ManCyprus87
Well-Known Member
Η εξαγωγή στη δότρια γνωρίζουμε με τι punches έγινε;
Είναι manual εξ ολοκλήρου η εξαγωγή;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για τα punches δεν είμαι σίγουρος, πήρε το αυτί μου σε κάποια φάση να ακούγεται ο αριθμός 0.9 αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό.Η εξαγωγή στη δότρια γνωρίζουμε με τι punches έγινε;
όλα καλά μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικόΚαλή ερώτηση αυτή φίλε oreo. Νομίζω μάλλον μετά, καθώς τώρα συνειδητοποίησα πλήρως (αν και το είχα μυριστεί) μιας και κατέβηκα χύμα από μετρήσεις, ότι στη περίπτωσή μου δε χωράει αποτυχία στη φυτρωση.
Δε μιλάω για τις κλασικές παθογένειες τις κλινικής που γνώριζα, αλλά για τα περιστατικά που σκάνε σαν χαλάζι τελευταία. Και μόλις κάνεις την επέμβαση καταλαβαίνεις πλήρως τι έκανες στο κεφάλι σου. Αυτό σαν απάντηση![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή φύτρωση να έχεις! Λίγες παρατηρήσεις. Το 0.9 μάλλον ειναι η εσωτερική διάμετρος. Και αυτό που μας είχε δείξει ο aristos της HDC 0.9 έλεγε αλλά ήταν η εσωτερική διάμετρος τελικά. Εμας μας ενδιαφέρει η εξωτερική διάμετρος κοπής βέβαια που ήταν το 1.0mm.Για τα punches δεν είμαι σίγουρος, πήρε το αυτί μου σε κάποια φάση να ακούγεται ο αριθμός 0.9 αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό.
Τώρα για την εξαγωγή, ξεκινούσε η γιατρός motorized και μετά αναλάμβαναν οι technicians manually, κοντά στο 60-40 πρέπει να έπαιξε η αναλογία εκτιμώ.
to bevel ήταν εσωτερικά (inside bevel) άρα κόβει με την εξωτερική διάμετρο του 1mmΜας ενδιαφέρει η διάμετρος που κόβει. Δηλαδή το bevel.
Να είσαι καλά! Μακάρι να είχα να σου δώσω απάντηση σε αυτό.Καλή φύτρωση να έχεις! Λίγες παρατηρήσεις. Το 0.9 μάλλον ειναι η εσωτερική διάμετρος. Και αυτό που μας είχε δείξει ο aristos της HDC 0.9 έλεγε αλλά ήταν η εσωτερική διάμετρος τελικά. Εμας μας ενδιαφέρει η εξωτερική διάμετρος κοπής βέβαια που ήταν το 1.0mm.
Επίσης γιατί δεν έκανε όλη την εξαγωγή η γιατρός;
Εντάξει μη σε αγχώνει αυτό. Το θέμα ειναι να γίνει σωστή δουλειά άσχετα αν ειναι γιατρός ή οχι αυτός που την κάνει. Σε πολλές κλινικές δεν την κάνει ο γιατρός την εξαγωγή...π.χ. στον Lorenzo, Freitas, Erdogan την εξαγωγή την κάνει εξ ολοκλήρου technician και όχι γιατρός.Να είσαι καλά! Μακάρι να είχα να σου δώσω απάντηση σε αυτό.