Givrgos athina, fue+fut, 1577 grafts+1674 grafts,26-27/11/2013

KROTALIAS13

New Member
giwrgos athina είπε:
Στους 5μηση μηνες

Σημερα επισκευτηκα το γιατρο μου και μου ειπε να περιμενω γιατι στο crown ειναι περιεργα τα πραγματα και αργει το πραγμα..σιγουρα εχει να δωσει καιβαλλο μ ειπε..Στην hairline μου ειπε παω αρκετα καλα..στο crown δυστηχως με χαλαει που μπηκαν πολλα μονοτριχα τα οποια δεν καλυπτουν αρκετα...Μολις ολοκληρωσω το 12 μηνο θα κλεισουμε νεα επεμβαση 2000 grafts με fueτα οποια θα καλυψουν το κενο αναμεσα στα μεταμοσχευμενα και στην δοτρια και θα πυκνωσουμε και το crown...η δοτρια μου ειπε εχει πολλα διτριχα και λιγα τριτριχα...ακουω της γνωμε σας

Καλημέρα και απο μενα . Φιλε μου το αποτελεσμα σου ειναι ικανοποιητικο για τον μηνα που εισαι σε σχεση με τισ πρώτες φώτο . Γνωμη μου ομως ειναι οτι έχεις βιαστεί να μπεις στην διαδικασία των μμ γιατι εισαι πολυ μικρος (μονο 23 ) και λυπαμαι αλλα πιστευω μεχρι τα 35 που περίπου σταθεροποιείται η ΑΑ εχει παρα πολυ δρομο και φοβαμαι οτι ειναι πολυ δυσκολο να μην χασεις και αλλα . Παντως ως τωρα η εξελιξη ειναι καλη .
Φοβαμαι ομως οτι στο μελλον οτι αποτελεσμα και να εχεις ειναι πολυ δύσκολο να το διατηρήσεις , με τις υπάρχουσες πάντα τεχνικές .
Καταλαβαίνω οτι σε απασχολεί και σε πιεζει ψυχολογικα το θεμα αλλα δυστυχώς με τις υπάρχουσες τεχνικες πετας τα χρηματα σου στα σκουπιδια . Αν ήσουν 35 , 40 οκ αλλά είσαι πολύ μικρος . Να δείξεις υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα γιατί θα πας ακόμα καλύτερα , αυτό ειναι σίγουρο οτι στο 9μηνο θα εισαι καλύτερα , για το πόσο..... Α αυτο κανείς δεν το ξέρει αλλά σίγουρα καλύτερα .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με τον φίλο παραπάνω και τους προηγούμενους. Εχθές είχα την χαρά να συναντήσω απο κοντά ξανά τον giwrgo athina και τον krhtiko. Για τον κρητικό θα μιλήσω στο νήμα του. Τον γιώργο τον πρωτογνώρισα 2/5 και μετά απο σχεδόν 20 μέρες βλέπω σημαντική βελτίωση πάνω του. Επειδή εγώ τον έβγαλα φωτογραφία αλλά ο γιώργος τα έβαλε σε χαμηλότερη ανάλυση, τα βάζω ξανά σε υψηλή. Τώρα αρχίζει και δίνει η μεταμόσχευση του και είδαμε πολλά νέα μαυράκια. Το crown χρειάζεται απο 5-9 μήνες ώστε να ωριμάσει (άσε που γενικά ειναι δύσκολο) και ας χτυπιούνται μερικοί πως στο 4μηνο τελειώνει το αποτέλεσμα. Αυτοί που τα εικάζουν αυτά προφανώς ειναι γιατροί ε? Αν ναι να μας δείξουν τα διπλώματα του, γιατί οι γιατροί άλλα λένε.

Το κακό με τον γιώργο ειναι πως σε πολύ μικρή ηλικία τον χτύπησε άκρως επιθετική τριχόπτωση που τον οδήγησε σε μεγάλο nw και σε μεγάλη εξασθένιση στην δότρια του. Το άλλο κακό ειναι πως η μμ που έκανε προσφάτως, παρότι ειναι εν εξελίξει, και κανείς δεν μπορεί να την πει αποτυχημένη φυτρωτικά, δίνει μια μέτρια εικόνα γιατί η περιοχή αραίωσης του γιώργου ειναι μεγάλη, και είχε την ατυχία η ταλαιπωρημένη του δότρια να δώσει στο στριπ μόνο μονότριχα. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Πίσω πρέπει να μπαίνουν τα πολύτριχα. Εμένα μπήκαν πχ 500 και κάνοντας blendin με τα μαμά και όντας τρίτριχα, ήταν σαν να έβαλα 1500 τρίχες. Οπότε το συμπέρασμα ειναι ευνόητο.

Δυστυχώς ο γιώργος ακόμη και όταν ωριμάσει το αποτέλεσμα, δεν θα ειναι όσο πυκνό θέλει και εκεί δεν φταίει ο γιατρός αλλά κατα κύριο λόγο η δότρια του που έδωσε μονόχτριχα. Βλέποντας στο σημείο αυτό, θα χρειαστεί να επέμβει και τότε θα έχει σίγουρα αυτό που θέλει. Είχε την πλήρη στήριξη του γιατρού μου είπε, και μετά την συνάντηση μαζί του ήταν υπερ ευχαριστημένος. Να επισημάνω πως οι φωτό τον αδικούν το είπε και ο κρητικός. Απο κοντά δείχνει καλύτερος. Η δε φύτρωση και βελτίωση του ειναι αδιαμφισβήτητη. Υπόμονη φίλε να δεις πως θα πάει, όλα θα πάνε καλά.

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

http://www.hairlossgr.com/forum/attachment.php?aid=6502

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

http://imageshack.com/a/img841/1390/o0z0z.jpg
http://imageshack.com/a/img835/6145/wxee.jpg
http://imageshack.com/a/img841/682/hfzv.jpg
http://imageshack.com/a/img843/7995/edxmn.jpg

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
δυστυχως τα 23 ειναι πολυ μικρη ηλικια για μεταμοσχευση.Η αποψη μου ειναι οτι το να κανεις μεταμοσχευση στα 23 ειναι πεταμενα λεφτα εκτος κ αν ακολουθεις τον δρομο των σκληρων φαρμακων η προσευχοντας να βγει κατι καινουργιο αμεσα.Δεν θα κρυψω οτι εγω που ειμαι 33 με σχετικα καλη δοτρια κ παλι ξερω οτι ο δρομος ειναι δυσβατος.φιλε dance world 2001 το ξερω οτι διαφωνουμε με αρκετους στο θεμα της φυτρωσης για το ποσο διαρκει κτλ αλλα ας πουμε οτι πρεπει καποιος να περιμενει 8-9-10 μηνες για να δει το τελικο αποτελεσμα.........αν μεχρι τον 5ο μηνα εχει δει ας πουμε ενα 30% βελτιωση,τι αλλο μπορει να περιμενει?

giwrgos athina

Active Member
Για το παιδι που ζητησε να δει της φωτο μου πριν την μμ.

Συνημμένα

• 1552854_682970968389920_239001104_n.jpg
    1552854_682970968389920_239001104_n.jpg
    81.6 KB · Προβολές: 296
  • 1481774_682915188395498_1063590521_n.jpg
    1481774_682915188395498_1063590521_n.jpg
    79.2 KB · Προβολές: 298

giwrgos athina

Active Member
καλα η τριτη δεν ξερω πως φορτωσε τωρα αλλη ηθελα να αναιβασω..χαχαχαχαχαχπως σβηνει τωρα?

τελωςπαντων αυτη ηθελα να αναιβασω απλα μολις ξυπνησα και απο την νυστα πατησα λαθος φωτο παρακαλω τον διαχειρηστη να την σβησει

Συνημμένα

• 1533503_682964508390566_1882291688_n.jpg
    1533503_682964508390566_1882291688_n.jpg
    103.8 KB · Προβολές: 280

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Παντως φιλε η δοτρια σου δεν ειναι για fue.Δεν θελω να σε απογοητευσω αν κ το ξερεις,εισαι ιδιαιτερη περιπτωση.Επρεπε να δοκιμαστεις καλα με τις θεραπειες για να δεις ποσο κ αν σε πιανουν κ μετα να σκεφτεις την μεταμοσχευση.Στην Κυπρο τι σου ειπαν γενικα οταν σε ειδαν?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ο γιωργος εχει σιγουρα διαφορα αλλα ρε παιδια και εγω με τοσο grafts περιπου με αρκετη αραιωση εαν τα αφησω ετσι κατω το μαλλι πεσμενο και μακρι δεν φενεται σχεδον καθολου δερμα.
Επρεπε να βγαλετε και καμια φωτο με το μαλλι χτενισμενο κατα πανω.

giwrgos athina

Active Member
giwrgos athina είπε:
Για το παιδι που ζητησε να δει της φωτο μου πριν την μμ.

ΜΙΚΕΣ είπε:
Παντως φιλε η δοτρια σου δεν ειναι για fue.Δεν θελω να σε απογοητευσω αν κ το ξερεις,εισαι ιδιαιτερη περιπτωση.Επρεπε να δοκιμαστεις καλα με τις θεραπειες για να δεις ποσο κ αν σε πιανουν κ μετα να σκεφτεις την μεταμοσχευση.Στην Κυπρο τι σου ειπαν γενικα οταν σε ειδαν?

φιλε η μονη περιπτωση να κρατησω τα μαλλια μου ειναι να αρχιζα τα φαρμακα απο 16 χρονον που αρχιζα να αραιωνω πραγμα το οποιο δεν γινονταν...σε τοσο επιθετικη τριχοπτωση με τα τοπικα και την μινοχ δεν θα εκανα τιποτα...την μινοχ την χρησιμοποιω απο τα 17 μου αλλα μετα απο καποιο σημειο ηταν νερο....η μονη λυση ηταν η μμ για μενα....ξερω οτι δεν γινεται να πιασω υψηλες πυκνοτητες απλά θελω να εχω μαλλια σε ολο το κεφαλι ωστε με λιγο τοπικ να καλυπτω το προβλημα....Εχω πολυ δρομο ακομα το ξερω αλλα ελπιζω με την νεα μμ να καλυψω τελειως το crown....ο γιατρος μου ειπε οτι τα 2000 grafts τα βγαζουμε χωρις προβλημα απο δοτρια για να τα ριξουμε ολα στο crown kai μελλοντικα επειδη παλι θα χρειαστει να ξανακανω θα χρησειμοποιησω οτι εχει απομεινει μαζι με τριχες απο μουσι για να το βαλω μπροστα στην β ζωνη....παντα με καποια θεραπεια και λιγο τοπικ ευελπιστω να εχω μαλλια για παντα..

danceworld_2001

Well-Known Member
ΜΙΚΕ ο Γιώργος εννοείς έχει δει το 30%? Καταρχάς όταν βάζεις μονότριχα στο crown αμέσως προσδοκάς λιγότερο απο το 50% που θα έπαιρνες αν είχες 100% φύτρωση με πολύτριχα. Είναι σε καλό δρόμο για το τελικό του αποτέλεσμα που θα βελτιωθεί άλλο ενα 20% και τέλος, μετά θα πρέπει να κάνει πύκνωση. Η δότρια του αξιολογήθηκε προφανώς και βγάζει άλλα 2000, μετά μπορεί να ρίξει και γένια. Για τις θεραπείες τώρα.. τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Το παιδί δεν έκανε ποτέ, το τραίνο χάθηκε.. τώρα αφού δεν θέλει να ρίνει ξούρα και θέλει λίγο μαλλάκι πάνω που ίσως το υποστηρίζει με τόπικ, ειναι δικαίωμα του. Έχουμε δει και χειρότερα κεφάλια. Όλα τα μαλλιά που έχει πλέον πάνω του ειναι μεταμοσχευμένα, τι άλλο να χάσει, μόνο τα πλαινά. Ας κάνει λίγο υπομονή ακόμη και με άλλη μια crown θα έχει ενα κεφάλι με μαλλάκι παντού, έστω και αραιό, και με λίγο τόπικ θα ειναι πολύ οκ. Τόσα μπορεί η περίπτωση του δυστυχώς και τον ικανοποιεί απο το να ειναι γλόμπος.

Νομίζω ήσουν αρκετά διαφορετική περίπτωση και τυχερός που έκανες την πρώτη με την μια έξω με τρελή φύτρωση και στριπάκι. Ο γιώργος τρελή επιθετικότητα, μικρότερη ηλικία, η αραίωση του έχει δυναμική και τώρα, και έκανε στριπ καμένο στην Ελλάδα που του χαράμισε πολλά και τώρα πάει να συμαζέψει τα ασυμάζευτα + το οτι η νεα ήταν με μονότριχα πισω. Γενικά είχε πολλά χάντικαπ. Και δεν ειναι όλοι ίδιοι στα αποτελέσματα και στην ανταπόκριση και στην ποιότητα τρίχας κτλ.

John_John1 είπε:
ο γιωργος εχει σιγουρα διαφορα αλλα ρε παιδια και εγω με τοσο grafts περιπου με αρκετη αραιωση εαν τα αφησω ετσι κατω το μαλλι πεσμενο και μακρι δεν φενεται σχεδον καθολου δερμα.

giwrgos athina

Active Member
John_John1 είπε:

jonn εσυ τα grafts τα εβαλες ολα στην hairline και εφτασες και β ζωνη...εγω ακολουθησα αλλη τακτικη...εβαλα γυρω στα 1200 στην hairline και τα υπολοιπα τα εριξα πισω...στην hairline δεν φαινεται δερμα και απο της φοτο δειχνει οτι μαυριζει και ξεχωριζει το συγκεκριμενο σημειο απο τα υπολοιπα σημεια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
giwrgos athina είπε:
τελωςπαντων αυτη ηθελα να αναιβασω απλα μολις ξυπνησα και απο την νυστα πατησα λαθος φωτο παρακαλω τον διαχειρηστη να την σβησει

εγινε...
Γωργο δες εδω για τις φωτογραφιες http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8663.html

giwrgos athina

Active Member
danceworld_2001 είπε:
ΜΙΚΕ ο Γιώργος εννοείς έχει δει το 30%? Καταρχάς όταν βάζεις μονότριχα στο crown αμέσως προσδοκάς λιγότερο απο το 50% που θα έπαιρνες αν είχες 100% φύτρωση με πολύτριχα. Είναι σε καλό δρόμο για το τελικό του αποτέλεσμα που θα βελτιωθεί άλλο ενα 20% και τέλος, μετά θα πρέπει να κάνει πύκνωση. Η δότρια του αξιολογήθηκε προφανώς και βγάζει άλλα 2000, μετά μπορεί να ρίξει και γένια. Για τις θεραπείες τώρα.. τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Το παιδί δεν έκανε ποτέ, το τραίνο χάθηκε.. τώρα αφού δεν θέλει να ρίνει ξούρα και θέλει λίγο μαλλάκι πάνω που ίσως το υποστηρίζει με τόπικ, ειναι δικαίωμα του. Έχουμε δει και χειρότερα κεφάλια. Όλα τα μαλλιά που έχει πλέον πάνω του ειναι μεταμοσχευμένα, τι άλλο να χάσει, μόνο τα πλαινά. Ας κάνει λίγο υπομονή ακόμη και με άλλη μια crown θα έχει ενα κεφάλι με μαλλάκι παντού, έστω και αραιό, και με λίγο τόπικ θα ειναι πολύ οκ. Τόσα μπορεί η περίπτωση του δυστυχώς και τον ικανοποιεί απο το να ειναι γλόμπος.

Νομίζω ήσουν αρκετά διαφορετική περίπτωση και τυχερός που έκανες την πρώτη με την μια έξω με τρελή φύτρωση και στριπάκι. Ο γιώργος τρελή επιθετικότητα, μικρότερη ηλικία, η αραίωση του έχει δυναμική και τώρα, και έκανε στριπ καμένο στην Ελλάδα που του χαράμισε πολλά και τώρα πάει να συμαζέψει τα ασυμάζευτα + το οτι η νεα ήταν με μονότριχα πισω. Γενικά είχε πολλά χάντικαπ. Και δεν ειναι όλοι ίδιοι στα αποτελέσματα και στην ανταπόκριση και στην ποιότητα τρίχας κτλ.

John_John1 είπε:

dance κανεις λαθος δεν ειναι οτι δεν εκανα θεραπεια και το αφησα στην μοιρα του ειναι οτι δεν υπηρχε θεραπεια για μενα εκτος απο φαρμακα τα οποια δεν γινονταν να τα παρω απο τοσο μικρος....το μονο που εβαζα ηταν μινοχ η οποια ηταν νερο...εσυ ξεκινησες να αδειαζεις στα 25 οποτε μπορουσες να παρεις φινα και σωθηκες

tropheus

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
...
Καταρχάς όταν βάζεις μονότριχα στο crown αμέσως προσδοκάς λιγότερο απο το 50% που θα έπαιρνες αν είχες 100% φύτρωση με πολύτριχα.
...

Για να γίνω όμως λίγο κακός να πω ότι για αυτό γίνεται το consultation με τον εκάστοτε γιατρό ΠΡΙΝ την επέμβαση.

Γιατί αν ο γιατρός έλεγε στον giwrgos athina ότι έχεις μόνο μονότριχα και το αποτέλεσμα σου θα είναι πολύ φτωχό, το παιδί μπορεί και να μην προχωρούσε στη μεταμόσχευση !!!

Bouklas

Well-Known Member
tropheus είπε:
Για να γίνω όμως λίγο κακός να πω ότι για αυτό γίνεται το consultation με τον εκάστοτε γιατρό ΠΡΙΝ την επέμβαση.

Γιατί αν ο γιατρός έλεγε στον giwrgos athina ότι έχεις μόνο μονότριχα και το αποτέλεσμα σου θα είναι πολύ φτωχό, το παιδί μπορεί και να μην προχωρούσε στη μεταμόσχευση !!!
Με πρόλαβες φιλε, αυτό είχα σκοπό να γράψω και εγώ.
Και δεν γίνεσαι καθόλου κακός! Σωστότατος θα έλεγα!

giwrgos athina είπε:
Σημερα επισκευτηκα το γιατρο .... η δοτρια μου ειπε εχει πολλα διτριχα και λιγα τριτριχα...ακουω της γνωμε σας

Γιώργο, από την στιγμή που έβαλες μονο μονοτριχα και ακούγοντας τώρα τον γιατρό να λέει ότι έχεις πολλά διτριχα, λίγα τριτριχα, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν? Τον ρώτησες?

giwrgos athina

Active Member
Bouklas είπε:
tropheus είπε:

Με πρόλαβες φιλε, αυτό είχα σκοπό να γράψω και εγώ.
Και δεν γίνεσαι καθόλου κακός! Σωστότατος θα έλεγα!

giwrgos athina είπε:
Σημερα επισκευτηκα το γιατρο .... η δοτρια μου ειπε εχει πολλα διτριχα και λιγα τριτριχα...ακουω της γνωμε σας

Γιώργο, από την στιγμή που έβαλες μονο μονοτριχα και ακούγοντας τώρα τον γιατρό να λέει ότι έχεις πολλά διτριχα, λίγα τριτριχα, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν? Τον ρώτησες?

boukla δεν τον ρωτησα για να ειμαι ηλικρινης αλλα φανταζομαι εννοουσε με fue οπου διαλεγεις τι μοσχευματα θα παρεις...τα πολλα μονοτριχα βγηκαν στο στριπ

Bouklas

Well-Known Member
Άρα έβαλες με FUE 1577 εκ των οποιων 1177 hairline, 400 crown και με strip 1674 (μονοτριχα) όλα crown.
Μήπως έπρεπε να ακολουθηθεί μια καλύτερη στρατηγική ώστε να μπούνε και τα πολύτριχα μέσα όπου φυσικά θα βοηθούσαν να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Η σκέψη μου αυτή, μπορεί να είμαι και λάθος.

Πάντως με τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασες μοιάζει σαν να πύκνωσε λίγο το crown και η hairline σου δείχνει καλύτερη. Βεβαια εσύ ξέρεις καλύτερα, πως το βλέπεις?
Επίσης συγγνώμη που θα το ξαναπώ, αλλα είμαι άνθρωπος που έχω μεγάλο κόλλημα με τις υποσχέσεις, ποσο μάλλον όταν μέσα σε αυτό μπαίνουν και τα χρήματα. Σου είχε τάξει πως δέρμα δεν θα φαίνεται, κάτι τέτοιο μάλλον δύσκολο να το πετύχεις. Εύχομαι στην επομενη επέμβαση να το λάβεις και αυτό υπόψιν για να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση! Είτε μείωση είτε δεν ξέρω και εγώ τι.

giwrgos athina

Active Member
Ναι ακριβως...δεν νομιζω να ηταν ολα μονοτριχα ειχα καποια πολυτριχα 65 τριτριχα καποια διτριχα αλλα τα περισσοτερα μονοτριχα...οσο για την στρατηγικη μπορει να εχεις και δηκιο

BOUKLA ναι εχει πυκνωσει αλλα δεν εχει κλεισει..εμενα αυτο με ενδιαφερει...και το θεμα ειναι θα κλεισει με την επομενη μμ η απλα θα βελτιωθει και αλλο??

geeorgee

Active Member
Φιλε για μενα καλυτερα χαλαρωσε και περιμενε να περασουν ενα δυο μηνες ακομα και υστερα κρινεις και αποφασιζεις για το πως θα κινηθεις στη συνεχεια.Παντως μην αγχωνεσαι ακομα και ετσι δεν εχεις σχεση με πριν εχεις μεγαλη βελτιωση.

Αν θες βαλε και μια με χτενισμενο το μαλλι προς τα πανω

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Bouklas είπε:
Άρα έβαλες με FUE 1577 εκ των οποιων 1177 hairline, 400 crown και με strip 1674 (μονοτριχα) όλα crown.

Επίσης συγγνώμη που θα το ξαναπώ, αλλα είμαι άνθρωπος που έχω μεγάλο κόλλημα με τις υποσχέσεις, ποσο μάλλον όταν μέσα σε αυτό μπαίνουν και τα χρήματα. Σου είχε τάξει πως δέρμα δεν θα φαίνεται, κάτι τέτοιο μάλλον δύσκολο να το πετύχεις. Εύχομαι στην επομενη επέμβαση να το λάβεις και αυτό υπόψιν για να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση! Είτε μείωση είτε δεν ξέρω και εγώ τι.
Φιλε πρεπει μαλλον να πληρωνουμε αναλογα με το αποτελεσμα.Δυστυχως ολα ειναι εναντιον μας.Αν σου εκανε τετοια μεταμοσχευση και σου ελεγε θα με πληρωσεις μετα απο 6 μηνες,ποσα θα του εδινες?Ουτε 500 ευρο.Και εχεις δικιο φιλε Boukla σε αυτο που λες για υποσχεσεις.Το να λες σε καποιον με το προβλημα του φιλου οτι δεν θα βλεπει δερμα ειναι μεγαλη κουβεντα.Τι να πω?Μου αρεσει που πολλοι κλαιγονται κ κανουν παλι το ιδιο λαθος.

Μπλουζα