Herbal-H

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Herbal-H

Μια παρατήρηση μόνο, κάνεις δεν ξυπνάει 1 μέρα και βλέπει το κεφάλι του άδειο, όσο επιθετικής μορφής τριχόπτωση κι αν έχει κάποιος. Καλή αρχή στη δοκιμή σου σου εύχομαι.

crossfire

Well-Known Member

anonimos είπε:
eimai 24 xronon kai paratirisa pos sta 22 mou arxiza na xano mallia sta plagia den edosa simasia mexri pou simera anti gia 24 fenome 30.lipon padia akouste proti fora milaw edw. kai epidi oli lene kati oso afora to herbal-h theorisa pos afou 8a kanw tin therapia na sas to pw. kai go eida prin liges meres tin diafimisi sto fb kai skeftika na to paraggilo kai oxi na kathome na kitaw post apo diafora atoma na lene kai na lene kai epidi o mono tropos na mathw tin alithia skeftika na to paro kai den vazo tpt pano apo ta μαλλια mou den 8a katso na matho an einai alithia i oxi.kai etsi se liges meres 8a to paralavo kai 8a arxiso tin 8erapia pou einai 3 mines. kai epidi den exw kamia skesi me tin eteria kai den prospatho na plasaro to προιον opos eipane merika padia gia ton allon pou ekane post pos doulepse se afton kai ton filo tou. giafto prin arxiso tin therapia 8a vgalo ta mallia mou photo gia na sas pw an ontos doulevei i oxi kai na me pistepsete giat katalaveno ola ta atoma pou exoun provlima kai 8a eimai edw pali meta apo ligo kero na sas pw an exei apotelezma i oxi. den exw poli trixoptosi apla anisixo mi klipniso mia mera kai do to kefali m adio.8a 8a dexto kathe idous erotisis oso afora to proion afto an exw apotelezmata oli tin diarkia tis therapias. kai pisepste oti thelete kathe sxolio dexto apo meros mou. kai an ontos doulevei padia na eiste sigouri pos 8a to dite oli kai me apodikseis mi me pareksigite pou miliaw poli apla an me voithisi thelw na voithiso kai allous pou den einai sigouri gia afto to proion thnx

:chinscratch :chinscratch :chinscratch
Πολυ απολογια για πρωτο μηνυμα.....
Θες να το δοκιμασεις....δοκιμασε το......προς τι ολα αυτα?
Στο χωριο μου λενε οποιος εχει τη μυγα .....μυγιαζεται
Την επομενη φορα,πιο φυσιολογικα post

anonimos

New Member

ti apologia kai mlkies mou les re man ? apla thelw na po pos den mporo na pistepso ti leei o kathenas giafto 8a to dokimaso kai oti gini gini. kai ti einai afto to opios exei tin miga migazete den to katalava ?? einai kako pou prospatho na pw pos an doulepsei 8a sas enimeroso ?? poli apotomes apantisis dinete edw mesa den prospatho na vlapso kanenan kai den eipa kamia malakia apla na me voithisi 8a sas enimeroso na mathete an einai kalo i moufa. kai an to post mou itan malakia tote sry pou milisa. apla afou 8a to dokimaso theorisa pos kalo einai na kserete na kanei doulia i oxi . telos sry gia to post mou 8a to akiroso.

kkathi

Member

Ειναι σημαντικό που μπήκες στην παρέα μας και ακομη περισσοτερο που εχεις τη διαθεση να μας μεταφερεις την εμπειρία σου anonyme!
Δε μου αρέσει καθόλου η ειρωνία και η επιθετικοτητα! Όλοι εδω ομοιοπαθείς είμαστε και πρεπει να σεβομαστε αλλα και να αξιοποιούμε τη γνωση και την εμπειρία του κάθε μέλους.
Σαφώς και δε περιμενω να καταργήσεις το θεμα που άνοιξες! Το αντίθετο θα περιμένω με αγωνία να μάθω τις αντιδρασεις του Herbal-H
Όπως εχω ξαναγραψει στο μηνυμά μου ποτέ δεν απάντησαν.
Θα σε παρακαλούσα μονο δυο πράγματα: Ένα να μη τσιτώνεις τοσο ευκολα. Ξέρεις ακομη και ενας αν βρεθεί να αντιμετωπίσει χωρίς τον πρεποντα σεβασμό κάποιον απο εμάς αυτο δε σημαίνει πως αυτος ο ενας αντιπροσωπευει την ομαδα των 2.500 μελών!
Το δευτερο που θα ήθελα να σου ζητήσω είναι να μη γραφεις σε greeklish γιατι ειναι πολύ κουραστικο στο διάβασμα.
Σε ευχαριστω, και περιμενω σύντομα νεα σου!

anonimos

New Member

εχεις δικο σε αφτο που λες φιλε. λαθος μου και sry να κρινο μονο απο ενα ατομο τους αλους. εχω αφισει το e'mail μου ετσι οστε αν εχω οντος αποτελεζμα στιν θεραπια τοτε θα ζιτισο να με κανουν add και να τα δουν με τα ματια τους. 8α ειμαι στιν παρεα σας ολι τιν διαρκια τις θεραπιας και θα ενιμερονο αν εχει οντος αποτελεζματα. ι αγονια μου δεν περιγραφετε αλλα τιν καταλαωενετε γιατι και εσεις τιν περνατε. απλα να ξερετε πος ειμαι σαν εσας και οχι σας μερικους που διθεν εχουν προωλιμα και γραφφουν μεσα τις μα....ες τους για να πουλανε τα προιοντα τους

crossfire

Well-Known Member

anonimos είπε:
skeftika na to paraggilo kai oxi na kathome na kitaw post apo diafora atoma na lene kai na lene kai epidi o mono tropos na mathw tin alithia skeftika na to paro kai den vazo tpt pano apo ta μαλλια mou den 8a katso na matho an einai alithia i oxi.

πρεπει να μαθουμε την αληθεια οπωσδηποτε....πολλη αγωνια να μαθουμε την αληθεια...

anonimos είπε:
thelw na voithiso kai allous pou den einai sigouri gia afto to proion thnx

Εχεις δει πολλους να ποσταρουν ετσι kkathi μου?

Ανοιξε ενα θεμα στο 'σχετικα με εσας' ανωνυμε και ξεκινα απο την αρχη,πες μας για την περιπτωση σου,τι norwood εισαι,εαν χρησιμοποιουσες αλλα προιοντα στο παρελθον κτλ.....ξεκινας τη μαχη εναντιον της τριχοπτωσης με herbal?Δεκτον...αλλα βαλτα σε μια σειρα

anonimos

New Member

οχι φιλε προτι φορα θα κανω θεραπεια και λεω να ξεκινισο με αφτο το προιον επιδει δεν εχω και ιπερθολικο προβλμα και αφου θα την κανω και βλεπω πος δεν ειστε απολιτι για το προιον αφτο λεω να σας ενιμεροσο στιν πορια αν ειναι αποτελεζματικο ι οχι. γιατι ι καλιτερι λισει να να μαθουμε αν κανει δουλια ειναι να το δοκιμασι καπιος και να το πει και σε αλλους εγω αφτο σκοπευο να κανω. θεορω πος ειναι καλιτερα να αρχισω με αφτο παρα να αρχισω να δινο λεφτα σε γιατρους..

crossfire

Well-Known Member

anonimos είπε:
οχι φιλε προτι φορα θα κανω θεραπεια και λεω να ξεκινισο με αφτο το προιον επιδει δεν εχω και ιπερθολικο προβλμα και αφου θα την κανω και βλεπω πος δεν ειστε απολιτι για το προιον αφτο λεω να σας ενιμεροσο στιν πορια αν ειναι αποτελεζματικο ι οχι. γιατι ι καλιτερι λισει να να μαθουμε αν κανει δουλια ειναι να το δοκιμασι καπιος και να το πει και σε αλλους εγω αφτο σκοπευο να κανω. θεορω πος ειναι καλιτερα να αρχισω με αφτο παρα να αρχισω να δινο λεφτα σε γιατρους..

Ok,καλη συνεχεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα