Hair of Istanbul - 3.500 grafts - FUE - 11/11/2020

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Μεγάλο σπάσιμο πραγματικά να έχω τόσο μαλλί και να μη μπορώ να το φτιάξω όπως θέλω .
Γενικά πάντως άσχετα με τη φορά τα μεταμοσχευμένα αργούν μέχρι να μπορούν να στρώσουν. Θέλουν πάνω από 12 μηνες. Βάλε καμία φωτογραφία να δούμε το αποτέλεσμα σου
 

mpiliak0s

Member
Το αποτέλεσμα σου είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πως ήσουν πριν τη μεταμόσχευση . Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή και γω πήγα στην ίδια κλινική με σένα και βρίσκομαι τώρα στους 6,5 μήνες μέχρι ποτε θα συνεχίσω να βλέπω βελτίωση σε growth και density με βάση τη δικη σου εμπειρία . Επίσης βλέπω ότι οι μεταμοσχευμενες τρίχες μεγαλώνουν καθετα και δεν έχουν τη φορα των φυσικών και είναι πολύ δύσκολο να τις κουμανταρω . Νομίζω είχες και συ το ίδιο θέμα .
καλησπέρα φίλε. Σόρρυ ήμουν απών τους τελευταίους μήνες λόγω έντονης καθημερινότητας οπότε δεν μπορούσα να το δω νωρίτερα.

Εγώ την εντονη πυκνότητα την είδα περίπου στο 6-8 μήνα. εκει σταθεροποιήθηκε για μένα. Μετά υπήρχαν πολύ μικρές βελτιώσεις.

όσο για την φορά της τρίχας, σωστά τα λένε ότι φίλοι. είναι λάθος τοποθέτηση και εγώ πασχίζω με αυτό. Όσο πιο κοντό είναι το μαλλί τόσο πιο δύσκολο είναι.
Εγώ το έχω αφησει 3-4 εκατοστά ώστε να είναι λίγο μεγάλο και να παίρνει βάρος η τρίχα ώστε να την γυρνάω όπως θέλω. φυσικά δεν κρατιέται εάν δεν βάλεις λίγη λακ κι αν το αφήσεις το μαλλί άπλυτο κάνα δύο μέρες τότε αρχίζει και γίνεται καρφακι (ιδίως με τον ύπνο/μαξιλάρι)
. Αυτό που κάνω συνήθως είναι να χρησιμοποιω ένα φαρμακευτικό σαμπουάν με κικινη που μαλακώνει αρκετά το μαλλί μετά το πλύσιμο κι τις φορές που χρειάζεται του βάζω μόνο λίγη λακ. Πυλο σχεδόν ποτέ. Επίσης εάν πλυθεις πρωί τότε θα έχεις το μαλλί όλη μέρα φτιαχτό όπως το θες ενώ όταν πλενεσαι βράδυ, όπως κοιμάσαι στο μαξιλάρι του δίνει φορά, οπότε όταν ξυπνάς λίγο αλαλούμ με το μαλλί και πρέπει να το φέρεις στα μέτρα σου πιθανότατα με κάποιο προϊόν.

Ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με το μαλλί! Ποσταρε καμία φωτογραφία να δούμε!
 
Μπλουζα