John
Κατά αρχήν είναι αστείο να λέμε για τον καθένα που έχει μια άποψη τεκμηριωμένη πως είναι εκπρόσωπος μιας κλινικής.
Δεν ξέρω τι συμφέροντα παίζονται και ούτε με ενδιαφέρει προσωπικά,εμένα με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι της μμ και τίποτα άλλο.
Προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να είναι κάποιος εκπρόσωπος κλινικής σαν και σένα,και να ψαρεύει πελάτες,γιατί με τον τρόπο που το κάνεις και είσαι αντικειμενικός είναι όλα στο φως.
Άρα συνέχισε αυτό που κάνεις.
Ας βγάλει ο καθένας τα μάτια του να διαβάσει,να μάθει μερικά βασικά πράγματα και ας αποφασίσει.
Η ένσταση η δική μου είναι πως ο μόνος που δεν είναι φανατισμένος είμαι εγώ και αυτό που ανέφερες για μένα δεν ευσταθεί.
Έχω μιλήσει ανοιχτά,ξέρω τους πάντες στο κομμάτι των μμ,ακόμα και στον Αναστασάκη δεν ήθελα ποτέ να γράφω ανοιχτά πράγματα που ξέρω αλλά η προκλητικότητα και το θράσος με ανάγκασαν.
Έχω γράψει τα λίγα αρνητικά του Τιρκαλά, τα πολλά θετικά του που δεν τα βρίσκεις εύκολα κατά συνέπεια μόνο φανατισμένος δεν είμαι.
Και ανοιχτά έχω πει πως είναι ότι καλύτερο στην Ελληνική αγορά,αυτό δεν είναι φανατισμός.
Θα πρέπει όμως να ξέρεις και για την κλινική που εργάζεσαι,πως είναι μια πολύ σοβαρή κλινική και φαίνεται και από σένα,αλλά έχει μια ιδιότυπη ασυλία στα περιστατικά της.
Όλα θεωρούνται τοπ,σε όλα παίρνει τα εύσημα και κανείς δεν τολμάει να πει κάτι αρνητικό.
Δε λέω ότι φταις εσύ αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Θα μπορούσα να πω διάφορα άλλα δεν χρειάζεται,η πιο σωστή τοποθέτηση είναι αυτή που είπες,πως όλες οι κλινικές εχουν και θετικά και αρνητικά και πως όλες αξιολογούνται συνεχως,αρκεί να τα αναφέρουμε και να μην τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.