Ibarumah, fue, 1787g, 15-16/10/2018, μμ στην κλινικη lp (λευτερης παπανικολαου)

makis25

Well-Known Member
vlafo ναι . Επισης τελη του 2018 δε γινεται να λες σε ασθενη πως θα παρει αυτη τη πυκνοτητα μπροστα για να μη μειωθει η βιωσημοτητα και να του βαζεις 15 μοσχευματα το εκατοστο . Ας εβαζε 30-32 τουλαχιστον στο πρωτο εκατοστο περιμετρικα της hairline . Εβγαλε 1780 . Ας εβγαζε ακομα 200-250 . Θα σου πω το εξης . Στην επισκεψη μου στη dhi θυμαμαι μου ελεγαν τι καλο που μπορουν να φτιαξουν το κραουν με τη σωστη φορα και ολα . Το ελεγαν σε εμενα που ως νοργουντ 2,5 με φαρμακα το μαλλι μου πισω ειναι φουλ , απειραχτο , δε φαινεται δερμα ουτε με το λουσιμο πια . Και του απανταω μα δεν εχω προβλημα εκει . Και μου λεει , ε ναι , λεμε τωρα . Στη dhi εχουν προτερεοτητα απο πισω προς τα μπρος . Ενω οι περισσοτεροι γιατροι που χουμε δει περιστατικα στο φορουμ απο εξω και κυπρο εχουν το απο μπρος προς τα πισω . Οι ανθρωποι δεν συναναστρεφονται με τη πλατη στους γυρω τους ομως . Ουτε περνουν τη μερα τους σκυμμένοι σα να χαιρετιουνται ιαπωνες . Θα μπροσουσε μαλιστα να ριξει και τα 1700-1800 στο μπροστα μισο του κεφαλιου , να βαλει εκει 25-30 μοσχευματα το εκατοστο , και σε επομενη να εκανε το κραουν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
Προβλεπω παντως , πως αφου ο κυριος παπανικολαου χρησιμοποιει και μοτερ fue , ισως πλησιαζει και η εποχη που θα αρχησει και η dhi να χρησιμοποιει μοτερ . Ειναι ο μονος τροπος να ανταγωνιστει τα νουμερα για παραδειγμα του βεκρη
 

vlafo

Well-Known Member
Μα πως να τα ρίξει τόσα g αφού δεν το έχει κάνει ποτέ του;Και το πιο απλό πράγμα να κάνεις πρέπει έστω και μια φορά να το έχεις μετουσιώσει σε πράξη.Θα το κάνει τώρα.
 

kardinalios

Well-Known Member
Δεν ήταν δύσκολο περιστατικό το παλικαρι . Θα έπρεπε να σχεδιαστεί μια hairline που να σκοτώνει . Με κάποια παραπάνω graft το αποτέλεσμα θα ήταν άριστο . Απορώ γιατί ένας τόσο έμπειρος γιατρός να αρκείται σε απλως ανεκτά αποτελέσματα ενώ θα μπορουσε , απελευθερωμένος πια από την dhi , να έχει άριστες μμ . Είναι θέμα ικανότητας , εκπαίδευσης η μήπως κάτι άλλο ;
Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στον φίλο σίγουρα η διαφορά θα είναι μεγάλη . To crowm θα μαυρίσει και με τα μαλλιά μπροστά η εικόνα του θα αλλάξει ριζικά .
 

tasos33

Well-Known Member
Το ρεζουμε στην όλη υποθεση είναι το μαμά μαλλί που έχει ο φίλος, με το ανάλογο μήκος και χτένισμα η οποία αδυναμία, λάθος τακτική η ανικανοτητα του γιατρού θα χάνεται στα βάθη της τσατσαρας.

PS. Αυτό που δεν έβαλε παραπάνω graft στην hairline για τον φόβο του σοκ Λος πρεπει να ωφειλεται σε επιδημία που έχει η κλινική dhi, ακομα και να φυγει κάποιος από εκεί
η νόσος τον ακολουθεί.
 

makis25

Well-Known Member
Νομιζω το κανουν για τα χρηματα . Ο ασθενης θα βλεπει φατσα καρτα πολυ αραιο μαλλι μπροστα , θα τον ενοχλει , θα ξαναπαει για μεταμοσχευση . Μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω πως δε μπορουν να βαζουν σταθερα 25-30 ανα εκατοστο σε hairline .Ουτε καν παραπανω . Μεχρι 30 εστω.
 

kardinalios

Well-Known Member
Περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Παπανικολάου . Τον είχα ζητήσει τότε να κάνει και την δικιά μου αλλά ήταν στο εξωτερικό , δεν μπόρεσε και την πάτησα . Είχα ελπίδες ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα , αλλά δυστυχώς βλέπω μια από τα ίδια .
 

vlafo

Well-Known Member
Αν χρεώνει g και όχι συνεδρία,το ίδιο πράγμα είναι γιατί αν τώρα του πήρε π.χ 2500 για 1700g μετά για αλλά 1000g σίγουρα θα του πάρει πάνω από 1000€ άρα 3500€ για 2700g τουλάχιστον.Άμα χρέωνε 1.5 το g έβαζε τον ίδιο αριθμό και ξεμπέρδευε με τη μια το αποτέλεσμα οικονομικά θα ήταν λίγο πάνω όχι μεγάλες διάφορες.Πιστεύω δεν μπορούνε.Αλλιώς θα το κάνανε και θα το διαφήμιζαν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ibarumah

Active Member
Παιδιά ηρεμηστε.ηταν δική μου απαίτηση να δώσουμε όλο το βάρος πίσω και να αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα τομπροστά.επειδη τα μαλλιά που ήδη έχω μπροστα έχουν λεπτυνει οι τρίχες να μη τα κάνουμε πολύ πυκνά και να φαίνεται αφύσικο.

Έτσι κ αλλιώς επειδή η αραίωση μου προχωράει,θα ξανακάνω δεύτερη επέμβαση κάποιας στιγμη. Οπότε αν κάτι με χαλάει από την πρώτη θα το διορθώσω στη δεύτερη.

Μπροστά κ έτσι όπως ειμουνα πριν την επέμβαση δε χαλιομουνα ιδιαίτερα,το πίσω ήταν που με ξενερώνε.
 

kardinalios

Well-Known Member
@Ibarumah αυτό είναι ακριβώς που πίστευα και εγώ όταν έκανα την Μ.Μ στην dhi . Μια περιοχή όμως που "πειραζεται " καλό είναι να γίνεται σωστή και μετά να προχωράμε σε άλλη περιοχή . Ο κίνδυνος sock loss μετά είναι πολύ μεγάλος . Θα έπρεπε να έχεις φτιάξει με απαίτηση σου την hairline και σε ενδεχόμενη δεύτερη μμ να ασχοληθείς με το middle που θα χάσεις σίγουρα μαλλάκι στο μέλλον
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Φίλε Ibarumah ο πελάτης ότι θέλει ζητάει αλλά ο γιατρός είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει και και θα τον κατευθύνει στο σωστό δρόμο και στην τελική θα τον δεχτεί η απορρίψει.Που έχεις δει εσύ να είναι πυκνά τα μαλλιά μπροστά και πίσω αραιά και αυτό να είναι αφύσικο;Αυτό είναι και το φυσιολογικό.
Και εμένα το crown με ενοχλεί πιο πολύ αλλά ο Lorenzo με έκοψε-πρώτα θα φτιάξουμε το μπροστά και μετά το άλλο.Κοφτά.Και απλά του το ανέφερα.
 

Ibarumah

Active Member
Δεκτό αδερφέ ο καθε γιατρός έχει τη δική του τακτική.
Όπως ο κάθε επιχειρηματιας,ο κάθε πωλητής,ο κάθε αστυνομικός κτλ κτλ
Εμένα με ενδιαφέρει να.βγουν οι τρίχες στα σημεία που έβαλα. Αν βγουν σχεδόν όλες θα είμαι υπερευχαριστημενος.
Οποτε αναμονή τωρα...
 

kardinalios

Well-Known Member
@Ibarumah οι βασικές αρχές της Μ.μ σχετικά με την πυκνότητα δίνουν απάντηση στον συλλογισμό σου . Όλοι οι άνθρωποι που κάνουν ΜΜ δεν γίνεται ιατρικά να αποκτήσουν το μαλλί που είχαν . Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην δείχνουν καραφλοι , να πετύχουν δηλαδή το καλύτερο δυνατό illusion . Όταν οι κορυφαίοι γιατροί επιμένουν σε υψηλές πυκνότητες μπροστά , μέτριες στο middle και σχετικά χαμηλές στο crowm δεν το κάνουν επειδή έχουν τρέλα με τις hairline .Το κάνουν γιατί αυτη η στρατηγική σου δίνει το καλύτερο δυνατό illusion να δείχνεις ότι έχεις μαλλάκι .
 

Ibarumah

Active Member
Πάντως με 800 μοσχεύματα μπροστά ήτοι στη δικιά μου περίπτωση περίπου 2.400 τρίχες, δε.μπορει να μην έχω ένα σεβαστο αποτέλεσμα.τι διάολο 2,5 χιλιαδες τρίχες είναι αυτές.
 

kardinalios

Well-Known Member
@Ibarumah το αποτέλεσμα σου θα είναι μια χαρά φίλε μου και στο ευχομαι μέσα από την καρδιά μου γιατί γνωρίζω την διαδικασία που έχεις μπει . Πάνω από όλα πρέπει να αρέσει σε σένα και να το αγαπήσεις . Εμείς εδώ κάνουμε μια ανάλυση γενικότερη πάνω σε ένα περιστατικό , μπορεί αυτά που λέμε τώρα όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σου να μην έχουν καμία σημασία ..
 

makis25

Well-Known Member
ibarumah με την πυκνοτητα που ειναι φυτεμένα θα πρεπει αν δεν υπαρχουν απροοπτα να φυτρωσουν ολα τα μοσχευματα . 100% . Πιστευω θα βγουν , δεν υπαρχει λογος να μη βγουν . Απο αυτη την αποψη πιστευω θα χεις επιτυχια. Και να εχεις δικιο . Εβαλες πανω απο 5000 χιλιαδες τριχες , σε καποιο αλλο κεφαλι αυτες οι τριχες θα ηταν πανω απο 2200 graft
 

Ibarumah

Active Member
Να γραψω κατι που ξεχασα μιας και βλεπω το χαρτι τωρα αναλυτικα....

εβαλα συνολικα 5.250 τριχες / 1787 μοσχευματα.

Σε αυτα τα μοσχευματα υπηρχαν:
126 μονοτριχα
980 διτριχα
2.098 τριτριχα
1.400 τετρατριχα
525 πεντατριχα
114 εξατριχα
1 εφτατριχο
 
Μπλουζα