fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Απ: fungoral

Tελικα 2 ή 3 φορες την εβδομαδα ειναι το καλυτερο για την αραιωση στο vertex?
Το προβλημα που ειχα με τις "νιφαδες" το ξεπερασα και σαν σαμπουαν εχω πλεον το t gel sensitive
Γενικα παντως δεν ειχα ποτε μου προβληματα με την πιτυριδα. Ελπιζω η κετοναζολη οντως να κανει καλο στην τριχοπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ogigis

New Member

Καλησπέρα παιδιά../είμαι νέος σε αυτόν τον τομέα/..και θα ήθελα να με ενημερώστε εσείς που κάνετε συχνη χρήση...πήρα το libroman...λουστηκα μια φορα σημερα και νοιωθω μονο μια ξηροτητα θα ελεγα..και είμαι σε ενδοιασμο...τι κανει ειδικότερα; βοηθαει στην τριχοπτωση; στην τριχοφυια; στον καθαρισμο; απλα φοβαμαι μην μου προκαλεσει κανενα άλλο πρόβλημα..HELP...

giannis1991

Well-Known Member

ogigis είπε:
Καλησπέρα παιδιά../είμαι νέος σε αυτόν τον τομέα/..και θα ήθελα να με ενημερώστε εσείς που κάνετε συχνη χρήση...πήρα το libroman...λουστηκα μια φορα σημερα και νοιωθω μονο μια ξηροτητα θα ελεγα..και είμαι σε ενδοιασμο...τι κανει ειδικότερα; βοηθαει στην τριχοπτωση; στην τριχοφυια; στον καθαρισμο; απλα φοβαμαι μην μου προκαλεσει κανενα άλλο πρόβλημα..HELP...

κοιτα το libroman ειναι απο τα καλα σαμπουαν...εχουν ακουστει καλες γνωμες.....καθαριζει καλα το κεφαλι και περιεχει κετοκοναζολη που μπορει να δωσει καποια μικρη επανεκφυση μαλλιων....μη φανταστεις τιποτα το σπουδαιο βεβαια,σαμπουαν ειναι........τωρα οντως μπορει να σου προκαλεσει μια ξηροτητα......και μην ξεχνας 2-3 φορες τη βδομαδα...οχι παραπανω....

show_palmettos

New Member

για να αποφυγεις τη δημιουργια ξηροτητας καλο θα ειναι να βαζεις ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ μεσα στο libroman ! καντο και θα με θυμηθεις!

giannis1991

Well-Known Member

show_palmettos είπε:
για να αποφυγεις τη δημιουργια ξηροτητας καλο θα ειναι να βαζεις ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ μεσα στο libroman ! καντο και θα με θυμηθεις!

τι κανονικο ελαιολαδο?????σε τι ποσοτητα περιπου,ισα ισα?????
εννοειται στο οποιοδηποτε σαμπουαν μπορουμε να βαλουμε ελαιολαδο ε?

show_palmettos

New Member

ασε τα αλλα σαμπουαν..εδω μιλαμε για τα σαμπουαν κετοκοναζολης που ειναι κορυφη....με χρηση 3 φορες τη βδομαδα η αναλογια πρεπει να ειναι 4 προς 1....δηλαδη σε 120 ml τα 20ml να ειναι λαδι

giannis1991

Well-Known Member

show_palmettos είπε:
ασε τα αλλα σαμπουαν..εδω μιλαμε για τα σαμπουαν κετοκοναζολης που ειναι κορυφη....με χρηση 3 φορες τη βδομαδα η αναλογια πρεπει να ειναι 4 προς 1....δηλαδη σε 120 ml τα 20ml να ειναι λαδι

για 4 προς 1 στα 120 μλ τοτε τα 24 πρεπει να ειναι ελαιολαδο....(καλα μικρη σημασια εχει απλα το ανεφερα για τυπικους λογους :p)...οκ φιλε σε ευχαριστω.....

ogigis

New Member

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Το έβαλα χθές πρώτη φορά...και τώρα είμαι σε διαδικασία επιλογής λοσιόν...μου δείξανε από το φαρμακείο την regain 2% και 5% αλλά είμαι σε ενδοιασμό λόγω του ότι φοβάμαι για παρενέργειες (είχα κάποια προβλήματα υγείας στο παρελθόν)...υπάρχει κάτι άλλο ποιο φυσικό να δοκιμάσω; έχω παραγγείλει κολοκυθελαιο και τσουκνιδελαιο να βάζω...

giannis1991

Well-Known Member

ogigis είπε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Το έβαλα χθές πρώτη φορά...και τώρα είμαι σε διαδικασία επιλογής λοσιόν...μου δείξανε από το φαρμακείο την regain 2% και 5% αλλά είμαι σε ενδοιασμό λόγω του ότι φοβάμαι για παρενέργειες (είχα κάποια προβλήματα υγείας στο παρελθόν)...υπάρχει κάτι άλλο ποιο φυσικό να δοκιμάσω; έχω παραγγείλει κολοκυθελαιο και τσουκνιδελαιο να βάζω...

δυσκολα να βαλεις κατι και να μην εχει παρενεργειες....η μινοξ ειναι η καλυτερη....τα αλλα φαινονται νερακια μπροστα της....εγω θα σου ελεγα να την παρεις και αν εχει καποια παρενεργεια την κοβεις....

ogigis

New Member

Σ' ευχαριστώ Γιάννη για την άμεση ανταπόκρισή σου...να σε ξαναρωτήσω...Επειδή διάβασα εδώ μέσα καλά λόγια και για το Neutrogena...για τον ίδιο σκόπο είναι και τα δύο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

ogigis είπε:
Σ' ευχαριστώ Γιάννη για την άμεση ανταπόκρισή σου...να σε ξαναρωτήσω...Επειδή διάβασα εδώ μέσα καλά λόγια και για το Neutrogena...για τον ίδιο σκόπο είναι και τα δύο;

ναι το neutrogena ειναι πολυ καλο σαμπουαν.....μπορεις να παρεις αναλογα με τον τυπο των μαλλιων σου(λιπαρα,ξηρα κτλπ)....δεν ειναι τα ιδια.....το ενα εχει κετοκοναζολη και μαλλον μπορει να δωσει επανεκφυση και το αλλο ειναι απλο σαμπουαν που καθαριζει ομως πολυ καλα το κεφαλι....

panos21

New Member

Καλησπερα παιδες.
Πασχω απο σμηγματοροϊκη δερματιτιδα και πριν ενα μηνα ξεκινησα θεραπεια με fungoral.Οταν επισημανα στον γιατρο μου για την αρεωση που εχω στα μαλλια μου εδω και 3 χρονια μου εδωσε να παιρνω τις βιταμηνες pilfood και μονο αυτες.
Η ερωτηση που θελω να κανω αν γνωριζει καπιος ειναι αν μπορω να χρεισημοποιησω ταυτοχρονα με το fungoral κατι που θα βοηθησει στην τριχοπτωση(πχ Rogaine) σαν extra με την θεραπεια που ειδη χρησημοποιω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

GK

New Member

panos21 είπε:
Καλησπερα παιδες.
Πασχω απο σμηγματοροϊκη δερματιτιδα και πριν ενα μηνα ξεκινησα θεραπεια με fungoral.Οταν επισημανα στον γιατρο μου για την αρεωση που εχω στα μαλλια μου εδω και 3 χρονια μου εδωσε να παιρνω τις βιταμηνες pilfood και μονο αυτες.
Η ερωτηση που θελω να κανω αν γνωριζει καπιος ειναι αν μπορω να χρεισημοποιησω ταυτοχρονα με το fungoral κατι που θα βοηθησει στην τριχοπτωση(πχ Rogaine) σαν extra με την θεραπεια που ειδη χρησημοποιω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Φίλε μου, οι βιταμίνες Pillfood, biokap κτλ δεν αποτελούν τίποτα περισότερα από ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει συγκεκριμένες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βελτιώνουν ότιδήποτε έχει να κάνει με κερατίνη πάνω στο σώμα μας, δλδ τρίχες και νύχια.
Εάν τις πάρεις θα βελτιώσει την κατάσταση των τριχών σου που ΗΔΗ υπάρχουν πάνω στο κεφάλι σου και θα βοήθησει ΌΤΙ νέα τρίχα βγεί να βγει με καλύτερες προυποθέσεις.
Τα συμπληρώματα αυτά ΔΕΝ σταματούν την τριχόπτωση ΔΕΝ βοηθούν στην επανέκφυση νέων τριχών. Για εμένα προσωπικά, όπως έχω τονίσει σε άλλο thread, βάση εμπειρίας (πέρνω Pillfood,biokap κτλ από το 2003) δεν θα σου προσφέρουν πολλά, προτιμότερο είναι να βελτιώσεις την διατροφή σου εσύ και να καταναλώνεις φρούτα,λαχανικά & υδατάνθρακες ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα των μαλλιών σου.

Για να σταματήσεις την τριχόπτωση πρέπει αν προσφύγεις σε DHT blocker είτε τοπικό είτε σε μορφή χαπιού και να για προσπαθήσεις τριχοφυία πρέπει να προσφύγεις σε growth stimulant τα οποία είναι τοπικά π.χ το regaine 5% όπως ο ίδιος ανέφερες.

Υπάρχουν πολλά θέματα στο forum να δεις

panos21

New Member

Σε ευχαριστω GK.
Διαβασα αρκετα topics στο site και εμεινα εκπληκτος.Φοβερη δουλεια γινετε απο ολους.
Λεω να ξεκινησω με 2 φορες την εβδομαδα με fungoral και να βαλω και το rogain σε καθημερινη βαση στο προγραμμα. Μαζι και τα pilfood ταυτοχρονα.Αντε να δουμε.

GK

New Member

panos21 είπε:
Σε ευχαριστω GK.
Διαβασα αρκετα topics στο site και εμεινα εκπληκτος.Φοβερη δουλεια γινετε απο ολους.
Λεω να ξεκινησω με 2 φορες την εβδομαδα με fungoral και να βαλω και το rogain σε καθημερινη βαση στο προγραμμα. Μαζι και τα pilfood ταυτοχρονα.Αντε να δουμε.

Τίποτα φίλε, να είσαι καλά. Αλλά να ξέρεις ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το πέρνεις βάζοντας και DHT blocker, έτσι θα αξιοποιηθεί και η μινοξιδίλη που θα βάλεις.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Revivogen ως blocker τοπικά 2ml κάθε βράδυ αλλά το χρησιμοποιώ από 10 του μήνα οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω για αποτελέσματα, σε 3 μήνες ίσως.
Αρκετά παιδιά πέρνουν χάπι φιναστερίδης 1mg ή και λιγότερο, με το χάπι έχεις σίγουρα αποτελέσματα αφού επεμβαίνει στην dht μέσα από το αίμα αφού μεταβολίζεται από το συκώτι όπως όλα τα χάπια. Το αρνητικό του είναι ότι έχει κάποιες παρενέργειες )έχει όπως όλα τα φάρμακα) αλλά εξαρτάται και από τον οργανισμό πιστέυω , ΑΛΛΑ είναι εγκεκριμένο από το FDA ως φάρμακο κατά της τριχόπτωσης δλδ δεν είναι πατέντα για να στο πω απλά...

Από εκεί και πέρα κάνεις τις επιλογές σου!

ezra

New Member

Τελικα το fungoral , που θεωρειται ,απ ο,τι εχω καταλαβει , απο τα καλυτερα και ειναι μερος του big3 , τί ποσοστο συμμετοχης εχει σε μια επιτυχημενη θεραπεια ?
Τα βασικα ειναι η μινοξιδιλη και το dht blocker ,ετσι δεν ειναι ? Ξεκινησα προσφατα μινοξιδιλη + propecia , αλλα σαμπουαν δε βαζω κατι . Αξιζει τον κοπο ή ειναι ενα π.χ. 5% της θεραπειας ?

giannis1991

Well-Known Member

ezra είπε:
Τελικα το fungoral , που θεωρειται ,απ ο,τι εχω καταλαβει , απο τα καλυτερα και ειναι μερος του big3 , τί ποσοστο συμμετοχης εχει σε μια επιτυχημενη θεραπεια ?
Τα βασικα ειναι η μινοξιδιλη και το dht blocker ,ετσι δεν ειναι ? Ξεκινησα προσφατα μινοξιδιλη + propecia , αλλα σαμπουαν δε βαζω κατι . Αξιζει τον κοπο ή ειναι ενα π.χ. 5% της θεραπειας ?

οπως το λες...αξιζει σαν ενισχυτικο αλλα δεν κανει και πολλα...ειναι στην επιλογη σου....ενα 5-10%(αν μπορουμε να το εκφρασουμε σε ποσοστο)ειναι....

tasosss

New Member

Πήρα fungoral και σκέφτομαι να τοχρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα.Τις υπόλοιπες μπορώ άφοβα να χρησιμοποιώ ένα epicrin Που έχω ήδη;Επίσης σχετικά με την χρήσ του fungoral...Βάζω μια δόση κάθε φορά και ξεπλένω ή πρέπει να βάλω 2 δόσεις (αφήνοντας στην δεύτερη το σαμπουάν στα μαλλιά για κανένα 5λεπτο) ;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

λούζεσαι και ξεβγάζεις 2 φορές-την 2η το κρατάς 3-4'

κάνε καλύτερα 3 φορές την εβδομάδα,εναλλάξ ημέρες με το epicrin

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα