Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
(έχω ενημερωθεί με email και περιμένω update σύντομα )jimakos88 είπε:[quote author=Blindfold link=topic=516.msg50808#msg50808 date=1302273922]
. Δε βλέπω να αναφέρει κάτι για δοκιμές.
Ενεσιμα...xDante είπε:αυτό υποτίθεται οτι θα είναι τοπικό η χάπι ? :chinscratch δεν έχω καταλάβει......
με κάτι τέτοια κόμμεντ θα μας βγεί το όνομα και λεω από εδώ και πέρα να μην μοιράζομαι πληροφορίες μέχρι να το μάθετε τελευταίοι όλοι εσείς οι κοινοί θνητοί!πρώτα τον ζούγα τον legendary θα ενημερώσωBlindfold είπε:κράτα μας ενήμερους γλυκούλη μου κι από εμένα ό,τι θες...![]()
gezira είπε:Wow! "Brokeback mountain 2" soon at the theaterGreat movie, yeah!
Εγω παντως τωρα τελευταια αρχιζω και αμφιβαλλω. Οι "επιστημονες", ολο ταχα κατι ανακαλυπτουν και ολο στο μελλον μεταθετουν την εφαρμογη των "ανακαλυψεων".... Γκρρρ.......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
έχουμε ένα καλό νέο!!!!!μπαίνουν στο σκέλος της 2 Maria, και η ουσία είναι ότι μόλις κέρδισαν μια δικαστική διαμάχη που είχαν με μια εταιρία SkinMedica Inc που αμφισβητούσε την μοναδικότητα της πατέντας και στην ουσία καθυστερούσε τόσο καιρό(από τον οκτώμβριο του 10 μου είχαν αναφέρει στο email...) τα trials καθώς και τις επενδύσεις(λίγοι επενδύουν σε εταιρίες με σοβαρή δικαστική διαμάχη που ριψοκινδυνεύει το μέλλον της εταιρίας)ομολογώ δεν το γνώριζα!Maria είπε:http://www.histogen.com/aboutus/news_events.htm#33
Histogen welcomes Mr. Nassif as the Company prepares for the start of its Phase I/ II clinical trial of HSC for hair growth, raises additional capital and directs new focus on achieving business development goals
Δηλ. πάνε στη φάση ΙΙ ή θα κάνουν πάλι τη φάση Ι και μετά τη ΙΙ;;
(διότι γράφει "prepares for the start of its Phase I/II") :chinscratch
5 posts πάνω λέει πόσες!συνήθως τρεις είναι.MANKAR είπε:ποσες φασεις θα εχει??ποτε αναμενεται να κυκλοφορισει???