jhack11, FUE, 4214g, 7-8/1/2022

Ponhros1981

Active Member
Κατι πρεπει να εχει η δοτρια του φιλου εδω!πολυ χαμηλη φυτρωση μεχρι τωρα!! ΜΑΚΑΡΙ να αλλαξει κατι στον μηνες που απομενουν !
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Οι παλιοί well known τάχα μου τάχα μου- εκτός από το να καταρρακώνετε την ψυχολογία ενός μέλους που είναι στους έξι μήνες και δεν εξελίσσεται καλά σαν αποτέλεσμα -δεν κάνετε τίποτα άλλο .Φύρες .
 

aeratos28

Just aeratos
Άλεξ,μην το παρατραβας και εσύ τώρα..
Οι παλιοί well known τάχα μου τάχα μου- εκτός από το να καταρρακώνετε την ψυχολογία ενός μέλους που είναι στους έξι μήνες και δεν εξελίσσεται καλά σαν αποτέλεσμα -δεν κάνετε τίποτα άλλο .Φύρες .
 

JimKan1

Well-Known Member
Η γραμμη αναμεσα στην αντικειμεικη κριτικη ενος περιστατικου και στην ψυχολογικη επιβαρυνση του ασθενη που την επομιζεται ειναι λεπτη, στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω οτι καποιος εκφραστηκε απρεπως απεναντι στον @jhack11, αντιθετως πιστευω πως ολοι θα συμφωνησουν πως η φυτρωση μεχρι στιγμης ειναι κατωτερη του αναμενομενου, παραλληλα δεν αποκλειεται να δει βελτιωση το επομενο διαστημα και να εχει ενα αξιολογο αποτελεσμα στους 12 μηνες, επισης πρεπει να τονιστει(οπως και εχει γινει)οτι δεν δοθηκε η προσοχη που θα επρεπε στην δοτρια του προεγχειρητικα η οποια ακομα και απο φωτογραφιες φαινεται οτι ενδεχομένως να ειναι προβληματικη και κατα συνεπεια ακαταλληλη για μμ χωρις την χρηση φιναστεριδης. Οπως και να εχει το αποτελεσμα μιας μμ δεν κρινεται στο 6μηνο.
 

Kostas97

Well-Known Member
@jhack11 Φιλαρακι μου καταρχας πολυ ωραια παρουσιαση!!
Δε θελω να συο χρυσωσω το χαπι μεχρι το 6μηνο τουλαχιστον το αποτελεσμα δεν φαινεται να πηγαινει οπως θα ερεπε.
Σιγουρα πρεπει να περιμενεις καποιους ακομα μηνες αλλα δεν νομιζω οτι θα φτασει στα επιπεδα που θελεις, αν και ευχομαι να αλλαξει η κατασταση στην πορεια.

Με το γιατρο εχετε μιλησει; Υπαρχει καποια οδηγια;
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
η τρίχα θα παχύνει και θα φαίνεται πιο πυκνό το αποτέλεσμα, 6 μήνες είναι νωρίς ακόμα, κοίτα σε μένα διαφορά από 6 στους 12.
θέλεις πάντως κούρεμα, σαν να είσαι στο survivor φαίνεσαι στις φώτο.
 

Συνημμένα

  • 6μηνες.jpg
    6μηνες.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 297
  • 12μηνες.jpg
    12μηνες.jpg
    77.1 KB · Προβολές: 291
Τελευταία επεξεργασία:

jhack11

Verified MM member
@jhack11 Φιλαρακι μου καταρχας πολυ ωραια παρουσιαση!!

Με το γιατρο εχετε μιλησει; Υπαρχει καποια οδηγια;
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια @Kostas97 !

Μιλήσαμε ναι αναλυτικά μες στη βδομάδα. Είναι και αυτός της άποψης ότι είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε το τελικό αποτέλεσμα αλλά συμφωνεί στο ότι υπάρχουν (και έχει δει και ο ίδιος) πολλά περιστατικά που έχουν εμφανίσει μεγαλύτερη πρόοδο μες στο εξάμηνο. Ίσως στη δική μου περίπτωση η αργή πρόοδος να οφείλεται μερικώς και στο ότι παρουσίασα φλεγμονή στη λήπτρια πάνω στο τρίμηνο (γύρω στον Απρίλιο).

Σε κάθε περίπτωση μετά τη συζήτηση που είχα με το γιατρό (που ήταν σε γενικές γραμμές στο ίδιο μήκος κύματος με συζητήσεις που είχα με μέλη του φόρουμ σε πμ), θα ξεκινήσω μία πιο επιθετική τακτική άμεσα και ελπίζουμε για το καλύτερο....

1. Φίνα 0.5mg τη μέρα
2. Μινοξιδίλη σε μορφή αφρού 2 φορές τη μέρα.
3. Βιταμίνες για μαλλιά με βιοτίνη 2 φορές τη μέρα.

Ευχηθείτε μου καλη επιτυχία παιδιά. Θα τη χρειαστώ... :eek:
 

Pandora

New Member
Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είσαι στο 40%. Στους 12 μήνες θα φτάσεις στο 90%. Περιστατικά με γρήγορη φύτρωση από τον 4ο μήνα είναι αποτέλεσμα αγωγής φιναστερίδης και μινοξιδύλης που επιταχύνουν τη φύτρωση.
 

JimKan1

Well-Known Member
Φιλε jhack καλη επιτυχια κι απο εμενα και ενα μεγαλο μπραβο για την εξαιρετικη παρουσιαση που κανεις μεχρι στιγμης.
 

Bigk

Well-Known Member
Screenshot_20220716-215818_Chrome.jpg

Εύχομαι με την αγωγή να πανε καλύτερα τα πράγματα.. σίγουρα είσαι νωρίς ακόμα, και εύχομαι να δώσει πολύ περισσότερο.
 

jhack11

Verified MM member
Καλησπέρα στο φόρουμ! Φτάσαμε αισίως στους 7 μήνες. Μετά τα σχόλια από την προηγούμενη ανάρτηση και την επικοινωνία που είχα με τον γιατρό και μερικά μέλη, εδώ και λιγότερο από ένα μήνα άρχισα να παίρνω μινοξιδίλη σε μορφή αφρού και βιταμίνες μαλλιών. Συνάπτω τις φωτό παρακάτω.

Συγκεκριμένα λαμβάνω:
  1. 0.5mg φίνα την ημέρα (στο περίπου αφού το proscar δε σπάει ακριβώς).
  2. 2 φορές μινοξιδίλη (Rogaine) την ημέρα.
  3. 2 βιταμίνες Nature's Bounty την ημέρα.

IMG_8674.jpeg IMG_8675.jpeg
 

jhack11

Verified MM member

8 Αυγούστου 2022 (7 μήνες μετά την επέμβαση)

Γειά σας! Επισυνάπτω φωτογραφίες και βίντεο 7 μήνες μετά την επέμβαση.

Παρατηρήσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα:

Όπως θα ήταν αναμενόμενο δεν περίμενα θαύματα σε λιγότερο από ένα μήνα. Όπως βλέπετε το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται πίσω από τη δεξιά περιοχή της hairline, αλλά και σε δύο μικρότερες περιοχές στα αριστερά (τις έχω μαρκάρει με πράσινο σε κάποιες φωτό).

Νομίζω τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμη τα επιθυμητά αλλά από ό,τι διάβασα εαν η μινοξιδίλη και οι βιταμίνες βελτιώσουν πράγματι την κατάσταση, αυτό θα φανεί τουλάχιστον πάνω στο τρίμηνο. Άρα στην δική μου περίπτωση κάπου εκεί στο 9μηνο με 10+μηνο τα όποια συμπεράσματα θα είναι πιο ασφαλή.

Περιμένω τα σχόλια σας ακόμα και αν δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά. Καλό Αύγουστο να έχετε και καλές διακοπές σε όλους!

Video:

IMG_5462.jpg IMG_5463.jpg IMG_5464.jpg IMG_5464 copy.jpg IMG_5465.jpg IMG_5466.jpg IMG_5467.jpg IMG_5469.jpg IMG_5471.jpg IMG_5472.jpg
 
Μπλουζα