Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε g-tsak είμαι περίεργος πως διεγνωσαν σε σενα τοσο μεγαλη αλλαγή στα μαλιά σου, καθως δεν πείραξες καθόλου την hairline.g-tsak είπε:θα προσπαθήσω να βρω μια καλύτερη μηχανή να βγάζει "πορτραιτο" οπως λένε! πάντως ήδη ακούω καλύτερα σχόλια για το μαλλί μου! ένας φίλος μου με ρώτησε αν έβαλα περουκίνι
ενώ ένας άλλος με ρώτησε στεγνά αν έχω κάνει κάτι στα μαλλιά μου... εγώ του απάντησα ότι είμαι απλά ακούρευτος!!
το crown πάντως απο ότι βλέπω και εδώ, αργεί να φυτρώσει... απο ότι καταλαβαίνω άλλους 5-6 μήνες του θέλει χαλαρά!
με την προϋπόθεση ότι και μέχρι τότε δεν θα έχουν πειραχτεί και τα άλλα μαλλιά!!!
για να δούμε...
εύχομαι σε όλα τα παιδιά του φόρουμ καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!
g-tsak είπε:δεν μου το είπαν για την hairline αλλά για την κορυφή. έχω διαφορά, καθώς πριν λαμπίριζε πολύ το μπιφτεκι πίσω... τώρα λάμπει λιγότερο. όχι καθόλου βέβαια![]()
g-tsak είπε:επίσης μία παράκληση... δεν θα ήθελα το νήμα μου να γίνει πεδίο τσακωμών για κλινικές, ιατρούς και τα σχετικά, γιατί το θεωρώ χαμένο χρόνο. σας ευχαριστώ!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οπως τα λες..Στις πιο πολλες περιπτωσεις το crown παιρνει μπρος για τα καλα μετα τον εβδομο και κορυφωνεται δεκατο με δωδεκατο,σκεψου οτι και οι τριχες που βγηκαν ειναι κοντα στο 1/3 του παχους που θα εχουν τους επομενους μηνες οταν ωριμασουν,χωρια που οι πιο πολλες κοιμουντε ακομα και θ αρχισουν σιγα σιγα να σκανε.Το καλο ειναι οτι περασε η ψυχοφθορα περιοδος του sheding και του shock loss (αν ειχε προκυψει στην περιπτωση σου) και σε λιγο ξεκινουν οι καλοι μηνες.g-tsak είπε:έτσι είναι όπως τα λες φίλε hair_dreamer!! σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!
θέλω να πιστευω ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καλύτεροι!
προς το παρόν έχω ένα καλό δειγματάκι!!![]()
Παιδιά σας παρακαλώ μια Ερώτηση:η παραμονή των πηγματων με fue,μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή των μοσχευματων ?δηλαδή το όχι σωστό λούσιμο ώστε να φύγει η κρουστα των κακαδιων σε 10-15 μέρες αλλά 2-3 εβδομάδες αργότερα …ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δημήτρη, απλά δε κατάλαβα τις οδηγίες και λόγω φόβου κάπως…επικοινώνησα με το γιατρό και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα απλά πρέπει τα κακαδια να φύγουν …το έκανα λουζοντας έντονα με δάχτυλα Και παρατήρησα και πτώση αρκετών τριχών…το θέμα είναι ότι έχουν περάσει 6μιση μηνες από τη μεταμόσχευση και έχει αναπτυχθεί πολύ λίγο ποσοστό τριχών και αυτό με ανησυχεί …σε ευχαριστώ πολύ και πάλιΤα κακαδια υποτιθεται οτι στις 15 ημερες πρεπει να φυγουν για να μπορει να αναπνεει το δερμα, να μπορεις να το καθαριζεις και να αποφυγεις κινδυνους φλεγμονης. Εαν παραμεινουν περισοτερο καιρο και δεν εχεις παρουσιασει φλεγμονη δεν βλεπω λογο να εχεις καποιο προβλημα !!!
O Γιατρος σου τι σου ειπε ?
Στην ps medical αλαμανας 3 ΜαρούσιΣε ποια κλινικη την εκανες?