Herbal-H

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλησπερα!
Σε μια μικρη αναζητηση στο νετ βρηκα μια απο τις πολλες διαφημιζομενες θεραπειες μαλλιων οι οποιες υποσχονται θαυματα για την αλωπεκια. Συμφωνα με τα συστατικα που δινει, μονο η μινοξιδιλη(2%) φαινεται να ειναι δραστικη.Απ εκει και μετα παρουσιαζει καποια βοτανα. Αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι μετα την παροδο τριων μηνων θεραπειας, ισχυριζονται οτι εχεις μονημα αποτελεσματα αρκει να τα συντηρεις που και που εφαρμοζοντας την αγωγη αυτη.
Η τιμη του? αρκετα υψηλη θα ελεγα.
Ποια ειναι η γνωμη σας?
http://www.hairgrowthgreece.com/html/Ingredients.html
Υ.Γ Αν υπαρχει και αλλου θεμα παρομοιο, ας κλειδωθει αυτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panicX

New Member
Απ: Herbal-H

συμπτωματικα ΤΟ ειδα κ γω σημερα απο μια διαφημιση στο facebook...ας μας πει καποιος τι φαση παιζει,το χει δοκιμασει κανενας>?

Astral

New Member

Καλησπέρα σε όλους και όλες εδώ μέσα!Μπήκα να ψάξω κάποιο καλό σαμπουάν και έπεσε το μάτι μου στο herbal-h.
Το έχω πάρει και το έχω δοκιμάσει!! Από ότι είδα το site έχει αλλάξει όνομα γιατί το είχα πάρει από το ίδιο αλλά με άλλο όνομα.Πάντως είναι το ίδιο!

Λοιπόν για να σας πω 2 πράγματα για εμένα...είμαι 31 άρχισα να τα χάνω :'( απο τα 25 περίπου. Δεν έδωσα πολύ σημασία και πέρασε ο καιρός χωρίς να το καταλάβω μέχρι που μετά το μπάνιο αντί να πιάνω μαλλιά έπιανα κάτι τούφες!!!Κάποιος γιατρός του D H I μου είχε προτείνει το regain ως το μοναδικό που θα μπορούσε να κάνει κάτι μιας και δεν ήμουν σε φάση ακόμα για μεταμόσχευση.Το πήρα για 4-5 μήνες έδωσα πόσα έδωσα και είδα τόσο μικρές διαφορές που πραγματικά ξενέρωσα και το σταμάτησα.Πέρασε ο καιρός και το μαλλί, γεια σας!!Ειδικά μετά το λούσιμο αν δεν έβαζα κανένα ζελέ να νιώθω ότι κάτι πιάνω...έπιανα αέρα!!

Λοιπόν στο θέμα γιατί σας κούρασα.Το herbal-h τα σπάει!! το είχα πάρει την ίδια τιμή που το έχουνε τώρα! Πάλι καλά γιατί στην Ελλάδα αντί να πέφτουνε οι τιμές τις ανεβάζουν!! :-X
Το πήρα πέρυσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα περίπου τέτοια περίοδο και λίγο πιο νωρίς. Κατά καιρούς ξέχασα να σας πω ότι έχω δοκιμάσει μερικά όπως το dercos της vichy! "Η" μούφα για εμένα..Κάτι αμπούλες που μου κάνανε το κεφάλι κόκκινο!! και ένα σαμπουάν.Αυτό τρωγότανε λίγο..

Τέσπα λοιπόν με διάφορα προϊόντα έχω ασχοληθεί και δεν έβλεπα αποτελέσματα και τα παρατούσα.Κάπου είδα διαφήμιση το herbal-h και είπα να κάνω στα 30 μου μια last προσπάθεια χωρίς να το παρατήσω και να πάω μέχρι τέλους. Λοιπόν πραγματικά σας μιλάω μετά τον 1.5 μήνα περίπου έβγαινα από το μπάνιο και όταν στέγνωναν τα μαλλιά μου τα έπιανα και ένιωθα τις τρίχες πιο δυνατές.Τον επόμενο μήνα που άρχιζα να το κοιτάω πιο σοβαρά το θέμα στον καθρέπτη,έπιανα τα μαλλιά μου και γελούσα αμήχανα.Δεν πίστευα ότι κάτι είχε αλλάξει.Νόμιζα ήταν ιδέα μου.Τελειώνω το τρίμηνο (είναι 3 δοχεία μέσα) και έχω φάει μια φρίκη.Μετά το μπάνιο να πιάνω μαλλιά??Ε μέχρι που σε κάποια φάση μου λέει ο πατέρας μου,έκανες τίποτα στα μαλλιά σου? εκεί μου "φύγανε όλα"...'όπα εδώ είμαστε. Πήρα ένα πακέτο ακόμη,όταν ήρθε δεν το έβαλα αμέσως άφησα να περάσει κανένας μήνας.Τα μαλλιά στο μεταξύ κάγκελο!! Πρώτα τι τα άφηνα λίγο πιο μακρυά τι τα έκοβα κοντά, πέφτανε μπροστά...ούτε με ζελέ δεν στεκόντουσαν καρφάκια!
Δυνάμωσαν πραγματικά και το κουφό!! έβγαλα μαλλιά και χρησιμοποιώ και χτένα τώρα λολ!! Μετά από κάνα 2 μήνες ξεκίνησα το 2 πακέτο που είχα πάρει.Τελείωσε και το 2 πακέτο και τώρα το έχω αφήσει το θέμα ένα εξάμηνο σίγουρα.Πραγματικά εκτός από την φυσιολογική τριχόπτωση δεν έχω κάτι παραπάνω και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά και έχουν μείνει ότι έχω βγάλει. Το πρότεινα σε ένα φίλο-γνωστό το πήρε και όταν με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μου πει ότι έχει αρχίσει να βγάζει μαλλιά.Μπροστά σχεδόν άδειος και περίπου 37-40 χρονών.Πλάκα πλάκα ο φίλος έβγαλε μικρά τριχάκια μπροστά!έχω να τον δω κάνα μήνα τώρα..λέτε να τα έχει πιάσει κοτσίδα??χαχαχα
Τέσπα είμαι υπερευχαριστημένος από το προϊόν αυτό και μακάρι να το είχα πάρει γραμμή νωρίτερα.Τεσπα δοκιμάστε το θα με θυμηθείτε!!!!
Τώρα ψάχνω για σαμπουάν καλό!!!

Ps. Α!! πήρα και σχόλιο από την κομμώτρια μου!! χάρηκε μάλλον που δεν θα με χάσει από πελάτη!!! :D

akol

Member

δεν σε βοήθησε η μινοξιδίλη 5% ( regain), και σε βοήθησε η μινοξιδίλη 2%( herbal) ????? περίρεγο....και μην μου πειs σε βοήθησαν τα βότανα να βγάλειs μαλλιά γιατί θα είναι ψέμα...!!

Astral

New Member

Που να ξέρω τι με βοήθησε?? ούτε επιστήμονας είμαι ούτε γιατρός!
Για εμένα μετράει μόνο ένα πράγμα και σε αυτό μένω.Αφού πέτυχα αυτό που ήθελα,όλα τα άλλα είναι περιττά για εμένα.
Είπα να γράψω γιατί θεώρησα καλό να το πω. ;) Δούλεψε και σε εμένα και στον φίλο! επειδή πιστεύω ότι θα δουλέψει και σε άλλους είναι κρίμα να ξέρω ότι βοήθησε εμένα και να μην το γνωρίζουν και άλλοι με προβλήματα τριχόπτωσης.

Φιλιά! :)

tatini

New Member

Φίλε μου είναι αστείο να λες ότι έχει καταπληκτική τιμή δεδομένου ότι κοστίζει 110 ευρώ η συσκευασία των τριών τεμαχίων (για ποιο λόγο πωλείται ΜΟΝΟ σε τριάδες; Αυτό πάλι -κάνω πως- δεν το κατάλαβα). Το Regain 5% κοστίζει 30 ευρώ, άρα τα τρία σύνολο 90. Μιλάμε αμέσως αμέσως για μια διαφορά 20 ευρώ. Αυτά σχετικά με την καταπληκτική-τιμή-που-συμφέρει-όταν-όλα-στην-Ελλάδα-ανεβαίνουν.

Δεύτερον: από πότε μια σοβαρή εταιρία που θέλει να πουλήσει ένα προϊόν έχει ολόκληρα θέματα για άλλα προϊόντα που απευθύνονται στο ίδιο πρόβλημα θάβοντας τα; Κι αυτό πρώτη φορά το συναντάω. Άντε να κάνεις μια αναφορά τύπου "όχι φιναστερίδη" ή κάτι τέτοιο, αλλά να προκαλείς πανικό στον κόσμο για να τον κάνεις να αγοράσει το προϊόν σου, μόνο καλοπροαίρετο και ευγενών προθέσεων δεν φαίνεται.

Τρίτον: 3 Μήνες θεραπεία - ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Πιο ειλικρινές θα ήταν το "3 Μήνες θεραπεία - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ", αυτό το μόνιμα βγάζει μάτι... όχι τίποτα, αλλά με τόσο ξεσκέπασμα που ρίχνουμε στις άθλιες ελληνικές εταιρίες μεταμόσχευσης μαλλιών εδώ μέσα θα έχουν και πρόβλημα μετά. :D Δύσκολοι καιροί...

Τέταρτον: Μινοξιδίλη 2%; Κι εγώ δηλαδή που παίρνω μινοξιδίλη 5% μαλάκας είμαι και οι έρευνες που δείχνουν ότι το 5% έχει καλύτερα αποτελέσματα από το 2% δεν σημαίνουν τίποτα. Για να μην αναφέρω ότι στα βότανα Butylene glycol, Angelica και Ginseng δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ (έστω και για τους τύπους) πώς στο καλό λειτουργούν ευεργετικά για το μαλλί.

Άκης

Administrator

Astral είπε:
Πήρα ένα πακέτο ακόμη,όταν ήρθε δεν το έβαλα αμέσως άφησα να περάσει κανένας μήνας.Τα μαλλιά στο μεταξύ κάγκελο!! Πρώτα τι τα άφηνα λίγο πιο μακρυά τι τα έκοβα κοντά, πέφτανε μπροστά...ούτε με ζελέ δεν στεκόντουσαν καρφάκια!
Άντε να το πιστέψω ότι είδες αποτέλεσμα σε 1.5 μήνα. Αλλά ρε φίλε, άφησες να περάσει κανένας μήνας και το μαλλί σου ήταν ακόμη "κάγκελο". Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από θεραπεία και σταμάτημα της.

Astral είπε:
Δυνάμωσαν πραγματικά και το κουφό!! έβγαλα μαλλιά και χρησιμοποιώ και χτένα τώρα λολ!! Μετά από κάνα 2 μήνες ξεκίνησα το 2 πακέτο που είχα πάρει.Τελείωσε και το 2 πακέτο και τώρα το έχω αφήσει το θέμα ένα εξάμηνο σίγουρα.Πραγματικά εκτός από την φυσιολογική τριχόπτωση δεν έχω κάτι παραπάνω και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά και έχουν μείνει ότι έχω βγάλει.
αλλά και εξάμηνο ρε φίλε; Έλεος...

Astral είπε:
Το πρότεινα σε ένα φίλο-γνωστό το πήρε και όταν με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μου πει ότι έχει αρχίσει να βγάζει μαλλιά.Μπροστά σχεδόν άδειος και περίπου 37-40 χρονών.Πλάκα πλάκα ο φίλος έβγαλε μικρά τριχάκια μπροστά!έχω να τον δω κάνα μήνα τώρα..λέτε να τα έχει πιάσει κοτσίδα??χαχαχα
Φαντάσου δηλαδή να είχε και 5% μινοξ τι θα γινόταν. Θα έβγαζε μαλλί και ο νιπτήρας που έπεφτε το προϊόν.

Astral είπε:
και μακάρι να το είχα πάρει γραμμή νωρίτερα.
Εμείς πάλι, κάτι τέτοια προϊόντα με μόνιμα αποτελέσματα, τα παίρνουμε γραμμή αμέσως.

tatini είπε:
Για να μην αναφέρω ότι στα βότανα Butylene glycol, Angelica και Ginseng δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ (έστω και για τους τύπους) πώς στο καλό λειτουργούν ευεργετικά για το μαλλί.
Το κόκκινο Ginseng αναφέρεται σαν ευεργετικό για τα μαλλιά, αλλά έπειτα από δοκιμές μου δεν είδα κάτι το σημαντικό.

Astral

New Member

Παιδιά χαίρομαι που έχετε αντιδράσεις!

Αρκεί που αυτή την στιγμή νιώθω πολύ καλύτερα γιατί δούλεψε πραγματικά σε εμένα.

Σέβομαι τις απόψεις σας.

Να είστε καλά.

Άκης

Administrator

Astral είπε:
Παιδιά χαίρομαι που έχετε αντιδράσεις!
Οι αντιδράσεις είναι επειδή απλά δεν στέκει αυτό που λες. Ειδικά το μόνιμο αποτέλεσμα. Για να γίνει μόνιμο το αποτέλεσμα, θα πρέπει να κόψουμε την πηγή των ανδρογόνων στο σώμα μας, που ξέρεις πια είναι...

Astral είπε:
Αρκεί που αυτή την στιγμή νιώθω πολύ καλύτερα γιατί δούλεψε πραγματικά σε εμένα.
Μπράβο σου. Αυτό είναι και ο στόχος της κάθε θεραπείας στο τέλος, να νιώθουμε εμείς πρώτοι καλύτερα.

Astral

New Member

Λυπάμαι αν σας αναστάτωσα!Δεν μπήκα εδώ ως γνώστης του αντικειμένου και να αρχίσω να λέω. :-X

Έκανα την ευγενική κίνηση να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να δείξω σε όποιον διαβάσει αυτό το post ότι κάτι επιτέλους λειτούργησε.Δεν συνηθίζω να γράφω στα φόρουμ αν δεν το θεωρήσω απαραίτητο και ουσιώδης.

Όχι δεν έχω γίνει όπως ήμουν 20 χρονών αλλά ούτε σαν να είμαι 50. Ήλπιζα απλά να με δείτε από άλλο μάτι αλλά εσείς με πήρατε από τα μούτρα!

Θα κλείσω εδώ λέγοντας ότι ναι είμαι 6 περίπου μήνες χωρίς να βάλω τίποτα στο κεφάλι μου εκτός από κάποιο σαμπουάν το Εpicrin και έχω διατηρήσει τα μαλλιά μου.Με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο και ο σκοπός μου ήταν καλοπροαίρετος εδώ στην ωραία σας παρέα "no hard fillings"!.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Επειδή και μένα έπεσε το μάτι μου...σε αυτή τη διαφήμιση στι fb σήμερα...ξέρουμε κάτι παραπάνω για αυτό το προιόν...;

OK δε λέω ψιλοακούγεται μούφα και περίεργο...αλλά ποτέ δν ξέρεις... ;)

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Τίποτα, πανάκριβο Minoxidil με άλλο όνομα είναι. Σε συμφέρει ν'αγοράσεις κατευθείαν generic minox και να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα.

MANKAR

Active Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΤΟΥΣ , ΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝΕ. ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ''ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ΄΄΄ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟ'Ι'ΟΝ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟ΄Ι'ΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!!ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ!!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!!

kkathi

Member

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο διαφημιστικό τους εφόσον περιέχει μινοξιδύλη το προιόν αυτό αντεδείκνυται για χρήση από γυναίκες.
Μήπως έχει και κανένα βότανο που έχει τη δράση της φινας και έχει ένα κάποιο αποτέλεσμα;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο διαφημιστικό τους εφόσον περιέχει μινοξιδύλη το προιόν αυτό αντεδείκνυται για χρήση από γυναίκες.
Μήπως έχει και κανένα βότανο που έχει τη δράση της φινας και έχει ένα κάποιο αποτέλεσμα;

οχι απλα ειναι μινοξιδιλη 2% και δεν προκαλει πολυ τριχοφυια οπως μια σκετη μινοξιδιλη 5%

kkathi

Member

και γιατί είναι μόνο για άντρες τότε; αυτό μου γεννά υποψίες εμένα. Τους έστειλα email και δεν απάντησαν επίσης. Επειδή είμαι γυναίκα; (Αυτό μια εβδομάδα πίσω).

kapa

Μέλος του προσωπικού

ειναι ασφαλες για γυναικες,τοπικο ειναι,μινοξιδιλη 2% με καποια βοτανα,πιστευω θα σου απαντησουν καποια στιγμη ;)

Spb

New Member

Παιδια, υπαρχει κανενα αλλο μελος-επισκεπτης που να εχει εμπειρια απο θεραπεια με Herbal-h ; Αν ναι, ας μας το πει. Σκεφτομαι να παραγγειλω. Το εχει δοκιμασει κανενας; Κανεις;;;

anonimos

New Member

eimai 24 xronon kai paratirisa pos sta 22 mou arxiza na xano mallia sta plagia den edosa simasia mexri pou simera anti gia 24 fenome 30.lipon padia akouste proti fora milaw edw. kai epidi oli lene kati oso afora to herbal-h theorisa pos afou 8a kanw tin therapia na sas to pw. kai go eida prin liges meres tin diafimisi sto fb kai skeftika na to paraggilo kai oxi na kathome na kitaw post apo diafora atoma na lene kai na lene kai epidi o mono tropos na mathw tin alithia skeftika na to paro kai den vazo tpt pano apo ta μαλλια mou den 8a katso na matho an einai alithia i oxi.kai etsi se liges meres 8a to paralavo kai 8a arxiso tin 8erapia pou einai 3 mines. kai epidi den exw kamia skesi me tin eteria kai den prospatho na plasaro to προιον opos eipane merika padia gia ton allon pou ekane post pos doulepse se afton kai ton filo tou. giafto prin arxiso tin therapia 8a vgalo ta mallia mou photo gia na sas pw an ontos doulevei i oxi kai na me pistepsete giat katalaveno ola ta atoma pou exoun provlima kai 8a eimai edw pali meta apo ligo kero na sas pw an exei apotelezma i oxi. den exw poli trixoptosi apla anisixo mi klipniso mia mera kai do to kefali m adio.8a 8a dexto kathe idous erotisis oso afora to proion afto an exw apotelezmata oli tin diarkia tis therapias. kai pisepste oti thelete kathe sxolio dexto apo meros mou. kai an ontos doulevei padia na eiste sigouri pos 8a to dite oli kai me apodikseis mi me pareksigite pou miliaw poli apla an me voithisi thelw na voithiso kai allous pou den einai sigouri gia afto to proion thnx

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα