fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: FUNGORAL

Δεν υπαρχει οριο φιλε μπορεις να το χρησιμοποιείς συνεχεια.2 το πολυ 3φορες την εβδομάδα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

εγώ λούζομαι με fungoral 6 μήνες και δεν έχω πρόβλημα πάντως και πάντα 3 φορές την εβδομάδα καθώς και πολλά παιδιά κάνουν το ίδιο οπότε είναι ασφαλής η χρήση του.

genesis

New Member

Βασικα υπαρχει και αλλο θεμα για το fungoral οποτε κοιτα τι παιζει... αλλα μιας και το βρηκα προχειρο να πω οτι το τελευταιο διμηνο αντι για fungoral χρησιμοποιω libroman. μου χει μεινει ομως ένα fungo και είπα να δοκιμασω να δω αν η διαφορα που ειχε στις αρχες με το Libro ειναι και παλι εμφανης...αυτο που ειδα ειναι οτι αφενος μου έκανε με τη μια το δερμα του τριχωτου πιο ``τραχυ`` σαν να το ``καιει`` και εκτος απο αυτο, μου έκανε και παααραα πολλους ερεθισμούς στο κουτελο..αλλα μιλαμε για πολυ κοκκινιλα...και φαγουρα (στο κεφαλι δε μου εκανε μαλλον γτ καπακι απο το fungo εβαλα shampoo αλοης αλλα αυτο δεν πηγε κουτελο γτ δεν το αφησα 3-4 λεπτα οπως κανω με το fungo). εξ αρχης πιστευα οτι υπαρχουν καλυτερα shampoo κετο απο το fungo. με το που αλλαξα σε libro. τουλαχιστον στο δικο μου κεφαλι ειναι κλασεις καλυτερο.

Xaris28

New Member

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 8 μήνες το Botaderm και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος χωρίς να έχω δει κάποια παρενέργεια.Τώρα σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με Libroman λόγω SLS.

Εγω επειδη γενικα ειμαι καινουργιος , εδω μεσα εμαθα το Fungoral και τα λοιπα προιοντα. Τελικα ανοιξα το φαρμακειο του σπιτιου και ειχα ενα μεσα. Διαβασα τις οδηγιες και λεει οτι η ουσια που περιεχει (κετοκο κατι δεν θυμαμαι το ονομα) προκαλει τριχοπτωση. Ισχυει κατι τετοιοι και σε ποιες περιπτωσεις ?

NoMoreLoss

New Member

@φευγατος το fungoral και η κετοκοναζολη που περιέχει είναι για επανεμφάνιση μαλλιών όχι να ρίξει τα ήδη υπάρχοντα ;)

NoMoreLoss είπε:
@φευγατος το fungoral και η κετοκοναζολη που περιέχει είναι για επανεμφάνιση μαλλιών όχι να ρίξει τα ήδη υπάρχοντα ;)
Ε και γω αυτο ειχα καταλαβει αλλα στις οδηγιες λεει οτι προκαλει τριχοπτωση η συγκεκριμενη ουσια !!! Και επισης ειναι κυριως αντιμυκητιακο αν καταλαβα καλα ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

Αν θελετε παιδια μπορειτε να αγορασετε το Libroman αντι του Fungoral ( για 2% εννοω). Κανει πιο πολυ αφρο( οπως το Botaderm) αλλα δεν εχει SLS! Καλη φαση,αφου κανει την ιδια δουλεια. Αλλωστε αρκετα μελη το χρησιμοποιουν.

Synth

New Member

Conan είπε:
Αν θελετε παιδια μπορειτε να αγορασετε το Libroman αντι του Fungoral ( για 2% εννοω). Κανει πιο πολυ αφρο( οπως το Botaderm) αλλα δεν εχει SLS! Καλη φαση,αφου κανει την ιδια δουλεια. Αλλωστε αρκετα μελη το χρησιμοποιουν.

Σωστός. Απο φαρμακείο LIBROMAN SHAMPOO 2% W/W BOTTLE x 120ML 5,33 €

ANAR

Well-Known Member

Παιδια μια ερωτηση να κόψω και το fungoral η δεν υπαρχει προβλημα :chinscratch

magic810

New Member

Αναρ δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα φιλε.....

Τωρα το sls που αναφερεστε συνεχως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα μα ολα σχεδον τα σαμπουαν το περιεχουν......αφου κανει τοσο κακο......
Μηπως υπαρχει σχεδιο εξοντωσης μας....? :p :p

NoMoreLoss

New Member

Synth είπε:
[quote author=Conan link=topic=1436.msg26958#msg26958 date=1266736756]

Σωστός. Απο φαρμακείο LIBROMAN SHAMPOO 2% W/W BOTTLE x 120ML 5,33 €
[/quote]

το οποίο μπορείς και να το γράψεις στο ΙΚΑ για το LIBROMAN λέω

Hairboost

Member
Απ: fungoral

Κανω χρηση εδω και λιγες μερες 3 φορες την εβδομαδα και παρατηρησα κι εγω ασπρες νιφαδες στο κεφαλι σαν πιτιριδα σε πλατια κομματια

heyya

New Member
Απ: fungoral

Νάτος... και έλεγα είμαι περίπτωση που την έπαθα με fungoral... μου δημιουργήθηκε σμ. δερματίτιδα αρχικά. Βέβαια με το καιρό και σε συνδυασμό με ένα καλό σαμπουάν (t/gel therapeutic, stieprox) γίναν όλα οκ! Οπλίσου με ένα από τα 2 σαμπουάν που αναφέρω και αν θες μείωσε το fungoral σε 2 την εβδομάδα τουλάχιστον αρχικά!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα