Απ: fungoral
panos21 είπε:
Καλησπερα παιδες.
Πασχω απο σμηγματοροϊκη δερματιτιδα και πριν ενα μηνα ξεκινησα θεραπεια με fungoral.Οταν επισημανα στον γιατρο μου για την αρεωση που εχω στα μαλλια μου εδω και 3 χρονια μου εδωσε να παιρνω τις βιταμηνες pilfood και μονο αυτες.
Η ερωτηση που θελω να κανω αν γνωριζει καπιος ειναι αν μπορω να χρεισημοποιησω ταυτοχρονα με το fungoral κατι που θα βοηθησει στην τριχοπτωση(πχ Rogaine) σαν extra με την θεραπεια που ειδη χρησημοποιω.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Φίλε μου, οι βιταμίνες Pillfood, biokap κτλ δεν αποτελούν τίποτα περισότερα από ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει συγκεκριμένες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βελτιώνουν ότιδήποτε έχει να κάνει με κερατίνη πάνω στο σώμα μας, δλδ τρίχες και νύχια.
Εάν τις πάρεις θα βελτιώσει την κατάσταση των τριχών σου που ΗΔΗ υπάρχουν πάνω στο κεφάλι σου και θα βοήθησει ΌΤΙ νέα τρίχα βγεί να βγει με καλύτερες προυποθέσεις.
Τα συμπληρώματα αυτά ΔΕΝ σταματούν την τριχόπτωση ΔΕΝ βοηθούν στην επανέκφυση νέων τριχών. Για εμένα προσωπικά, όπως έχω τονίσει σε άλλο thread, βάση εμπειρίας (πέρνω Pillfood,biokap κτλ από το 2003) δεν θα σου προσφέρουν πολλά, προτιμότερο είναι να βελτιώσεις την διατροφή σου εσύ και να καταναλώνεις φρούτα,λαχανικά & υδατάνθρακες ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα των μαλλιών σου.
Για να σταματήσεις την τριχόπτωση πρέπει αν προσφύγεις σε DHT blocker είτε τοπικό είτε σε μορφή χαπιού και να για προσπαθήσεις τριχοφυία πρέπει να προσφύγεις σε growth stimulant τα οποία είναι τοπικά π.χ το regaine 5% όπως ο ίδιος ανέφερες.
Υπάρχουν πολλά θέματα στο forum να δεις