Απ: Herbal-H
Καλησπέρα σε όλους και όλες εδώ μέσα!Μπήκα να ψάξω κάποιο καλό σαμπουάν και έπεσε το μάτι μου στο herbal-h.
Το έχω πάρει και το έχω δοκιμάσει!! Από ότι είδα το site έχει αλλάξει όνομα γιατί το είχα πάρει από το ίδιο αλλά με άλλο όνομα.Πάντως είναι το ίδιο!
Λοιπόν για να σας πω 2 πράγματα για εμένα...είμαι 31 άρχισα να τα χάνω :'( απο τα 25 περίπου. Δεν έδωσα πολύ σημασία και πέρασε ο καιρός χωρίς να το καταλάβω μέχρι που μετά το μπάνιο αντί να πιάνω μαλλιά έπιανα κάτι τούφες!!!Κάποιος γιατρός του D H I μου είχε προτείνει το regain ως το μοναδικό που θα μπορούσε να κάνει κάτι μιας και δεν ήμουν σε φάση ακόμα για μεταμόσχευση.Το πήρα για 4-5 μήνες έδωσα πόσα έδωσα και είδα τόσο μικρές διαφορές που πραγματικά ξενέρωσα και το σταμάτησα.Πέρασε ο καιρός και το μαλλί, γεια σας!!Ειδικά μετά το λούσιμο αν δεν έβαζα κανένα ζελέ να νιώθω ότι κάτι πιάνω...έπιανα αέρα!!
Λοιπόν στο θέμα γιατί σας κούρασα.Το herbal-h τα σπάει!! το είχα πάρει την ίδια τιμή που το έχουνε τώρα! Πάλι καλά γιατί στην Ελλάδα αντί να πέφτουνε οι τιμές τις ανεβάζουν!! :-X
Το πήρα πέρυσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα περίπου τέτοια περίοδο και λίγο πιο νωρίς. Κατά καιρούς ξέχασα να σας πω ότι έχω δοκιμάσει μερικά όπως το dercos της vichy! "Η" μούφα για εμένα..Κάτι αμπούλες που μου κάνανε το κεφάλι κόκκινο!! και ένα σαμπουάν.Αυτό τρωγότανε λίγο..
Τέσπα λοιπόν με διάφορα προϊόντα έχω ασχοληθεί και δεν έβλεπα αποτελέσματα και τα παρατούσα.Κάπου είδα διαφήμιση το herbal-h και είπα να κάνω στα 30 μου μια last προσπάθεια χωρίς να το παρατήσω και να πάω μέχρι τέλους. Λοιπόν πραγματικά σας μιλάω μετά τον 1.5 μήνα περίπου έβγαινα από το μπάνιο και όταν στέγνωναν τα μαλλιά μου τα έπιανα και ένιωθα τις τρίχες πιο δυνατές.Τον επόμενο μήνα που άρχιζα να το κοιτάω πιο σοβαρά το θέμα στον καθρέπτη,έπιανα τα μαλλιά μου και γελούσα αμήχανα.Δεν πίστευα ότι κάτι είχε αλλάξει.Νόμιζα ήταν ιδέα μου.Τελειώνω το τρίμηνο (είναι 3 δοχεία μέσα) και έχω φάει μια φρίκη.Μετά το μπάνιο να πιάνω μαλλιά??Ε μέχρι που σε κάποια φάση μου λέει ο πατέρας μου,έκανες τίποτα στα μαλλιά σου? εκεί μου "φύγανε όλα"...'όπα εδώ είμαστε. Πήρα ένα πακέτο ακόμη,όταν ήρθε δεν το έβαλα αμέσως άφησα να περάσει κανένας μήνας.Τα μαλλιά στο μεταξύ κάγκελο!! Πρώτα τι τα άφηνα λίγο πιο μακρυά τι τα έκοβα κοντά, πέφτανε μπροστά...ούτε με ζελέ δεν στεκόντουσαν καρφάκια!
Δυνάμωσαν πραγματικά και το κουφό!! έβγαλα μαλλιά και χρησιμοποιώ και χτένα τώρα λολ!! Μετά από κάνα 2 μήνες ξεκίνησα το 2 πακέτο που είχα πάρει.Τελείωσε και το 2 πακέτο και τώρα το έχω αφήσει το θέμα ένα εξάμηνο σίγουρα.Πραγματικά εκτός από την φυσιολογική τριχόπτωση δεν έχω κάτι παραπάνω και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά και έχουν μείνει ότι έχω βγάλει. Το πρότεινα σε ένα φίλο-γνωστό το πήρε και όταν με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μου πει ότι έχει αρχίσει να βγάζει μαλλιά.Μπροστά σχεδόν άδειος και περίπου 37-40 χρονών.Πλάκα πλάκα ο φίλος έβγαλε μικρά τριχάκια μπροστά!έχω να τον δω κάνα μήνα τώρα..λέτε να τα έχει πιάσει κοτσίδα??χαχαχα
Τέσπα είμαι υπερευχαριστημένος από το προϊόν αυτό και μακάρι να το είχα πάρει γραμμή νωρίτερα.Τεσπα δοκιμάστε το θα με θυμηθείτε!!!!
Τώρα ψάχνω για σαμπουάν καλό!!!
Ps. Α!! πήρα και σχόλιο από την κομμώτρια μου!! χάρηκε μάλλον που δεν θα με χάσει από πελάτη!!!