Hair of Istanbul - 3.500 grafts - FUE - 11/11/2020

mpiliak0s

Member
Καλησπέρα σε όλους. Όπως δεσμεύτηκα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με τη κλινική Hair of Istanbul στην οποία έκανα χθες την FUE επέμβαση μου με περίπου 3.500 grafts του ποσού 4.000 ευρώ. Η όλη διαδικασία διήρκεσε περίπου 9 ώρες με 1 ώρα διάλειμμα στο ενδιάμεσο.
Ας τα πάρω τα πράγματα με τη σειρά τους και να στα περιγράψω πως έγινε από τη μέρα άφιξης μέχρι τη 4η μέρα (σήμερα).
Για να δείτε πως έμοιαζα πριν την επέμβαση δείτε αυτό το νήμα)

Μέρα 0 - Άφιξη
Άφιξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης περίπου στις 17:00 τοπική ώρα όπου με περίμενε ένας διερμηνέας και ένας οδηγός ώστε να με μεταφέρουν στο ξενοδοχείο (5* - link εδώ) με ένα lux βανάκι. Εκεί ο διερμηνέας μου έδωσε οδηγίες και μου είπε πως το πρωί πρέπει να πλύνω τα μαλλιά, να μη πιω ούτε αλκοόλ ούτε καφέ. Κατά τη διαμονή μου είδα πάρα πολλούς συμπάσχοντες (παραπάνω από 20) μιας και αυτή κι άλλες κλινικές συνεργάζονται με αυτό το ξενοδοχείο όπου η δικιά μου κάνει περίπου 6-10 επεμβάσεις τη μέρα (!) Και εγώ σοκαρίστηκα λίγο όταν το διαπίστωσα αλλά προχωράμε στη 1η μέρα.

1η μέρα
Με πήραν στις 07:30 ώστε να πάμε στα γραφεία της κλινικής όπου εκεί μου σχεδίασαν το hairline. Είχαν ένα μεταλλικό εργαλείο που μετρούσε την απόσταση από τα φρύδια στο temple της κεφαλής. Σύμφωνα με αυτό μου σχεδίασαν τη hairline και αρχικά μου σχεδίασαν το γνωστή άκρη V στο temple μου. Ομολογώ πως δε μου άρεσε τόσο μιας και το κεφάλι μου είναι αρκετά σφαιρικό και ένα τέτοιο hairline είχα όταν ήμουν 18-22 ενώ έπειτα λόγω τριχόπτωσης έγινε πιο curved. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση στη στιγμή, τους ζήτησα να μου τη μετατρέψουν την άκρη σε λίγο πιο κυρτή και είναι αυτή η οποία βλέπετε τώρα στις φωτογραφίες. Μου αρέσει αρκετά περισσότερο προς το παρόν. Έπειτα ακολούθησε η πληρωμή του ποσού που αναφέρθηκε (συμπεριλαμβάνεται το ξενοδοχείο-πρωινό-σαμπουάν-λοσιόν-φάρμακα και οι μεταφορές εντός της Πόλης) και με ρώτησαν να επιλέξω μεσημεριανό από έναν κατάλογο που μου έδωσαν.

Στη συνέχεια με μετέφεραν σε αυτό που αυτοί αποκαλούν "hospital"αλλά για να σας δώσω μια ειλικρινή ιδέα για το πως μοιάζει είναι κάτι ενδιάμεσο από κλινική και χώρο αισθητικής. Ακολούθησαν εξετάσεις αίματος, τοπικές αναισθησίες και η εξαγωγή των τριχοθυλακίων. Η τοπική αναισθησία έγινε αρχικά στη δότρια περιοχή. Δεν ήταν μια ένεση αλλά πολλές μικρές. Ανεκτός θα έλεγα ο πόνος, μπορώ να δώσω ένα 5αρι σε μια κλίμακα του 10. Εκτός αν χτυπήσει φλέβα όπου εκεί πάει σε 7αρι :p Όσον αφορά την εξαγωγή, ένα άτομο έκανε τις "τρυπούλες" και άλλος την εξαγωγή στον ίδιο χρόνο. Υπήρχαν άλλα δύο άτομα μέσα στο δωμάτιο όπου έκαναν καταμέτρηση και διαχωρισμό των μονών, διπλών grafts κλπ. Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι ότι στην αρχή υπήρχε ένα άτομο μου έκανε τις τρύπες και τις έκανε απελπιστικά αργά. Δηλαδή μια τρύπα ανά 4-5 δευτερόλεπτα. Σε κάποια φάση μπήκε μια κοπέλα και του πήρε τη θέση οπού κατευθείαν ένιωσα ότι ήταν πιο έμπειρη καθώς ήταν αρκετά πιο σβέλτη και sparse. Με ανησύχησε λίγο η απειρία του καθώς είχα ήδη δώσει οδηγίες να μην γίνει overharvesting απο συγκεκριμένες περιοχές και με διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο καθώς ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. Μόλις τελείωσε η εξαγωγή η οποία διήρκεσε περίπου 2 ώρες πήγα στον υπεύθυνο και του εξήγησα την ανησυχία μου, ότι δηλαδή κατάλαβα ότι το παιδί δεν ήταν και τόσο έμπειρο και παρόλο που μου φέρθηκε αρκετά καλά και ήταν επιμελής, θα ήθελα μόνο έμπειρο προσωπικό στη διαδικασία του implanting. Μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ και επειδή καταλαβαίνει την ανησυχία μου, θα μεταφέρει τα λόγια μου στο γιατρό και στο υπόλοιπο προσωπικό. Ακολούθησε lunch break περίπου 1 ωρας.
Στη δεύτερη φάση της διαδικασίας μου κάνανε τις τομές για την ληφθείσουσα περιοχή. Ο expert που αποκαλούν και έχουν, είναι αρκετά καλός ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα όταν άρχισε τη διαδικασία. Οι τομές πήραν περίπου 1 ωρα και κάτι ψιλά.
Έπειτα δύο άλλα παλικάρια μπήκαν μέσα στο δωμάτιο να ξεκινήσουν τη διαδικασία της εμφύτευσης μαζί με το γιατρό και τη διερμηνέα. Αφού κάνανε το τυπικό έλεγχο και μου είπαν ότι το κεφάλι μου είναι μια χαρά, ο γιατρος και η διερμηνέας έφυγαν και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν τη διαδικασία της εμφύτευσης. Συχνά πυκνά ρωτούσα αν όλα πηγαίνουν οκ και μου έλεγαν οτι όλα πάνε μια χαρά. Ο γιατρός δεν είχε εμφανιστεί για κανα δίωρο και ζήτησα από τη διερμηνέα να περνάει πιο συχνά να με επιβλέπει. Έτσι κι έγινε λοιπον πέρασε περίπου 2-3 φορές μέχρι να τελειώσει η διαδικασία όπου πήρε γυρω στις 3μιση ώρες. Μάλιστα ο γιατρός σε μια απο τις επισκέψεις του μου είπε ότι μου έδωσε το καλύτερο προσωπικό επειδή εξέφρασα ανησυχίες (όσο το πιστεύετε εσείς το πιστεύω και εγώ). Μετά το τέλος της εμφύτευσης με κάλεσε στο γραφείο του για τυχόν ιατρικές ερωτήσεις και οταν τον ρώτησα για τη φίνα μου είπε ότι αν θέλω μπορω να τη ξεκινήσω μετά από 14 μέρες ενώ το ίδιο πρωινό ο ένας εκπρόσωπος της κλινικής μου είπε ότι δεν προτείνουμε κανένα φάρμακο καθώς είναι αρκετά προσωρινά και το μόνο πράγμα που μπορεί να διορθώσει κάτι είναι μια μεταμόσχευση. Προφανώς από μέσα μου γέλασα και είπα "καλά οκ, ότι πεις" ωστόσο πόντος στο γιατρό που κράτησε την ιατρική ηθική του αντί την ηθική της κλινικής (για όσους ενδιαφέρονται το όνομα του είναι Dr. Yavuz Güneş, στο ινσταγκραμ έχει προφίλ).
Τέλος ακολούθησαν οδηγίες για τον ύπνο για τα πρώτα βράδια και μια αντιβίωση για 7 μερες όπως επίσης αντιισταμινικά για τις πρώτες 3 μέρες.

2η μέρα
Με επισκέφτηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την αφαίρεση των γαζών και έλεγξαν αν όλα είναι οκ

3η μέρα
Μετάβαση στη κλινική για το πρώτο πλύσιμο και για τις οδηγίες ως προς τη φροντίδα της κεφαλής για τις επόμενες 10-20 μέρες. Μου έδωσαν μερικά aftercare προϊόντα. Αν ενδιαφέρεστε για το ποια είναι αυτά πείτε μου και θα τα ανεβάσω σε αυτό το νήμα.

4η μέρα
Επιστροφή στη καθημερινότητα μου όπου ψεκάζω με saline spray (νομίζω αλατόνερο λέγεται στα Ελληνικά) αρκετά συχνά τη ληφθείσα περιοχή (περίπου κάθε μια ώρα) με σκοπό να μένει συνέχεια ενυδατωμένη η περιοχή. Στη δότρια βάζω αλόε βέρα τζελ με περιεκτικότητα άνω του 99% καθαρού αλόε βέρα για να επισπεύσω την επούλωση. Προς το παρόν έχω ελάχιστη εως καθόλου φαγούρα, δε ξέρω αν θα αυξηθεί στις επόμενες ημέρες. Επίσης η αιμμοραγία έχει σταματήσει πλήρως. Το μόνο που με ψιλοανησύχησε ήταν το πρήξιμο που εμφάνισε το κεφάλι μου τη 3η μέρα αλλά μου είπαν ότι είναι απόλυτα φυσικό και θα ξεπρηστεί τελείως στις επόμενες 5 μέρες. Επίσης με πληροφόρησαν ότι το πρήξιμο που έχω τώρα είναι ο λόγος που βλέπω τη hairline μου πιο ψηλά απο ότι κανονικά θα είναι. Οπότε όταν φύγει θα μπορέσω να τη δω πως είναι κανονικά.

Προς το παρόν δε μπορώ να πω ότι θα πρότεινα την κλινική σε κάποιον καθώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει κι όχι το πόσο άψογα σου συμπεριφέρθηκαν (που όντως ήταν άψογοι σε αυτό το κομμάτι).
Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος καθώς αυτό που βλέπω στο καθρέφτη μου αρέσει και μου δίνει την ιδέα ότι θα γίνει αρκετά πυκνό/ωραίο.
Ίδωμεν!
Αυτά από εμένα! Αναμένω τις δικές σας γνώμες αδέρφια. Ελπίζω να σας κάλυψε η λεπτομερείς αξιολόγηση μου.
 

Συνημμένα

  • Day_1_Morning_Design_Front_1.jpg
    Day_1_Morning_Design_Front_1.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 709
  • Day_1_Morning_Design_Front_2.jpg
    Day_1_Morning_Design_Front_2.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 712
  • Day_1_Morning_Design_Scalp.jpg
    Day_1_Morning_Design_Scalp.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 703
  • Day_1_Morning_Design_Side.jpg
    Day_1_Morning_Design_Side.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 655
  • Day_1_PostOp_Front.jpg
    Day_1_PostOp_Front.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 681
  • Day_1_PostOp_Scalp.jpg
    Day_1_PostOp_Scalp.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 715
  • Day_1_PostOp_Side_A.jpg
    Day_1_PostOp_Side_A.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 612
  • Day_1_PostOp_Side_B.jpg
    Day_1_PostOp_Side_B.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 598
  • Day_1_PostOp_ViewCrown.jpg
    Day_1_PostOp_ViewCrown.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 582

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mpiliak0s

Member
Η δότρια περιοχή ξεκινώντας απο τη 2η μέρα μέχρι και τη 4η (σήμερα). Οι μέρες υπάρχουν στα ονόματα των φωτογραφιών.
 

Συνημμένα

  • Day_2_A.jpg
    Day_2_A.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 508
  • Day_2_B.jpeg
    Day_2_B.jpeg
    679.3 KB · Προβολές: 467
  • Day_2_C.jpg
    Day_2_C.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 426
  • Day_2_D.jpg
    Day_2_D.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 432
  • Day_3.jpg
    Day_3.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 417
  • Day_4_A.jpeg
    Day_4_A.jpeg
    431.9 KB · Προβολές: 400
  • Day_4_B.jpg
    Day_4_B.jpg
    1 MB · Προβολές: 410
  • Day_4_C.jpeg
    Day_4_C.jpeg
    422.7 KB · Προβολές: 465

mpiliak0s

Member
Μερικά miscellaneous που λένε και στο χωριό μου που μετράνε στο ελάχιστο:

Το υπερλούξ βανάκι της κλινικής για το καθώς πρέπει showoff όπως επίσης και η όψη της κλινικής. Και ναι, αυτό που βλέπετε στο logo τους είναι τύπου Ελληνικό άγαλμα!

Η φωτογραφία απο την ώρα της εμφύτευσης και τέλος το καταπληκτικό travel pillow της SMUGL που νιώθω ότι πραγματικά κοιμάμαι σε μαλιξάρι. Απίστευτα βολικό.
 

Συνημμένα

  • Clinic_outside.jpeg
    Clinic_outside.jpeg
    1 MB · Προβολές: 500
  • op.jpg
    op.jpg
    1 MB · Προβολές: 520
  • SMUGL.jpg
    SMUGL.jpg
    953 KB · Προβολές: 522
  • van.jpeg
    van.jpeg
    431.5 KB · Προβολές: 506

makis25

Well-Known Member
Καλη επιτυχια ! Δυο πρωτα σχολια . 1) 3500 grafts σε 9 ωρες; Σε 9;;; Πως; 2) Απο την εικονα της δοτριας , εκτιμω πως το εργαλειο εξαγωγης που χρησιμοποιηθηκε ειναι μικρης διαμετρου , 0,9mm και κατω . Οι οπες φαινονται μικρες . Τελος αυτο που με τρομαζει σε κλινικες της περιοχης που πηγες ειναι τα προβληματα στη δοτρια αλλα βλεπω ειναι καλη η διαχειρηση που εγινε .
 

mpiliak0s

Member
Καλη επιτυχια ! Δυο πρωτα σχολια . 1) 3500 grafts σε 9 ωρες; Σε 9;;; Πως; 2) Απο την εικονα της δοτριας , εκτιμω πως το εργαλειο εξαγωγης που χρησιμοποιηθηκε ειναι μικρης διαμετρου , 0,9mm και κατω . Οι οπες φαινονται μικρες . Τελος αυτο που με τρομαζει σε κλινικες της περιοχης που πηγες ειναι τα προβληματα στη δοτρια αλλα βλεπω ειναι καλη η διαχειρηση που εγινε .
Ευχαριστώ πολύ Μάκη!
1) Μάλλον δε το διατύπωσα σωστά. Περίπου 9 ώρες κράτησε όλη η μέρα. Ας την αναλύσω λίγο καλύτερα:
07:30 - Pickup απο το ξενοδοχείο και μετάβαση στα γραφεία της κλινικής όπου μου σχεδίασαν το hairline, πληρωμές, registration κλπ
09:30 - Άφιξη στη κλινική όπου άρχισαν με εξετάσεις αίματος, αναισθησία και εξαγωγή (περίπου 2 ωρες)
12:00 - Lunch break
13:00 - Αναισθησίες και άνοιγμα των channels στη ληφθείσα περιοχή
14:00 - Implanting (διάρκεια περίπου 2-3 ώρες)
17:00 - Άφιξη στο ξενοδοχείο.

Για την ακρίβεια αυτό που πήρε αρκετή ώρα είναι η μετάβαση απο τα γραφεία της κλινικής στη κλινική/hospital και πίσω στο ξενοδοχείο. Είναι περίπου 45 λεπτά διαδρομή μόνο να πας. Οπότε η όλη η διαδικασία πήρε τόσες πολλές ώρες. Όχι η επέμβαση.

2) Γενικά από πάρα πολλές μεταμοσχεύσεις που έχω δει απο τη συγκεκριμένενη κλινική κάνουν καλή διαχείρηση της δότριας κατά τη ταπεινή μου άποψη. Ήταν κι αυτός ένας απο τους σημαντικούς λόγους κι αυτός που με έκανε να την επιλέξω. Αυτοί όπως μου είπε ένας απο τους γιατρούς εκεί μέσα, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν το overharvesting και να μην ανησυχώ καθόλου για αυτό. Τώρα το αποτέλεσμα θα δείξει αλλά σε πρώτη φάση μου φαίνεται θετικό.
 

makis25

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ Μάκη!
1) Μάλλον δε το διατύπωσα σωστά. Περίπου 9 ώρες κράτησε όλη η μέρα. Ας την αναλύσω λίγο καλύτερα:
07:30 - Pickup απο το ξενοδοχείο και μετάβαση στα γραφεία της κλινικής όπου μου σχεδίασαν το hairline, πληρωμές, registration κλπ
09:30 - Άφιξη στη κλινική όπου άρχισαν με εξετάσεις αίματος, αναισθησία και εξαγωγή (περίπου 2 ωρες)
12:00 - Lunch break
13:00 - Αναισθησίες και άνοιγμα των channels στη ληφθείσα περιοχή
14:00 - Implanting (διάρκεια περίπου 2-3 ώρες)
17:00 - Άφιξη στο ξενοδοχείο.

Για την ακρίβεια αυτό που πήρε αρκετή ώρα είναι η μετάβαση απο τα γραφεία της κλινικής στη κλινική/hospital και πίσω στο ξενοδοχείο. Είναι περίπου 45 λεπτά διαδρομή μόνο να πας. Οπότε η όλη η διαδικασία πήρε τόσες πολλές ώρες. Όχι η επέμβαση.

2) Γενικά από πάρα πολλές μεταμοσχεύσεις που έχω δει απο τη συγκεκριμένενη κλινική κάνουν καλή διαχείρηση της δότριας κατά τη ταπεινή μου άποψη. Ήταν κι αυτός ένας απο τους σημαντικούς λόγους κι αυτός που με έκανε να την επιλέξω. Αυτοί όπως μου είπε ένας απο τους γιατρούς εκεί μέσα, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν το overharvesting και να μην ανησυχώ καθόλου για αυτό. Τώρα το αποτέλεσμα θα δείξει αλλά σε πρώτη φάση μου φαίνεται θετικό.
εννουσα πως 9 ωρες μου φαινονται λιγες για 3500 grafts!! στην Ελλαδα θες 2 μερες για τετοιους αριθμους οπως και στη κυπρο!
 

manly_Man

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φιλε... Η εικόνα της δοτριας σου φαινεται καλη, εχουν παρει τα μοσχευματα απο μεγαλο ευρος της δοτριας και θα υπαρχει ομοιομορφια. Ξερεις ποσα σου εβαλαν μπροστα και ποσα πισω;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
πολύ καλή δουλειά φαίνεται, προβλέπω εκπληκτικό αποτέλεσμα μπροστά,
έχουν βάλει πολλά μοσχεύματα. Για πες μας πως είναι η κατάσταση όσον αφορά
το covid, μάσκες, έλεγχοι κλπ, αεροδρόμια.
πρέπει να δείξεις αρνητικό τεστ όταν φύγεις-έρθεις Ελλάδα κλπ?
 

mpiliak0s

Member
Καλή φυτρωση φιλε... Η εικόνα της δοτριας σου φαινεται καλη, εχουν παρει τα μοσχευματα απο μεγαλο ευρος της δοτριας και θα υπαρχει ομοιομορφια. Ξερεις ποσα σου εβαλαν μπροστα και ποσα πισω;
Ωχ και ήθελα να το αναφέρω και το ξέχασα! Μου έβαλαν 300 grafts στο crown και 3200 μπροστά. Στο crown δεν είχα μεγάλο θέμα αλλά νομίζω ήταν καλή επιλογή σε συνδυασμό με τη φίνα που θα αρχίσω αυτές τις μέρες. Σας βαζω και μια φώτο με το crown πως έμοιαζε το πρωί πριν την επέμβαση
IMG-20201111-WA0000.jpg


πολύ καλή δουλειά φαίνεται, προβλέπω εκπληκτικό αποτέλεσμα μπροστά,
έχουν βάλει πολλά μοσχεύματα. Για πες μας πως είναι η κατάσταση όσον αφορά
το covid, μάσκες, έλεγχοι κλπ, αεροδρόμια.
πρέπει να δείξεις αρνητικό τεστ όταν φύγεις-έρθεις Ελλάδα κλπ?
Αδερφέ μου μένω Ολλανδία οπότε πέταξα απο/προς εδώ. Απο όσο γνωρίζω είναι αδύνατη η μετάβαση από Ελλάδα-Τουρκία (ή το ανάποδο) καθώς τα σύνορα είναι κλειστά. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται λόγω ιου ή για κάτι άλλο. Οπότε αν θες να πας, θα πας με ανταπόκριση από άλλη χώρα.
Για να πας στη Τουρκία δε χρειάζεσαι κάποιο χαρτί ή να δείξεις κάποιο τέστ. Συμπληρώνεις απλά ένα χαρτάκι με τα στοιχεία της διαμονής σου που σου δίνουν στο αεροπλάνο. Όσον αφορά covid: Είναι όλα ανοιχτά τα μαγαζιά εκεί. Το μόνο που έχουν επιβάλλει είναι μάσκες μέσα-έξω. Λένε ότι έχουν μόνο 2500 κρούσματα κάθε μέρα σε πόλη των 16 εκατ. κατοίκων... Όπως καταλαβαίνεις δε βγάζει και πολύ νόημα αυτό, απλά μάλλον κρύβουν νούμερα. Το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ήταν φίσκα απο κόσμο αλλά δεν κρατάνε και πολύ τις αποστάσεις.. Δεν έχει να κάνει με τους Τούρκους, συμβαίνει παντού αυτό. Όποια πτήση και να πάρεις απο οπουδήποτε. Δυστυχώς λείπει αυτή παιδεία. Το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις είναι anti-covid αλλά ο κόσμος συμπεριφέρεται λες και όλο αυτό είναι fake news. Τι να πω..
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Kαλησπερα φιλε μου.
Ο expert στον οποιον αναφερεσαι ειναι ο dr Erkam Caymaz?Αυτος εκανε τον σχεδιασμο της Hairline και την μετρηση της δοτριας;
Συμμετειχε στα υπολοιπα σταδια η επιτηρουσε τους αλλους δυο;
Καλη φυτρωση ευχομαι!!
 

Aris81

Well-Known Member
Aρχικά να σου ευχηθώ καλή φύτρωση.
Έκανα και εγώ στις 2.11 μεταμόσχευση στην Κωνσταντινούπολη,έχω ανοίξει και αντίστοιχο thread.

Όπως έγραψες και εσύ, πολλοί οι συμπάσχοντες,που μάλιστα πήραν το ρίσκο να ταξιδέψουν εν μέσω κορονοιού.
Πριν το ταξίδι μου,σκέφτηκα πως στο αεροδρόμιο και στην Πόλη,θα με βλέπουν σαν εξωγήινο που
εν μέσω μπαχαλοπανδημίας,εγώ ασχολούμαι με τρίχες,αλλά ειδικά στην πτήση της επιστροφής και στο αεροδρόμιο,
κατάλαβα ότι δεν σταμάτησε ποτέ να πηγαίνει κόσμος για μεταμοσχεύσεις.

Αν και λίγη σημασία έχει πια,μου κάνουν εντύπωση τα χρήματα που πλήρωσες,
μιας και στις αρχές του χρόνου είχα πάρει προσφορά από την συγκεκριμένη κλινική,
με αρκετά χαμηλότερη τιμή/graft.
Τη συγκεκριμένη κλινική την απέρριψα για άλλους λόγους,που όμως πλέον δεν έχουν σημασία.

Και πάλι καλή φύτρωση

Υ.Γ. Στην αναχώρησή σου,δε σου ζητήθηκε αρνητικό Coronatest?
Πετώντας για Φρανκφούρτη,όσοι είχαμε τελικό προοριμό τη Γερμανία,μας ζητήθηκε Coronatest,εννοείται αρνητικό.
Όποιος δεν είχε,δεν μπήκε στο αεροπλάνο.
 

mpiliak0s

Member
Kαλησπερα φιλε μου.
Ο expert στον οποιον αναφερεσαι ειναι ο dr Erkam Caymaz?Αυτος εκανε τον σχεδιασμο της Hairline και την μετρηση της δοτριας;
Συμμετειχε στα υπολοιπα σταδια η επιτηρουσε τους αλλους δυο;
Καλη φυτρωση ευχομαι!!
Καλημέρα φίλε! Ο σχεδιασμός της hairline έγινε απο τον Fatih Akdemir (πρέπει να είναι κι ένας απο τους ιδιοκτήτες αυτός) ο οποίος αυτός έδωσε οδηγίες για το πόσα πρέπει να μπούνε πίσω και πόσα μπροστά. Αυτόν που λες δεν τον ξέρω ή τουλάχιστον δεν μου συστήθηκε. Απο γιατρούς ήταν ο Gunes και ένας νέος που δε θυμάμαι πως λεγόταν. Αυτόν που λέγανε expert ήταν αυτός που άνοιξε τα channels κι αν δεν κάνω λάθος λεγόταν Kose (30 χρονών). Γενικά οι μόνοι που επιτηρούσαν απο όταν άρχισε η επέμβαση ήταν οι γιατροί. Οι υπόλοιποι λίγο πολύ κάνανε το κομμάτι τους κι μόνο.

Edit: Μόλις βρήκα ότι το όνομα του technician είναι Adem Kose ο οποίος όπως προείπα είναι υπεύθυνος για όλα τα openings στη ληφθείσα περιοχή και για τα αποτελέσματα που βλέπουμε στο ινσταγκραμ. Τον θεωρούν πάρα πολύ έμπειρο με περίπου 8-10 χρόνια εμπειρία. (Αυτά τα βρήκα από σχόλια άλλων ασθενών που πήγαν εκεί)

Aρχικά να σου ευχηθώ καλή φύτρωση.
Έκανα και εγώ στις 2.11 μεταμόσχευση στην Κωνσταντινούπολη,έχω ανοίξει και αντίστοιχο thread.

Όπως έγραψες και εσύ, πολλοί οι συμπάσχοντες,που μάλιστα πήραν το ρίσκο να ταξιδέψουν εν μέσω κορονοιού.
Πριν το ταξίδι μου,σκέφτηκα πως στο αεροδρόμιο και στην Πόλη,θα με βλέπουν σαν εξωγήινο που
εν μέσω μπαχαλοπανδημίας,εγώ ασχολούμαι με τρίχες,αλλά ειδικά στην πτήση της επιστροφής και στο αεροδρόμιο,
κατάλαβα ότι δεν σταμάτησε ποτέ να πηγαίνει κόσμος για μεταμοσχεύσεις.

Αν και λίγη σημασία έχει πια,μου κάνουν εντύπωση τα χρήματα που πλήρωσες,
μιας και στις αρχές του χρόνου είχα πάρει προσφορά από την συγκεκριμένη κλινική,
με αρκετά χαμηλότερη τιμή/graft.
Τη συγκεκριμένη κλινική την απέρριψα για άλλους λόγους,που όμως πλέον δεν έχουν σημασία.

Και πάλι καλή φύτρωση

Υ.Γ. Στην αναχώρησή σου,δε σου ζητήθηκε αρνητικό Coronatest?
Πετώντας για Φρανκφούρτη,όσοι είχαμε τελικό προοριμό τη Γερμανία,μας ζητήθηκε Coronatest,εννοείται αρνητικό.
Όποιος δεν είχε,δεν μπήκε στο αεροπλάνο.
Πραγματικά έπαθα πλάκα με το πόσοι πολλοί ήταν σαν και εμάς! Το περίμενα, αλλά όχι κι έτσι! Δυστυχώς μετά τη πανδημία ανέβηκαν οι τιμές της κλινικής γιατί αυξήθηκε η ζήτηση τους.
Μέσα στη πανδημία είχαν κάνει κάποιο πακέτο προσφοράς αλλά τότε δεν ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνω σε αυτούς οπότε δεν έκλεισα εκεί. Εντελώς τυχαία βρήκα και έναν άλλον Έλληνα που έκανε κι αυτός μμ την ίδια μέρα στην ίδια κλινική (4500 grafts - 4500 ευρώ) και μου είπε ότι η κλινική τσεκάρει από που στέλνεις και σου λέει τις αντίστοιχες τιμές. Ο ίδιος είχε στείλει απο δυο διαφορετικούς αριθμούς (απο Ελληνικό και απο Σουηδικό νούμερο) τις ΙΔΙΕΣ ακριβώς φωτογραφίες και είχε πάρει δύο διαφορετικές τιμές.. Τραγικό..
Επίσης απο τη κλινική μου είπαν ότι γενικά είναι ακριβοί και δουλεύουν κυρίως με Αμερικάνους και Άγγλους καθώς οι υπόλοιποι δεν τους πολυπλησιάζουν λόγω τιμής. Αν το καλοσκεφτείς βγάζει νόημα για την υψηλή τιμή μιας και μια τέτοια επέμβαση σε αυτές τις χώρες μπορεί να είναι 4-5 φορές μεγαλύτερο το ποσό οπότε τους συμφέρει και πάλι.
Είμαι σίγουρος ότι βρήκες καλούς λόγους να απορρίψεις τη κλινική μιας και δεν είναι ιδανική για κάθε περίπτωση μεταμόσχευσης θαρρώ, παρά μόνο για συγκεκριμένα NW.
Όσον αφορά τον ιό, όχι δεν μου ζήτησαν κάτι μιας και στην Ολλανδία μπαίνεις προς το παρόν ελεύθερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

kapito

New Member
Καλη φυτρωση φίλε μου, εύχομαι τα καλύτερα!! Παρακολουθώ και εγώ την κλινική και τείνω προς αυτήν!! Βέβαια το πρόβλημα μου είναι μεγαλύτερο, αλλά τι κάνουμε!Κράτησε μας ενήμερους!! Καλη ανάρρωση και καλά αποτελέσματα!!
 

Tasos91

Member
Καλημέρα φίλε! Ο σχεδιασμός της hairline έγινε απο τον Fatih Akdemir (πρέπει να είναι κι ένας απο τους ιδιοκτήτες αυτός) ο οποίος αυτός έδωσε οδηγίες για το πόσα πρέπει να μπούνε πίσω και πόσα μπροστά. Αυτόν που λες δεν τον ξέρω ή τουλάχιστον δεν μου συστήθηκε. Απο γιατρούς ήταν ο Gunes και ένας νέος που δε θυμάμαι πως λεγόταν. Αυτόν που λέγανε expert ήταν αυτός που άνοιξε τα channels κι αν δεν κάνω λάθος λεγόταν Kose (30 χρονών). Γενικά οι μόνοι που επιτηρούσαν απο όταν άρχισε η επέμβαση ήταν οι γιατροί. Οι υπόλοιποι λίγο πολύ κάνανε το κομμάτι τους κι μόνο.

Edit: Μόλις βρήκα ότι το όνομα του technician είναι Adem Kose ο οποίος όπως προείπα είναι υπεύθυνος για όλα τα openings στη ληφθείσα περιοχή και για τα αποτελέσματα που βλέπουμε στο ινσταγκραμ. Τον θεωρούν πάρα πολύ έμπειρο με περίπου 8-10 χρόνια εμπειρία. (Αυτά τα βρήκα από σχόλια άλλων ασθενών που πήγαν εκεί)


Πραγματικά έπαθα πλάκα με το πόσοι πολλοί ήταν σαν και εμάς! Το περίμενα, αλλά όχι κι έτσι! Δυστυχώς μετά τη πανδημία ανέβηκαν οι τιμές της κλινικής γιατί αυξήθηκε η ζήτηση τους.
Μέσα στη πανδημία είχαν κάνει κάποιο πακέτο προσφοράς αλλά τότε δεν ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνω σε αυτούς οπότε δεν έκλεισα εκεί. Εντελώς τυχαία βρήκα και έναν άλλον Έλληνα που έκανε κι αυτός μμ την ίδια μέρα στην ίδια κλινική (4500 grafts - 4500 ευρώ) και μου είπε ότι η κλινική τσεκάρει από που στέλνεις και σου λέει τις αντίστοιχες τιμές. Ο ίδιος είχε στείλει απο δυο διαφορετικούς αριθμούς (απο Ελληνικό και απο Σουηδικό νούμερο) τις ΙΔΙΕΣ ακριβώς φωτογραφίες και είχε πάρει δύο διαφορετικές τιμές.. Τραγικό..
Επίσης απο τη κλινική μου είπαν ότι γενικά είναι ακριβοί και δουλεύουν κυρίως με Αμερικάνους και Άγγλους καθώς οι υπόλοιποι δεν τους πολυπλησιάζουν λόγω τιμής. Αν το καλοσκεφτείς βγάζει νόημα για την υψηλή τιμή μιας και μια τέτοια επέμβαση σε αυτές τις χώρες μπορεί να είναι 4-5 φορές μεγαλύτερο το ποσό οπότε τους συμφέρει και πάλι.
Είμαι σίγουρος ότι βρήκες καλούς λόγους να απορρίψεις τη κλινική μιας και δεν είναι ιδανική για κάθε περίπτωση μεταμόσχευσης θαρρώ, παρά μόνο για συγκεκριμένα NW.
Όσον αφορά τον ιό, όχι δεν μου ζήτησαν κάτι μιας και στην Ολλανδία μπαίνεις προς το παρόν ελεύθερα.

Καλησπέρα κ καλή φυτρωση φίλε!
Η γενική εικόνα λέει ότι θα τα πας άψογα..
Δύο ερωτησεις και με συγχωρείς αν έχουν αναφερθεί οι πληροφορίες σε κάποιο άλλο νήμα..
Ποια είναι η ηλικία σου?
Τι αγωγες ακολούθησες μέχρι την εμφυτευση και τι πλάνο έχεις από δω και πέρα (μάλλον φινα απ ότι κατάλαβα, για να κρατήσεις τα "μαμά" μαλλακια που είχες ήδη?)

Για την ιστορία απ τις pre φώτο θεωρώ ότι έχει πολύ ωραίο κεφάλι και το shaved σου πάει τρελά. Λίγο ζήλεψα
 
Μπλουζα