JimKan1
Well-Known Member
Ναι ειδαμε πως τον εκρινε ο γιατροςτο αν έχεις ολες τις προυποθέσεις δεν θα το κρινεις εσυ από μια οθόνη αλλά ένας γιατρός που θα τον εξετάσει από κοντά..δεν έχεις μετρήσει καν τη δοτρια για να μιλάς για "προυποθέσεις"...
Ναι ειδαμε πως τον εκρινε ο γιατροςτο αν έχεις ολες τις προυποθέσεις δεν θα το κρινεις εσυ από μια οθόνη αλλά ένας γιατρός που θα τον εξετάσει από κοντά..δεν έχεις μετρήσει καν τη δοτρια για να μιλάς για "προυποθέσεις"...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πρεπει να δουμε και καλυτερες πανοραμικες καθαρες φωτο απο τον φιλο...οι συγκριτικες στην θαλλασα δεν μου λενε τπτ. αν και το θεωρω καλο το αποτελεσμα πρεπει να βαλει και αλλες φωτος.
θα συμφωνήσω και μένα το αποτέλεσμα του μου φαινεται καλο και πολυ αξιοπρεπές...καλο ειναι να βάλει και αλλες φωτογραφίες που λες...και ο ιδιος εξάλλου νιώθει πολυ ευχαριστημένος με τη νέα του εικόνα...Πρεπει να δουμε και καλυτερες πανοραμικες καθαρες φωτο απο τον φιλο...οι συγκριτικες στην θαλλασα δεν μου λενε τπτ. αν και το θεωρω καλο το αποτελεσμα πρεπει να βαλει και αλλες φωτος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

αυτη έχει αλλά με βρεγμένο μαλλί....με στεγνό δεν θα φαινεται δέρμα..κάλυψη έχει καλή...
Προβολή συνημμένου 64543
Αν ειχε πυκνότητα δεν θα φαινόταν αραιός
Προβολή συνημμένου 64544

ανακάτεψετα και εσυ και βγάλε αντιστοιχη φωτογραφία προς τα κάτω χτενισμένα ανακατεμένα και βρεγμένα με πανοραμική φωτογραφία να δούμε αν θα φανει δέρμα ή οχι..αυτη η φωτογραφία που έβαλες δεν ειναι αντιστοιχη για συγκριση...
Σου δείχνω τη hairline ρε μεγάλε ,που είναι με μονοτριχα χτισμένη και είναι βρεγμένα και κολλημένα τα μαλλιά..για αυτό σου είπα να τα βρέξει και να τα χτενίσει...αν δεν ξέρεις τι είναι σκληρότερη εικόνα και τι όχι ,τι να λέμε τώρα..μια αντίστοιχη φωτό περίπου ,και χωρίς καλή ανάλυση δική του,είναι αυτή εδώ...μπας και βλέπεις το ίδιο πράγμα?Προβολή συνημμένου 64546
Παιδιά δεν ψάχνουν όλοι την τελειότητα! μερικοί είναι ικανοποιημένοι κ με ένα καλό αποτέλεσμα! επιμένω ότι βρεγμένο κ όχι χτενισμένα μαλλιά κάτω από λάμπα φάτσα κάρτα αραιά θα δείχνουν
σου λέω να βάλεις αντιστοιχη πανοραμική να δούμε αν θα φανεί δέρμα ή οχι στα δικά σου...ανακατεψετα χτένισετα προς τα κάτω βρέξτα και βγάλε μια φωτογραφία να συγκρινουμε...