Geo, dr. rahal, fut, 4720 grafts, 13/2/2015

danceworld_2001

Well-Known Member
Αγαπητέ φίλε geo καλησπέρα, παρότι απέχω απο το φόρουμ και διαβάζω αραιά και που, πέφτοντας το μάτι μου εδώ, πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ήμουν απο αυτούς που τότε που έκανες την έρευνα σου είχα πει πως διαβάζω τελευταία κακά σχόλια για Ραχάλ. Κάποιοι τότε έπεσαν να με φάνε, θα το θυμάσαι. Ειλικρινα λοιπόν λυπάμαι και ελπίζω να βρεις λύση. Όλοι οι γιατροί έχουν τις ατυχίες του, στην περίπτωση σου δεν ξέρω τι παίζει. Λάθος στρατηγική η τόσο επιθετική προσέγγιση με τόσο μεγάλο session, δικό σου λαθος, υπομονή για το crown ίσως δείξει κάτι στο 12μηνο, πάντα αργεί, αλλά για το σοκ λος ο γιατρός ειναι ασυγχώρετος. Βάλε φωτογραφίες να δουμε θα ηταν χρήσιμο για τον σχολιασμό. Τεράστια η ηρεμία σου και το κουράγιο σου να γράφεις, εγώ δεν θα το άντεχα. Λύση δεν θα βρεις αν δεν έχει πάει καλά, τα λεφτά σου να πάρεις πίσω μόνο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Ήμουν απο αυτούς που τότε που έκανες την έρευνα σου είχα πει πως διαβάζω τελευταία κακά σχόλια για Ραχάλ. Κάποιοι τότε έπεσαν να με φάνε, θα το θυμάσαι.
για δώσε ένα λινκ από αυτό που λες man γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μου έχουν σβηστεί απο τον κάπα αν θυμάμαι καλά, πολλά πράγματα, σχεδόν τα πάντα, είχε πέσει πολύ ξύλο εκείνη την ημέρα, ας μας θυμήσει και ο geo.
 

tropheus

Well-Known Member
ζητάω συγνώμη από όλους στο φορουμ που περιμένατε τόσο καιρό χωρίς καμιά ενημέρωση από μένα, αλλά δυστυχώς η επέμβαση μέχρι στιγμής απέτυχε.
Δεν θέλω ακόμα να ανεβάσω φωτό η να πω κάτι παραπάνω , γιατί εχω ραντεβού με τον γιατρο σε ενα μηνα και μεχρι τοτε θέλω να είμαι συγκρατημένος και δίκαιος οσο μπορώ.
Το μονο που θα πω προς το παρόν είναι οτι εχουν περάσει ακριβώς 7 μηνες και μετά απο 4720 grafts, ναι σωστά διαβασατε, η συνολική κατασταση μου είναι χειρότερη.
και παει στο καλό το midle που δεν το δουλέψαμε (αν και το ζήτησα) αλλά στο crown εχω μηδέν φύτρωση και μάλιστα εχασα και 'οτι είχα, και στο μπροστά κομμάτι καμία διαφορά. Δηλαδή κάποιες βγήκαν καποιες έπεσαν το αποτέλεσμα το ίδιο.
Επειδή είμαι σιγουρος οτι αρκετοί απο εσας θα έχετε απορίες επιτρέψτε μου να σας απαντήσω στα πάντα μετα το ραντεβου με το γιατρό οπου βέβαια θα ανεβάσω και όλες τις φωτο αλλά και τις λεπτομέρειες απο το ταξίδι αλλά και την επέμβαση.

Πάρα πολύ στενάχωρο geo μετά από τόσα πολλά grafts σε ένα μεγάλο όνομα να σε βλέπουμε απογοητευμένο. Επένδυσες σε χρήμα αλλά κυρίως σε ψυχολογία χωρίς να πάρεις τα αναμενόμενα.

Δεν ξέρω τι θα πει ο γιατρός, αν θα μιλήσει για φλεγμονές ή θα ανακαλύψει φαντάσματα αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ακόμα και για το shock loss δε φταις εσύ. Ο ίδιος φταίει που δεν έπρεπε να σου κάνει μια τόσο μεγάλη επέμβαση. Γι'αυτό υποτίθεται ότι είναι μεγάλο όνομα. Γι'αυτό παίρνει ένα σκασμό λεφτά. Για να προβλέπει και για να κάνει σωστές εκτιμήσεις. Αυτός είναι ο γιατρός. Ούτε εσύ είσαι ούτε εγώ.

Σου εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια και πραγματικά συμπάσχω μαζί σου.
 

gkast

Active Member
Φίλε μου έχουν σβηστεί απο τον κάπα αν θυμάμαι καλά, πολλά πράγματα, σχεδόν τα πάντα, είχε πέσει πολύ ξύλο εκείνη την ημέρα, ας μας θυμήσει και ο geo.
Το θυμάμαι εγώ ...όντως το επιβεβαιώνω ..το είχες αναφέρει ...
 

Flosk

Well-Known Member
Καλη δυναμη φιλε. Ελπιζω να διορθωνονται τα πραγματα απο καθε αποψη. Και οικονομικη και ψυχολογικη και πρακτικη(μοσχευματα).
Θελει ψυχραιμια και στρατηγικη
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω ότι 2500 graft με την μία σε αυτή την hairline (όπως φαίνεται από τις φώτο - βέβαια μια με ξυρισμένο κεφάλι πριν την μμ θα διαφώτιζε περισσότερο) και σε αυτή την ηλικία είναι ρίσκο αφού με μη σταθεροποιημένη τριχόπτωση το shock loss με τέτοιο dense packing είναι μεγάλο ιδιαίτερα σε τρίχες που έχουν αρχίσει και φθίνουν...
 

Thrive94

New Member
Τα αποτελεσματα του ερντογαν ειναι μαγικα.ειναι οντως αληθινα; Η τυποθ εντιταρισμενα; Ο τυπος φαινεται να κανει θαυματα
 

Panos1982

Well-Known Member
Μαγικα αποτελεσματα δεν υπαρχουν,
υπαρχουν καλες οπτικες γωνιες που προσδιδουν κ κακες οπτικες γωνιες...
παιζουν κ αλλοι παραγοντες οπως φωτισμος παχος τριχας χρωματα κ αντιθεσεις τριχας δερματος κτλπ....
κ οποια αποτελεσματα ¨δειχνουν¨καλυτερα τα προμοταρουν να νομιζουν οι υποψηφιοι πελατες οτι θα γινουν ολοι ετσι....αυτο βεβαια δεν ειναι αληθες....
γιατι ακομα κι ετσι οπως δειχνουν οι γιατροι σε αυτα τα τουμπανο αποτελεσματα να γινει καποιος, αυτο δε σημαινει οτι θα δειχνει ετσι κατω απο ολες τις συνθηκες κ φωτισμους....αλλα μονο σε ευνοικες συνθηκες...οσοι εχουν κανει μμ καταλαβαινουν τι εννοω...
Ο ερντογαν ειναι καλος γιατρος αλλα δεν κανει κατι ξεχωριστο απ τους υπολοιπους top γιατρους....
O rahal ειναι επισης δυνατο ονομα και απορω πολυ οταν ακουω οτι εβαλε 4τριχο θυλακα μπροστα στη hairline χωρις να τον διαχωρισει....ειναι ανεπιτρεπτο κατι τετοιο σε γιατρους τετοιου επιπεδου....
ειναι κ λιγομιλητος o geo οποτε δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Geo ριξε μια ενημερωση φιλε. Τι εγινε με την περιπτωση σου. Βρηκες ακρη με τον Rahal; εχει περασει αρκετος καιρος απο την τελευταια ενημερωση σου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα