Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
προσωπικα πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ακομα και 5 % να συνεισφερει στην θεραπεια,εξαλλου το κοστος του δεν ειναι μεγαλο και δεν εχει παρενεργειες εαν δεν το παρακανεις στην χρηση του.ezra είπε:Τελικα το fungoral , που θεωρειται ,απ ο,τι εχω καταλαβει , απο τα καλυτερα και ειναι μερος του big3 , τί ποσοστο συμμετοχης εχει σε μια επιτυχημενη θεραπεια ?
Τα βασικα ειναι η μινοξιδιλη και το dht blocker ,ετσι δεν ειναι ? Ξεκινησα προσφατα μινοξιδιλη + propecia , αλλα σαμπουαν δε βαζω κατι . Αξιζει τον κοπο ή ειναι ενα π.χ. 5% της θεραπειας ?
zoltan είπε:Παιδια μια ερωτηση..αν χρησιμοποιω fungral δυο φορες την εβδομαδα..μεχρι ποσους μηνες μπορω να το χρησημοπιοω???η δεν υπαρχει προβλημα???ευχαριστω,,![]()
Geo24 είπε:Καλησπερα παιδες!
Καταρχας συγχαρητηρια για το φορουμ σας!
Περασα απειρη ωρα σημερα διαβαζοντας το. Αποφασισα να γραψω ενα ερωτημα μου εδω.
Ειμαι 24 ετων και εδω και 6 μηνες παρατηρησα μια αραιωση στις τριχες των κροταφων και στην κορυφη. Το μαλλι μου γενικα ειναι πολυ πυκνο και ο δερματολογος μου ειπε πως εχω δυνατη τριχα.
Παρολα αυτα και παροτι η αραιωση δεν ειναι εμφανης σε αλλους, εγω που ξερω τον εαυτο μου θορυβηθηκα και ειπα να ρωτησω καποιον που ξερει καλυτερα.
Να αγορασω καποιο fungoral με τη λογικη μαγειρεψε πριν πεινασεις ή μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα εκει που δεν υπαρχει?
Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη εαν κουρασα![]()
Stelios06 είπε:Γεια σας!! Μηπως γνωριζει κανεις αν ο ψευδαργυρος αλληλεπιδρα με την κετοκοναζολη--δραστικη ουσια του Fungoral?(νομιζω οτι και αλλος χρηστης του forum εκανε την ιδια ερωτηση αλλα εμεινε αναπαντητη)
Ευχαριστω!!![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tatini είπε:Προσωπικά η εμπειρία μου από τα κετοκοναζολούχα σκευάσματα (σαμπουάν, κρέμα) είναι κακή. Μετά από λίγες μόλις χρήσεις παρατήρησα την τρίχα πιο λεπτή και πιο θαμπή. Παρατήρησε κανείς άλλος κάτι ανάλογο;