GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025

Panos1982

Well-Known Member
Απ οτι εχω καταλάβει, τα εξελακια που ανεβαζουν οι κλινικές ειναι πιο πολυ για το φαινεσθε παρα για πρακτικους λογους μιας και δεν εχω δει ειλικρινά ακομα ουτε 1 απο Ελληνικη κλινικη που να εχει τα σωστα δεδομενα.

Εχουν μεσα κραυγαλεα λαθη που με οδηγει στο συμπερασμα οτι δε τα λαμβανουν καθολου υπ οψιν τους παρα τα δινουν στους πελατες απλα για να πουν οτι κατι εκαναν κ να δικαιολογησουν ειτε το Cοnsultation, αν το χρεώνουν , ειτε για λογους εφε οτι και καλα εμεις κανουμε κ μετρησεις κ ειμαστε πρωτοποριακοι κλπ κλπ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
οι μύστες τα ξέρετε, τα αναφέρω και για τους άλλους να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση: Βαθύ πράσινο >90μm, Πράσινο 50-90, Κίτρινο 30-60, Κόκκινο < 30

Συνημμένα

• IMG_20250419_182125.jpg
    IMG_20250419_182125.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 55

GeorgeXz

Active Member
Απ οτι εχω καταλάβει, τα εξελακια που ανεβαζουν οι κλινικές ειναι πιο πολυ για το φαινεσθε παρα για πρακτικους λογους μιας και δεν εχω δει ειλικρινά ακομα ουτε 1 απο Ελληνικη κλινικη που να εχει τα σωστα δεδομενα.

Εχουν μεσα κραυγαλεα λαθη που με οδηγει στο συμπερασμα οτι δε τα λαμβανουν καθολου υπ οψιν τους παρα τα δινουν στους πελατες απλα για να πουν οτι κατι εκαναν κ να δικαιολογησουν ειτε το Cοnsultation, αν το χρεώνουν , ειτε για λογους εφε οτι και καλα εμεις κανουμε κ μετρησεις κ ειμαστε πρωτοποριακοι κλπ κλπ...
πολύ πιθανόν, φωτό θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία είναι λίγο μπελαλίδικο το πέρασμα από κιν σε pc

Legend

Active Member
πολύ πιθανόν, φωτό θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία είναι λίγο μπελαλίδικο το πέρασμα από κιν σε pc
δεν χρειάζεται να τις μεταφέρεις στο pc...τις ανεβάζεις από κινητο. Επίσης μπορεις να στείλεις στο messenger στον εαυτό σου ή στο email στον εαυτό σου και να τις κατεβάσεις από το pc..τόσο καιρο θα ειχες ανεβάσει...

GeorgeXz

Active Member
Σωστό, αλλά δεν θέλω να φαίνονται προσωπικά δεδομένα, μόνο μαλλι. Έχει και o CVIAL από όταν είχαμε βρεθεί, από ότι κατάλαβα και αυτός κάπου εκεί έχει κολλήσει λόγω χρόνου

Flag17

Well-Known Member
Σωστό, αλλά δεν θέλω να φαίνονται προσωπικά δεδομένα, μόνο μαλλι. Έχει και o CVIAL από όταν είχαμε βρεθεί, από ότι κατάλαβα και αυτός κάπου εκεί έχει κολλήσει λόγω χρόνου
Ε ναι άμα ανεβάσεις από κινητό τις φώτο είναι γνωστό πως σου ανεβάζει μαζί ταυτότητα και Ε9.

Legend

Active Member
μπορεις να τις κανεις crop ειτε με το κινητο ειτε με το pc. Όπως επισης μπορεις να ζωγραφίσεις ειτε με το κινητο ειτε με το paint στον υπολογιστή τα επίμαχα σημεία...ειναι πολυ απλό και παίρνει το πολυ 5-10 λεπτά ...δεν τιθεται θέμα χρονου...

GeorgeXz

Active Member
Αυτές τις μετρήσεις μου έδωσαν, αυτές ανεβάζω όποιος δεν θέλει μπορεί να μην σχολιάζει μέχρι να ανέβουν και οι υπόλοιπες πληροφορίες.

Επίσης, εάν ο mod το θεωρήσει πραγματικά ανούσιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να κατέβει κ να ανέβει όταν θα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι οσο υπαρχει αι Βασιλης αλλο τοσο εχει δοτρια14κ . . .

Ειναι αδυνατον οταν σε βγαζει με 80fu's /cm να σου δινει δοτρια 14κ κ το λεω χωρις καν να χρειάζεται να δουμε φωτο....

Ακομα κι αν εχει 250αρα δοτρια ειναι στα 250Χ80 = 20κ fu's απ τα οποια μπορει να εξαγει μαξ το 50% (που πρακτικα ουτε αυτο μπορει , μπορει μαξ το 40% - οι τοπ κλινικες φτανουν το οριο 40% οι ελληνικες αμφιβάλλω οτι μπορουν χωρις overharvesting να φτάσουν εκει.. ειναι ακομα πιο κάτω )

Που σημαινει οτι σε μια κλινικη τοπ εξωτερικού θα μπορούσε να βγαλει μαξ το 40% των 20κ δλδ 8κ με καλη εικονα στη δοτρια κι αυτο υπο προυποθεσεις οτι δεν εχει Retro , dupa ,θα περνει φινες κλπ....

Τα 14κ δεν βγαινουν οχι στη πράξη αλλα ουτε στο χαρτι....

** Αν και η συγκεκριμενη παρουσιαση γενικοτερα με τον τροπο π εχει ανεβει εχει χασει ολο το credibility της πλεον ....

Παρατηρώντας το εξελάκι διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά ότι απλά το χρησιμοποιούνε για καθρεπτάκι προς τους ιθαγενείς. Είναι προφανές από την αναλυσή του ότι το 14Κ προκύπτει από την λάθος μέτρηση του πάχους της τρίχας στα περίπου 80μικρά (ενώ το range είναι από 45-60μ περίπου) που σου δίνει τρελά CV και ως εκ τούτου σου επιτρέπει να εξάγεις ένα τεράστιο ποσοστό της δότριας, εξ ου και το 14Κ. Δυστυχώς αυτοί που μετράνε θα πρέπει να καταλαβαίνουν αν αυτό που μετράνε είναι λογικό και ανάλογα να το αξιολογούν. Εδώ ισχύει το garbage in - garbage out.

GeorgeXz

Active Member
@CVIAL δεν ήθελε να σε ενοχλήσω με tag, αλλά επειδή βλέπω ότι μπήκες, όποτε έχεις χρόνο ανέβασε φωτό με σωστή κάλυψη προσωπικών δεδομένων να ηρεμήσουν λίγο τα θεριά... Ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Επίσης, επαναλαμβάνω την ερώτηση και σε εσένα, άρα και της σενέκα είναι εντελώς λάθος? μάρκετινγκ δλδ όλοι κ ουσία μηδέν?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή η Antiagers χρησιμοποιεί το σύστημα Erdo-Lorenzo είναι πιο εύκολο ως προς το πάχος της τρίχας να έχουμε ένα reference. H Seneca χρησιμοποιεί μια δική της μέθοδο μέτρησης που είναι εντελώς αυτοματοποιημένη και για μένα τουλάχιστον δεν έχει κάποια πρακτική αξία.

GeorgeXz

Active Member
Θα προτείνω λοιπόν να μαζέψουμε ότι δούμε ότι είναι λάθος στο report σε συνάρτηση και με παρατηρήσεις επί των φωτό όταν μπουν κ να κάνουμε μία συνάντηση με βλμβσκ στην πανόρμου εν ευθέτω χρόνω να μας πει και αυτός την άποψη του προς υπεράσπιση του.

Κ μετά όλοι μαζί κάνουμε κ ένα πέρασμα από έναν φίλο τζιμνασιακό αλεξάνδρας :)

GeorgeXz

Active Member
Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλο το φόρουμ και στους Τάσους, Λάμπρους, Πασχάληδες για την γιορτή τους!

Legend

Active Member
Γενικά πάντως οι μετρήσεις της antiagers ειναι καλές γιατι χρησιμοποιεί το ke-bot mobile. δεν γινονται χειροκίνητα αλλά με τη χρηση της εφαρμογής του erdo ke-bot mobile....δεν μετράνε δηλαδη οι υπάλληλοι το πάχος τριχας αλλα υπολογίζεται αυτοματα με το scan με μικροσκόπιο σε καθε περιοχη λαμβάβοντας μερικά δείγματα από καθε περιοχη και βγάζοντας τον μέσο όρο.

Το kebot μεσω του scan υπολογίζει τον αριθμό τριχοθυλακίων, τον λόγο, το πάχος τρίχας και το CV ανα τετραγωνικό εκατοστό σε κάθε περιοχη occipital, parietal, temporal....τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω πως βγηκε αυτο το πάχος τριχας, ισως να περάστηκε κατά λάθος από τον υπάλληλο στο excel και μετά αυτό ειναι αλυσίδα επηράζει και τα υπόλοιπα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γενικά πάντως οι μετρήσεις της antiagers ειναι καλές γιατι χρησιμοποιεί το ke-bot mobile. δεν γινονται χειροκίνητα αλλά με τη χρηση της εφαρμογής του erdo ke-bot mobile....δεν μετράνε δηλαδη οι υπάλληλοι το πάχος τριχας αλλα υπολογίζεται αυτοματα με το scan με μικροσκόπιο σε καθε περιοχη λαμβάβοντας μερικά δείγματα από καθε περιοχη και βγάζοντας τον μέσο όρο.

Το kebot μεσω του scan υπολογίζει τον αριθμό τριχοθυλακίων, τον λόγο, το πάχος τρίχας και το CV ανα τετραγωνικό εκατοστό σε κάθε περιοχη occipital, parietal, temporal....τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω πως βγηκε αυτο το πάχος τριχας, ισως να περάστηκε κατά λάθος από τον υπάλληλο στο excel και μετά αυτό ειναι αλυσίδα επηράζει και τα υπόλοιπα...
To έχω και εγώ είναι εντελώς αφερέγγυο ως προς το πάχος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα του.

Legend

Active Member
To έχω και εγώ είναι εντελώς αφερέγγυο ως προς το πάχος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα του.
σε 2 άλλα excel που ειδα από την κλινική, έβγαζε φυσιολογικό πάχος τριχας πάντως..καμια σχεση με το πολυ μεγάλο που φαινεται εδώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί σε κάποιες (αρκετές) περιπτώσεις. Η προσωπική μου εμπειρία έπειτα από πολλές μετρήσεις είναι ότι εύκολα κάνει λάθος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να το πάρεις σοβαρά υπόψιν σου. Η κλασσική μέθοδος είναι σαφώς προτιμότερη. Ως προς όλα τα άλλα, έχει πολύ καλή ακρίβεια αν το κεφάλι είναι καλά ξυρισμένο.

GeorgeXz

Active Member
Κοιτάξτε, μία περίπτωση είναι να έχει γίνει όντως λάθος entry από την κοπέλα καθώς μου το καθυστέρησε λέγοντας μου ότι είχαν πρόβλημα με το tablet. Δεν θα της πάρουμε το κεφάλι εάν έχει συμβεί αυτό, θα ήταν μία εξήγηση όμως. Ας μας διαφωτίσει η κλινική @The Antiagers Regrow και ας κάνει μία διόρθωση με manual μέτρηση πάχους κ νέο διορθωμένο report αν χρειάζεται.

Εκείνο που με προβληματίζει όμως είναι ότι κ οι μετρήσεις της Seneca είναι παρόμοιες, όπως μου της εκτύπωσε η εξαίρετη consultant και γοητευτική Εριέττα τότε.

Δλδ για παράδειγμα στην περιοχή Occiput 2 βγάζει 132hairs/cm2 εκ των οποίων οι περισσότερες με >90μm διάμετρο και άλλες τόσες μεταξύ 60-90, λίγες στα 30-60 κ ελάχιστες κάτω των 30. Εκτός εάν δεν ξέρω εγώ να τα διαβάσω κ γράφω χαζά τώρα. Διορθώστε με.

Πέραν δλδ της προσέγγισης του προγράμματος που χρησιμοποιούν εκεί και αυτοί δίνουν συγκεκριμένα νούμερα. Είτε δλδ κοροϊδευόμαστε επιστημονίζοντας με μεγάλη δόση φαντασίας είτε μιλάμε στεγνά engineering με σοβαρά νούμερα. Ας μας πούνε να ξέρουμε, μπορεί να έχει συμμετοχή και η σενέκα στην κουβέντα @Seneca Medical Group

Επίσης, ο μικρός, υπό την έννοια του νεαρού μην παρεξηγηθούμε πάλι, πρόεδρος της υπερδιαγαλαξιακής, αμερικάνικης και παγκοσμίου ένωσης ιατρών τρίχας θα πρέπει να μας πει εάν υπάρχει κάποια ενιαία προτυποποίηση ή ο καθένας δίνει ότι φανταστεί σαν νούμερα report. Γτ κ τα δικά του που βλέπουμε εδώ είναι στο γάμο του καραγκιόζη αρκετές φορές.

Μπλουζα