουρα θα το ψάξω.
2.Πάω μια χαρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Έχουν αρχίσει και χοντραίνουν/μαυρίζουν σοβάρα τα "πρωην χνούδια".Ναι τις τελευταίες μέρες παρατήρησα διαφορά και στο toppik.Πλέον γίνεται πιο εύκολα η εφαρμογή του και δεύτερον χρειάζομαι μικρότερη ποσότητα και αυτό το δεύτερο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
3.Ο φίλος ψυχάκιας έπαιρνε κάποιο σκεύασμα που έχει 1000mg SP/χάπι με προτεινόμενη δοσολογία 2 χάπια την ημέρα.
Αυτό που αγόρασα έχει 640mg SP/4 ταμπλέτες.
4.Μπορεί να χεις κάνει συμφωνία και με τις 2 εταιρίες ;D
5.Δεν το σχολιάζω.

Υ.Γ.: Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις κάθε φορά edit στα μηνύματα σου γιατί δεν τα βλέπω όσο απαντάω και μπορεί να αλλάξουν το νόημα της απάντησης σου και να φαίνομαι εγώ ο κακός.

Και τελειώνοντας να πω αγαπητέ Skeptikisti, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα μαζί σου αλλά μου χει κάτσει άσχημα το γεγονός ότι σε όποιο θέμα εμπεριέχεται η φίνα, τσουπ πετάγεσαι και την υπερασπίζεσαι. Τουλάχιστον για όσο καιρό είμαι μέλος και από τα θέματα που έτυχε να διαβάσω και να δω μέσα σ' όλα και απαντήσεις σου, μου χει δημιουργηθεί μια περίεργη εντύπωση για την σχέση σου με την φίνα. Αν θες να είσαι όντως σκεπτικιστής, να το δείχνεις περισσότερο και να μην κολλάς μόνο κ μόνο επειδή γουστάρεις τη φίνα.
Προσωπικά δεν με νοιάζει αν κάτι λέγεται φίνα,ντούτα,σπίρο ή saw palmetto.Με νοιάζει η δράση και η αντίδραση που θα έχει επάνω μου. Διάβασα κάποια θέματα, αναζήτησα κ στο διαδίκτυο μερικές πληροφορίες, με όσο ελεύθερο χρόνο μπόρεσα να βρω γι αυτή τη δουλειά.Από κει κ πέρα δεν μπορώ να αρκεστώ μόνο στις απόψεις σου γιατί απλούστατα δεν τις θεωρώ απόλυτα τεκμηριωμένες θέσεις.
Δεν είμαι κολλημένος στο παλμετο.Απ την αναζήτηση μου όμως θεωρώ ότι έχει παρεξηγηθεί. Προτιμώ να δοκιμάσω αυτό όμως παρά τη φίνα.
Αν δω ότι δεν μου κάνει για τον χ,ψ,ζ λόγο τότε πολύ απλά θα το σουτάρω.

Toppikistis

New Member

Δεν σε κατηγόρησα σαν πωλητή, απλά είπα ότι θα μπορούσε κανείς να λέει αυτά που λες εσύ για τους λόγους που ανέφερα.
Δεν νομίζω ότι είναι προκατάληψη το να δείχνει κανείς περισσότερη εμπιστοσύνη σε φυσικά προϊόντα παρά σε χημικά.
Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κατηγορώ τον κάθε ένα που θα πει κάτι που με βρίσκει αντίθετο ή εν μέρη αντίθετο.
Δεν είναι το χόμπυ μου να πετάγομαι σε θέματα και να κατηγορώ μόνο κ μόνο επειδή κάποιοι βγαίνουν κ λένε τις εμπειρίες τους.Ούτε εσένα βγήκα να σε κατηγορήσω σε θέμα που δεν είχα προσωπικό ενδιαφέρον.

Κανονικά δεν θα πρεπε ούτε να το είχαμε αρχίσει ,αλλά τι να σε κάνω που δεν μπορείς να συγκρατηθείς..

Απο κιλά γενικά είμαι νορμάλ. 1,76 και παίζω ανάμεσα στα 75-80kg ανα περιόδους. Για λίπος δεν γνωρίζω να σου πω ποσοστα γιατί δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία.Οπωσδήποτε υπαρχει κ λίπος καθώς και μυϊκή μάζα κτλ κτλ (ότι έχει κάθε σώμα μέσες άκρες)
Η διατροφή μου τα τελευταία 4-5 χρόνια όμως δεν είναι κ η καλύτερη που θα μπορούσε να είναι.Γενικά θα με χαρακτήριζα σαν σαρκοφάγο.Σπάνια τρώω φαγητά χωρίς κρέας.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Toppikistis αν δεν κανεις μετρησεις διηδροτεστοστερονης με αυτο,δεν θα ξερεις αν οντως δουλευει.
καπιοι κανανε ενεσεις στο scalp με αυτα τα συστατικα(που ειναι πολυ ποιο αποτελεσματικο) και δεν ειδαν αποτελεσμα ::)

Toppikistis

New Member

Kapamarou δυστυχως φίλε δεν προλαβαίνω αυτό το διάστημα να πάω για εξετάσεις.Αν τις κάνω αργότερα θα μπορώ να καταλάβω τι γίνεται; ή θα το μάθω όταν σταματήσω να παίρνω (εννοω οτι οταν σταματησω θα παω για δευτερες εξετασεις κ θα δω,αν υπάρχουν) ;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Toppikistis είπε:
Kapamarou δυστυχως φίλε δεν προλαβαίνω αυτό το διάστημα να πάω για εξετάσεις.Αν τις κάνω αργότερα θα μπορώ να καταλάβω τι γίνεται; ή θα το μάθω όταν σταματήσω να παίρνω (εννοω οτι οταν σταματησω θα παω για δευτερες εξετασεις κ θα δω,αν υπάρχουν) ;
αν κανεις κατα την δειαρκεια μονο δεν προκειτε να καταλαβεις επειδη δεν εχουμε στανταρ διηδροτεστοστερονη ολοι,οργανισμος με οργανισμο μπορει να εχει και τριπλασια διαφορα,αν κανεις κατα την δειαρκεια και μια ακομα πριν η μετα τοτε μπορει να φανει η διαφορα

Μπλουζα