KROTALIAS13
New Member
giwrgos athina είπε:Στους 5μηση μηνες
Σημερα επισκευτηκα το γιατρο μου και μου ειπε να περιμενω γιατι στο crown ειναι περιεργα τα πραγματα και αργει το πραγμα..σιγουρα εχει να δωσει καιβαλλο μ ειπε..Στην hairline μου ειπε παω αρκετα καλα..στο crown δυστηχως με χαλαει που μπηκαν πολλα μονοτριχα τα οποια δεν καλυπτουν αρκετα...Μολις ολοκληρωσω το 12 μηνο θα κλεισουμε νεα επεμβαση 2000 grafts με fueτα οποια θα καλυψουν το κενο αναμεσα στα μεταμοσχευμενα και στην δοτρια και θα πυκνωσουμε και το crown...η δοτρια μου ειπε εχει πολλα διτριχα και λιγα τριτριχα...ακουω της γνωμε σας
Καλημέρα και απο μενα . Φιλε μου το αποτελεσμα σου ειναι ικανοποιητικο για τον μηνα που εισαι σε σχεση με τισ πρώτες φώτο . Γνωμη μου ομως ειναι οτι έχεις βιαστεί να μπεις στην διαδικασία των μμ γιατι εισαι πολυ μικρος (μονο 23 ) και λυπαμαι αλλα πιστευω μεχρι τα 35 που περίπου σταθεροποιείται η ΑΑ εχει παρα πολυ δρομο και φοβαμαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην χασεις και αλλα . Παντως ως τωρα η εξελιξη ειναι καλη .
Φοβαμαι ομως οτι στο μελλον οτι αποτελεσμα και να εχεις ειναι πολυ δύσκολο να το διατηρήσεις , με τις υπάρχουσες πάντα τεχνικές .
Καταλαβαίνω οτι σε απασχολεί και σε πιεζει ψυχολογικα το θεμα αλλα δυστυχώς με τις υπάρχουσες τεχνικες πετας τα χρηματα σου στα σκουπιδια . Αν ήσουν 35 , 40 οκ αλλά είσαι πολύ μικρος . Να δείξεις υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα γιατί θα πας ακόμα καλύτερα , αυτό ειναι σίγουρο οτι στο 9μηνο θα εισαι καλύτερα , για το πόσο..... Α αυτο κανείς δεν το ξέρει αλλά σίγουρα καλύτερα .