HISTOGEN

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Maria

New Member
Απ: HISTOGEN

@xDnate: εγώ από ότι κατάλαβα πρόκειται για ενέσεις που θα κάνουν στο scalp

jimakos88 είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=516.msg50808#msg50808 date=1302273922]
. Δε βλέπω να αναφέρει κάτι για δοκιμές.
(έχω ενημερωθεί με email και περιμένω update σύντομα )
[/quote]

jimako, please, μπορείς να μας στείλεις τα email που ανταλλάξατε να ενημερωθούμε κι εμείς;

Στη συνέντευξη που άκουσα από το site της histogen, ο ερευνητής έλεγε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει στο μέλλον μια συνδυασμένη θεραπεία HSC με το ACELL του dr Cooley...
Αρκετά ενδιαφέρον!!

jimakos88

New Member

Μaria νομίζω και εγώ μια τέτοια συνεργασία histogen-acell θα έκανε κάτι πολύ καλό μιας και από οι δύο έχουν παρουσιάσει κάποια θετικά δείγματα.Exω πρόβλημα με κατι σπαμ και έκλεισε ο λογαριασμός mail οπότε ακριβώς είναι δύσκολο για την ώρα να μεταφέρω ακριβώς τα mail.μην φανταστείς τρομερές λεπτομέρειες στα email απλή ενημέρωση είναι που αμέσως μετά ενημερώνουν και το site.αν υπάρξει κάτι νεότερο θα ενημερώσω το θέμα dont worry!

jimakos88

New Member

νέα: η ιδρύτρια της histogen παραιτείται από την θέση της στο πανεπιστήμιο και ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τις εξελίξεις της histogen.το θέμα είναι ότι τα trials μετατέθηκαν για τον ιούνιο τελικά πάντως ::)(διότι θεωρήθηκαν ως estimated trials και όχι ως 100% πλάνο),από όσα μαθαίνω( total of 50 patients).σε μια ερώτηση που είχα κάνει σχετικά με την χρηματοδότηση άρχισε ο 2ος κύκλος financing και σε μια άλλη σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την διάρκεια(long term ή permanent) απόδοσης της θεραπείας σε συνδυασμό με άλλη θεραπεία(πχ μινοξ-προπισια):We were excited to see continued significant hair growth one year after the treatment in the pilot trial, which is an indicator that the results of the treatment are long term.(προφάνως ο συνδυασμός με υπάρχουσα θεραπεία δεν είναι στα πλάνα τους.....)

εδώ είναι μια απάντηση από ένα άλλο site
Sorry for my absence but this is the latest "official word" on Histogen.
We're starting to recruit first week in June in Singapore, total of 50 pts. As a reminder each patient gets 8 injections of control and HSC anterior and posterior. The posterior gets a second set of 8 injections at week 6.

There has been limited case studies going on in Japan but they have been hampered by all the events there.

Unfortunately this stuff happens very slowly(which equally dissappoints and frustrates me ) and everyone has to be very careful with what they say and report because there are many people hanging on to every word. I know that many of my colleagues are searching for solutions and I am confident that we will bring help and hope to many hairloss sufferers but we have to be patient or we derail these projects before that really get going .

I cant respond to this thread daily but I assure you I will update you and Spencer with any new worthwhile information that I get.

I thank you all for your support,patience and interest.

Best always

Dr. Craig Ziering

gezira

Member

Wow! "Brokeback mountain 2" soon at the theater :) Great movie, yeah! ;)

Εγω παντως τωρα τελευταια αρχιζω και αμφιβαλλω. Οι "επιστημονες", ολο ταχα κατι ανακαλυπτουν και ολο στο μελλον μεταθετουν την εφαρμογη των "ανακαλυψεων".... Γκρρρ.......

jimakos88

New Member

Blindfold είπε:
κράτα μας ενήμερους γλυκούλη μου κι από εμένα ό,τι θες... ;)
με κάτι τέτοια κόμμεντ θα μας βγεί το όνομα και λεω από εδώ και πέρα να μην μοιράζομαι πληροφορίες μέχρι να το μάθετε τελευταίοι όλοι εσείς οι κοινοί θνητοί!πρώτα τον ζούγα τον legendary θα ενημερώσω :D

jimakos88

New Member

gezira είπε:
Wow! "Brokeback mountain 2" soon at the theater :) Great movie, yeah! ;)

Εγω παντως τωρα τελευταια αρχιζω και αμφιβαλλω. Οι "επιστημονες", ολο ταχα κατι ανακαλυπτουν και ολο στο μελλον μεταθετουν την εφαρμογη των "ανακαλυψεων".... Γκρρρ.......

τα timelines είναι οικτρά στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι τόσο για την histogen τόσο που παρακολουθώ καιρό όμως).απορώ ρε γαμώτο από ποιούς σοβαρούς επιχειρηματικούς ομίλους παίρνουν τόσο funding και δηλώνουν ότι θα καθυστερήσουμε και αυτοί το δέχονται.τα πετάνε σαν κάρβουνο σε τραίνο καρβουνιάρη έτσι απλά?ας κάτσουν ήσυχα στα πολυτελή labs τους να εργαστούν αλλά μην πετάνε τουβλέτα (και αετό)..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Maria

New Member

http://www.histogen.com/aboutus/news_events.htm#33

Histogen welcomes Mr. Nassif as the Company prepares for the start of its Phase I/ II clinical trial of HSC for hair growth, raises additional capital and directs new focus on achieving business development goals

Δηλ. πάνε στη φάση ΙΙ ή θα κάνουν πάλι τη φάση Ι και μετά τη ΙΙ;;
(διότι γράφει "prepares for the start of its Phase I/II") :chinscratch

jimakos88

New Member

Maria είπε:
http://www.histogen.com/aboutus/news_events.htm#33

Histogen welcomes Mr. Nassif as the Company prepares for the start of its Phase I/ II clinical trial of HSC for hair growth, raises additional capital and directs new focus on achieving business development goals

Δηλ. πάνε στη φάση ΙΙ ή θα κάνουν πάλι τη φάση Ι και μετά τη ΙΙ;;
(διότι γράφει "prepares for the start of its Phase I/II") :chinscratch
έχουμε ένα καλό νέο!!!!!μπαίνουν στο σκέλος της 2 Maria, και η ουσία είναι ότι μόλις κέρδισαν μια δικαστική διαμάχη που είχαν με μια εταιρία SkinMedica Inc που αμφισβητούσε την μοναδικότητα της πατέντας και στην ουσία καθυστερούσε τόσο καιρό(από τον οκτώμβριο του 10 μου είχαν αναφέρει στο email...) τα trials καθώς και τις επενδύσεις(λίγοι επενδύουν σε εταιρίες με σοβαρή δικαστική διαμάχη που ριψοκινδυνεύει το μέλλον της εταιρίας)ομολογώ δεν το γνώριζα!
Ελπίζουμε σε γρηγορότερες εξελίξεις! :hdanc:

jimakos88

New Member

MANKAR είπε:
ποσες φασεις θα εχει??ποτε αναμενεται να κυκλοφορισει???
5 posts πάνω λέει πόσες!συνήθως τρεις είναι.
2013-2015 εκτιμούσαν και είχαν και ένα εκκρεμές δικαστήριο συνεπώς και μικρότερο funding!
αν αναμένονται ταχύτερες εξελίξεις στο πότε θα κυκλοφορήσει θα έχω απάντηση και αναλόγως ενημερώνω όποτε ξαναμπώ hairloss.gr

Maria

New Member

jimako μακάρι να πάνε όλα καλά στην histogen και να ολοκληρωθούν όλες οι φάσεις.. Ας ελπίσουμε ότι θα το φτάσουν ως το τέλος και θα κυκλοφορήσει σα θεραπεία...

Georgex6

Well-Known Member

Ειχα στειλει το καλοκαιρι e mail στη histogen ρωτωντας για το πως πανε τα trials γιατι ακουγα στα ξενα φορουμς οτι παει προς αποτυχια το HSC γενικως το ειχανε θαψει
και χθες μου ηρθε η εξης απαντηση:
αφου μου ζητησε συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση λογω του μεγαλου ογκου ερωτηματων και γιατι δε μπορει να δωσει στοιχεια για τις δοκιμες
ειπε πως το HSC προχωραει κανονικα και θα δωσουνε στη δημοσιοτητα updates πριν απο το τελος του ετους
ο εκτιμωμενος χρονος για να βγει στο εμποριο εξακολουθει να ειναι το 2015-16 και υπαρχει η πιθανοτητα να βγει πιο γρηγορα σε καποιες Ασιατικες χωρες
αυτα μου τα ειπε η
Eileen Brandt
Director of Corporate Communications
Histogen, Inc και μου ειπε οτι οποιαδηποτε αλλη ερωτηση εχω να τις ξαναστειλω
Αμα εχει κανεις καποια απορια-ερωτηση μου λετε να τις στειλω

Μπλουζα