HDC-2-3/8/21,Dr Βρυωνίδου 4177 grafts

jersey

Well-Known Member
Εδώ και μια δεκαετία, μέλη διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, προκειμένου να υποστηρίξουν την εκάστοτε κλινική. Εκεί τι γίνεται ? Αυτό τι θεωρείται ?
Ευγενής άμιλλά ?
Όχι βέβαια. Αλλά και οι κλινικές δεν θα πρέπει να μπαίνουν στην διαδικασία να ψαρεύουν πελάτες από εδώ μέσα. Γενικά δηλαδή να μη χώνεται κανείς στα νήματα που ψάχνουν πελάτες και να λέει πηγαινε εκεί κτλπ, ή να χώνεται η κλινική να τον πιάσει πελάτη χωρίς να το έχει ζητήσει ο άλλος. Διαφωνείς σε αυτό;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Εδώ και μια δεκαετία, μέλη διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, προκειμένου να υποστηρίξουν την εκάστοτε κλινική. Εκεί τι γίνεται ? Αυτό τι θεωρείται ?
Ευγενής άμιλλά ?
Αν πάρεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα (κατά τη γνώμη σου ) δε θα την παινέψεις την κλινική στο φόρουμ;

oreo

Well-Known Member
Όχι βέβαια. Αλλά και οι κλινικές δεν θα πρέπει να μπαίνουν στην διαδικασία να ψαρεύουν πελάτες από εδώ μέσα. Γενικά δηλαδή να μη χώνεται κανείς στα νήματα που ψάχνουν πελάτες και να λέει πηγαινε εκεί κτλπ, ή να χώνεται η κλινική να τον πιάσει πελάτη χωρίς να το έχει ζητήσει ο αλλος. Διαφωνείς σε αυτό;
Στόμα να είχαν τα personal message να μιλήσουν σε αμφότερες περιπτώσεις. Το ιδεατό θα ήταν να μην υπήρχαν κλινικές και στις ανεξάρτητες παρουσιάσεις, να υπάρχει αμερόληπτη και αντικειμενική κριτική. Βέβαια για ευνόητους λόγους, δεν είναι πρέπον να είσαι κυνικός όταν σχολιάζεις το κεφάλι ενός ανθρώπου, αλλά εδώ συχνά φτάνουμε σε άλλο άκρο γαλαντομίας.

oreo

Well-Known Member
Αν πάρεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα (κατά τη γνώμη σου ) δε θα την παινέψεις την κλινική στο φόρουμ;
Το σωστό είναι να παινέψεις το εξαιρετικό αποτέλεσμα και να κατακεραυνώσεις το σφάλμα. Άλλωστε κάθε περίπτωση διαφορετική.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Να την παινέψεις ως ένα σημείο...θυμάσαι με τους βεκρικους τι γινόταν τώρα βλέπω να γίνεται το ίδιο φίλε ακόμη και από άτομα που πήγαν τουρκιά.
Παλιότερα με έκριναν πολύ άσχημα όταν είχα φανατιστεί με την κλινική πριν συνεργαστώ εγώ και τον vlafo Και τον Γιώργο τους πήγαινω σαν παιδιά όσα χρόνια είναι εδώ μέσα άλλα πέφτουν στην παγίδα που είχα πέσει και εγώ και ακολουθούν και οι υπόλοιποι.
Ακόμη και εσύ πολλές φορές αναφέρεις ότι βρίσκεσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό.
Ναι να παινέψεις αλλά η κατάσταση ξεφεύγει. Η κάθε κλινική προσπαθεί να βρει ελαττώματα στην άλλη τα μέλη βασικά όχι η κλινική.

John_HDC

Όχι βέβαια. Αλλά και οι κλινικές δεν θα πρέπει να μπαίνουν στην διαδικασία να ψαρεύουν πελάτες από εδώ μέσα. Γενικά δηλαδή να μη χώνεται κανείς στα νήματα που ψάχνουν πελάτες και να λέει πηγαινε εκεί κτλπ, ή να χώνεται η κλινική να τον πιάσει πελάτη χωρίς να το έχει ζητήσει ο άλλος. Διαφωνείς σε αυτό;

Τουλάχιστον ξέρουν με ποιον μιλάνε και δεν είναι κρυφός και μπορούν να μαζέψουν στοιχειά για τον καθένα αν διαβάσουν.
Ψάξε να δεις ποσά κρυφά φυντάνια πέρασαν.

jersey

Well-Known Member
Τουλάχιστον ξέρουν με ποιον μιλάνε και δεν είναι κρυφός και μπορούν να μαζέψουν στοιχειά για τον καθένα αν διαβάσουν.
Ψάξε να δεις ποσά κρυφά φυντάνια πέρασαν.
Δεν έχει σχέση αυτό. Δηλαδή επειδή έχεις την ταμπέλα της κλινικής θα μπορείς να χώνεσαι στα μέλη που ψάχνουν για κλινική για να τους στείλεις στην κλινική που έχεις οικονομικό συμφέρον για να δείχνεις στην κλινική ότι τους προσφέρεις και βγάζουν λεφτά από εσένα ώστε να πιάνει τόπο η συνεργασία σας ; Δεν πάει έτσι φίλε. Δεν θα χρησιμοποιείς το φόρουμ για αυτό το σκοπό.

kharmacoma

Well-Known Member
Παιδια κακώς χαλάτε το σάλιο σας. Για μένα κάνει μπαμ αν κάποιος μιλάει για μία κλινική με υστεροβουλία. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάνενας τέτοιος που γράφει στο Forum αυτή τη στιγμη. Όσο για το John, προσωπικά τον θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση για τη συμπεριφορά του.

alex7

Well-Known Member
Να την παινέψεις ως ένα σημείο...θυμάσαι με τους βεκρικους τι γινόταν τώρα βλέπω να γίνεται το ίδιο φίλε ακόμη και από άτομα που πήγαν τουρκιά.
Παλιότερα με έκριναν πολύ άσχημα όταν είχα φανατιστεί με την κλινική πριν συνεργαστώ εγώ και τον vlafo Και τον Γιώργο τους πήγαινω σαν παιδιά όσα χρόνια είναι εδώ μέσα άλλα πέφτουν στην παγίδα που είχα πέσει και εγώ και ακολουθούν και οι υπόλοιποι.
Ακόμη και εσύ πολλές φορές αναφέρεις ότι βρίσκεσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό.
Ναι να παινέψεις αλλά η κατάσταση ξεφεύγει. Η κάθε κλινική προσπαθεί να βρει ελαττώματα στην άλλη τα μέλη βασικά όχι η κλινική.
Εγω είμαι ασθενής που έκλεισε 7 μήνες .Ως ασθενής έχω επικοινωνία με την κλινική κάθε 1-2 μήνες όπου και τον ρωτάω γιαυτα που γράφονται στο φόρουμ .Κάποια είναι άδικα κατά τη γνώμη μου .Τώρα αν κάποιος με μπερδεύει για εκπρόσωπο δικαίωμα του .Δεν είμαι όμως .Αν δει κάποιος τα post μου θα δει ότι παινεύω και άλλες κλινικές αλλά και κριτικάρω όταν δω κάτι αρνητικό .

John_HDC

Δεν έχει σχέση αυτό. Δηλαδή επειδή έχεις την ταμπέλα της κλινικής θα μπορείς να χώνεσαι στα μέλη που ψάχνουν για κλινική για να τους στείλεις στην κλινική που έχεις οικονομικό συμφέρον για να δείχνεις στην κλινική ότι τους προσφέρεις και βγάζουν λεφτά από εσένα ώστε να πιάνει τόπο η συνεργασία σας ; Δεν πάει έτσι φίλε.

Εσύ τουλάχιστον δεν μπορείς να μου το απαγορέψεις και θα κάνω ότι θέλω όποτε εκεί κλείνει το θέμα.
Όταν κάνεις 2 μεταμοσχευσεις τις παρουσιάζεις 10 χρονιά συνεχόμενα φας δικά σου λεφτά για να βοηθήσεις δεκάδες μελή τότε μιλά μου.
Το καλό είναι που τις περισσότερες φόρες τα μελή μου στέλνουν Pm πριν επέμβω σε κάθε νήμα άλλα και εκεί που το έκανα το παιδί μίλησε με αρκετές κλινικές και τούρκικες όποτε γιατί να μην του προτείνω και την δίκη μας που είναι αξιόπιστη και σχετικά οικονομική.
Αλλα για να μην δίνω δικαίωμα και γράφω στα νήματα θα τους στέλνω αμέσως Pm θα αρχίσω πονηραδες και όλα καλά.

jersey

Well-Known Member
Εσύ τουλάχιστον δεν μπορείς να μου το απαγορέψεις και θα κάνω ότι θέλω όποτε εκεί κλείνει το θέμα.
Ε βεβαια δεν θες να σταματήσεις να ψαρεύεις πελάτες. Πως θα βγάλεις λεφτά αλλιώς αν δεν στείλεις πελάτες στην κλινική σου; Συνέχισε το αν νομίζεις ότι αυτός ειναι ο σκοπός σου εδώ μέσα. Εγώ αν ήμουν διαχειριστής θα ειχα μπανάρει τέτοια άτομα που εκμεταλλεύονται το φόρουμ για να βγάλουν οικονομικά κέρδη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Εγω είμαι ασθενής που έκλεισε 7 μήνες .Ως ασθενής έχω επικοινωνία με την κλινική κάθε 1-2 μήνες όπου και τον ρωτάω γιαυτα που γράφονται στο φόρουμ .Κάποια είναι άδικα κατά τη γνώμη μου .Τώρα αν κάποιος με μπερδεύει για εκπρόσωπο δικαίωμα του .Δεν είμαι όμως .Αν δει κάποιος τα post μου θα δει ότι παινεύω και άλλες κλινικές αλλά και κριτικάρω όταν δω κάτι αρνητικό .

Κανέναν σας δεν λέω εκπρόσωπο alex. Και πότε δεν είχα θέμα μαζί σου αλλά δεν μπορώ να τα καταπίνω και όλα ότι γράφετε. Δηλαδή ξέρω γράφεις και θετικά σχόλια για την κλινική μας αλλά αν δεν συμφωνώ σε ένα αρνητικό δεν σημαίνει ότι θέλω να ακούω μόνο τα θετικά όπως κάνουν άλλες κλινικές.

Kostas97

Well-Known Member
Τα forums βασιζονται σε ενεργα μελη. Προσωπικα αν ενας ανθρωπος διαβασει το forum σχημα λογου ενα χρονο, θεωρω μπορει να βγαλει αποωη για τον καθενα εδω μεσα καθως επισης και για ολες τις κλινικες οποτε σιγουρα εχει αποκτησει μια κριτικη σκεψη και μπορει να κινηθει παραπερα για να κανει την επιλογη.

Ατομα τα οποια ερχονται ως φωτοβολιδες new member και μηνυμα , "πού να παω βγαλτε μου ενα συντομο συμπερασμα απο οσα καταλαβατε" θα την πατησουν ειτε εδω απο καποιον μιας κλινικης που θα τους "ψαρεψει" ειτε και εκτος.
Επειδη μιλαμε για διαδικτυο και ειμαι βεβαιος οτι εδω μεσα υπαρχουν κρυφοι και αλλων κλινικων, που π.χ. μπορει να μη γραφουν κιολας, αλλα μπορουν να στειλουν τα μηνυματακια των προσφορων εκει που τους παιρνει, δεν θεωρω π[ως ειναι εφικτο να πουμε δεν πρεπει να εμπλεκονται οι κλινικες.

Το σημαντικο ειναι οτι οσοι πραγματικα μπαινουν εδω για να μαθουν, μαθαινουν και σιγουρα στην πορεια η επιλογη τους βασιζεται σε πολυ καλυτερα κριτηρια απο τον"απλο" πελατη.

Εγω προτιμω ταμπελα κλινικης πανω σε ενα μελος και να ξερω ποιος ειναι παρα, 15 τρολακια που σε καθε νημα να μπαινουν και να γραφουν τις φανταστικες τους εμπειριες. Γιατι και τα δυο μπορεις να τα κανεις στο βομο του κερδους και του μαρκετινγκ και ο χωρος το επιτρεπει.

John_HDC

Ε βεβαια δεν θες να σταματήσεις να ψαρεύεις πελάτες. Πως θα βγάλεις λεφτά αλλιώς αν δεν στείλεις πελάτες στην κλινική σου; Συνέχισε το αν νομίζεις ότι αυτός ειναι ο σκοπός σου εδώ μέσα. Εγώ αν ήμουν διαχειριστής θα ειχα μπανάρει τέτοια άτομα που εκμεταλλεύονται το φόρουμ για να βγάλουν οικονομικά κέρδη.

Καλά θα έκανες αλλά δεν λειτουργεί έτσι το φορουμ και αν δεν ήμασταν εμείς θα καταστρεφοντουσαν πολλά κεφάλια όχι εμείς σαν κλινική αλλά εμείς σαν μελί που όπως μας βοήθησαν παλιότερα έτσι βοηθάμε και εμείς να μην την πατήσουν.
Το 2011 βρήκα το φόρουμ και με έσωσαν παιδιά που είχαν κάνει μεταμόσχευση στην Κύπρο.

Kostas97

Well-Known Member
@jersey Ενα μελος που επιλεγει την Κυπρο απο το Forum ομως, ειναι κερδισμενο λογω John John στα οικονομικα σε σχεση με το να πηγαινε τυχαια...
Οποιος διαβαζει το forum γενικοτερα ειτε με ειτε χωρις κλινικες εχει κερδος. Καπως ετσι σε λιγο καιρο καποιοι κανουν και το δωρεαν cons με το Lorenzo.

jersey

Well-Known Member
@jersey Ενα μελος που επιλεγει την Κυπρο απο το Forum ομως, ειναι κερδισμενο λογω John John στα οικονομικα σε σχεση με το να πηγαινε τυχαια...
Οχι δεν ισχύει αυτό φίλε. Και τυχαία να πάει και να πει είμαι από το φόρουμ χωρίς να επικοινωνήσει με τον John john ίδια τιμή θα πάρει. Έχω επικοινωνήσει και εγώ με την κλινική και μου είπε ίδια τιμή. Και επίσης ο john john, κρίνει συμπεριφορές μελών και μπορεί άμα είναι απαιτητικό μέλος μπορεί να πει στην κλινική "αυτός ειναι λίγο περίεργος, έχει υπερβολικές απαιτήσεις και μπορεί να μας δημιουργήσει κανένα θέμα" και να σε απορρίψει μετά η κλινική.

alex7

Well-Known Member
Οχι δεν ισχύει αυτό φίλε. Και τυχαία να πάει και να πει είμαι από το φόρουμ χωρίς να επικοινωνήσει με τον Jogn john ίδια τιμή θα πάρει. Έχω επικοινωνήσει και εγώ με την κλινική και μου είπε ίδια τιμή.
Πάντως ο John είναι δηλωμένος εκπρόσωπος και αυτό δείχνει εντιμότητα .Άλλοι είναι πιθανότατα (εγώ δε τους ξέρω αλλά υποψιάζομαι) οι αδήλωτοι και δήθεν ανεξάρτητοι

vlafo

Well-Known Member
John
Κατά αρχήν είναι αστείο να λέμε για τον καθένα που έχει μια άποψη τεκμηριωμένη πως είναι εκπρόσωπος μιας κλινικής.
Δεν ξέρω τι συμφέροντα παίζονται και ούτε με ενδιαφέρει προσωπικά,εμένα με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι της μμ και τίποτα άλλο.
Προσωπικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να είναι κάποιος εκπρόσωπος κλινικής σαν και σένα,και να ψαρεύει πελάτες,γιατί με τον τρόπο που το κάνεις και είσαι αντικειμενικός είναι όλα στο φως.
Άρα συνέχισε αυτό που κάνεις.
Ας βγάλει ο καθένας τα μάτια του να διαβάσει,να μάθει μερικά βασικά πράγματα και ας αποφασίσει.

Η ένσταση η δική μου είναι πως ο μόνος που δεν είναι φανατισμένος είμαι εγώ και αυτό που ανέφερες για μένα δεν ευσταθεί.
Έχω μιλήσει ανοιχτά,ξέρω τους πάντες στο κομμάτι των μμ,ακόμα και στον Αναστασάκη δεν ήθελα ποτέ να γράφω ανοιχτά πράγματα που ξέρω αλλά η προκλητικότητα και το θράσος με ανάγκασαν.
Έχω γράψει τα λίγα αρνητικά του Τιρκαλά, τα πολλά θετικά του που δεν τα βρίσκεις εύκολα κατά συνέπεια μόνο φανατισμένος δεν είμαι.
Και ανοιχτά έχω πει πως είναι ότι καλύτερο στην Ελληνική αγορά,αυτό δεν είναι φανατισμός.

Θα πρέπει όμως να ξέρεις και για την κλινική που εργάζεσαι,πως είναι μια πολύ σοβαρή κλινική και φαίνεται και από σένα,αλλά έχει μια ιδιότυπη ασυλία στα περιστατικά της.
Όλα θεωρούνται τοπ,σε όλα παίρνει τα εύσημα και κανείς δεν τολμάει να πει κάτι αρνητικό.
Δε λέω ότι φταις εσύ αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Θα μπορούσα να πω διάφορα άλλα δεν χρειάζεται,η πιο σωστή τοποθέτηση είναι αυτή που είπες,πως όλες οι κλινικές εχουν και θετικά και αρνητικά και πως όλες αξιολογούνται συνεχως,αρκεί να τα αναφέρουμε και να μην τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.

John_HDC

Οχι δεν ισχύει αυτό φίλε. Και τυχαία να πάει και να πει είμαι από το φόρουμ χωρίς να επικοινωνήσει με τον John john ίδια τιμή θα πάρει. Έχω επικοινωνήσει και εγώ με την κλινική και μου είπε ίδια τιμή. Και επίσης ο john john, κρίνει συμπεριφορές μελών και μπορεί άμα είναι απαιτητικό μέλος μπορεί να πει στην κλινική "αυτός ειναι λίγο περίεργος, έχει υπερβολικές απαιτήσεις και μπορεί να μας δημιουργήσει κανένα θέμα" και να σε απορρίψει μετά η κλινική.

H κλινική δεν παρακολουθεί το φόρουμ συστηματικά και δεν είχε ιδέα από τις τιμές που παίζουν εγώ τους ζάλισα να κάνουμε κάτι καλύτερο για την ελληνική αγορά.
Φυσικά...κάποτε το είχε πει και ο Αναστασακης απ'οτι θυμάμαι κάποιοι πελάτες από την συμπεριφορά και αποτελεσμα να πάρουν θα διμιουργησουν θέμα θα πάρεις 5000 χιλ. και θα χάσεις άλλα ποσά από την δυσφήμιση που θα σου κάνει.Το έχουμε δει το έργο.
Απαιτήσεις ψηλές μπορεί να έχει αλλά ο ίδιος μπορεί να είναι και προσγειωμενος.
Πλέον ξεκάθαρα μιλάμε αναλόγως την περίπτωση του καθενός τι θα μπορεί να περιμένει από ένα αποτελεσμα χωρίς να υπερβάλουμε και δεν υποσχόμαστε υπερβολές ότι θα σε κάνουμε τούμπανο.

mike1988

Active Member
Καλά κάνει και ψαρεύει (δεν λέω ότι το κάνει) αν το κάνει. Το λέει ότι εκπροσωπεί μια κλινική!!!Δεν το πλασάρει αλλιώς. Αν λέω αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τον τρόπο που κάποιος τον πλησιάζει έ εκεί είναι πρόβλημά του. Εγώ χωρίς να έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, μου δείχνει μια ειλικρίνεια και κυρίως μια ευπρέπεια που σε 'αντικειμενικούς' δεν βρίσκεις. Αυτά τα να μην μιλάνε οι εκπρόσωποι , να φύγει ο αναστασάκης κλπ είναι για να τα λένε όσοι δεν θέλουν πολυφωνία στο φόρουμ και επιθυμούν να χειραγωγείτε το φόρουμ από συγκεκριμένα αξιοσέβαστα και μη μέλη. Όλοι πρέπει να κρίνονται και να μιλάνε στο φόρουμ. Λες και το φόρουμ είναι ας πούμε εκκλησιαστική φιλανθρωπική οργάνωση και πρέπει να φύγει το κεφάλαιο. Όσοι έχουν μια κριτική άποψη (θέλω να ελπίζω πως όλοι) μπορούν να αντιληφθούν τους σκοπούς του καθενός.

Μπλουζα