GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025

sakisgr7

Member
Κοιτάξτε, μία περίπτωση είναι να έχει γίνει όντως λάθος entry από την κοπέλα καθώς μου το καθυστέρησε λέγοντας μου ότι είχαν πρόβλημα με το tablet. Δεν θα της πάρουμε το κεφάλι εάν έχει συμβεί αυτό, θα ήταν μία εξήγηση όμως. Ας μας διαφωτίσει η κλινική @The Antiagers Regrow και ας κάνει μία διόρθωση με manual μέτρηση πάχους κ νέο διορθωμένο report αν χρειάζεται.

Εκείνο που με προβληματίζει όμως είναι ότι κ οι μετρήσεις της Seneca είναι παρόμοιες, όπως μου της εκτύπωσε η εξαίρετη consultant και γοητευτική Εριέττα τότε.

Δλδ για παράδειγμα στην περιοχή Occiput 2 βγάζει 132hairs/cm2 εκ των οποίων οι περισσότερες με >90μm διάμετρο και άλλες τόσες μεταξύ 60-90, λίγες στα 30-60 κ ελάχιστες κάτω των 30. Εκτός εάν δεν ξέρω εγώ να τα διαβάσω κ γράφω χαζά τώρα. Διορθώστε με.

Πέραν δλδ της προσέγγισης του προγράμματος που χρησιμοποιούν εκεί και αυτοί δίνουν συγκεκριμένα νούμερα. Είτε δλδ κοροϊδευόμαστε επιστημονίζοντας με μεγάλη δόση φαντασίας είτε μιλάμε στεγνά engineering με σοβαρά νούμερα. Ας μας πούνε να ξέρουμε, μπορεί να έχει συμμετοχή και η σενέκα στην κουβέντα @Seneca Medical Group

Επίσης, ο μικρός, υπό την έννοια του νεαρού μην παρεξηγηθούμε πάλι, πρόεδρος της υπερδιαγαλαξιακής, αμερικάνικης και παγκοσμίου ένωσης ιατρών τρίχας θα πρέπει να μας πει εάν υπάρχει κάποια ενιαία προτυποποίηση ή ο καθένας δίνει ότι φανταστεί σαν νούμερα report. Γτ κ τα δικά του που βλέπουμε εδώ είναι στο γάμο του καραγκιόζη αρκετές φορές.
Πρωην σου να ηταν που σε παρατησε για αλλον,ετσι δε θα εκανες.... α ρε..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Απ οτι εχω καταλάβει, τα εξελακια που ανεβαζουν οι κλινικές ειναι πιο πολυ για το φαινεσθε παρα για πρακτικους λογους μιας και δεν εχω δει ειλικρινά ακομα ουτε 1 απο Ελληνικη κλινικη που να εχει τα σωστα δεδομενα.

Εχουν μεσα κραυγαλεα λαθη που με οδηγει στο συμπερασμα οτι δε τα λαμβανουν καθολου υπ οψιν τους παρα τα δινουν στους πελατες απλα για να πουν οτι κατι εκαναν κ να δικαιολογησουν ειτε το Cοnsultation, αν το χρεώνουν , ειτε για λογους εφε οτι και καλα εμεις κανουμε κ μετρησεις κ ειμαστε πρωτοποριακοι κλπ κλπ...
γι'αυτό πάνω δεν κάνουμε και εμείς...να κάνουμε για τι εφελικη και μόνο? Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό τα μέλη ότι πολλές κλινικές το κάνουν επειδή και καλά τους δίνει ένα συν να πάει εκεί ο ασθενής...μετρήσεις μετρήσεις μετρήσεις....οκ παίζουν ένα ρόλο όταν γίνονται σωστά όλες οι ελληνικές δε το κάνουν σωστά.

GeorgeXz

Active Member
γι'αυτό πάνω δεν κάνουμε και εμείς...να κάνουμε για τι εφελικη και μόνο? Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό τα μέλη ότι πολλές κλινικές το κάνουν επειδή και καλά τους δίνει ένα συν να πάει εκεί ο ασθενής...μετρήσεις μετρήσεις μετρήσεις....οκ παίζουν ένα ρόλο όταν γίνονται σωστά όλες οι ελληνικές δε το κάνουν σωστά.
Καλά δεν σημαίνει όταν πονάει χέρι, κόβει χέρι. Το θέμα είναι να βελτιωθούν και να δίνουν σωστά όχι να μη δίνουν καθόλου ή να δίνουν ένα μπακαλόχαρτο... Δεν είναι λύση επειδή το κάνουν λάθος οι άλλοι, εμείς δεν το κάνουμε καθόλου!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν χρόνια πολλά! Γεώργιε, το όλο θέμα ξεκινά από το γεγονός ότι οι περισσότερες κλινικές (στην Ελλάδα καμμία) δεν σχεδιάζουν κάποια στρατηγική βάση των μετρήσεων. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Το μόνο λοιπόν που απομένει και δικαιολογεί την χρηση τους είναι το μαρκετινγκ, τίποτα άλλο.

Tetrakis

Well-Known Member
Καταρχήν χρόνια πολλά! Γεώργιε, το όλο θέμα ξεκινά από το γεγονός ότι οι περισσότερες κλινικές (στην Ελλάδα καμμία) δεν σχεδιάζουν κάποια στρατηγική βάση των μετρήσεων. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Το μόνο λοιπόν που απομένει και δικαιολογεί την χρηση τους είναι το μαρκετινγκ, τίποτα άλλο.
Μοντ χρόνια πολλά . Πιστεύεις οι ελληνικές κλινικές μπορούν να διαγνώσουν Ντούπα; Είναι εκπληκτικά τα βίντεο του Λορέντσο με ντουπα και την ανάλογη στρατηγική

GeorgeXz

Active Member
Χρόνια Πολλά συνάδελφε μου ροκά!

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν στο χαμηλότατο επίπεδο των ελληνικών ή ελληνόφωνων κλινικών στο data entry και στην επεξεργασία αυτών.

Υπάρχει κάποιος σοβαρός στην Αθήνα που μπορεί να δώσει πραγματικές τιμές σε ένα τριχοδιάγραμμα?

JimKan1

Well-Known Member
Μοντ χρόνια πολλά . Πιστεύεις οι ελληνικές κλινικές μπορούν να διαγνώσουν Ντούπα; Είναι εκπληκτικά τα βίντεο του Λορέντσο με ντουπα και την ανάλογη στρατηγική
0 διαγνωσεις μεχρι στιγμης, φανταζομαι καταλαβαινεις

Μπλουζα