Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ vlafo. Ίσως είναι στα στατιστικά. Δεν πρόλαβα να τα μελετήσω. Θα τα ξανακοιταξω. Αλλά δεν ξέρω αν έχει πολύ αξία το εμβαδόν, δεδομένου ότι είχα αρκετες τρίχες και απλά μπήκε ο γιατρός όπου έβλεπε κενά.Ωραίο και ενδιαφέρον περιστατικό με ωραία τρίχα.
Καλή επιτυχία που τη θεωρώ δεδομένη και αναμένουμε την εξέλιξη της.
Γνωρίζεις περίπου την μεταμοσχευμένη εμβαδομετρούμενη περιοχή του crown?
Δεν είδα κάτι για αυτό ρωτάω.Ευχαριστώ vlafo. Ίσως είναι στα στατιστικά. Δεν πρόλαβα να τα μελετήσω. Θα τα ξανακοιταξω. Αλλά δεν ξέρω αν έχει πολύ αξία το εμβαδόν, δεδομένου ότι είχα αρκετες τρίχες και απλά μπήκε ο γιατρός όπου έβλεπε κενά.
Ναι οκ το καταλαβαίνω .Απλά θέλω να πω ότι μπορεί να έβαλε 300 g σε σημείο με CV=3, άλλα 200g περιμετρικά αυτού με CV=5 κτλ. Ήταν πολύ ανομοιογενής η τοποθέτηση όπως και η αραίωση εκεί που μπήκε. Δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα. Βέβαια αν έχω κάποια φωτογραφία σχετική φυσικά και θα την ανεβάσω.Δεν είδα κάτι για αυτό ρωτάω.
Ακριβώς επειδή είχες πολύ μαλλί για αυτό έχει αξία να δούμε πως τα χώρεσε και πόσο αύξησε τις τρίχες εκεί πέρα σε όρους πυκνότητας(τριχών) πάντα.
Στην τοποθέτηση φαίνεται η ανομοιογένεια όντως,άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς,αλλά με τέτοιο λόγο και 700g εκεί θεωρώ πως θα κλείσεις εντελώς.Απλά ήθελα να εκτιμήσω με ακρίβεια αν αυτά τα graft που μπήκανε θα σου δώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα.Ναι οκ το καταλαβαίνω .Απλά θέλω να πω ότι μπορεί να έβαλε 300 g σε σημείο με CV=3, άλλα 200g περιμετρικά αυτού με CV=5 κτλ. Ήταν πολύ ανομοιογενής η τοποθέτηση όπως και η αραίωση εκεί που μπήκε. Δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα. Βέβαια αν έχω κάποια φωτογραφία σχετική φυσικά και θα την ανεβάσω.
Ναι το πρόσεξα εκεί ήταν το θέμα κυρίως και η φορά έτσι πάει και ορθά τα έβαλε εκεί,τέτοιο θέμα έχω και εγώ.Επίσης αν προσεξες και όπως μου είπε ο γιατρός τοποθέτησε κυρίως στην αριστερά μερια για να καλυφθεί μεγαλύτερη έκταση με την σπειροειδή φορά της τοποθέτησης.
Γενικά art in a crown ειναι η τοποθέτηση. Δεν το λέω γιατί είναι στο κεφάλι μου (προφανώς χαίρομαι με αυτό) αλλά ο κερατάς είναι καλλιτέχνης.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ σύντροφε. Είναι πιο κοντά ξυρισμένα σε αυτό το σημείοΚαλή φύτρωση!
Είναι λίγο nitpicking αλλά μήπως θα είχε νόημα να έμπαιναν και στην κυκλωμένη περιοχή μερικές δεκάδες grafts; Φαίνεται να υστερεί κάπως σε πυκνότητα σε σχέση με την περιοχή πιο πίσω.