Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giwrgos athina είπε:5 μηνες απο την μμ και μετα απο καφεδακι με τον danceworld o οποιος με τραβηξε καθαρες φοτο της ποσταρω για να δριτε την εξελιξη μου
κατι εχει αρχισει να φυτρωνει αλλα σιγουραωθα χρειαστω συμπληρωματικη..βελτιωση υπαρχει αισθητη παντως
ΜΙΚΕΣ είπε:Εγώ είπα την άποψη μου. Ξέρω περίπτωσή που στο 3μηνο είχε σχεδον το τελικο αποτελεσμα.Μακαρι παντως ο φιλος να δει μια τρομερη αλλαγη απο τον 5 μηνα κ μετα πραγμα που ειναι μαλλον ακατορθωτο.Παντως η μετριοτητα οργιαζει ακομα κ στο 2014 σε πολλες περιπτωσεις στον τομεα των μεταμοσχευσεων.Στο μονο που συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι στο κομματι των χαρακτηριστικων του καθενος.Αυτο παντος ειναι λεπτομερεια.Ποσα λεφτα εχεις χαλασει μεχρι σημερα φιλε elmajiko?Εισαι γενικα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα σε αναλογια με αυτα που εχεις χαλασει?
Με το δίκιο σου φιλε μου που έχεις αυτήν την άποψη. Από την στιγμή που δεν μας πιστοποιούν για τα grafts που βάζουν τα πάντα παίζουν στο μυαλό μας. Και όχι αδίκως. Όπως έχει πει και παλιότερα o φίλος Τροφέας είναι μια πονεμένη ιστορία.geeorgee είπε:Eγω παντως εχω αρχισει να πιστευω πως οι κλινικες μας λιστευουν κανονικα και δε βαζουν σε καμια περιπτωση τα grafts που συμφωνουμε.Δε ξερω τι να
πω απογοητευση μεγαλη οχι για το δικο σου αποτελεσμα γενικα μιλαω .Προσωπικα σε κυπριακη κλινικη η δε μου τοποθετησαν οσα μου ειπαν η ειχα περιπου 60% φυτρωση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε θα ηθελα να πεις ποσα λεφτα εχεις χαλασει εστω στην 2-3 μεταμοσχευση που εισαι ικανοποιημενος.Δεν ειναι κακο.Τωρα αν δεν θες,τοτε οκ ειναι δικο σου θεμα.Απο εκει κ περα για να γινω πιο σαφης φιλος ειχε κανει strip στον γκουρου των διασημων(Ελλαδα)και μου ειχε πει οτι τον 3ο μηνα ειχε δει σχεδον το τελικο αποτελεσμα.Επειδη εχω κ εγω κανει μεταμοσχευση κ εχω μια μικρη εμπειρια δεν μου φαινεται τοσο αστοχο αυτο.Βεβαια αυτος τα κουρευει τα μαλλια του παντα αρκετα κοντα και ισως παιζει το ρολο του κ αυτο.elmajiko είπε:ΜΙΚΕΣ είπε:Εγώ είπα την άποψη μου. Ξέρω περίπτωσή που στο 3μηνο είχε σχεδον το τελικο αποτελεσμα.Μακαρι παντως ο φιλος να δει μια τρομερη αλλαγη απο τον 5 μηνα κ μετα πραγμα που ειναι μαλλον ακατορθωτο.Παντως η μετριοτητα οργιαζει ακομα κ στο 2014 σε πολλες περιπτωσεις στον τομεα των μεταμοσχευσεων.Στο μονο που συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι στο κομματι των χαρακτηριστικων του καθενος.Αυτο παντος ειναι λεπτομερεια.Ποσα λεφτα εχεις χαλασει μεχρι σημερα φιλε elmajiko?Εισαι γενικα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα σε αναλογια με αυτα που εχεις χαλασει?
Πρεπει να αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια στα χρονικα των μμ ο φιλος σου και καλο θα ηταν να κανει και μια αιτηση για εισαγωγη στο βιβλιο ρεκορ Guiness.... Ασφαλως αστειευομαι γιατι τετοιοι χρονοι αποθεραπειας απλα δεν υφιστανται.
Επισης δεν θα πρεπει να κρινουμε "εξ’ ιδίων τα αλλότρια" διοτι καθε οντοτητα ειναι διαφορετικη, ποσω μαλλον οταν η περιπτωση ειναι δυσκολη, περιεχει crown και εχουν χρησιμοποιηθει δυστυχώς πολλα μονοτριχα. Αναμενουμε και στο 8-9 μηνο κρινουμε ελευθερα και απροσκοπτα.
Για το αλλο ζητημα τωρα,της αναλογιας των χρηματων vs αποτελεσματος των μεταμοσχευσεων που εχω προβει,
εχω να πω τα εξης :
H πρωτη στη laser&ine ειχε πληρη αποτυχια ( αναλογια αριθμου εξαχθεντων μοσχευματων εναντι των οποιων τοποθετηθηκαν, γωνια τοποθετησης, τεχνικη που ακολουθηθηκε, φυτρωτικωτητας καθως και της απαισιας ουλης στο πισω μερος του κεφαλιου μου).
H 2η στην MH@C και μετα το περας του 9μηνου στεφθηκε με απολυτη επιτυχια σε ολους τους τομεις, ακομη και της καλυψης της ουλης που μου ειχε προκαλεσει ο προηγουμενος "κρεοπωλης" (συγγνωμη απο την κατα τα αλλα συμπαθη επαγγελματικη ταξη των κρεοπολων) τηρουμενων των αναλογιων διοτι δε τα εχω κουρεψει ακομη κατω απο 8mm.
Η hairline μου δε... νομιζω τα σπαει.
H 3Η στην MH@C και ενω εχουν περασει μονο 3μιση μηνες αρχισε να δειχνει τα πρωτα θετικα της αποτελεσματα. Δε μπορω να τοποθετηθω ακομα διοτι θα ηταν αδικο για ολους, αλλωστε η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη.
Συνοπτικα τα χρηματα που ξοδευτηκαν για τη πρωτη μμ στο Ελληνικο "κρεοπωλειο" πηγαν του βροντου δημιουργωντας περισσοτερα προβληματα απο αυτα που κληθηκαν να θεραπευσουν.
Τα λεφτα που δαπανηθηκαν για τη 2η μμ στην MH@C αξιζαν ως το τελευταιο ευρω και για τη τριτη θα τοποθετηθω "εν ευθετω χρονω"
geeorgee είπε:Eγω παντως εχω αρχισει να πιστευω πως οι κλινικες μας λιστευουν κανονικα και δε βαζουν σε καμια περιπτωση τα grafts που συμφωνουμε.Δε ξερω τι να
πω απογοητευση μεγαλη οχι για το δικο σου αποτελεσμα γενικα μιλαω .Προσωπικα σε κυπριακη κλινικη η δε μου τοποθετησαν οσα μου ειπαν η ειχα περιπου 60% φυτρωση