HISTOGEN

Georgex6

Well-Known Member
Απ: HISTOGEN

Η Histogen ολοκληρώσε πρόσφατα την 1 έτους προκαταρκτική κλινική δοκιμή του HSC για regrowth τρίχας, και θα αναγγέλλει τα αποτελέσματα τον μαιο, στο Society for Investigative Dermatology (SID) Annual Meeting, Επιπλέον η Histogen προετοιμάζεται για την έναρξη της επόμενης κλινικής δοκιμής του HSC, η οποία σχεδιάζεται για να αρχίσει στη Σιγκαπούρη στα τελη αυτου του ετους
May 5-8, 2010
Atlanta, GA
Dr. Jonathan Mansbridge to present "Clinical Evaluation of Embryonic-like Fibroblast Secreted Proteins to Induce Hair Growth"
http://www.sidnet.org/AnnualMeeting.aspx

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

καλησπερα παιδια καπου σε ενα site διαβασα οτι το Hair Stimulating Complex (HSC) της histogen προχωραει καλα και μαλιστα εδωσε συνεντευξη ο Dr. Craig Ziering σχετικα με την πιθανη μερα κυκλοφοριας του.γνωριζει κανεις κατι παραπανω??

jimakos88

New Member

μου έστειλε η histogen ένα mail πρόσφατα αν και είχαμε επικοινωνήσει μέσω mail τον οκτώβριο του '10.είχε αναφερθεί ότι τα human trials ξεκινούν φεβρουάριο τότε και μου έστειλαν τώρα τέλη Μάρτη-αρχές Απρίλη questions and answers χωρίς να στείλω κάτι πιο πριν...ακούγεται και σε ξένα φόρουμ ότι περιμένουν αποτελέσματα απο τα human trials αυτό τον καιρό..λέτε??

jimakos88

New Member

χαρακτηριστικά αναφέρει την έναρξη των κλινικών δοκιμών αυτή την άνοιξη, βρίσκονται στην Σιγκαπούρη (για γρηγορότερη έγκριση στην Ασία ,εκτός της Ιαπωνίας, και παράλληλα διατηρώντας τις προσπάθειες με fda)Επίσης αναφέρει τον τρόπο λειτουργίας του HSC(HAIR STIMULATIN COMPLEX) κλπ,κλπ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimakos88

New Member

νομίζω πως η διαφορά ήταν ότι τότε μιλούσαν για pre-clinical trials δηλ. με μικρή δοσολογία τότε για να ελέγξουν τυχόν παρενέργειες.τώρα μιλάμε για το τέλος της φάσης1-2 της κλινικής μελέτης κανονικής δοσολογίας σε ανθρώπους. εφόσον υπάρχει θετική εξέλιξη θα οδηγήσει σε μια ακόμα δοκιμή σε 250 άτομα(με ακόμα περισσότερες injections) που θα σημαίνει και αυτόματα και έγκριση.credits μέχρι το τέλος της άνοιξης να δούμε γιατί έχουν μπει και άλλοι στο παιχνίδι....

tatini

New Member

Estimated U.S. market introduction of the injectable for hair regrowth in the treatment of male pattern baldness is 2015, with potential for earlier introduction in certain identified countries.

tatini

New Member

Σίγουρα; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι υπολογίζεται να παρουσιαστεί στην αμερικανική αγορά το 2015 και σε κάποιες χώρες ίσως νωρίτερα. Δε βλέπω να αναφέρει κάτι για δοκιμές.

jimakos88

New Member

Blindfold είπε:
. Δε βλέπω να αναφέρει κάτι για δοκιμές.
υπολογίζουν στο 2015 στην αμερικανική αγορά διότι τα human trials δεν γίνονται εκεί. λόγω κάποιων διαδικασιών που απαιτεί το fda και προφανώς είναι χρονοβόρες και υπάρχουν και τα παρεπόμενα έξοδα που πιθανώς να γονάτιζαν το project εαν επέμεναν μόνο Αμερική.για τις δοκιμές όπως προανέφερα (έχω ενημερωθεί με email και περιμένω update σύντομα ) έχουν ξεκινήσει.Wise choise λοιπόν.

Μπλουζα