Κοιτάξτε, μία περίπτωση είναι να έχει γίνει όντως λάθος entry από την κοπέλα καθώς μου το καθυστέρησε λέγοντας μου ότι είχαν πρόβλημα με το tablet. Δεν θα της πάρουμε το κεφάλι εάν έχει συμβεί αυτό, θα ήταν μία εξήγηση όμως. Ας μας διαφωτίσει η κλινική
@The Antiagers Regrow και ας κάνει μία διόρθωση με manual μέτρηση πάχους κ νέο διορθωμένο report αν χρειάζεται.
Εκείνο που με προβληματίζει όμως είναι ότι κ οι μετρήσεις της Seneca είναι παρόμοιες, όπως μου της εκτύπωσε η εξαίρετη consultant και γοητευτική Εριέττα τότε.
Δλδ για παράδειγμα στην περιοχή Occiput 2 βγάζει 132hairs/cm2 εκ των οποίων οι περισσότερες με >90μm διάμετρο και άλλες τόσες μεταξύ 60-90, λίγες στα 30-60 κ ελάχιστες κάτω των 30. Εκτός εάν δεν ξέρω εγώ να τα διαβάσω κ γράφω χαζά τώρα. Διορθώστε με.
Πέραν δλδ της προσέγγισης του προγράμματος που χρησιμοποιούν εκεί και αυτοί δίνουν συγκεκριμένα νούμερα. Είτε δλδ κοροϊδευόμαστε επιστημονίζοντας με μεγάλη δόση φαντασίας είτε μιλάμε στεγνά engineering με σοβαρά νούμερα. Ας μας πούνε να ξέρουμε, μπορεί να έχει συμμετοχή και η σενέκα στην κουβέντα
@Seneca Medical Group
Επίσης, ο μικρός, υπό την έννοια του νεαρού μην παρεξηγηθούμε πάλι, πρόεδρος της υπερδιαγαλαξιακής, αμερικάνικης και παγκοσμίου ένωσης ιατρών τρίχας θα πρέπει να μας πει εάν υπάρχει κάποια ενιαία προτυποποίηση ή ο καθένας δίνει ότι φανταστεί σαν νούμερα report. Γτ κ τα δικά του που βλέπουμε εδώ είναι στο γάμο του καραγκιόζη αρκετές φορές.