George_hatzi, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 1250g, 27/09/2025 @Seneca

george_hatzi

Well-Known Member
10 μερες

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    607.2 KB · Προβολές: 40
  • 3.png
    3.png
    406.6 KB · Προβολές: 38
  • 4.png
    4.png
    552.3 KB · Προβολές: 37
  • Screenshot 2025-10-08 143417.png
    Screenshot 2025-10-08 143417.png
    455.3 KB · Προβολές: 39

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ωραίο και ενδιαφέρον περιστατικό με ωραία τρίχα.
Καλή επιτυχία που τη θεωρώ δεδομένη και αναμένουμε την εξέλιξη της.
Γνωρίζεις περίπου την μεταμοσχευμένη εμβαδομετρούμενη περιοχή του crown?

george_hatzi

Well-Known Member
Ωραίο και ενδιαφέρον περιστατικό με ωραία τρίχα.
Καλή επιτυχία που τη θεωρώ δεδομένη και αναμένουμε την εξέλιξη της.
Γνωρίζεις περίπου την μεταμοσχευμένη εμβαδομετρούμενη περιοχή του crown?
Ευχαριστώ vlafo. Ίσως είναι στα στατιστικά. Δεν πρόλαβα να τα μελετήσω. Θα τα ξανακοιταξω. Αλλά δεν ξέρω αν έχει πολύ αξία το εμβαδόν, δεδομένου ότι είχα αρκετες τρίχες και απλά μπήκε ο γιατρός όπου έβλεπε κενά.

vlafo

Well-Known Member
Ευχαριστώ vlafo. Ίσως είναι στα στατιστικά. Δεν πρόλαβα να τα μελετήσω. Θα τα ξανακοιταξω. Αλλά δεν ξέρω αν έχει πολύ αξία το εμβαδόν, δεδομένου ότι είχα αρκετες τρίχες και απλά μπήκε ο γιατρός όπου έβλεπε κενά.
Δεν είδα κάτι για αυτό ρωτάω.
Ακριβώς επειδή είχες πολύ μαλλί για αυτό έχει αξία να δούμε πως τα χώρεσε και πόσο αύξησε τις τρίχες εκεί πέρα σε όρους πυκνότητας(τριχών) πάντα.

george_hatzi

Well-Known Member
Δεν είδα κάτι για αυτό ρωτάω.
Ακριβώς επειδή είχες πολύ μαλλί για αυτό έχει αξία να δούμε πως τα χώρεσε και πόσο αύξησε τις τρίχες εκεί πέρα σε όρους πυκνότητας(τριχών) πάντα.
Ναι οκ το καταλαβαίνω .Απλά θέλω να πω ότι μπορεί να έβαλε 300 g σε σημείο με CV=3, άλλα 200g περιμετρικά αυτού με CV=5 κτλ. Ήταν πολύ ανομοιογενής η τοποθέτηση όπως και η αραίωση εκεί που μπήκε. Δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα. Βέβαια αν έχω κάποια φωτογραφία σχετική φυσικά και θα την ανεβάσω.

vlafo

Well-Known Member
Ναι οκ το καταλαβαίνω .Απλά θέλω να πω ότι μπορεί να έβαλε 300 g σε σημείο με CV=3, άλλα 200g περιμετρικά αυτού με CV=5 κτλ. Ήταν πολύ ανομοιογενής η τοποθέτηση όπως και η αραίωση εκεί που μπήκε. Δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα. Βέβαια αν έχω κάποια φωτογραφία σχετική φυσικά και θα την ανεβάσω.
Στην τοποθέτηση φαίνεται η ανομοιογένεια όντως,άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς,αλλά με τέτοιο λόγο και 700g εκεί θεωρώ πως θα κλείσεις εντελώς.Απλά ήθελα να εκτιμήσω με ακρίβεια αν αυτά τα graft που μπήκανε θα σου δώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

george_hatzi

Well-Known Member
Επίσης αν προσεξες και όπως μου είπε ο γιατρός τοποθέτησε κυρίως στην αριστερά μερια για να καλυφθεί μεγαλύτερη έκταση με την σπειροειδή φορά της τοποθέτησης.
Γενικά art in a crown ειναι η τοποθέτηση. Δεν το λέω γιατί είναι στο κεφάλι μου (προφανώς χαίρομαι με αυτό) αλλά ο κερατάς είναι καλλιτέχνης.

vlafo

Well-Known Member
Επίσης αν προσεξες και όπως μου είπε ο γιατρός τοποθέτησε κυρίως στην αριστερά μερια για να καλυφθεί μεγαλύτερη έκταση με την σπειροειδή φορά της τοποθέτησης.
Γενικά art in a crown ειναι η τοποθέτηση. Δεν το λέω γιατί είναι στο κεφάλι μου (προφανώς χαίρομαι με αυτό) αλλά ο κερατάς είναι καλλιτέχνης.
Ναι το πρόσεξα εκεί ήταν το θέμα κυρίως και η φορά έτσι πάει και ορθά τα έβαλε εκεί,τέτοιο θέμα έχω και εγώ.
Στο crown έχει κάνει πράγματι πολύ καλή δουλειά δεν το συζητάμε.
Το άφησες επάνω του το θέμα πόσα g θα σου βάλει πίσω ή όταν θα σε ξυρίσει θα το έβλεπε και θα κινούταν ανάλογα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό το excel είναι πρακτικά της δότριας . Τo excel της λήπτριας μετρίεται την επόμενη μέρα της μμ με το λούσιμο, αλλά για τον George δεν υπήρξε επόμενη, ήταν ο τελευταίος. Επιβεβαιώνω, μου είπε ότι του έβαλε περίπου 700 στο crown και θα προσπαθήσω να μάθω την έκταση.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
44cm2 είναι όλη η περιοχή από την φώτο που δείχνει την έκταση αλλά εκτιμώ ότι στο 50-60% αυτής της έκτασης μπήκαν g (αριστερό κόμματι). Άρα μιλάμε για 700/(44x0.55)=~29g/cm2 πιθανώς και λίγο λιγότερο προς το 25g. Εκεί μπήκαν περίπου, 1x5Η+49x4Η+508x3Η+142x2Η = 2009 τρίχες από 700g, άρα λόγος 2.87.

GEORGE.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Μικρή περιοχή τελικά αν και φαινότανε μεγαλύτερη.
Και στο μισό που έχουν τοποθετηθεί γιατί εκεί ήταν το θέμα,την κάνει ακόμα μικρότερη με μεγαλύτερη κάλυψη και βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα.
Λόγος πολύ καλός και σε συνδυασμό με ότι υπήρχε θα δώσουν πολύ δυνατό αποτέλεσμα αν έχει τη μέγιστη φύτρωση.

kollaps

Active Member
Καλή φύτρωση!

Είναι λίγο nitpicking αλλά μήπως θα είχε νόημα να έμπαιναν και στην κυκλωμένη περιοχή μερικές δεκάδες grafts; Φαίνεται να υστερεί κάπως σε πυκνότητα σε σχέση με την περιοχή πιο πίσω.

dsfsfdsd.png

george_hatzi

Well-Known Member
Καλή φύτρωση!

Είναι λίγο nitpicking αλλά μήπως θα είχε νόημα να έμπαιναν και στην κυκλωμένη περιοχή μερικές δεκάδες grafts; Φαίνεται να υστερεί κάπως σε πυκνότητα σε σχέση με την περιοχή πιο πίσω.
Ευχαριστώ σύντροφε. Είναι πιο κοντά ξυρισμένα σε αυτό το σημείο

Μπλουζα