K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement

ANAR

Well-Known Member
Απ: K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement

K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement

Συσκευασία προϊόντος:
2 συσκευασίες των 150 καψακίων (αγωγή 20-24 εβδομάδων)
69.90 €

Ειναι αγωγη για 6 μηνες με κοστος 11.5 ευρω το μηνα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Toppikistis

New Member

Εχεις δικιο ΑΝΑΡ... τελικά απ'ότι φαίνεται η τιμή ειναι καλή. Μένει να μάθουμε αν μπορεί να αντικαταστήσει επαρκώς τα τοπικά dht blockers!

ANAR

Well-Known Member

Toppikistis είπε:
Εχεις δικιο ΑΝΑΡ... τελικά απ'ότι φαίνεται η τιμή ειναι καλή. Μένει να μάθουμε αν μπορεί να αντικαταστήσει επαρκώς τα τοπικά dht blockers!

Έπαιρνα για ενα χρονο περιπου nanocaps και εμεινα ευχαριστημένος κρατησα τα μαλλια μου και ειδα και μικρη βελτίωση.

Τα K-Max™ anti-DHT Hairloss ειναι η εξέλιξή τους αποτι ξερω.

Toppikistis

New Member

Επιτέλους κ ένα ενθαρρυντικό σχόλιο! Μου δωσες χαρά τώρα! Επομένως φαντάζομαι πως θεωρείς τα χαπάκια αυτά άξιο αντικαταστάτη κάποιας τοπικής dht block losion..έτσι;

Απο θέμα παρενέργειες φίλε ΑΝΑΡ έχεις να προσθέσεις κάτι;

ANAR

Well-Known Member

Αααα ξεχασα να πω οτι τα παρήγγειλα 2 φορες απο το επίσημο site τους στην ελλαδα και δεν μου ηρθαν ποτε

ANAR

Well-Known Member

Toppikistis είπε:
Επιτέλους κ ένα ενθαρρυντικό σχόλιο! Μου δωσες χαρά τώρα! Επομένως φαντάζομαι πως θεωρείς τα χαπάκια αυτά άξιο αντικαταστάτη κάποιας τοπικής dht block losion..έτσι;

Απο θέμα παρενέργειες φίλε ΑΝΑΡ έχεις να προσθέσεις κάτι;

Τα nanocaps τα θεωρώ αξιο αντικαταστατη μια τοπικης λοσιον....εμεινα αρκετα ευχαριστημένος...απο παρενέργειες μηδεν

ANAR

Well-Known Member

kapamarou είπε:
[quote author=ANAR link=topic=2857.msg51101#msg51101 date=1302639720]
Αααα ξεχασα να πω οτι τα παρήγγειλα 2 φορες απο το επίσημο site τους στην ελλαδα και δεν μου ηρθαν ποτε
:D :Dειμαστε μπροστα,τελος 8) 8)
[/quote]

Επρεπε να τους παρω τηλ να τους αρχισω στα μπινελικια να στρώσουν οι π@παρες furious3 furious3 furious3

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ANAR είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=2857.msg51102#msg51102 date=1302639837]
[/quote]

Επρεπε να τους παρω τηλ να τους αρχισω στα μπινελικια να στρώσουν οι π@παρες furious3 furious3 furious3
[/quote]

@ANAR σε χρέωσαν κανονικά δηλαδή? ???

τελικά υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα που να δουλεύει σωστά? ::)

roukoun

Member

Fenimore είπε:
[quote author=ANAR link=topic=2857.msg51104#msg51104 date=1302640039]
[/quote]

[/quote]
μονο η τριχοπτωση φιλε δουλευει σωστα!

[/quote]

Toppikistis

New Member

Αναρ θυμαμαι κ σε ενα αλλο θεμα ειχες πει οτι ειχες παραγγειλει τα kmax απο το site mallia.gr και δεν σου τα στειλαν ποτε... πιθανοτατα γιατι δεν τα ειχανε..γιατι αυτος που εχει αυτο το e shop νομιζω πως ειναι ο ιδιος που ειναι αντιπροσωπος στο Toppik.. οπότε, η Kmax μιας κ ειναι ανταγωνίστρια μάλλον ήθελε να τον διασύρει..
Επίσης, όσο αφορά την αγορά του, είδα ότι έχει ανοίξει δικό της eshop η Κmax στην Ελλάδα οπότε και υποθέτω πως τώρα θα γίνονται ομαλά οι παραγγελίες..μάλλον θα το παραγγείλω!Θα σας πω την εμπειρία μου όταν το κάνω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Fenimore είπε:
[quote author=ANAR link=topic=2857.msg51104#msg51104 date=1302640039]
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Οχι δεν μου χρεωσαν τιποτα ηταν με αντικαταβολή ;)

ANAR

Well-Known Member
Απ: ™ anti-DHT Hairloss Supplement

Toppikistis είπε:
Αναρ θυμαμαι κ σε ενα αλλο θεμα ειχες πει οτι ειχες παραγγειλει τα kmax απο το site mallia.gr και δεν σου τα στειλαν ποτε... πιθανοτατα γιατι δεν τα ειχανε..γιατι αυτος που εχει αυτο το e shop νομιζω πως ειναι ο ιδιος που ειναι αντιπροσωπος στο Toppik.. οπότε, η Kmax μιας κ ειναι ανταγωνίστρια μάλλον ήθελε να τον διασύρει..
Επίσης, όσο αφορά την αγορά του, είδα ότι έχει ανοίξει δικό της eshop η Κmax στην Ελλάδα οπότε και υποθέτω πως τώρα θα γίνονται ομαλά οι παραγγελίες..μάλλον θα το παραγγείλω!Θα σας πω την εμπειρία μου όταν το κάνω!

H ιδια εταιρια ειναι.

mallia.gr και k-max.gr εχουν την ιδια διεύθυνση οποτε ειναι ο ιδιος αντιπρόσωπος.

Για κανε τον κοπο και ριξε μια παραγγελία να δουμε θα ερθει τιποτα και αν δεν βαριέσαι καντους και ενα τηλ και ρωτα.

Toppikistis

New Member

Ρε συ Αναρ, τωρα το κανα... οταν παταω mallia.gr μου ανοιγει την σελιδα του Toppik και οταν παταω kmax.gr μου ανοιγει την σελιδα του Kmax..
τι εννοεις οτι ειναι η ιδια σελιδα;

Αν εννοεις ταχυδρομικη διευθυνση κ παλι δεν ειναι η ιδια... το κμαξ ειναι Περικλεους 1,2ος οροφος και το τοπικ Περικλεους 7 ισογειο..
Αν θυμαμαι καλα πιο παλια στην Περικλεους 1 στον 2ο οροφο ηταν τα γραφεια του τοπικ..μηπως ομως η Κμαξ εφοσον το τοππικ εφυγε απο κει κ πηγε πιο διπλα,πηγε με σκοπο να πιασει την πελατεια του τοππικ που γνωριζε οτι στεγαζοταν εκει πρωτα;
Τελος παντων ειναι μπερδεμα..
θα δοκιμασω να το παραγγειλω κ θα σου πω..

ANAR

Well-Known Member

Toppikistis είπε:
Ρε συ Αναρ, τωρα το κανα... οταν παταω mallia.gr μου ανοιγει την σελιδα του Toppik και οταν παταω kmax.gr μου ανοιγει την σελιδα του Kmax..
τι εννοεις οτι ειναι η ιδια σελιδα;

Αν εννοεις ταχυδρομικη διευθυνση κ παλι δεν ειναι η ιδια... το κμαξ ειναι Περικλεους 1,2ος οροφος και το τοπικ Περικλεους 7 ισογειο..
Αν θυμαμαι καλα πιο παλια στην Περικλεους 1 στον 2ο οροφο ηταν τα γραφεια του τοπικ..μηπως ομως η Κμαξ εφοσον το τοππικ εφυγε απο κει κ πηγε πιο διπλα,πηγε με σκοπο να πιασει την πελατεια του τοππικ που γνωριζε οτι στεγαζοταν εκει πρωτα;
Τελος παντων ειναι μπερδεμα..
θα δοκιμασω να το παραγγειλω κ θα σου πω..

Τελος παντον παρήγγειλε να δουμε αμα ερθει γιατι με ενδιαφερει και εμενα ;)

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Ρε παιδιά έκανε κανένας τον κόπο να διαβάσει την περιγραφή; Saw Palmetto είναι το πράμα με βιταμίνες και συμπράγκαλα. Το καλύτερο είναι που πουλάνε και "ANTI SIDES" supplement και "OX ANTI OXIDANT" supplement και σε ψήνουν να τα πάρεις και τα τρία μαζί.

Όσο δουλεύει το Provillus, άλλο τόσο δουλεύει το KMAX και επιτέλους αν είναι να μπλέξεις με saw palmetto, πάρε φίνα μια και καλή, τα sides παίζει να ναι και λιγότερα στη φιναστερίδη.

Toppikistis

New Member

Το θέμα είναι πως ούτε ο καπαμαρου, που είχε δοκιμάσει παρόμοιο προϊόν στο παρελθόν, ούτε και ένα άλλο μέλος ο Aggelos ,που έχει χρησιμοποιήσει ακριβώς αυτό το προϊόν, είχαν δει παρενέργειες..ψάχνουμε κ άλλους να μας πουν εμπειρίες αλλά απ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο δεν είναι πολυδοκιμασμένο..όσο για το παλμέντο, άλλες έρευνες λένε ότι κάνει καλό στον προστάτη κ άλλες λένε ότι κάνει κακό.Εδώ μέσα πάντως απ'ότι διάβασα έχουν δημοσιευτεί 3 έρευνες απο τον Άκη, που υποστηρίζουν ότι δεν κάνει καλό μάλλον,όμως είναι κ οι 3 πριν απο 10-11 χρόνια..και όπως είπε κ ένας άλλος φίλος,οι ιατρικές έρευνες θεωρούνται παλιές ακόμη κ αν έχουν γίνει ένα χρόνο πριν..

tatini

New Member

Παιδιά saw palmetto έχει και η Solgar για όποιον ενδιαφέρεται.

Τοπικιστή, το ότι ένα φάρμακο εμφάνισε sides σε κάποιον δε σημαίνει ότι θα εμφανίσει και σε εσένα, και το αντίστροφο. Εάν θες να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται να πας να κάνεις εξετάσεις για να μετρήσεις τις ποσότητες της DHT στο αίμα σου και από εκεί και πέρα να δεις πόσο σε παίρνει να πάρεις ένα dht blocker, είτε λέγεται saw palmetto είτε φίνα. Επίσης, όπως πολύ σωστά έχει πει ο σκεπτικιστής, το ότι κάτι είναι φυσικό ή φυτικό δεν το κάνει περισσότερο ασφαλές - υπάρχουν μανιταράκια που με μια μπουκιά σε στέλνουν στον τάφο.

Toppikistis

New Member

Καλησπέρα καλησπέρα...

@ΑΝΑΡ: Φίλε μου ήρθαν σήμερα οι ταμπλέτες...2 μέρες έκανε η αποστολή! Άρα πλέον δουλεύει το site κανονικά..
Επίσης να σου πω ότι αντιπρόσωπος της K-max στην Ελλάδα & Κύπρο είναι η Dermamed ΕΠΕ, η οποία είναι αυτή που έχει και την αντιπροσωπεία του
Toppik! Μιλάμε για καρτέλ φάση... όποιος προλάβει τώρα να φέρει το Dermmatch και το Curve τον Κύριο είδε!

Να πω τώρα ως προς τις κάψουλες. Ήρθαν δυο κουτια, το καθένα έχει μέσα 150 κάψουλες και η ποσότητα είναι αρκετή για 6 μήνες.Δλδ μας βγαίνει περίπου στα 11-12 ευρώ τον μήνα το κόστος.. Οι κάψουλες έχουν διαφανές χρώμα και μέσα περιέχουν τα συστατικά σε σκόνη.
Αυτά προς το παρόν...

Α κ επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος, που μπορώ να βρω που γράφονται οι παρενέργειες του saw palmetto που τόσο πολύ κατηγορείτε..εγώ έψαξα και μετά βίας βρήκα μερικές αναφορές (λιγοστές) για παρενέργειες...και μιλάω για σχόλια που ανέφεραν γενικά τη λέξη παρενέργειες και καθόλου ειδικά.Όποιος έχει υπόψη του θέματα που να λένε για συγκεκριμένες παρενέργειες ας το ποστάρει εδώ για να το διαβάσω.Ευχαριστώ!

Μπλουζα