Givrgos athina, fue+fut, 1577 grafts+1674 grafts,26-27/11/2013

Bouklas

Well-Known Member
Συμφωνώ σε όσα είπε ο φίλος Flosk.
Διαφορά σίγουρα υπάρχει αλλά η μέχρι τώρα πυκνότητα είναι μέτρια, βέβαια το crown είναι δύσκολη περιοχή όπως όλοι ξέρουμε και θέλει αρκετό χρόνο να δείξει το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
5 μηνες απο την μμ και μετα απο καφεδακι με τον danceworld o οποιος με τραβηξε καθαρες φοτο της ποσταρω για να δριτε την εξελιξη μου

κατι εχει αρχισει να φυτρωνει αλλα σιγουραωθα χρειαστω συμπληρωματικη..βελτιωση υπαρχει αισθητη παντως

δυστυχως τον τελευταιο καιρο στεναχωριεμαι με ολα αυτα που βλεπω στο site.θα ξεκινησω λεγοντας οτι κατα την αποψη μου μετα απο 5 μηνες εχει σχεδον ολοκληρωθει το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης.Ειναι προσωπικη μου αποψη και γελαω οταν καποιοι ισχυριζονται οτι πρεπει να περιμενει καποιος 9-10 μηνες κ βαλε.Προσωπικα αν κ ξερω ποσο δυσκολο ειναι να γεμισεις ολο αυτο το κομματι θεωρω απαραδεκτο το αποτελεσμα.Αν ειναι να δινει καποιος 8-10 χιλιαρικα κ να γινεται χειροτερα απο πριν κ καποιοι να του λενε οτι κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος,ειναι απαραδεκτο.Περα απο αυτο ειναι ασχημο κατα την αποψη να αφηνει καποιος πιο μακρυ μαλλι με τετοια πυκνωση.Συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Εχοντας κανει κ εγω μεταμοσχευση με μετρια πυκνωση καταλαβαινω ποσο ασχημο ειναι οταν περιμενεις ενα καλο αποτελεσμα το οποιο ποτε δεν βλεπεις κ εχοντας χασει ενα υπερογκο ποσο.

elmajiko

Member
Η μμ θεωρω οτι ωριμαζει στο 8μηνο κατα ενα μεγαλο ποσοστο και οχι στους 5 μηνες οπως λαθος αναφερεται απο πολλους. Υπαρχει φυσικα και το φαινομενο στο οποιο καποιοι εχουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα απο πιο νωρις αλλα αυτο ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

Σιγουρα αυτο δεν δινει αλλοθι σε καμια κλινικη γιατι οπως περασαν οι πρωτοι μηνες ετσι θα περασουν και οι επομενοι μεχρι να κλεισει ο χρονος και να ολοκληρωθει πληρως η φυτρωση ολων των τριχοθυλακιων που θα βγουνε. Μετα μπορουμε να κανουμε εναν απολογισμο εχοντας στη φαρετρα μας συγκριτικες φωτογραφιες καθε μηνα κατα τη διάρκεια του ετους μετα τη μμ σε συνθηκες ιδιες ή εστω παρομοιες.

Ενα αλλο θεμα ειναι τι προσδοκιες εχει ο καθενας απο τη μμ που πραγματοποιει και αν αυτες συντρεχουν με τη πραγματικοτητα που εχει να αντιμετωπισει αφετέρου. Ειναι γνωστο της πασης οτι δεν εχουν ολοι τα ιδια αποτελεσματα καθως δεν εχουν ολοι τα ιδια χαρακτηριστικα, επισης εχει παμπολλες περιπτωσεις που θα ειναι προτιμοτερο ο ενδιαφερομενος να μη μπει καθολου στο ατελειωτο χωρις "happy end" ταξιδι του κοσμου των μμ.

Στο τελος βαζεις τον αλγοριθμο χρηματα, ταλαιπωρια, αποτελεσμα και βλεπεις κατα ποσο εχεις πλησιασει τις προσδοκιες σου...

Bouklas

Well-Known Member
MΙΚΕΣ το crown είναι η πιο δύσκολη περιοχή και παίρνει πιο αργά η φύτρωση. Είναι στους 5 μήνες πως έχει ολοκληρωθεί λοιπόν η φυτρωση του? Και επίσης ο Γιώργος έβαλε μονο μονοτριχα λόγο δότριας, σημαντικό και αυτό.
Το αν ο γιατρός έκανε καλά η όχι που δέχτηκε να επέμβει στο έδαφος που βρήκε είναι άλλο θέμα.
Η κατάσταση του Γιώργου θέλει ακόμα υπομονή πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εγω ειπα την αποψη μου.Ξερω περιπτωση που στο 3μηνο ειχε σχεδον το τελικο αποτελεσμα.Μακαρι παντως ο φιλος να δει μια τρομερη αλλαγη απο τον 5 μηνα κ μετα πραγμα που ειναι μαλλον ακατορθωτο.Παντως η μετριοτητα οργιαζει ακομα κ στο 2014 σε πολλες περιπτωσεις στον τομεα των μεταμοσχευσεων.Στο μονο που συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι στο κομματι των χαρακτηριστικων του καθενος.Αυτο παντος ειναι λεπτομερεια.Ποσα λεφτα εχεις χαλασει μεχρι σημερα φιλε elmajiko?Εισαι γενικα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα σε αναλογια με αυτα που εχεις χαλασει?

Bouklas

Well-Known Member
Είναι σχεδόν απίστευτο κάποιος να έχει τελικό αποτέλεσμα σε 3 μήνες! Ποσο μάλλον στο crown τελικό αποτέλεσμα μέσα σε τέτοιο χρονικό διάστημα!!!
Μπορεί να ήταν πολύ σπανια η περίπτωση που λες, για αυτόν τον λόγο επειδή ήταν τόσο απίστευτη περίπτωση δεν μπορούμε να την υιοθετήσουμε και να τους ισοπεδώνουμε όλους ότι οποιος φτάνει στους 5 μήνες αυτό ήταν τελειωσε δεν θα δώσει άλλο. Ποσο μάλλον για το crown!
Συμφωνώ και εγώ ότι υπάρχει μετριότητα στις μεταμοσχεύσεις. Σε κάποιες κλινικές είναι συνηθισμένη η μετριότητα με λίγα καλά αποτελέσματα ενώ άλλες να έχουν καλύτερες μεταμοσχεύσεις. Ο παράδεισος των μεταμοσχεύσεων δεν υπάρχει όμως σίγουρα οι κλινικές δεν είναι ίδιες, όπως και να το κάνουμε άλλες είναι καλύτερες άλλες λιγότερο.

elmajiko

Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Εγώ είπα την άποψη μου. Ξέρω περίπτωσή που στο 3μηνο είχε σχεδον το τελικο αποτελεσμα.Μακαρι παντως ο φιλος να δει μια τρομερη αλλαγη απο τον 5 μηνα κ μετα πραγμα που ειναι μαλλον ακατορθωτο.Παντως η μετριοτητα οργιαζει ακομα κ στο 2014 σε πολλες περιπτωσεις στον τομεα των μεταμοσχευσεων.Στο μονο που συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι στο κομματι των χαρακτηριστικων του καθενος.Αυτο παντος ειναι λεπτομερεια.Ποσα λεφτα εχεις χαλασει μεχρι σημερα φιλε elmajiko?Εισαι γενικα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα σε αναλογια με αυτα που εχεις χαλασει?

Πρεπει να αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια στα χρονικα των μμ ο φιλος σου και καλο θα ηταν να κανει και μια αιτηση για εισαγωγη στο βιβλιο ρεκορ Guiness.... Ασφαλως αστειευομαι γιατι τετοιοι χρονοι αποθεραπειας απλα δεν υφιστανται.
Επισης δεν θα πρεπει να κρινουμε "εξ’ ιδίων τα αλλότρια" διοτι καθε οντοτητα ειναι διαφορετικη, ποσω μαλλον οταν η περιπτωση ειναι δυσκολη, περιεχει crown και εχουν χρησιμοποιηθει δυστυχώς πολλα μονοτριχα. Αναμενουμε και στο 8-9 μηνο κρινουμε ελευθερα και απροσκοπτα.

Για το αλλο ζητημα τωρα,της αναλογιας των χρηματων vs αποτελεσματος των μεταμοσχευσεων που εχω προβει,
εχω να πω τα εξης :

H πρωτη στη laser&ine ειχε πληρη αποτυχια ( αναλογια αριθμου εξαχθεντων μοσχευματων εναντι των οποιων τοποθετηθηκαν, γωνια τοποθετησης, τεχνικη που ακολουθηθηκε, φυτρωτικωτητας καθως και της απαισιας ουλης στο πισω μερος του κεφαλιου μου).

H 2η στην MH@C και μετα το περας του 9μηνου στεφθηκε με απολυτη επιτυχια σε ολους τους τομεις, ακομη και της καλυψης της ουλης που μου ειχε προκαλεσει ο προηγουμενος "κρεοπωλης" (συγγνωμη απο την κατα τα αλλα συμπαθη επαγγελματικη ταξη των κρεοπολων) τηρουμενων των αναλογιων διοτι δε τα εχω κουρεψει ακομη κατω απο 8mm.
Η hairline μου δε... νομιζω τα σπαει.

H 3Η στην MH@C και ενω εχουν περασει μονο 3μιση μηνες αρχισε να δειχνει τα πρωτα θετικα της αποτελεσματα. Δε μπορω να τοποθετηθω ακομα διοτι θα ηταν αδικο για ολους, αλλωστε η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.

Συνοπτικα τα χρηματα που ξοδευτηκαν για τη πρωτη μμ στο Ελληνικο "κρεοπωλειο" πηγαν του βροντου δημιουργωντας περισσοτερα προβληματα απο αυτα που κληθηκαν να θεραπευσουν.

Τα λεφτα που δαπανηθηκαν για τη 2η μμ στην MH@C αξιζαν ως το τελευταιο ευρω και για τη τριτη θα τοποθετηθω "εν ευθετω χρονω"

giwrgos athina

Active Member
Παιδεια και εγω πιστευω οτι πρεπει να περιμενω μεχρι 12 μηνο για να κρινω...κατα την γνωμη μου χρειαζονταν περισσοτερα grafts η περιοχη του crown και περισσοτερα πολυτριχα...πραγμα το οποιο το στριπ που εκανα δεν μας εδωσε τα αναμενομενα...ο γεωργιου μου εταξεβομως πως δεν θα φαινεται δερμα αλλα μεχρι στιγμης το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ αραιο...αν παραμεινει ετσι οπως λεει ο mikes δυστηχως θα πρεπει να μαζεψω λευτα να προβω σε νεα μεταμοσχευση στο crown και να σπαταλισω οτι δοτρια μου εχει απομεινει..πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να περιμενω κανα 6 μηνο για να κρινω

geeorgee

Active Member
Eγω παντως εχω αρχισει να πιστευω πως οι κλινικες μας λιστευουν κανονικα και δε βαζουν σε καμια περιπτωση τα grafts που συμφωνουμε.Δε ξερω τι να
πω απογοητευση μεγαλη οχι για το δικο σου αποτελεσμα γενικα μιλαω .Προσωπικα σε κυπριακη κλινικη η δε μου τοποθετησαν οσα μου ειπαν η ειχα περιπου 60% φυτρωση

Bouklas

Well-Known Member
geeorgee είπε:
Eγω παντως εχω αρχισει να πιστευω πως οι κλινικες μας λιστευουν κανονικα και δε βαζουν σε καμια περιπτωση τα grafts που συμφωνουμε.Δε ξερω τι να
πω απογοητευση μεγαλη οχι για το δικο σου αποτελεσμα γενικα μιλαω .Προσωπικα σε κυπριακη κλινικη η δε μου τοποθετησαν οσα μου ειπαν η ειχα περιπου 60% φυτρωση
Με το δίκιο σου φιλε μου που έχεις αυτήν την άποψη. Από την στιγμή που δεν μας πιστοποιούν για τα grafts που βάζουν τα πάντα παίζουν στο μυαλό μας. Και όχι αδίκως. Όπως έχει πει και παλιότερα o φίλος Τροφέας είναι μια πονεμένη ιστορία.

giwrgos athina

Active Member
παιδεια απο την εμπειρια σας πιστευεται πως αποκλειεται στην πορεια μεχρι το 12 μηνο να δω ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα??και αν οχι τι μπορω να κανω?να κανω και αλλη μμ η να βαζω τοπικ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Εγω πιστευω οτι θα δεις βελτιωση αλλα δεν ξερω αν θα σε ικανοποιησει.Εχει να δωσει παντως.Αυτο που δεν μου αρεσει προσωπικα ειναι το κενο που υπαρχει μεταξυ μεταμοσχευμενων και φυσικων μαλλιων κατω απο το crown.Δεν καταλαβαινω γιατι να το αφησει ετσι.

Bouklas

Well-Known Member
Όλα παίζουν. Μπορεί να έχεις ή ένα ωραίο αποτέλεσμα ή ένα άσχημο. Ένα είναι το σίγουρο πως είναι ακόμα νωρίς για τελικά συμπεράσματα, ας περιμένουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί το πράγμα.
Επίσης ο Γεωργίου σου υποσχέθηκε πως δεν θα φαίνεται δέρμα. Αν δεν συμβεί ότι σου έταξε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιώργο κάνε υπομονή. Ακόμη ειναι νωρίς για crown. Φοβάμαι όμως πως δέρμα θα φαίνεται λίγο και ίσως χρειαστείς τόπικ. Μην σπαταλήσεις άλλη δότρια. Να σε δει και ο Μιχάλης το ΣΚ και αν κάτι πάει στραβά είμαι σίγουρος θα αναλάβει ευθυνες. Η φυτρωτική εξέλιξη του crown ειναι περίεργη και μη εγγυημένη. Αν είχες βάλει πολύτριχα θα είχες εκπλαγεί ευχάριστα. Δώστε πίστωση χρόνου. Τώρα προς τον ΜΙΚΕ που είπε πως είδε τελικό αποτέλεσμα σε 3μηνο, εγώ δεν το πιστεύω. Ελπίζω να μην μιλάς για το φιάσκο με τον gio. Εγώ εκτιμώ πως μέσο όρο στο 5μηνο βλέπεις το 80% και στο 9μηνο το 100%.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
elmajiko είπε:
ΜΙΚΕΣ είπε:
Εγώ είπα την άποψη μου. Ξέρω περίπτωσή που στο 3μηνο είχε σχεδον το τελικο αποτελεσμα.Μακαρι παντως ο φιλος να δει μια τρομερη αλλαγη απο τον 5 μηνα κ μετα πραγμα που ειναι μαλλον ακατορθωτο.Παντως η μετριοτητα οργιαζει ακομα κ στο 2014 σε πολλες περιπτωσεις στον τομεα των μεταμοσχευσεων.Στο μονο που συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι στο κομματι των χαρακτηριστικων του καθενος.Αυτο παντος ειναι λεπτομερεια.Ποσα λεφτα εχεις χαλασει μεχρι σημερα φιλε elmajiko?Εισαι γενικα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα σε αναλογια με αυτα που εχεις χαλασει?

Πρεπει να αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια στα χρονικα των μμ ο φιλος σου και καλο θα ηταν να κανει και μια αιτηση για εισαγωγη στο βιβλιο ρεκορ Guiness.... Ασφαλως αστειευομαι γιατι τετοιοι χρονοι αποθεραπειας απλα δεν υφιστανται.
Επισης δεν θα πρεπει να κρινουμε "εξ’ ιδίων τα αλλότρια" διοτι καθε οντοτητα ειναι διαφορετικη, ποσω μαλλον οταν η περιπτωση ειναι δυσκολη, περιεχει crown και εχουν χρησιμοποιηθει δυστυχώς πολλα μονοτριχα. Αναμενουμε και στο 8-9 μηνο κρινουμε ελευθερα και απροσκοπτα.

Για το αλλο ζητημα τωρα,της αναλογιας των χρηματων vs αποτελεσματος των μεταμοσχευσεων που εχω προβει,
εχω να πω τα εξης :

H πρωτη στη laser&ine ειχε πληρη αποτυχια ( αναλογια αριθμου εξαχθεντων μοσχευματων εναντι των οποιων τοποθετηθηκαν, γωνια τοποθετησης, τεχνικη που ακολουθηθηκε, φυτρωτικωτητας καθως και της απαισιας ουλης στο πισω μερος του κεφαλιου μου).

H 2η στην MH@C και μετα το περας του 9μηνου στεφθηκε με απολυτη επιτυχια σε ολους τους τομεις, ακομη και της καλυψης της ουλης που μου ειχε προκαλεσει ο προηγουμενος "κρεοπωλης" (συγγνωμη απο την κατα τα αλλα συμπαθη επαγγελματικη ταξη των κρεοπολων) τηρουμενων των αναλογιων διοτι δε τα εχω κουρεψει ακομη κατω απο 8mm.
Η hairline μου δε... νομιζω τα σπαει.

H 3Η στην MH@C και ενω εχουν περασει μονο 3μιση μηνες αρχισε να δειχνει τα πρωτα θετικα της αποτελεσματα. Δε μπορω να τοποθετηθω ακομα διοτι θα ηταν αδικο για ολους, αλλωστε η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.

Συνοπτικα τα χρηματα που ξοδευτηκαν για τη πρωτη μμ στο Ελληνικο "κρεοπωλειο" πηγαν του βροντου δημιουργωντας περισσοτερα προβληματα απο αυτα που κληθηκαν να θεραπευσουν.

Τα λεφτα που δαπανηθηκαν για τη 2η μμ στην MH@C αξιζαν ως το τελευταιο ευρω και για τη τριτη θα τοποθετηθω "εν ευθετω χρονω"
Φιλε θα ηθελα να πεις ποσα λεφτα εχεις χαλασει εστω στην 2-3 μεταμοσχευση που εισαι ικανοποιημενος.Δεν ειναι κακο.Τωρα αν δεν θες,τοτε οκ ειναι δικο σου θεμα.Απο εκει κ περα για να γινω πιο σαφης φιλος ειχε κανει strip στον γκουρου των διασημων(Ελλαδα)και μου ειχε πει οτι τον 3ο μηνα ειχε δει σχεδον το τελικο αποτελεσμα.Επειδη εχω κ εγω κανει μεταμοσχευση κ εχω μια μικρη εμπειρια δεν μου φαινεται τοσο αστοχο αυτο.Βεβαια αυτος τα κουρευει τα μαλλια του παντα αρκετα κοντα και ισως παιζει το ρολο του κ αυτο.

giwrgos athina

Active Member
Οτι δεν θα καλυφτει οσο θα ηθελα αυτο ειναι σιγουρο...οπως ειπε και ο bouklas αυτο το κενο αναμεσα σε μμ και μαμα μου την δινει και μενα...και η θα μ90μπορω να το καλυψω με νεα μεταμοσχευση η με τοπικ..δοτρια εχω περιπου 2000grafts ακομα και ειμαι μολις 23...οποτε η θα σπαταλισω αλλο δοτρια αν γινετα7 να το καλυψω με grafts απο μουσι...εξαλου στο crown δεν νομιζω να φαινεται τοσο ασχημα grafts αν βαλω grafts απο μουσι

thmanou

Member
geeorgee είπε:

Ο Dr Cole πολυ μπροστα εχει εφευρει και χρησιμοποιει μια συσκευη την cid-Counting Insision Device η οποια δημιουργει και μετραει ταυτοχρονα τις υποδοχες των μοσχευματων στη ληπτρια περιοχη λινκ

Και σε ενα βιντ στο youtube εχω δει κατα την εξαγωγη γκραφτ ο τυπος ειχε στο ποδι ενα πενταλ που ηταν συνδεμενο σε μια οθονη και το πατουσε για καθε γκραφτ που εβγαζε και αφηνε στο υγρο αριθμωντας τα.

Ο bouklas νομιζω ειχε βαλει φωτο κοντινη με τα γκραφτς που του τοποθετηθηκαν και δεν εβγαιναν μπροστα 75 ανα τετραγωνικο εκατοστο εκτος αν δεν ηταν δυνατο να μετρηθουν μεσω της φωτο.

Για να μην εκτεθει ο Dr που κανει την μεταμοσχευση και να προστατευθει ο ασθενης που πρεπει να ενημερωθει σχετικα με το γραφτ κουντ θα πρεπει να χρησιμοποιουνται αναλογες τεχνικες.

giwrgos athina

Active Member
Στους 5μηση μηνες

Σημερα επισκευτηκα το γιατρο μου και μου ειπε να περιμενω γιατι στο crown ειναι περιεργα τα πραγματα και αργει το πραγμα..σιγουρα εχει να δωσει καιβαλλο μ ειπε..Στην hairline μου ειπε παω αρκετα καλα..στο crown δυστηχως με χαλαει που μπηκαν πολλα μονοτριχα τα οποια δεν καλυπτουν αρκετα...Μολις ολοκληρωσω το 12 μηνο θα κλεισουμε νεα επεμβαση 2000 grafts με fueτα οποια θα καλυψουν το κενο αναμεσα στα μεταμοσχευμενα και στην δοτρια και θα πυκνωσουμε και το crown...η δοτρια μου ειπε εχει πολλα διτριχα και λιγα τριτριχα...ακουω της γνωμε σας

Συνημμένα

• 10346656_10152388619785479_1293930115775598398_n.jpg
    10346656_10152388619785479_1293930115775598398_n.jpg
    83.8 KB · Προβολές: 357
  • 10350435_10152388620140479_5476828920985279733_n.jpg
    10350435_10152388620140479_5476828920985279733_n.jpg
    71.6 KB · Προβολές: 340
  • 10307413_10152388620125479_2074252901679243186_n.jpg
    10307413_10152388620125479_2074252901679243186_n.jpg
    82.9 KB · Προβολές: 361
  • 10309488_10152388619795479_403154541848520436_n.jpg
    10309488_10152388619795479_403154541848520436_n.jpg
    77.3 KB · Προβολές: 324

Flosk

Well-Known Member
Γιώργο μπορείς να ανεβάσεις φωτο από πριν την μμ για να κάνουμε σύγκριση ; Εσύ πόσο ευχαριστημένος είσαι μέχρι στιγμής και τι ηλικία έχεις ; Πάντως ρίχνοντας αλλά 2 χιλιαρικα λογικά θα βελτιωθεί πολύ η εικόνα πίσω!!!

Physio40

Member
Περίμενε να φτάσεις στους 9 μήνες. Μπορεί απλά να έχεις πιο αργή φύτρωση και μετά αποφασίζεις.

Μπλουζα